ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرعت فوق العاده اینترنت 4 جی ایرانسل با استفاده از مودم های رومیزی tp-link

zartosht
May 25th, 2016, 09:50
درود بر شما ، بنده یک عدد مودم TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router با قیمت حدود 500 هزار تومان خریداری کردم برای شرکت با یک عدد سیم کارت ایرانسل با طرح 1 ساله 100 گیگ به قیمت 175 هزار تومان که نیاز به 190 هزار تومان شارژ کردن سیمکارت دارد ( مالیات و .. )

سرعت که گرفتم با توجه که منطقه مورد استفاده در مشهد محدوده احمد اباد بین 25 الی 65 مگابیت میباشد که خیلی سرعت خوبی هست .

پیشنهاد میکنم اگر در منطقه شما 4 جی به خوبی انتن دهی و سرعت خوب دارد از این مدل استفاده کنید . با توجه به سرعت و هزینه خیلی مناسب هست

http://up.vbiran.ir/uploads/35852146415640229964_4G%20test.PNG

http://up.vbiran.ir/uploads/723914641566319932_photo_2016-05-25_10-19-13.jpg

behravesh
May 25th, 2016, 10:04
درود بر شما ، بنده یک عدد مودم TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G LTE Modem Router با قیمت حدود 500 هزار تومان خریداری کردم برای شرکت با یک عدد سیم کارت ایرانسل با طرح 1 ساله 100 گیگ به قیمت 175 هزار تومان که نیاز به 190 هزار تومان شارژ کردن سیمکارت دارد ( مالیات و .. )

سرعت که گرفتم با توجه که منطقه مورد استفاده در مشهد محدوده احمد اباد بین 25 الی 45 مگابیت میباشد که خیلی سرعت خوبی هست .

پیشنهاد میکنم اگر در منطقه شما 4 جی به خوبی انتن دهی و سرعت خوب دارد از این مدل استفاده کنید . با توجه به سرعت و هزینه خیلی مناسب هست

سلام
سرعتی که تست گرفتید از سرور داخل بود یا خارج؟
اگر براتون امکان پذیره یک اسکرین شات از هر دو تست قرار بدید
کلا کوچ عظیم از adsl به سمت 34/4g اغاز شده چون در حال حاضر کیفیت موبایل نت خیلی بهتر از adsl است ولی بستگی به منظقه هم داره

tikweb.ir
May 25th, 2016, 10:10
قیمت مودم های 4g نسبتا خیلی گران هست ...!

ciph3r
May 25th, 2016, 10:15
بین 25 الی 45 مگابیت؟!

zartosht
May 25th, 2016, 10:23
سلام
سرعتی که تست گرفتید از سرور داخل بود یا خارج؟
اگر براتون امکان پذیره یک اسکرین شات از هر دو تست قرار بدید
کلا کوچ عظیم از adsl به سمت 34/4g اغاز شده چون در حال حاضر کیفیت موبایل نت خیلی بهتر از adsl است ولی بستگی به منظقه هم داره

بدون شرح الان پیوست کردم ! 60 مگابیت سرعت !!!!

- - - Updated - - -

قیمت مودم های 4g نسبتا خیلی گران هست ...!

با توجه به سرعتی که میتونید داشته باشید مناسب هست ، به عنوان مثال شما یک مودم ADSL که فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز با 4 پورت شبکه ارائه بده باید 300 هزار تومن هزینه کنید

شما برای داشتن یک اینترنت 50 مگابیتی چقدر باید هزینه کنید ؟ حد اقل چند میلیون تومان هزینه داره !

behravesh
May 25th, 2016, 10:31
بدون شرح الان پیوست کردم ! 60 مگابیت سرعت !!!!

- - - updated - - -

با توجه به سرعتی که میتونید داشته باشید مناسب هست ، به عنوان مثال شما یک مودم adsl که فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز با 4 پورت شبکه ارائه بده باید 300 هزار تومن هزینه کنید

شما برای داشتن یک اینترنت 50 مگابیتی چقدر باید هزینه کنید ؟ حد اقل چند میلیون تومان هزینه داره !

