توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرنوشت اینترنت LTE/3G در مقابل adsl
novinvps.com
May 16th, 2016, 22:37
سلام
نظر شما دوستان عزیز در مورد وضعیت فعلی اینترنت همراه lte/3g در مقابل سرویس دهنده های adsl چی هست ؟
به نظرم شرایط قیمتی سرویس های اینترنت همراه به خصوص ایرانسل خیلی بهتر و سرعتشونم بیشتر از سرویس دهنده های adsl هست.
ایا دولت قیمت های اینترنت همراهو جهت حفظ بازار adsl افزایش خواهد داد؟
یا کمتر از این هم خواهند کرد
TeamHost
May 16th, 2016, 22:42
افزایش پیدا نمیکنه قیمت و حدس اینه که قیمت ها کاهش و برابر میشود .
درهرصورت سریعترین اینترنت فعلی 4g ایرانسل است .
payamkutah
May 16th, 2016, 22:43
اگر افزایش بده نمیشه - میاره یکسان سازی میکنه.
ولی واقعا سرعت 4g خیلی عالیه - خیلی
n4ser
May 16th, 2016, 22:45
اینجور که بوش میاد جناب وزیر ارتباطات گفته کف قیمت سرویس دهنده ها سازماندهی میشه وقتی ایرانسل میاد نت همراه اونم به این ارزونی میده معلومه چی میشه بالا دستی ها نمیخوان شرکتا برشکست بشن و.اسه همین یکاری میکنن شرکت ها هم بتوننadsl بفروشن ولی من شخصا الان یک ساله دارم نت ایرانسل استفاده میکنم
novinvps.com
May 16th, 2016, 22:46
اینجور که بوش میاد جناب وزیر ارتباطات گفته کف قیمت سرویس دهنده ها سازماندهی میشه وقتی ایرانسل میاد نت همراه اونم به این ارزونی میده معلومه چی میشه بالا دستی ها نمیخوان شرکتا برشکست بشن و.اسه همین یکاری میکنن شرکت ها هم بتوننadsl بفروشن ولی من شخصا الان یک ساله دارم نت ایرانسل استفاده میکنم
سلام
دقیقا همین موضوع رو متوجه شده بودم که تاپیک زدم حتی در ادامه ی این حرفشون اعلام کردند نباید مردم با استاندارد سازی قیمت و تعیین کف فکر کنند گرانتر شده است .
فکر میکنم قیمت هارو افزایش بدن
n4ser
May 17th, 2016, 00:27
سلام
دقیقا همین موضوع رو متوجه شده بودم که تاپیک زدم حتی در ادامه ی این حرفشون اعلام کردند نباید مردم با استاندارد سازی قیمت و تعیین کف فکر کنند گرانتر شده است .
فکر میکنم قیمت هارو افزایش بدن
کشور های دیگه نت حجم بالا یا ارزون دارن اونوقت ما هروز داریم پس رفت میکنیم عوض پیشرفت یک نگاه به کشورای اطراف بکنید مثلا روسیه نت موبایلی نامحدود + ترافیک نامحدود ip tv+ پیامک = 24000 تومان به پول ایران!!!
viasky
May 17th, 2016, 00:35
شما خودتون حرفه ای هستید
با خیال راحت اینترنت موبایل و بررسی کنید
چون منطقه + پوشش و دکل شرایط متفاوتی داره
حتی ممکنه 1 مگابایت بیشتر هم دانلود داشته باشید
پایداری خوبی هم داره نسبت به اینترنت ثابت ( متاسفانه فقط ایران اینجوریه)
- - - Updated - - -
کشور های دیگه نت حجم بالا یا ارزون دارن اونوقت ما هروز داریم پس رفت میکنیم عوض پیشرفت یک نگاه به کشورای اطراف بکنید مثلا روسیه نت موبایلی نامحدود + ترافیک نامحدود ip tv+ پیامک = 24000 تومان به پول ایران!!!
