ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا vmware مولتی مانیتور را ساپورت میکند؟

saeedgoogle
May 20th, 2016, 15:05
سلام
دوستان جهت استفاده از هر سه خروجی کارت های گرافیکی که سه خروجی دارن میخواستم بدونم در صورت نصب مجازی ساز vmware بر روی سرور میتونم سه سیستم عامل بر روی vmware نصب کنم و بر روی یک گرافیک (با سه خروجی) و با سه مانیتور تصاویر سه سیستم عامل رو مجزا بگیرم؟
اصولا در تعریف تنظیمات خروجی تصویر چه چیزی به مجازی ساز تعریف میشه ؟مانیتور؟ یا کارت گرافیک؟

یک سوال فنی دیگه هم الان پیش اومد! وقتی ما مثلا ویندوز 2008 سرور از یک سرویس دهنده vps خریداری میکنیم و با آی پی بهش وصل میشیم اصولا چطور تصویر رو دریافت میکنیم؟ یعنی میزان گرافیکی که توسط مدیر سرور به vps بنده تعریف شده توسط LAN انتقال داده میشه؟؟

company_hosting
May 20th, 2016, 18:54
سلام
دوستان جهت استفاده از هر سه خروجی کارت های گرافیکی که سه خروجی دارن میخواستم بدونم در صورت نصب مجازی ساز vmware بر روی سرور میتونم سه سیستم عامل بر روی vmware نصب کنم و بر روی یک گرافیک (با سه خروجی) و با سه مانیتور تصاویر سه سیستم عامل رو مجزا بگیرم؟
اصولا در تعریف تنظیمات خروجی تصویر چه چیزی به مجازی ساز تعریف میشه ؟مانیتور؟ یا کارت گرافیک؟

یک سوال فنی دیگه هم الان پیش اومد! وقتی ما مثلا ویندوز 2008 سرور از یک سرویس دهنده vps خریداری میکنیم و با آی پی بهش وصل میشیم اصولا چطور تصویر رو دریافت میکنیم؟ یعنی میزان گرافیکی که توسط مدیر سرور به vps بنده تعریف شده توسط LAN انتقال داده میشه؟؟

سلام

سوال اول تست نکردم
سوال دوم حدود 2-4 مگابایت گرافیک دارید

elementary
May 20th, 2016, 19:03
سلام

من سوال شما رو متوجه نشدم ولی اگه منظورتون این هست از کارت گرافیک خروجی تصویر یک ماشین مجازی بگیرید بله امکان پذیر هست و برای هر ماشین مجازی باید یک کارت گرافیک مجزا تهیه کنید و پورت های روی کارت گرافیک صرفا قابلیت استفاده برای همون ماشین مجازی رو دارن

saeedgoogle
May 20th, 2016, 21:53
من سوال شما رو متوجه نشدم ولی اگه منظورتون این هست از کارت گرافیک خروجی تصویر یک ماشین مجازی بگیرید بله امکان پذیر هست و برای هر ماشین مجازی باید یک کارت گرافیک مجزا تهیه کنید و پورت های روی کارت گرافیک صرفا قابلیت استفاده برای همون ماشین مجازی رو دارن

بله همینه ولی قسمت آخر رو ناتمام گذاشتید. عکس زیر ببینید میتونه منظورمو برسونه...
31449

saeedgoogle
May 21st, 2016, 22:17
up.............

NarvanData
May 21st, 2016, 23:33
هر کارت گرافیک فکر میکنم یک تصویر ارائه میکنه
شما می خواین با یک کارت که سه حالت خروجی داره 3تصویر داشته باشین؟! ( که در حالت معمول نمیشه جز اینکه کارت این قابلیت رو برای تنظیم داشته باشه که هر خروجی چه تصویری ارائه بده)

saeedgoogle
May 21st, 2016, 23:55
هر کارت گرافیک فکر میکنم یک تصویر ارائه میکنه
شما می خواین با یک کارت که سه حالت خروجی داره 3تصویر داشته باشین؟! ( که در حالت معمول نمیشه جز اینکه کارت این قابلیت رو برای تنظیم داشته باشه که هر خروجی چه تصویری ارائه بده)
چرا در حالت عادی میشه. کافیه ویندوز سون داشته باشین با یه کارت سه خروجی به سه مانیتور تصویر میده. ولی محدودیت هایی داره که نمیشه با یک پی سی سه ویندوز داشته باشی البته نرم افزارهایی برای ویندوز 7 مثل aster وجود داره که تست کردم و ویندوزها رو جدا میکنه ولی به شدت منابع درگیر میشه و زیاد کارآمد عمل نمیکنه و سیستم ریست میکنه. حال چون مجازی ساز توانایی تقسیم منابع سخت افزاری رو به صورت انحصاری داره قصد داشتم این کار رو با مجازی ساز انجام بدم. ولی ظاهرا این کار رو کسی انجام نداده حتی فروم های انگلیسی زبان...