PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شرکت های ارائه دهنده سرویس بر روی فیبر نوری

AM.ARIYAYI
May 21st, 2016, 00:49
سلام دوستان
من در حال حاضر از پارس آنلاین اشتراک ای دی اس ال دارم و قراره به زودی در منطقه ما فیبر نوری جای کابل مسی رو بگیره.
از پشتیبانی پارس آنلاین که پرسیدم گفتن در حال حاضر فیبر نوری در منطقه شما ساپورت نمی کنیم.
اما چند نفر از دوستان من که در محل زندگیشون فیبر نوری دارن از همین پارس آنلاین سرویس گرفتن.
حالا سوالی که برای من پیش اومده اینه که آیا پارس آنلاین فیبر نوری رو ساپورت می کنه یا نه و اگر می کنه پس چرا به من گفتن بعد از تعویض خطوط باید به شرکت دیگه ای کوچ کنید؟
اگه ساپورت نمی کنه پارس آنلاین،کدام شرکت از فیبر نوری پشتیبانی می کنه که من از اون شرکت سرویس تهیه کنم.
آی اس پی هایی که این حوالی سرویس ای دی اس ال ارائه میدن این ها هستن:
شاتل و آسیاتک
به نظر شما شاتل فیبر نوری ساپورت میکنه؟

Edwin
May 21st, 2016, 00:51
به نظر شما شاتل فیبر نوری ساپورت میکنه؟

شاتل روی شبکه فیبر نیست اما میتونید وایرلسشو بگیرید که تجهیزاتش با توجه به پوشش منطقه تون بین 300 تا 400 هست.

salar123-user8
May 21st, 2016, 01:07
فیبر معمولا انحصاری مال مخابراته و شرکت دیگه ای نمیزاره سرویس بده.

persiancoder
May 21st, 2016, 01:12
متاسفانه تنها ارائه دهنده شرکت مخابرات هست.

قزوین هاست
May 21st, 2016, 01:15
سلام
مخابرات

AM.ARIYAYI
May 21st, 2016, 01:45
درسته پس یعنی شاتل واسه مسی هست ؟

VipSc
May 21st, 2016, 01:55
با سلام
من ساکن کرمان هستم، و منطقه ما، فیبر نوری هست و من از شرکت دیده بانت، که زیر مجموعه پیشگامان کویر هستش،اینترنت گرفتم، و به راحتی روی فیبر نوری به من اینترنت دادند.