اینترنت موبایل در تمام دنیا خیلی گرونه دوست عزیز
کمترین قیمت 2 گیگ به صورت آفر 5 یورو بوده و کمتر اصلا موجود نیست
اینترنت موبایل ایران مخصوصا ایرانسل نرخ بسیار پایینی داره
موفق باشید
novinvps.com
May 17th, 2016, 00:51
شما خودتون حرفه ای هستید
- - - Updated - - -
موفق باشید
سلام
حرف ایشون تایید میشه
اینترنت موبایل نسبت به باقی کشورها ارزانتر هست در ایران
miladtnt
May 17th, 2016, 00:58
سلام
نظر شما دوستان عزیز در مورد وضعیت فعلی اینترنت همراه lte/3g در مقابل سرویس دهنده های adsl چی هست ؟
به نظرم شرایط قیمتی سرویس های اینترنت همراه به خصوص ایرانسل خیلی بهتر و سرعتشونم بیشتر از سرویس دهنده های adsl هست.
اینجا ایرانه دوست عزیز ! یکسان سازی میکنن اما نه با ارزون شدن adsl !
4G رو گرونتر میکنن
دی:
- - - Updated - - -
شما خودتون حرفه ای هستید
- - - Updated - - -
موفق باشید
شما آنتن دهی اونارو با ما مقایسه میکنین؟؟؟ اون نت 4جی رو تا وسط اقبانوسم میده ک:) مال ما داخل شهر 4 جی... میری ورودی شهر 3جی و تو خارج شهر 2 جی
:)
viasky
May 17th, 2016, 01:04
4G رو گرونتر میکنن
دی:
- - - Updated - - -
شما آنتن دهی اونارو با ما مقایسه میکنین؟؟؟ اون نت 4جی رو تا وسط اقبانوسم میده ک:) مال ما داخل شهر 4 جی... میری ورودی شهر 3جی و تو خارج شهر 2 جی
عزیزم اصلا اینطور نیست!
اونجا هم به خدا آنتن یک جاهایی داخل خیابان کم میشه یا قطع میشه
اصلا اینجوری نیست تصور می کنید
یکم بزرگنمایی شده
smhnw
May 17th, 2016, 01:12
در مورد قیمت به نظر من باید 2 قسمت بشه !
اینترانت و اینترنت : مثلا 500 ت - 3900 ت
یعنی مثلا بنده که الان کاربر هستم 5 گیگ اینترنت بخرم + 100 گیگ اینترانت !
-----------------------
در مورد سرویس همراه هم واقعا عالی هست همشون چه رایتل - ایرانسل - همراه ...
بستگی به مکان و انتن دهی داره بیشتر ...
novinvps.com
May 17th, 2016, 01:17
بله متوجه هستم که وضعیت اینترنت همراه حداقل در منطقه ی ما خیلی بهتر هست از سرویس های خانگی مثل ADSL-wireless
با این وضعیت این شرکت ها فکر میکنم مشترکینشون از دست بدن...
TCIHost
May 17th, 2016, 01:18
اینترنت 4 جی ایرانسل پیشنهاد میشه .
sadecohost
May 17th, 2016, 07:44
درود
عزیزانی که میگن خارج کشور نت موبایلی ارزون تر است, حالا من بر اساس تجربه میگم جاهای دیگه رو نمیدونم!
ارمنستان ما نت موبایل میگرفتیم سرعت دانلود تا 1 مگ بالا میکشید تو 4g ... (اکثر جای پایتختش یروان, فور جی بود) حجم نامحدود با 4000درام معادل حدود 32-33هزار تومن!! (برای یک ماه)
البته یه جور قانون استفاده منصفانه ای چیزی بود که زیاد دانلود میکردی سرعتتو لیمیت میکردن.
همین پلان روزانه 700تک تومن بود! بعد تو ایران ما ایرانسل میگیریم 70مگ 1000تومن :| (دقیق یادم نیست.)
اوپراتور Vivacell MTS میتونید تست کنید .
الان هم 4جی ایرانسل و رایتل پیشنهاد میشن از نظر بنده.
iHSG
May 17th, 2016, 11:01
سلام
ما که جنوب شهر تهران هستیم نه 3G آنتن میده نه 4G و نه وایمکس بعد جالبیش اینجاست که ایرانسل sms میده پوشش سراسری 3G در ایران و بعدش میگه درحال 3G کردن روستا های پرت ایران هستن.
