PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساختار و عملکرد سیستم کلودفلیر cloudeflare

IrIsT
May 22nd, 2016, 15:03
با سلام خدمت تمامی دوستان
یک فیلم آموزشی برای شما قرار دادم که ساختار و نحوه اجرای کلودفلیر و فعالیتی که انجام میده رو توضیح میده
میوکنید که ساینت cloudflare یک سایت برای اپتیمابیز سایتوها،بالا برون سرعت اود،امنیت سایت در مقابله با حملات در لایه های مختلف و ... می باشد
این فیم که یک طورایی شبیه کارتون میممونه،میاد عملکرد و ساختار کلود قلیر رو توضیح میده
اموزش جالبی هستش.

لینگ دانلود :

http://kkli.ir/1Ys2j

این هم یک اموزش تصویری بسیار خوب برای تمامی دوتسان
به جمع کامال مت بپیوندید و از مقالات و فیلم ها استفادهه کنید
https://telegram.me/iedbteam

منبع : تیم امنیتی ،هکری و تیم اکسپلویت Iedb.ir (http://iedb.ir/acc/)

emperatoor73
May 24th, 2016, 01:54
سرویس رایگان کلود فلیر فکر نکنم خوب جواب بده

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

succes
June 13th, 2016, 17:56
سرویس رایگان کلود فلیر فکر نکنم خوب جواب بده

اتفاقا با اینکه رایگان هست امکانات فوق العاده ای در اختیار کاربران قرار میده . شما چه سرویس دهنده مشابهی با این همه امکانات سراغ دارید ؟

emperatoor73
June 13th, 2016, 18:04
اتفاقا با اینکه رایگان هست امکانات فوق العاده ای در اختیار کاربران قرار میده . شما چه سرویس دهنده مشابهی با این همه امکانات سراغ دارید ؟
من شنیدم سرورهای رایگانش امریکا هست .... امریکا هم از ایران خیلی دوره. اینطوری سرعت کن نمیشه؟

succes
June 13th, 2016, 18:20
من شنیدم سرورهای رایگانش امریکا هست .... امریکا هم از ایران خیلی دوره. اینطوری سرعت کن نمیشه؟

اگر به عنوان صرفا Forwarder ازش استفاده بشه نه . ولی اگر کش و تنظیمات دیگه ای فعال کنید چرا پینگش بالا خواهد رفت . البته محدود به امریکا نیست ، در کشورهای مطرح اروپایی و امریکایی سرور داره و از طریق تکنولوژی IP Balancing درخواست دهنده رو به نزدیکترین سرور ارجاع میده ولی به هرحال نمیشه گفت اصطحکاک سرعت نداشته باشیم

بصورت کلی مزایاش خیلی بیشتر از معایبشه. معایب هم که نیستن برای ما معایب به نظر میان

IrIsT
June 15th, 2016, 10:23
سلام و درود.
سیستم رایگانش بد نیست.برای یک سری مشکلات خوبه.
خوبی کلودفلیر خوبه که از اسکن کردن ها و برخی چیزایی که الان استفاده میکنن,جلوگیری میکنه اصولا.خوبی های زیادیداره.معایبم داره.حتی آخرین پکیج هم بگیرید میشه پیداکرد.
ولی خیلی خوبه.یک نفر بیاد یک سایت تو رنجی که داره رو اسکن کنه و مشکل بخوره وبلاک شه,تواون رنج آیپیش بلاک میشه.اگه بیاد بار دوم و سوم هم چک کنه,دیگه تا یک مدت زمان بلاک هستش.
الان هستن سایت هایی که این کارو میکنه.اینکه بگیم این بهتره.یا یکی دیگه.من بین اونایی که میشناسم,Securit رو بیشتر ترجیح میدم.فکر کنم دامینش همین بود.یا یکی دیگه بود.اسمشو میذارم.
پکیج اول این جایی که میگن و چندتا جایی که تست کردم,مثل پکیج آخر کلودفلیر هستش.خیلی امکاناتشم بیشتره.بین ما ایرانی ها و سایت های امنیتی بیشتر این هستش.چون free داره.
اما باید بگم کلودفلیر قابلیت های خوبی داره که میشه به صورت ماژولی ازش استفاده کرد :
iedb.ir/acc/thread-1224.html
همچنین واسه ی پنل هم پلاگین داره.برای بعضی از پورتال ها همپلاگین داره.مثلا mybb هم پلاگین زده واسش.vb رونمیدونم.
خوبی هایی داره.فقط مشکل اینه که راحت میشه آیپی در آورد.
نصبت به سایت هایی که آیپی رو مخفی میکنن,نمیشه گفت کلودفلیر رو به عنوان مخفی کننده استفاده کنیم.اینو باید بخاطر ***** برخی از پکت ها و همچنین جلوگیری از خیلی از فعالیت ها و همچنین استفاده از کش اون برای بالا رفتن نسبی سرعت سایت نام برد.
موفق باشید.