توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین سایت برای میزبانی و طراحی سایت
MRP68
May 22nd, 2016, 00:42
سلام دوستان
میخوام یه سایت راه اندازی کنم، لطفا بهریتن سایتی که هم طراحیش خوب باشه هم میزبانیش و هم پشتیبانیش اگه میشناسید بهم معرفی کنید.
اگه سایت هاییم میشناسید که قالب وردپرس رو سفارشی طراحی میکنن معرفی کنید.
فقط خواهشا تبلیغ شخصی یا سایت های دیگه رو نکنید.
ممنون.
taksis
May 22nd, 2016, 01:16
میگید اگه یه سایت خوب میشناسید معرفی کنید
بعد فونتتون رو Bold میکنید میگید تبلیغ سایت های دیگه رو نکنید!
ما الان هرچی بگیم تبلیغ میشه که
MRP68
May 22nd, 2016, 01:33
میگید اگه یه سایت خوب میشناسید معرفی کنید
بعد فونتتون رو Bold میکنید میگید تبلیغ سایت های دیگه رو نکنید!
ما الان هرچی بگیم تبلیغ میشه که
درود. خیلی از دوستان هستن که سایت های شخصی خودشون رو تبلیغ میکنن که متاسفانه خیلی خیلی کارشون ضعیفه. دنبال سایت های مطرح و کارکشته این کار هستم که هم طراحیشون قوی باشه هم پشتیبانی. نمونش سایت آرمانیک هستش که خودم قبولش دارم اما هزینه طراحیشون خیلی خیلی گرونه.
avatco
May 22nd, 2016, 04:21
سلام
روزتون بخیر
با ما در تلگرام یا تماس تلفنی ( 66735236 ) در ارتباط باشید ، امکانات و نمونه سایت هایی که مد نظرتون هست رو ارسال کنید بررسی کنیم ، برآورد هزینه کنیم
ما در کار طراحی ضمانت هایی برای کیفیت و رضایت شما داریم ، یک - تمام هزینه رو در آخر کار و زمان تحویل سفارش دریافت میکنیم ، در صورت عدم رضایت از کار هزینه دریافت نمیگردد. دو - در کل مدت شامل ضمانت کیفیت سرویس میزبانی و ضمانت بازگشت وجه هستید و در صورت بروز مشکل هزینه پرداختی شما رو بهتون بر میگردونیم !
موفق باشید
TCIHost
May 22nd, 2016, 08:37
عزیز در امور سرور اختصاصی و میزبانی سایت تخصص داریم و تضمین بهترین کیفیت و امنیت به شما میدهیم .
در صورتی که نیاز به طراحی سایت دارد سایت همکار و مورد اطمینان اینجا (http://tshost.ir) تیکت دهید ، با ژانر اصلی و شبکه مخابرات برای شما هاست و میزبانی در ایران میشود .
iHSG
May 22nd, 2016, 10:35
سلام
نمیشه هم طراحی خوب هم میزبانی خوب هم پشتیبانی خوب رو یه جا با هم پیدا کرد اما برای طراحی من سایت های زیر رو می شناسم اما با هیچ کدومشون کار نکردم و نمی تونم تاییدشون کنم:
میخوام یه سایت راه اندازی کنم، لطفا بهریتن سایتی که هم طراحیش خوب باشه هم میزبانیش و هم پشتیبانیش اگه میشناسید بهم معرفی کنید.
ممنون.
تمامی این توانایی ها در یک مجموعه با بهترین کیفیت ارائه نمیشه ! مثلا طراحی سایت به کارمندان متخصص در این زمینه به صورت پروژه ای یا .... واگذار میکنند و تضمینی برای بهترین بودن در تمامی موارد نیست و معمولا با هزینه های بسیار زیادی میزبانی و طراحی انجام میدن ...
بیشتر افراد این انجمن در زمینه میزبانی وب تخصص دارند و کیفیت و نمیشه فقط در برند های مطرح جستجو کرد !
برای طراحی بگردید دنبال یک طراح خلاق و با ایده های جدید ...
planday
July 7th, 2016, 00:08
در خدمت شما هستیم
شعار نمیدیم پشتیبانی را تست کنید تنوع محصولات را بررسی کنید و در نهایت سفارش دهید.
یا علی