من فقط 2G رو می تونم استفاده کنم که اونم از سرعت 128 مخابرات هم پایین تره سرعتش و نمی دونم چرا هم ایرانسل و هم همراه اول دم به ساعت قطعی هم دارن.
فقط یادمه رفته بودم مسافرت شمال تو شهر انزلی رو نیمکت نشسته بودم و 3G استفاده میکردم و خدایی به نظرم نسبت به 2G سرعتش خیلی بالاتر آمد اما خب بسته هاش از نظر من خیلی خیلی هم گرونن نمی دونم چرا دوستان میگن ارزونن.من هم ایرانسل دارم هم همراه اول همه شون گرونن بعد مثلاً ایرانسل بسته 50 مگابایتی داره که تازه میشه یه هفته ای هم خریدش آدم با 50 مگابایت دقیقاً چی کار می تونه کنه؟ باور کنید من 2 روز اینترنت ADSL در منزل نداشتم بسته 400 مگابایت 2G ایرانسل رو یه هفته ای گرفتم فقط همین وب هاستینگ تاک میامدم و چند تا انجمن دیگه حتی باهاش تلگرام و اینستا و... هم نمی رفتم اما نمی دونم چرا هنوز دو روز هم نشد که ایرانسل sms داد حچم بسته شما تموم شد!!!
کلاً من از نت ایرانسل و همراه اول اصلاً راضی نیستم و به نظرم به جای فکر گرون کردن باید فکر بهتر کردنش باشن.
payamkutah
May 17th, 2016, 11:12
سلام
ما که جنوب شهر تهران هستیم نه 3G آنتن میده نه 4G و نه وایمکس بعد جالبیش اینجاست که ایرانسل sms میده پوشش سراسری 3G در ایران و بعدش میگه درحال 3G کردن روستا های پرت ایران هستن.
من فقط 2G رو می تونم استفاده کنم که اونم از سرعت 128 مخابرات هم پایین تره سرعتش و نمی دونم چرا هم ایرانسل و هم همراه اول دم به ساعت قطعی هم دارن.
فقط یادمه رفته بودم مسافرت شمال تو شهر انزلی رو نیمکت نشسته بودم و 3G استفاده میکردم و خدایی به نظرم نسبت به 2G سرعتش خیلی بالاتر آمد اما خب بسته هاش از نظر من خیلی خیلی هم گرونن نمی دونم چرا دوستان میگن ارزونن.من هم ایرانسل دارم هم همراه اول همه شون گرونن بعد مثلاً ایرانسل بسته 50 مگابایتی داره که تازه میشه یه هفته ای هم خریدش آدم با 50 مگابایت دقیقاً چی کار می تونه کنه؟ باور کنید من 2 روز اینترنت ADSL در منزل نداشتم بسته 400 مگابایت 2G ایرانسل رو یه هفته ای گرفتم فقط همین وب هاستینگ تاک میامدم و چند تا انجمن دیگه حتی باهاش تلگرام و اینستا و... هم نمی رفتم اما نمی دونم چرا هنوز دو روز هم نشد که ایرانسل sms داد حچم بسته شما تموم شد!!!
کلاً من از نت ایرانسل و همراه اول اصلاً راضی نیستم و به نظرم به جای فکر گرون کردن باید فکر بهتر کردنش باشن.
دوست عزیز پیشنهاد میکنم یکبار دیگه پست های همه دوستان رو مطالعه بکنید.
شاید برای شما یک مورد به دلیل عدم انتن دهی نتونستید استفاده کنید ولی نمیشه گفت که خوب نیست.
اگر یکبار با مودم های 4g به اینترنت وصل بشید.(نمیگم مودم 4g باشه و موبایلتون 2g رو هم ساپورت نکنه ها) لپ تاپ و یا سیستمون رو وصل کنید به مودم و فقط یک یا 2 تا سایت رو باهاش مرور کنید.
