نيازمند فردي جهت شراكت در هاستينگ كه داراي سخت افزار سرور باشد جهت كولو و ...
بنده تهران هستم ترجيحا تهران ولي اگر فرد در تهران نباشد ولي دسترسي به تهران داشته باشد مشكلي نيست
چون كار دور كاري است .
حداقل سن شريك : ١٨
شريك بايد در بحث هاستينگ و مديريت مسلط باشد و تجربه كار مجازي يا غير مجازي قابل اثبات داشته باشد و قابليت پشتيباني اغلب ساعات داشته باشد
در صورتي كه دوره هايي گذرانده ايد لطفا خصوصي ذكر شود
از نظر تامين ترافيك ايران همراه فايروال سخت افزاري افر هاي خيلي خوبي دارم .
دامين هاي بسيار مناسب در هر زمينه اي موجود است ( هاستينگ و گيم و ... )
از نظر طراحي سايت حرفه اي مشكلي نيست
از نظر مدارك پي پل مشكلي نيست چون اقامت مستقيم اشنا در المان موجود است و از نظر خريد سرور از خارج مشكلي نيست .
از نظر طراحي و تشكيل تيم برنامه نويسي
امكان خريد سخت افزار و ارسال به ايران با تعرفه كمتر وجود دارد ( از طريق رابط مستقيما در اروپا خويداري ميشود و قابل شيپ مي باشد ولي در حال حاضر تصميم دارم با فردي همكاري كنم كه سخت افزار قوي اماده داشته باشد
از نظر اعتماد سازي راه هايي در نظر گرفته شده و به طور پايه از نظر قرارداد مشكلي نيست .
قصد دارم در صورت توافق با شريك در بخش هاي ديگر هم فعاليت كنيد ( راه هاي درامد زايي عقلاني و حساب شده )
در نتيجه مي توان صرفا محدود به هاستينگ نباشيم .
به طبع هر چه تعداد و قدرت سخت افزار قوي تر باشد راه هاي درامد زايي بيشتري قابل اجراست .
توجه كنيد :
لطفا اطلاعات تماس ( ترجيحا تلگرام ) خود را صرفا از راه پيام خصوصي يا ايميل زير ارسال كنيد :
isn.prog25@gmail.com
در صورتي كه سوالي داشتيد مي توانيد در اين تاپيك ارسال كنيد ، سوال هاي شخصي از بنده صرفا براي شما پيام خضوصي مي شود يا در چت صحبت مي شود
مديران محترم سعي كردم در مكان درستي تاپيك بزنم چون تاپيك مشابه وجود دارد.، به هر حال اگر در جاي مناسبي نيست لطفا انتقال دهيد
isn
May 22nd, 2016, 00:39
استارت كار از تابستان ( تير يا مرداد ماه ) مي باشد .
Majiiid
May 22nd, 2016, 00:48
سلام
متنی که نوشتید یجورایی انگار حالت دستوری داره,انگار که همه کارهارو خودتون انجام دادین و سرمایه کامل این کارو آماده کردین و الان فقط یه نفر میخواید که بیاد شریک بشه!
خب یه نفر اگر همه این کارهارو بلد باشه و یک سرور هم داشته باشه با حدودا پنج میلیون سرمایه و تخصص کافی میاد جلو در مقابل شما چقدر سرمایه میزارید و چه کارهایی انجام میدین!؟
isn
May 22nd, 2016, 00:54
سلام
متنی که نوشتید یجورایی انگار حالت دستوری داره,انگار که همه کارهارو خودتون انجام دادین و سرمایه کامل این کارو آماده کردین و الان فقط یه نفر میخواید که بیاد شریک بشه!
خب یه نفر اگر همه این کارهارو بلد باشه و یک سرور هم داشته باشه با حدودا پنج میلیون سرمایه و تخصص کافی میاد جلو در مقابل شما چقدر سرمایه میزارید و چه کارهایی انجام میدین!؟
سلام دوست عزيز
اين برداشت شخصي شما بوده است
من كه جمله دستوري نديدم و صرفا يكسري توضيحات و ... نوشتم .
همه چيز سرمايه نيست در قدم اول مهم دانش فني و تجربه و پشتيباني قوي در كنار فاكتور هاي ديگر است
لطفا فقط دوستاني كه تمايل به شراكت دارند و تخصص لازم دارند پيام دهند
تشكر
DaryaHost
May 22nd, 2016, 16:11
سلام
لطفا پست بي ربط و اسپم نفرماييد .
نيازمند فردي جهت شراكت در هاستينگ كه داراي سخت افزار سرور باشد جهت كولو و ...
