PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور اختصاصی چیست



h.rezazadeh
May 17th, 2016, 17:12
در حیطه هاستینگ سرور اختصاصی به معنی کامپیوتری با منابع سخت افزاری مشخص ( RAM، CPU، HDD و... ) که از خدمات دیتاسنتر (برق دائمی، پهنای باند مناسب، سیستم خنک کننده، آی پی اختصاصی و ...) بهره برده و امکان برقراری ارتباط راه دور از طریق اینترانت یا اینترنت با آن وجود دارد می باشد.

کاربر در این نوع سرویس می تواند از هر کجا نسب به برقراری ارتباط راه دور (از طریق اینترنت و یا در صورت امکان از طریق اینترانت) با سرور خود اقدام نماید. همچنین امکان نصب سیستم عامل و نرم افزارهای مورد نیاز و پیاده سازی تنظیمات لازم (بدون وجود محدودیت از طرف شرکت ارائه کننده) برای کاربر به راحتی وجود دارد. در این سرویس ها منابع سخت افزاری کاملاً اختصاصی بوده و کاربر در چگونگی و نحوه استفاده از آن مختار می باشد.

به صورت کلی سرورهای اختصاصی زمانی مورد نیاز هستند که به منابعی به مراتب بیشتر و قدرتمندتر از منابع اختصاص داده شده به سرورهای مجازی نیاز باشد. به عنوان نمونه زمانیکه قرار است یک یا چندین وب سرویس مرتبط با یک شرکت که دارای نیازهای خاص و سفارشی بوده و منابع سخت افزاری زیادی نیز برای اجرا نیازمند است، برروی سرور اختصاصی مربوطه قرار گیرد و یا زمانیکه یک وب سایت دارای بازدیدکنندگان همزمان بسیاری بوده و برای سرویس دهی به منابع سخت افزاری قدرتمندی نیاز داشته باشد.

امروزه سرورهای اختصاصی در قالب دو نوع سرویس، سرورهای اختصاصی فیزیکال و سرورهای اختصاصی ابری، به کاربران ارائه می گردد. این دو نوع سرویس در بیشتر موارد کاملاً مشابه بوده و غالباً سرورهای اختصاصی ابری به دلیل ثبات، امنیت، عملکرد و سرعت بیشتر انتخاب مناسب تری می باشند. تنها زمانیکه قرار است از تکنولوژی مجازی سازی (از جمله VMWare, Hyper-V, KVM و ...) برروی سرور استفاده نمود راه حل نهایی استفاده سرور اختصاصی فیزیکی می باشد. برای آگاهی بیشتر در مورد سرورهای اختصاصی ابری اینجا (https://www.parsnafe.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=57) کلیک نمایید.

معمولا سرورهای اختصاصی با مشخصات سخت افزاری مربوطه (میزان رم، CPU، هارد دیسک، ترافیک ماهیانه) در قالب پلن های متفاوت از طرف شرکت های ارائه دهنده به کاربران به صورت دوره های ماهیانه و یا سالیانه اجاره داده می شوند. همچنین در مورد سرورهای فیزکال این امکان نیز وجود دارد تا شرکت های متقاضی سرورهای اختصاصی فیزیکی، نسبت به خریداری سرور سخت افزاری مورد نظر خود اقدام نموده و در نهایت برای بهره گیری از خدمات دیتاسنتر، آن را در شرکت های ارائه دهنده خدمات دیتاسنتر collocate نمایند که در این حالت تنها نسبت به پرداخت اجاره بهای خدمات مربوطه (فضای اشغالی سرور در رک، برق دائمی، آی پی آدرس و ...) اقدام می نمایند.

منبع سایت پارس نافع :
https://www.parsnafe.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=58

abed65
June 24th, 2016, 16:58
سلام خسته نباشید
میشه با یه سیستم خانگی ویندوز سرور نصب کرد و از ای اس پی یه آی پی staticگرفت و از اون سیستم به عنوان سرور استفاده کرد؟
هدف من آموزش ویندوز سروره

trust toiler
June 24th, 2016, 17:00
سلام خسته نباشید
میشه با یه سیستم خانگی ویندوز سرور نصب کرد و از ای اس پی یه آی پی staticگرفت و از اون سیستم به عنوان سرور استفاده کرد؟
هدف من آموزش ویندوز سروره

بله دوست عزیز
در صروتی که ویندوز سرور نصب کنید و ای پی اختصاصی تهیه کنید، به خوبی وب سرور و ریموت دسکتاپ و ... کار خواهد کرد
همچنین اگر لینوکس نصب کنید ...

OmidX
June 24th, 2016, 18:08
سلام خسته نباشید
میشه با یه سیستم خانگی ویندوز سرور نصب کرد و از ای اس پی یه آی پی staticگرفت و از اون سیستم به عنوان سرور استفاده کرد؟
هدف من آموزش ویندوز سروره

دوست عزیز ، اولا ک راه اندازی هاستینگ طبق قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی خلاف قوانین سرویس دهنده های اینترنت خانگی هست ، در ثانیه حتی اگر خلاف قوانین هم نبود ، بازم نمیشد و صرفه اقتصادی نداشت ، کمی بیشتر تحقیق کنید .

https://www.arianserver.net/up/isp-ded-ips.jpg