سلام
ما یک سایت داریم که میخوایم سابدامنه sub.mysite.ir رو بر روی دامنه ی دیگه ای www.maindomain.com پارک کنیم
هر دو سایت توی یک پنل و هاست دایرکت ادمین هستند.
الآن من تو قسمت Domain Pointers این کار را انجام دادم ولی وقتی sub.mysite.ir را باز میکنم به سایتی که میخواستم ریدارکت میشه
اما من میخوام ریدارکت نشه و با همون آدرس sub.mysite.ir تو مرورگر نشون داده بشه تیک گزینه Create as an Alias رو یکبار برداشتم یکبار هم گذاشتم ولی در هر دوحالت باز به همون دامنه ریدارکت میشه به جای اینکه محتویاتش توی سابدامنه نمایش داده بشه
jox
May 21st, 2016, 18:39
up....
iHSG
May 21st, 2016, 19:04
سلام
کلاً اتصال دامنه به یک زیر دامنه کاری نیست که بشه اتوماتیک با کنترل پنل هاست انجامش داد اما غیرممکن هم نیست.
برای این کار از نظر من دو راه دارید:
1.ایجاد دامنه مورد نظر به صورت Addon Domain و ساختن یه صفحه index.html ساده و قرار دادن یه IFrame توش که زیر دامنه مورد نظر رو نشون میده.این روش ساده ترینه اما خب معایبی مثل عدم تغییر لینک AddressBar با تغییر لینک داخل IFrame در مرورگر کاربر رو داره.
2.ایجاد دامنه مورد نظر به صورت Addon Domain و ساختن یه صفحه index.php و گرفتن محتویات زیر دامنه و نمایشش با تابع file_get_contents و دسترسی دادن تمام URL ها به همین فایل index.php توسط فایل htaccess و تشخیص URL باز شده در فایل index.php و گرفتن همون URL از زیر دامنه در آدرس دامنه طوری که تغییرات URL ها یکسان نشون بدن.
saba_torabian
May 21st, 2016, 23:33
سلام
شما یک رکورد DNS از نوع A با نام sub و IP سایت maindomain.com درست کن بعد در هاست maindomain.com آدرس sub.mysite.ir به عنوان Alias تعریف کن این روش روی همه پنلهای هاستینگ جواب میده بجز cPanel که اون هم اگر تنظیم Allow users to park subdomains of the server’s hostname. در بخش tweak setting پنل whm انجام شده باشه قابل اجرا هست. روشهای ریدایرکت یا استفاده از iFrame کلا برای کار شما مناسب نیستند چون باعث تغییر آدرس میشن و یا ممکنه که حتی phishing به نظر برسه.
ضمن اینکه در این روش چون در مرحله resolve آدرس به مقصد نهایی میرسه ping time بهتری هم داره.