بنده تهران هستم ترجيحا تهران ولي اگر فرد در تهران نباشد ولي دسترسي به تهران داشته باشد مشكلي نيست
چون كار دور كاري است .
حداقل سن شريك : ١٨
شريك بايد در بحث هاستينگ و مديريت مسلط باشد و تجربه كار مجازي يا غير مجازي قابل اثبات داشته باشد و قابليت پشتيباني اغلب ساعات داشته باشد
در صورتي كه دوره هايي گذرانده ايد لطفا خصوصي ذكر شود
از نظر تامين ترافيك ايران همراه فايروال سخت افزاري افر هاي خيلي خوبي دارم .
دامين هاي بسيار مناسب در هر زمينه اي موجود است ( هاستينگ و گيم و ... )
از نظر طراحي سايت حرفه اي مشكلي نيست
از نظر مدارك پي پل مشكلي نيست چون اقامت مستقيم اشنا در المان موجود است و از نظر خريد سرور از خارج مشكلي نيست .
از نظر طراحي و تشكيل تيم برنامه نويسي
امكان خريد سخت افزار و ارسال به ايران با تعرفه كمتر وجود دارد ( از طريق رابط مستقيما در اروپا خويداري ميشود و قابل شيپ مي باشد ولي در حال حاضر تصميم دارم با فردي همكاري كنم كه سخت افزار قوي اماده داشته باشد
از نظر اعتماد سازي راه هايي در نظر گرفته شده و به طور پايه از نظر قرارداد مشكلي نيست .
قصد دارم در صورت توافق با شريك در بخش هاي ديگر هم فعاليت كنيد ( راه هاي درامد زايي عقلاني و حساب شده )
در نتيجه مي توان صرفا محدود به هاستينگ نباشيم .
به طبع هر چه تعداد و قدرت سخت افزار قوي تر باشد راه هاي درامد زايي بيشتري قابل اجراست .
توجه كنيد :
لطفا اطلاعات تماس ( ترجيحا تلگرام ) خود را صرفا از راه پيام خصوصي يا ايميل زير ارسال كنيد :
isn.prog25@gmail.com
در صورتي كه سوالي داشتيد مي توانيد در اين تاپيك ارسال كنيد ، سوال هاي شخصي از بنده صرفا براي شما پيام خضوصي مي شود يا در چت صحبت مي شود
مديران محترم سعي كردم در مكان درستي تاپيك بزنم چون تاپيك مشابه وجود دارد.، به هر حال اگر در جاي مناسبي نيست لطفا انتقال دهيد
با سلام
دوست عزیز لطفا شرحی کامل از هدف
لیست پیش نیاز ها و... برای بنده ارسال فرمایید
یا درتماس باشید
https://telegram.me/siavash_di
09212182842
isn
May 22nd, 2016, 21:10
با سلام
دوست عزیز لطفا شرحی کامل از هدف
لیست پیش نیاز ها و... برای بنده ارسال فرمایید
یا درتماس باشید
https://telegram.me/siavash_di
09212182842
سلام
پيام ارسال شد
isn
May 23rd, 2016, 12:40
در رابطه با سوال دوستان :
تصميم به تشكيل تيم ٤ نفره مي باشد
و فعاليت هاي هاستينگ و برنامه نويسي
devilboy09
May 26th, 2016, 15:40
پ.خ چک کنید لطفا
viasky
May 26th, 2016, 15:52
بنده تا الان 4 شرکت تاسیس کردم
اسم نمی برم
ولی دوستان و برادرانه
پیشنهاد می کنم از کم شروع کنید
شک نکنید فعالیتی موفق خواهد بود که خودش باعث گسترش و رشد خودش میشه
نمونه های زیادی وجود داره چه داخلی و چه خارجی:
دستگاه های کوچکی که در خانه کار می کردند و بعدا تبدیل به کارگاه شده اند
Apple - Microsoft و Macdonald و....
به نظر بنده از کم شروع کنید ( خیلی کم ) ولی استوار
در مورد شراکت هم تا با کسی زندگی نکردید برای یه مدتی دست کم 1 سال با اون فرد شراکت نکنید ( مخصوصا الان که مجازی دارید جستجو می کنید , بدون هیچ شناختی)
تجربه ثابت کرده
موفق باشید
isn
May 26th, 2016, 17:16
بنده تا الان 4 شرکت تاسیس کردم
اسم نمی برم
ولی دوستان و برادرانه
پیشنهاد می کنم از کم شروع کنید
شک نکنید فعالیتی موفق خواهد بود که خودش باعث گسترش و رشد خودش میشه
نمونه های زیادی وجود داره چه داخلی و چه خارجی:
دستگاه های کوچکی که در خانه کار می کردند و بعدا تبدیل به کارگاه شده اند
Apple - Microsoft و Macdonald و....
