ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسکریپت مانیتورینگ سایت

DaryaHost
May 19th, 2016, 23:32
با سلام خدمت دوستان و همکاران

به دنبال اسکریپت نال شده سایت زیر و یا اسکریپت های همانند قوی با قابلیت اکانتینگ کابران رو دارم

http://www.blizsoft.com/uptime/

اسکریپت در اینترنت موجود بوده ولی گویا تمام لیک های دانلود بریک شده

lizard.tiny
May 19th, 2016, 23:53
سلام

در صورت نیاز میتونم با امکانات مورد نیاز شما بصورت اختصاصی بنویسم واستون

DaryaHost
May 20th, 2016, 14:54
سلام

در صورت نیاز میتونم با امکانات مورد نیاز شما بصورت اختصاصی بنویسم واستون

درود دوست عزیز نسبت به هزینه و زمان به صرفه نخواهد بود

بیشتر دنبال اسکریپت های آماده و خارجی برای فارسی سازی هستیم

DaryaHost
May 21st, 2016, 00:31
uppppp

mohashemi
May 21st, 2016, 10:34
پیشنهاد می کنم از نرم افزار PRTG Network monitoring استفاده نمایید ، امکان API بسیار قوی جهت برنامه نویسی و اتصال به اسکریپت جهت اکانتینگ داره و همچنین خود برنامه تحت وب هست و می توانید کاربر و گروه های کاربری با دسترسی های متفاوت تعریف نمایید ، در حال حاضر خیلی از شرکت های ایرانی و یا دیتاسنتر هایی نظیر پارس آنلاین در حال استفاده از این سیستم هستند .نسخه آخر نال شده این اسگریپت هم داخل ساید digiboy جهت دانلود قرار داده شده است .

DaryaHost
May 21st, 2016, 16:27
پیشنهاد می کنم از نرم افزار PRTG Network monitoring استفاده نمایید ، امکان API بسیار قوی جهت برنامه نویسی و اتصال به اسکریپت جهت اکانتینگ داره و همچنین خود برنامه تحت وب هست و می توانید کاربر و گروه های کاربری با دسترسی های متفاوت تعریف نمایید ، در حال حاضر خیلی از شرکت های ایرانی و یا دیتاسنتر هایی نظیر پارس آنلاین در حال استفاده از این سیستم هستند .نسخه آخر نال شده این اسگریپت هم داخل ساید digiboy جهت دانلود قرار داده شده است .
ممنون از راهنمایی خوبتون در مرحله اخر اگر پیدا نشد از اینکار را خواهم کرد

lizard.tiny
May 21st, 2016, 16:48
قصد دارید حداکثر چه میزان هزینه کنید ؟

اینکه چه امکاناتی نیاز دارید ؟ میخوایید چه مواردی مانیتور بشه ؟

DaryaHost
May 22nd, 2016, 00:45
قصد دارید حداکثر چه میزان هزینه کنید ؟

اینکه چه امکاناتی نیاز دارید ؟ میخوایید چه مواردی مانیتور بشه ؟

قصد کمترین هزینه در شرایط فعلی ( :دی حدودا صفر) یک سایت جامع و قوی مانیتورینگ