توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد قانون کپی رایت
Hadi.bagheri7070
May 24th, 2016, 23:31
سلام دوستان
ندونستم کجا باید پست بزارم ببخشید
ما به یکی از شرکت های طراحی سایت پول دادم که برای یه اسکریپت طراحی بکنن طرح دیزاین اینا رو با فوتوشاپ درست کردم و دادم تا برام طرحی بکنه.
بعد طراحی تموم شد پرسیدم که سایت کامل شخصی هستدیگه گفتن کپی رایت نداریم شما پول یه سایت رو دادین پول کد رو ندادین به هرکسی بخوام میفروشم و گفتم رو یه هاست دیگه پیاده هم بکنه همون قدر که پول دادم برا اسکریپت همون رو باز می خواهد.
تشکر منتظر جوابتون هستم آیا این حق رو داره؟
SaeedFazlollahzadeh
May 24th, 2016, 23:57
درود
بخش نامناسب که تاپیک زدید، بماند. بخش متفرقه لااقل میزدید.
اول و قبل از شروع کار، چه چیز هایی رو با هم طی کردید و به توافق رسیدید؟ طراحی سایت یا کدنویسی اسکریپت؟
البته چون سفارش از سمت شما بوده و اختصاصی برای شما هست، به نظرم حق چنین کاری رو ندارند.
i.sharifi
May 25th, 2016, 00:02
سلام
طرح گرافیکی سایت بله ، حتی در صورتی که در هیچ ارگانی به ثبت نرسیده باشد این حق برای صاحب مادی و معنوی آن محفوظ است که در صورت سوء استفاده از بخشی یا تمام قالب (به این شرط که طراحی واقعا اختصاصی بوده باشد) از طریق مراجع پیگیری کند .
اما چند خط کد معمولا به خودی خود از حمایت قانون کپی رایت برخوردار نیست ، مگر اینکه کدها منجر به تولید یک اسکریپت یا برنامه رایانه ای شده باشند که تا به حال نظیر آن وجود نداشته است یا به اصطلاح حاصل ایده پردازی تولید کننده بوده باشد . البته تمامی این موارد در صورتی قابل پیگیری است که طرفین (سفارش دهنده و سفارش گیرنده) در قرارداد به موارد فوق الذکر به یک تصمیم واحد رسیده باشند .
به طور پیشفرض اغلب حقوق مادی و معنوی یک اثر (نرم افزار،اختراع،طرح و ...) به سفارش دهنده تعلق دارد و حتی سفارش دهنده می تواند تعیین کند که آیا طراح یا برنامه نویس مجاز به انتشار کار به عنوان نمونه کار می باشد یا خیر .
البته در صورتی که پیش از شروع کار در قرارداد این موارد ذکر شود .
Hadi.bagheri7070
May 25th, 2016, 00:25
درود
بخش نامناسب که تاپیک زدید، بماند. بخش متفرقه لااقل میزدید.
اول و قبل از شروع کار، چه چیز هایی رو با هم طی کردید و به توافق رسیدید؟ طراحی سایت یا کدنویسی اسکریپت؟
البته چون سفارش از سمت شما بوده و اختصاصی برای شما هست، به نظرم حق چنین کاری رو ندارند.
بله شرمنده درست نمیدونستم کجا پست بزنم
من اولش گفتم اختصاصی باش بعد الان میگن که هزینه این سایت بیشتر از اینا بوده که به ما کم دادین ولی با همون قیمت قرداد بسته شده میگه از کدها و بخش مدیریت استفاده میکنم اما شاید قسمت قالب رو عوض کنم بدم به مشتری
salar123-user8
May 25th, 2016, 00:38
1- اصل قانون کپی رایت و... قالب هست. و هیچ وقت یه مهندس طراح وب نمیاد 100 بار کرنل سایتی رو بنویسه. و اگه بگه جدید نوشتم دورغه چون یه کرنل کامل 6 ماه تا 1 سال باگ هاشو برطرف کردن کار میبره. و فقد در هر نسخه که تحویل 1 مشتری میشه بروزرسانی میشه. پس فقد قالب اختصاصی و انحصاری هست همیشه نه اسکریپت.
Netfollower
May 25th, 2016, 01:22
درود
به نظر بنده اگر مبلغ پرداختی
منصفانه بوده و با عنوان اختصاصی
پرداخت شده
ایشون حق چنین حرف هایی رو ندارند
و میتونید شکایت کنید
درضمن برای سایت دومتون هم
بک اپ بگیرید و ریستور کنید
وقتی ایشون قبل کار حرفی نزدن
و توافق اختصاصی بوده
چنین رفتارایی یعنی باج گرفتن
webman72
June 17th, 2016, 12:01
تو چه حدی بوده و (http://jazmusic.ir/category/download-serial-shows/) چقدر هزینه کردید