در بدو ورود 3g سرعت خیلی بالا بود و تست های که دوستان می گرفتن حکایت از سرعت خیلی عالی داشت حتی در منطقه ما به راحتی 1.5مگابایت بر ثانیه دانلود می شد
به مرور با افزایش کاربران سرعت افت کرد و الان تقریبا 500کیلوبایت بر ثانیه در بهترین حالت ممکن هست
سرعت موبایل نت به تعداد کاربران منطقه بستگی داره هنوز 4g خیلی فراگیر نشده و برای همین سرعت خوبی در دسترس قرار گرفته است

yourhosting
May 25th, 2016, 10:36
بنده مدتی از مودم m7350 tplink استفاده میکردم
با اینکه انتن دهی خوبی داشت (سرعت هم برای دانلود از سرور ایران 5-6 مگابایت مثل شما) اما اصلا پایداری نداشت و در ساعت پیک به زیر 300KB میرسید که پس ارایه طرح مثلی (5گیگ 2ت در ساعت 8-12 ظهر) کلا سرعت به زیر 100 رسید!

zartosht
May 25th, 2016, 10:49
بله بنده هم این مورد رو قبول دارم که با افزایش تعداد مشترکین 4 جی امکان کاهش سرعت وجود خواهد داشت اما باز هم با توجه به سرعت هزینش مناسب هست ، شما هر روش اینترنت رو داخل ایران بررسی کنی میبنی که برای هر ماه استفاده از 50 مگابیت سرعت باید بالای چند میلیون هزینه کنی ، به عنوان مثال برای هر 1 مگابایت سرعت باید حدود 300 هزار تومان هزینه کنی ، این روش واسه کسای که نیاز سرعت و حجم کم با قیمت مناسب دارند بسیار مناسب هست .

از طرف دیگر تکنولوژی 4 جی امکان ارائه سرعت تا مرز 150 مگابیت رو دارد ، در نتیجه در اینده هم مشکل نخواهد بود اگر زیرساخت هارا افزایش بدهند ،

karwan125
May 25th, 2016, 11:13
به نظرم باید هم adsl داشته باشید و هم 4g .

اگر برای وبگردی و پینگ مناسب میخواید ، 100% باید از adsl استفاده کرد. هم چنین اگر برای دانلود میخواید بی شک 4g ایرانسل انتخاب بسیار خوبی هستش. در منطقه ما سرعت دانلود ایرانسل در بدترین حالت ش 6mb برای ما بوده.

اما adsl پارس آنلاین دارم به زور 1mb میشه

سرزمین
May 25th, 2016, 11:15
بله بنده هم این مورد رو قبول دارم که با افزایش تعداد مشترکین 4 جی امکان کاهش سرعت وجود خواهد داشت اما باز هم با توجه به سرعت هزینش مناسب هست ، شما هر روش اینترنت رو داخل ایران بررسی کنی میبنی که برای هر ماه استفاده از 50 مگابیت سرعت باید بالای چند میلیون هزینه کنی ، به عنوان مثال برای هر 1 مگابایت سرعت باید حدود 300 هزار تومان هزینه کنی ، این روش واسه کسای که نیاز سرعت و حجم کم با قیمت مناسب دارند بسیار مناسب هست .

از طرف دیگر تکنولوژی 4 جی امکان ارائه سرعت تا مرز 150 مگابیت رو دارد ، در نتیجه در اینده هم مشکل نخواهد بود اگر زیرساخت هارا افزایش بدهند ،

خیر 4G امکان ارائه ی سرعت حتی بالاتر از 1 گیگابیت رو داره بستگی به نوع cate ارائه شده و راه اندازی شده ی اوپراتور و گوشی یا مودم رو داره به عنوان مثال ایرانسل cate 3 رو تازه راه اندازی کرده و cate3 میتونه تا سرعت حداکثر 100 مگابیت رو پشتیبانی کنه و مودم شما به فرض تا cate 4 رو پشتیبانی میکنه.

behravesh
May 25th, 2016, 11:28

اپراتورهای موبایل باتوجه به کاهش تماس ها و اس ام اس های دریافتی و ارسالی، به این سمت روی اورده اند که 4g/3g را مانور خوبی بدهند و الان اولویتشون هم همین هست
ولی به قول شما مستلزم افزایش زیر ساخت شبکه اینترنت کشور هست

m2n
May 25th, 2016, 11:40
مبارکتون باشه.
بی چاره اون مودم سفید تا دیروز زندگی بهش وصل بود الان کنار گذاشته شده :d