به نظر بنده از کم شروع کنید ( خیلی کم ) ولی استوار
در مورد شراکت هم تا با کسی زندگی نکردید برای یه مدتی دست کم 1 سال با اون فرد شراکت نکنید ( مخصوصا الان که مجازی دارید جستجو می کنید , بدون هیچ شناختی)
تجربه ثابت کرده
موفق باشید
سلام دوست عزيز
ممنونم از نظر شما
بنده تجربه كار ريموتي داشتم
نمونه يكي دونفر از دوستاني كه در همين انجمن بوده اند و همكاري چند ساله داشتيم .
به نظرم هر كسي قوي ترين روانشناس هم باشد صرفا از روي جملات فرد مورد نظر نمي تواند به ان فرد اعتماد كند
اما در حقيقت در عمل همه چيز مشخص مي شود مثلا سر مسايل مالي يا اخلاقي يا خيلي موارد ديگر كه مي تواند به شناخت نسبي طرفين كمك كند
مهمترين تجربه اي كه تو اين چند سال كسب كردم اين است كه بهترين شريك كسي است كه ٢ ويژگي مهم داشته باشد :
١- حرفش يا عملش يكي باشد
٢- زير حرفش نزند
البته فاكتور هاي ديگري هم است
در رابطه با فعاليت هايي كه قرار است انجام دهم مسلما قبلش فكر مي كنم و مواردي كه نوشتم قبلا اجرا شده است حتي گسترده تر
viasky
May 26th, 2016, 17:34
بنده قصد راهنمایی دارم
اگر ناراحت شدید پست وپاکمیکنم
ولی کسیکه سخت و همه چیز و داره ۲ نفر حضوری استخداممیکنه برای شروع با ۷۵۰ هزار تومان ، فوق دیپلم هم باشه کافیه فقط کمی تجربه داشته باشه
همه چیز خوب پیش میره برای شروع
بههیچ عنوان حاضر نیست با شما شریک بشه و بهتون درصد بده
چوندقت بفرمایید کسی کهدر ابعاد وسیع داره سخت افزار خریداری میکنه
راه اندازی که هیچ ، مرحله بازاریابی هم رد کرده و تیم داره برای خودش
مگر اینکه آدم بدون علمی باشه که سرور روی دستشمونده باشه
اصلا ندونه سرور چی هست ، فقط داره!
بعد شما کار کنید با امکانات اون و تقسیم به ۲ بشه سود
ولی باور کنیدهمچین آدمی اصلا پیدانمیشه...
موفق باشید
- - - Updated - - -
نکته: فرمودید روانشناسی
اکثر عزیزانیکه سرشون کلاه میره ازهمین طریق هست
کسیکه با شما کارمیکنه شاید ذاتا آدمبدی نباشه
خوش برخورد و.... همه چیز عالی
فقط یکثانیه وسوسه میشه و سرشما کلاه میزاره
شاید همچنان آدم بدی نباشه
ولی اینیکمورد و هرکسیممکنه انجام بده
از روانشناس های زندان های امریکا دقیق تر نیستیم
سر اون ها هم در بازجویی یا مدتی که فردی و زیر نظر دارن کلاه میره
ماکه دیگههیچ...
isn
May 26th, 2016, 18:12
دوست عزيز در جهت تاييد صحبت هاي شما صحبت كردم !
اگر كامل متن را مي خوانديد در مورد روانشناسي اشتباه متوجه شديد
به هر حال من هم فعاليت هاي درامد زاي مختلفي دارم كه نيازي نيست توضيح بدهم و مطمءن باشيد كسي كه سخت افزار هم داشته باشد خيلي هم با تيمش هماهنگ باشد ( بحث شركت جداست )
صرفا محدود به هاستينگ مي شود
ببينيد شركت زدن يا خرج اضافي هنر نيست من هم مي توانم در ابتداي كار با ٤٠ ميليون وارد كار بشوم ولي معتقدم با هزينه پايين و بيزينس پلن قوي و تيم فعال و اكتيو مي توان موفقيت هاي بسياري كسب كرد ، البته شايد شما مخالف باشيد و هر كسي نظر خودش را دارد
مثلا همين چند وقت پيش با شما تلگرام صحبت كردم ، بحث پيرامون ورود سخت افزار به ايران
به شما سايتي معرفي شد كه باعث كاهش هزينه در شيپ مي شود ولي در حالت عادي هزينه بيشتري بايد صورت گيرد
پس تجربه و دانش مهمتر از سرمايه كلان است . شعار نمي خواهم بدهم واقعيت اين است البته شما استاد بنده هستيد و ممنونم از نظر شما .