توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف کل پوشه های دایرکت ادمین
shadi_zebel
May 22nd, 2016, 23:29
سلام .
سایتم ویروسی شده بود .
کل فایل هارو پاک کردم بازم حجم سایت کم نشد . تمام پوشه های اصلی را پاک کردم حتی دیتابیس رو هم پاک کرده بودم فایده نداشت .
تماس گرفتم با ادمین . نمیدونم چیکار کردن ولی حجم سایت اکی شد ولی 2 تا پوشه php و domain را روی ریشه دارم . الان می خوام جوملا را نصب کنم باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم جوابم رو بدین .
Matplotlib
May 22nd, 2016, 23:35
سلام .
سایتم ویروسی شده بود .
کل فایل هارو پاک کردم بازم حجم سایت کم نشد . تمام پوشه های اصلی را پاک کردم حتی دیتابیس رو هم پاک کرده بودم فایده نداشت .
تماس گرفتم با ادمین . نمیدونم چیکار کردن ولی حجم سایت اکی شد ولی 2 تا پوشه php و domain را روی ریشه دارم . الان می خوام جوملا را نصب کنم باید چیکار کنم ؟ ممنون میشم جوابم رو بدین .
سلام.
ميخوايد سايت قبليتونو بالا بياريد يا يه جوملاي خام نصب كنيد؟
بك اپ داريد؟
eramserver
May 22nd, 2016, 23:39
با سلام .
شما که تمام فایل هارو پاک کردید ، به مدیر سرور بگید این هاستتون رو پاک کنه و یک بار دیگه براتون هاست ایجاد کنه ...
iHSG
May 23rd, 2016, 00:54
سلام
تغییر نکردن فضای استفاده شده هاست به خاطر اینه که این مقدار در کنترل پنل دایرکت ادمین مثل سی پنل به صورت لحظه ای محاسبه نمیشه و باید خودتون با رفتن به بخش Site Summary / Statistics / Logs و سپس کلیک روی دکمه Update جلوی متن Total Disk Usage (MB) فضای استفاده شده از هاست خودتون رو آپدیت کنید تا دایرکت ادمین درست شناسایی کنه.
دقت کنید امکان Update این فضا به دلیل محدودیت هایی دایرکت ادمین ممکنه فقط چند بار در روز امکان پذیر باشه.
- - - Updated - - -
برای مشکل حذف شدن پوشه SymLink شده public_html هم باید به بخش Domain Setup در دایرکت ادمین برید و دامنه فعلی رو حذف کنید و دوباره اضافه اش کنید تا دوباره پوشه public_html ساخته بشه.
shadi_zebel
May 23rd, 2016, 11:29
سلام . ممنون از پاسختون . مشکل پوشه public html حل شد . فقط logs را در کدام قسمت پیدا کنم ؟
و اگر بخوام بک آپم را آپلود کنم چیکار کنم؟ با توجه به اینکه بک آپم 2 تا پوشه domain و buckup داره ؟
kool
May 23rd, 2016, 11:43
در این موارد بهتره برای حذف کامل یکبار هاست یوزر مربوطه حذف و مجددا ایجاد شود. (البته برای بازگردانی باید بکاپ داشته باشید و یا هاست رو به صورت جدید ایجاد کنید.)
iHSG
May 23rd, 2016, 11:47
سلام . ممنون از پاسختون . مشکل پوشه public html حل شد . فقط logs را در کدام قسمت پیدا کنم ؟
و اگر بخوام بک آپم را آپلود کنم چیکار کنم؟ با توجه به اینکه بک آپم 2 تا پوشه domain و buckup داره ؟
منظورتون از logs چیه؟ اگه اون آموزش Update فضای مصرفی که گفتم رو میگید اونو که خودتون میگید هاستینگ براتون انجام داده برای دفعات بعد بهتون گفتم.
بکاپ هم معمولاً باید داخل پوشه domain بشید به public_html دامنه مورد نظر برسید و سپس محتویاتش رو در public_html هاست آپلود کنید.
در پوشه backup هم معمولاً سایر فایل های بکاپ مثل بکاپ دیتابیس که باید با فرمت sql باشه هستش که باید پس از ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین در همون بخش MySQL Databases دایرکت ادمین این فایل sql رو با وارد کردن یوزر و رمز دیتابیس Import کنید.
در آخر هم یوزر و رمز جدید دیتابیس رو باید در فایل کانفیگ اسکریپتتون تغییر بدید مثلاً در وردپرس wp-config.php است.
shadi_zebel
May 23rd, 2016, 21:01
سلام . ممنون از جواب دادنتون. الان فایل sql ام 595,907 kb حجم داره و iimport نمیشه .
iHSG
May 23rd, 2016, 21:08
سلام . ممنون از جواب دادنتون. الان فایل sql ام 595,907 kb حجم داره و iimport نمیشه .
خب این یعنی بیشتر از 500 مگابایت حجم دیتابیس شما است که به احتمال زیاد حداکثر حجم قابل آپلود سرور اجازه Import رو به شما نمیده.
بهترین کار اینه که فایل دیتابیس رو با نرم افزار FileZilla در همون public_html خودتون آپلود کنید و بعد به هاستینگتون بگید تا از طریق SSH سرور براتون عملیات Import رو انجام بدن.
البته قبلش هماهنگ کنید ببینید این کار رو انجام میدن یا نه.
eramserver
May 23rd, 2016, 21:15
با سلام .
میتونید به صورت فشرده هم امتحان کنید ( gzip, bzip2, zip ) و اگر نشد با مدیر سرور در تماس باشید .
Example: .sql.zip