PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل ارسال هرزنامه از هاست

mha1368
May 17th, 2016, 18:48
سلام
وقت بخیر
اینجا رو ببینید:
http://8pic.ir/images/emppgpcyz6x8osudc3am.jpg
4 تا ایمیل درست کردیم داخل سی پنل
از اونا ایمیل اسپم ارسال نمیشه
ولی از اون پایینی ارسال میشه
از کجا میشه اون ایمیل رو کلا حذف کرد؟!!!

rezaserver
May 17th, 2016, 19:04
عرض ادب

با دستور ذیل میتونید فایلی رو که درحال ارسال اسپم از داخل هاست هست رو شناسایی کنید:

tail -f /var/log/exim_mainlog | grep public_html

همچنین کانفیگ صحیح exim و اعمال محدودیت بر ارسال ها میتواند اثر بخش باشد

موفق باشید

mha1368
May 17th, 2016, 19:10
دسترسی ssh ندارم. ..

mha1368
May 18th, 2016, 11:03
راه دیگه ای نداره؟

iHSG
May 18th, 2016, 12:08
سلام
اون ایمیل پایینی که میگید ایمیل اصلی هاست هست و امکان حذف نداره.
جالب تر اینکه برای دسترسی به اون ایمیل باید رمز هاست شما رو کسی بدونه چون با رمز هاست ارسال میشه.
بعد اون 275 که زده فضایی هست که این ایمیل پر کرده پیشنهاد میکنم با RoundCube و نام کاربری و رمز هاستتون وارد بشید ببینید برای چی 275 مگابایت در این حساب ایمیل پر شده.

حتی اگر اسکریپتی بخواد با تابع mail از طریق این آدرس ایمیل شما ایمیل ارسال کنه بازم چون رمز شما رو نداره فقط می تونه ارسال Fake داشته باشه نه اینکه چیزی در صندوق ایمیل شما ذخیره کنه که 275 مگابایت پر بشه.

چند تا احتمال هست:

1.یا صندوق ایمیل پر از ایمیل های هشدار خود سی پنل برای موارد مختلف است.
2.یا کسی فایل حجیمی به این ایمیل شما Attach و ارسال کرده.
3.در آخر یا اینکه رمز هاست شما رو کسی می دونه.

mohashemi
May 21st, 2016, 11:24
همانطور که اساتید بنده توضیح دادند امکان حذف این ایمیل نیست و دلایل ارائه شده هم کاملاً گویای مشکل شما هست ، این مشکل به علت باز بودن تابع mail روی سرور هست که باعث ارسال ایمیل بدون احراز هویت میشه و عموماً این حجم بالای اکانت اصلی ایمیل هم به دلیل گزارش delivery fail ایمیل های ارسال شده هست ، با توجه به این که دسترسی روت به سرور ندارید ، اگر مدیر سرور شما قبول می کنند درخواست کنید تابع mail را داخل disable_functions قرار دهند و اگر قبول نمی کنند پیشنهاد می کنم با یک متخصص برنامه نویسی مورد را مطرح نمایید تا اسکریپت سایت شما را بررسی کنند ، اول این که تمام فرم های داخل سایت را مجهز به کد ضد اسپم کنند و بر اساس log access های داخل سی پنل مسیر هایی که از سایت شما فراخوانی شده است را مشاهده کنند و بر اساس تعداد اجرا فایل های مشکوک را پیدا کنند و آنها را اصلاح و حذف نمایند .

mha1368
July 10th, 2016, 10:41
من کماکان این مشکل رو دارم
هاست رو تغییر دادم..از ابتدا وردپرس نصب کردم و انتقال دادم..
فایل های سیستمی رو منتقل نکردم
ولی بازم مشکل پابرجاست

a.e
July 10th, 2016, 14:39
با سلام و عرض ادب

پیشنهاد میشود به سرویس دهنده خود اعلام نمایید تا محدودیت ارسال ایمیل برای اکانت شما تعریف کند چرا که جهت بررسی و ... شما نیازمند دسترسی مستقیم به سرور و لاگ های آن هستید که این امکان با توجه به اشتراکی بودن سرویس شما وجود ندارد.

همچنین پیشنهاد میشود فایل های سایت را نیز چک کنید چرا که ممکن است فایل shell یا ... وجود داشته باشد.

mha1368
August 14th, 2016, 18:13
دو تا هاست عوض کردم...
سایت رو از صفر آوردم بالا
اما بازم مشکل هست !!

واقعا موندم مشکل از کجاس :d