توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ایمپورت دیتابیس ورپرس
mandana32
May 18th, 2016, 18:38
سلام
مشکلی با ایمپورت دیتابیس وردپرس داشتم
وقتی دیتابیس رو ایمپورت میکنم همه چیز بدون مشکل انجام می شود
اما فقط 10 تا از مطالب سایت می آید که مربوط به زمان راه اندازی سایت هست
گفتم شاید دیتابیس ناقصه رفتم داخل phpmyadmin و دیدم جدول post ها اوکی هست و تمامی پست ها نیز کامله و هیچ مشکلی نیست اما در داخل وردپرس و یا سایت فقط 10 پست نمایش داده می شود بقیه نیستند !
این کارو چندید بار کردم 7 بار دیتابیس رو پاک کردم و مجدد زدم
یکبار داخل بک آپ چند ماه پیش دیتابیس رو ایمپورت کردم و چندین بار هم وردپرس از اول نصب کردم و دیتابیس رو زدم فایده ای نداشت
لطفل راهنمایی کنید
mandana32
May 18th, 2016, 20:06
------UP-------
T.Toosi
May 18th, 2016, 20:14
سلام، مطمئنید پست ها را در تیبیل wp_posts میبینید ؟
mandana32
May 18th, 2016, 20:45
سلام، مطمئنید پست ها را در تیبیل wp_posts میبینید ؟
بله جناب من بیش از 30 سایت فعال دارم اطلاعاتم در حد آماتور ها نیست
خیلی جالبه همه پست ها هستن از اولین تا آخرین اما فقط 10 پست نمایش داده می شود
- - - Updated - - -
اضافه کنم هاست رو عوض کردم
ممکنه از این باشه ؟
T.Toosi
May 18th, 2016, 22:27
بله جناب من بیش از 30 سایت فعال دارم اطلاعاتم در حد آماتور ها نیست
خیلی جالبه همه پست ها هستن از اولین تا آخرین اما فقط 10 پست نمایش داده می شود
- - - Updated - - -
اضافه کنم هاست رو عوض کردم
ممکنه از این باشه ؟
دیتابیس را repair کنید و آخرین ورژن وردپرس را دانلود و آپلود کنید سپس دستی نصب کنید.
softlayer
May 18th, 2016, 22:33
اگر هنوز به محتوای قبلی دسترسی دارید از طریق برون بری مطالب رو استخراج کنید و در سرویس جدید با استفاده از ابزار درون ریزی اضافه کنید.
اگر دسترسی ندارید یکبار مجدد نسخه یکسانی با وردپرس قبلی نصب کنید و ابتدا از طریق phpmyadmin تمام جداول دیتابیس وردپرس فعلی رو Drop کنید و مجدد فایل دیتابیس بکاپ رو import کنید.
mandana32
May 19th, 2016, 10:12
دیتابیس را repair کنید و آخرین ورژن وردپرس را دانلود و آپلود کنید سپس دستی نصب کنید.
ممنون از شما اما بازم درست نشد :(
- - - Updated - - -
اگر هنوز به محتوای قبلی دسترسی دارید از طریق برون بری مطالب رو استخراج کنید و در سرویس جدید با استفاده از ابزار درون ریزی اضافه کنید.
اگر دسترسی ندارید یکبار مجدد نسخه یکسانی با وردپرس قبلی نصب کنید و ابتدا از طریق phpmyadmin تمام جداول دیتابیس وردپرس فعلی رو Drop کنید و مجدد فایل دیتابیس بکاپ رو import کنید.
متاسفانه مشکل همین جاست من به جز این دیتابیس و فول بک آپ 5 ماه پیش هیچی ندارم
راه حل دومتان را نیز انجام دادم اما نشد
فول بک آپ 5 ماه پیش رو رستور کردم تمام جداول رو Drop و سپس دیتابیس رو import کردم بدون کوچکترین اروری ایمپورت شد اما در داخل وردپرس فقط 10 پست می آید
هر راهی به ذهنم میرسید انجام دادم نمیدونم چکار کنم
بک آپ 5 ماه پیش مشکلی نداره و اوکی هست تمام پست هارو هم نمایش میده (اینو گفتم چون خودم دیشب شک کردم نکنه مشکل از هاست باشه)
softlayer
May 19th, 2016, 11:17
دقت داشته باشید که حتی در صورت خرابی یک جدول شما ارور خواهید داشت در ایمپورت، ابتدا مشکل رو بررسی کنید، اگر در ایمپورت کلی مشکل دارید فقط جدول پست هارو drop کنید و مجدد ایمپورت کنید.
در صورت تمایل دسترسی ارسال کنید از چند روش تست کنیم شاید مشکلتون برطرف شد.
amirjalili72
May 19th, 2016, 13:47
درصورت تمایل میتونید با بنده هم تماس بگیرید کمکتون میکنم .