ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست یه پاسپورت کشور خارجی دارم لطفا راهنمایی کنید

unix_magnet
May 18th, 2016, 15:24
درخواست یه پاسپورت کشور خارجی دارم لطفا اگر کسی رو می شناسید که تو کار همچین چیزیایی باشه که بتونم باهاش یه حساب بانکی باز کنم معرفی کنید.

نمی خوام بعدا حساب بانکی گیر داشته باشه . می خوام یه طریقی باشه که بابت کار اطمینان داشته باشم که حساب بعدا مسدود نشه به دلیل تحریم و ایرانی بودن و این جور چیزا

اگر کسی در این کارها هست لطفا یا خصوصی پیغام بفرسته یا اینجا پیغام بزاره .

ضمنا من چون پست هام کم هست نمی تونم توی خصوصی جواب بزارم بنابراین شماره تماس بزارین

ممنون

sarvar
May 18th, 2016, 15:37
سلام
لطفا در تماس باشید
09126784204
تلگرام: sarvarjafari

hadipro
May 26th, 2016, 17:17
درخواست یه پاسپورت کشور خارجی دارم لطفا اگر کسی رو می شناسید که تو کار همچین چیزیایی باشه که بتونم باهاش یه حساب بانکی باز کنم معرفی کنید.

نمی خوام بعدا حساب بانکی گیر داشته باشه . می خوام یه طریقی باشه که بابت کار اطمینان داشته باشم که حساب بعدا مسدود نشه به دلیل تحریم و ایرانی بودن و این جور چیزا

اگر کسی در این کارها هست لطفا یا خصوصی پیغام بفرسته یا اینجا پیغام بزاره .

ضمنا من چون پست هام کم هست نمی تونم توی خصوصی جواب بزارم بنابراین شماره تماس بزارین

ممنون
میتونیم حساب بانکی آمریکا متصل به یک ویزا کارت مجازی براتون باز کنیم. این حساب فقط برای استفاده پرسونال( خرید در پی پال - گوگل - آمازون و...) تضمین شده افتتاح میشود.مشخصات حساب بانکی( اینترنت بانکینگ) + شماره 16 رقمی ویزا کارت برایتان ایمیل خواهد شد.در صورت نیاز یک عدد پاسپورت آمریکا هم در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

تماس : 09148544470
آیدی اسکایپ: hadi_est1979