توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لود نشدن استایل پلاگین در قالب اختصاصی وردپرس
pouryamb
May 20th, 2016, 15:52
سلام دوستان و اساتید محترم
بنده چندماه پیش قالبی رو برای سایتم سفارش دادم و نصبش کردم(این قالب فقط برای این سایت نوشته شده).
حالا پلاگین هایی که از استایل خودشون استفاده می کنن رو نمی تونه بالا بیاره.
به عنوان مثال پلاگین Inline Related Posts که کارش ایجاد لینک مطالب مرتبط در بین مطالب هست رو که نصب می کنم، به خوبی مطالب مرتبط رو بین مطالب نشون میده اما از استایلش که یک کادر هست و مقداری رنگ بندی داره رو لود نمیکنه و از توابع css خود قالب استفاده می کنه. مثلا برای لینکهای کل سایت رنگ آبی در نظر گرفته شده و برای لینک های همین پلاگین هم همون اجرا میشه، نه رنگی که در استایل خود پلاگین هست!
میشه راهنمایی کنید که مشکل از کجای قالب هست؟
احساس می کنم یک مقدار پیچیده توضیح دادم اگه توضیحی لازم بود بفرمایید.
pouryamb
May 22nd, 2016, 12:54
دوستان کسی راجع به این مشکل چیزی نمیدونه؟ واقعا اینترنتو زیر و رو کردم اما چیزی پیدا نکردم!
ToooPDL
May 22nd, 2016, 14:36
اگه این افزونه با قالب های دیگه خوب و بدون مشکل کار میکنه، قاعدتا تداخل در استایل افزونه و قالب بوجود اومده
میتونید بگید طراح کلاس ها یا آی دی های مربوط به اون قسمت رو تغییر بده تا تداخل موجود برطرف بشه
یا اینکه بصورت دستی استایل افزونه رو دستکاری کنید و تغییر بدید. که خب مسلما با آپدیت تغییرات شما حذف میشه
پس همون مورد اول رو انجام بدید
pouryamb
May 22nd, 2016, 16:29
اگه این افزونه با قالب های دیگه خوب و بدون مشکل کار میکنه، قاعدتا تداخل در استایل افزونه و قالب بوجود اومده
میتونید بگید طراح کلاس ها یا آی دی های مربوط به اون قسمت رو تغییر بده تا تداخل موجود برطرف بشه
یا اینکه بصورت دستی استایل افزونه رو دستکاری کنید و تغییر بدید. که خب مسلما با آپدیت تغییرات شما حذف میشه
پس همون مورد اول رو انجام بدید
مشکل اینجاست که هر افزونه ای که بخواد چیزی رو در پست ها نشون بده اینطوری می کنه. یعنی هر افزونه ای که استایل خاص خودش رو بخواد نمایش بده و کاربردش درون پست باشه، استایلش اجران میشه و آیتم هاش از استایل معمولی پست ها که در قالب تعیین شده پیروی می کنه.
حتی همین افزونه هم وقتی که صفحه لود میشه اولش استیل افزونه رو نشون میده اما با لود کامل صفحه انگار زور افزونه بیشتر میشه و مجبورش میکنه از استایل قالب پیروی کنه.
vahab00
May 22nd, 2016, 16:55
استاد تگ های زیر رو به ترتیب در هدر و فوتر قرار دهید
<?php wp_head(); ?>
و فوتر
<?php wp_footer(); ?>
در هدر قبل از تگ </head> قرار بدید و در فوتر قبل از تگ </body>
موفق باشید
pouryamb
May 22nd, 2016, 16:56
استاد تگ های زیر رو به ترتیب در هدر و فوتر قرار دهید
<?php wp_head(); ?>
و فوتر
<?php wp_footer(); ?>
در هدر قبل از تگ </head> قرار بدید و در فوتر قبل از تگ </body>
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون، اتفاقا تنها راهنمایی که در سایتهای خارجی هم پیدا کردم همین بود که از قبل در قالب وجود داشتن. در این مورد هیچ مشکلی وجود نداره، اشکال از جای دیگه ای هست.