با سلام و عرض ادب
دوستان عزیز بنده در پنل whm خود یک پکیج ساختم و فضای دیسک آن را 100مگابایت گذاشتم و پهنای باند را نیز بر روی 20گیگابایت محدود کردم .
وقتی اکانت با پکیج ساخته میشه پهنای باند رو در قسمت مشخصات سرور زده که محدود هست و روی 20گیگابایت هست اما فضای دیسک محدود نمیشه و روی همون نامحدود باقی می مونه .
یک مشکل دیگر هم که بنده دارم این است که وقتی کاربر در سایت پلان سی پنل سفارش میده به صورت اتوماتیک سرور ساخته نمیشه و بنده باید حتما داخل whmcs تکمیل سفارش رو بزنم با اینکه در موقع ساخت محصول گزینه ی نصب اتوماتیک بعد از اولین پرداخت رو هم زدم اما اتوماتیک ساخته نمیشه .
لطفا برای هر دو مشکل بنده راه چاره نشونم بدید .
با تشکر فراوان
amirjalili72
May 24th, 2016, 16:02
با سلام و عرض ادب
دوستان عزیز بنده در پنل whm خود یک پکیج ساختم و فضای دیسک آن را 100مگابایت گذاشتم و پهنای باند را نیز بر روی 20گیگابایت محدود کردم .
وقتی اکانت با پکیج ساخته میشه پهنای باند رو در قسمت مشخصات سرور زده که محدود هست و روی 20گیگابایت هست اما فضای دیسک محدود نمیشه و روی همون نامحدود باقی می مونه .
یک مشکل دیگر هم که بنده دارم این است که وقتی کاربر در سایت پلان سی پنل سفارش میده به صورت اتوماتیک سرور ساخته نمیشه و بنده باید حتما داخل whmcs تکمیل سفارش رو بزنم با اینکه در موقع ساخت محصول گزینه ی نصب اتوماتیک بعد از اولین پرداخت رو هم زدم اما اتوماتیک ساخته نمیشه .
لطفا برای هر دو مشکل بنده راه چاره نشونم بدید .
با تشکر فراوان
در تنظیمات محصول داخل تب module setting باید Automatically setup the product as soon as the first payment is received رو انتخاب کنید تا پکیج اتوماتیک ساخته بشه بعد از پرداخت .
اگر این کار رو انجام دادید باید اتوماتیک بعد از پرداخت سفارش ثبت و اکانت ساخته بشه برای یوزر ، اگر نمیشه ممکنه ارتباط بین cpanel و whmcs صحیح برقرار نیست .
البته اگه میخواین واقعا تست کنید ببینید ساخته میشه یا نه ، واقعا پرداخت کنید نه اینکه کوپن تخفیف بسازید و مراحل رو طی کنید ، من خودم این مشکل رو داشتم اما بعد که رفتم واقعا مثل یه مشتری واقعی پرداخت کردم و مراحل رو طی کردم دیدم که اوکیه و تحویل انجام میشه .
iran20host
May 24th, 2016, 16:05
در تنظیمات محصول داخل تب module setting باید Automatically setup the product as soon as the first payment is received رو انتخاب کنید تا پکیج اتوماتیک ساخته بشه بعد از پرداخت .
اگر این کار رو انجام دادید باید اتوماتیک بعد از پرداخت سفارش ثبت و اکانت ساخته بشه برای یوزر ، اگر نمیشه ممکنه ارتباط بین cpanel و whmcs صحیح برقرار نیست .
این کار رو انجان دادم و اتصال هم صحیح است چون اگر صحیح نبود بنده از whmcs وقتی تکمیل سفارش رو میزدم اکانت ساخته نمی شد.
amirjalili72
May 24th, 2016, 16:06
این کار رو انجان دادم و اتصال هم صحیح است چون اگر صحیح نبود بنده از whmcs وقتی تکمیل سفارش رو میزدم اکانت ساخته نمی شد.
البته اگه میخواین واقعا تست کنید ببینید ساخته میشه یا نه ، واقعا پرداخت کنید نه اینکه کوپن تخفیف بسازید و مراحل رو طی کنید ، من خودم این مشکل رو داشتم اما بعد که رفتم واقعا مثل یه مشتری واقعی پرداخت کردم و مراحل رو طی کردم دیدم که اوکیه و تحویل انجام میشه .
iran20host
May 24th, 2016, 16:10
قربان سرویس رو رایگان گذاشتم دقیقا مثل همونیه که شما می فرمایید .
واینکه مشکل جدی بنده در پکیج هاست که فضا محدود نمیشه و نامحدود هستش .
amirjalili72
May 24th, 2016, 16:14
اگه میشه یه اسکرین شات از صفحه ساخت پکیج مورد نظرتون داخل cpanel + اسکرین شات از module setting داخل whmcs قرار بدید بررسی کنیم
iran20host
May 24th, 2016, 16:17
انجام شد.
3148831489
با تشکر
amirjalili72
May 24th, 2016, 16:21
انجام شد.
3148831489
با تشکر
تنظیمات شما صحیح هست .
اعمال محدودیت فضا برای کاربر ها توسط disk qouta انجام میشه و هر اشکالی تو این زمینه برمیگرده به Disk Qouta . در حقیقت برای کاربرای شما qouta اعمال نمیشه .
مطمئن بشید Disk Qouta در WHM فعال هست
iran20host
May 24th, 2016, 16:27
تنظیمات شما صحیح هست .
اعمال محدودیت فضا برای کاربر ها توسط disk qouta انجام میشه و هر اشکالی تو این زمینه برمیگرده به Disk Qouta . در حقیقت برای کاربرای شما qouta اعمال نمیشه .
مطمئن بشید Disk Qouta در WHM فعال هست
چگونه باید فعال کنم قربان ؟
amirjalili72
May 24th, 2016, 16:36
چگونه باید فعال کنم قربان ؟
Login ROOT WHM > Initial Quota Setup
و یا : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=24076&p=230872&viewfull=1#post230872
1- /scripts/upcp --force
2- /scripts/fixquotas
3- reboot
iran20host
May 24th, 2016, 17:13
Login ROOT WHM > Initial Quota Setup
و یا : http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=24076&p=230872&viewfull=1#post230872
1- /scripts/upcp --force
2- /scripts/fixquotas
3- reboot
با تشکر مشکل فضا حل شده الان فقط ساختن اتوماتیک مشکل داره.
TSHost
May 24th, 2016, 17:19
قربان تیکت بزنید براتون مشکل فعال سازی اتوماتیک سی پنل رو حل کنیم .
موفق باشید .
iran20host
May 24th, 2016, 17:21
قربان تیکت بزنید براتون مشکل فعال سازی اتوماتیک سی پنل رو حل کنیم .
با تشکر مشکل فضا حل شده الان فقط ساختن اتوماتیک مشکل داره.
اینجا منظورتون این بود که رایگان کردید ساخته شد اتوماتیک یا نه ؟
اگر ساخته شد که مشکلی نیست مشترک ها وقتی پرداخت کنند سرویس آنی تحویل داده میشه بهشون
iran20host
May 24th, 2016, 18:36
اینجا منظورتون این بود که رایگان کردید ساخته شد اتوماتیک یا نه ؟
اگر ساخته شد که مشکلی نیست مشترک ها وقتی پرداخت کنند سرویس آنی تحویل داده میشه بهشون
قربان قیمت محصول رو رایگان گذاشتم اما نوع تحویلش رو اتوماتیک زدم.
اما بازم اتوماتیک نصب نمیشه.
باید از whmcs خودم سفارش رو تکمیل کنم