چنان سرعتی داره که باورتون نمیشه - فقط کافیه دکمه اینتر رو لمس کنید - همون لحظه تمام سایت براتون لود شده - یا اینکه با این مودم اهنگ دانلود کنید اونوقت متوجه میشید که اینترنت یعنی چی.
ولی در اینکه بسته ها بسیار گروه هست با شما و دوستان دیگه بشدت موافقم - وزیر قول داده بود اردیبهشت قیمت ها کاهش پیدا کنه ولی نمیدونم چرا فعلا اقدامی نکردند.
اینم بگم ها اینترنت ایرانسل هر گیگش 4000 تومان هست و اینترنت adsl هم هر گیگش 4000 تومان (تنها تفاوتی که داره تو adsl بسته های مدت دار با تخفیف ارائه میشن و ایرانسل اینارو نداره.)
iHSG
May 17th, 2016, 11:21
دوست عزیز پیشنهاد میکنم یکبار دیگه پست های همه دوستان رو مطالعه بکنید.
شاید برای شما یک مورد به دلیل عدم انتن دهی نتونستید استفاده کنید ولی نمیشه گفت که خوب نیست.
اگر یکبار با مودم های 4g به اینترنت وصل بشید.(نمیگم مودم 4g باشه و موبایلتون 2g رو هم ساپورت نکنه ها) لپ تاپ و یا سیستمون رو وصل کنید به مودم و فقط یک یا 2 تا سایت رو باهاش مرور کنید.
چنان سرعتی داره که باورتون نمیشه - فقط کافیه دکمه اینتر رو لمس کنید - همون لحظه تمام سایت براتون لود شده - یا اینکه با این مودم اهنگ دانلود کنید اونوقت متوجه میشید که اینترنت یعنی چی.
ولی در اینکه بسته ها بسیار گروه هست با شما و دوستان دیگه بشدت موافقم - وزیر قول داده بود اردیبهشت قیمت ها کاهش پیدا کنه ولی نمیدونم چرا فعلا اقدامی نکردند.
اینم بگم ها اینترنت ایرانسل هر گیگش 4000 تومان هست و اینترنت adsl هم هر گیگش 4000 تومان (تنها تفاوتی که داره تو adsl بسته های مدت دار با تخفیف ارائه میشن و ایرانسل اینارو نداره.)
دوست عزیز اصلاً 3G و 4G در منزل و محله بنده آنتن نمیده بعد میگید با مودم 4G استفاده کنم؟
من اصلاً نیازی به مودم 4G ندارم همین اینترنت 2G موبایلم رو با ویژگی Wi-Fi Hotspot گوشیم که از اندروید 4 به بالا همه گوشی های اندروید دارن میارم روی لپ تاپم و استفاده میکنم.
payamkutah
May 17th, 2016, 12:02
دوست عزیز اصلاً 3G و 4G در منزل و محله بنده آنتن نمیده بعد میگید با مودم 4G استفاده کنم؟
من اصلاً نیازی به مودم 4G ندارم همین اینترنت 2G موبایلم رو با ویژگی Wi-Fi Hotspot گوشیم که از اندروید 4 به بالا همه گوشی های اندروید دارن میارم روی لپ تاپم و استفاده میکنم.
دوست عزیز شاید تو منزل شما انتن نمیده ولی میتونید که از منزلتون برای تست سرعت این سرویس برای چند ساعت خارج بشید؟یا اون رو هم نمیتونید؟؟
ببینید شما که میگید باید بهتر بشه و از این حرفا بنده برای این عرض کردم که سرویس از اونی که شما تا الان دیدید و فکر میکنید هم بهتر هست ولی باید از منزلتون کمی دور بشید تا با چشم خودتون ببینید.
iHSG
May 17th, 2016, 12:12
دوست عزیز شاید تو منزل شما انتن نمیده ولی میتونید که از منزلتون برای تست سرعت این سرویس برای چند ساعت خارج بشید؟یا اون رو هم نمیتونید؟؟
ببینید شما که میگید باید بهتر بشه و از این حرفا بنده برای این عرض کردم که سرویس از اونی که شما تا الان دیدید و فکر میکنید هم بهتر هست ولی باید از منزلتون کمی دور بشید تا با چشم خودتون ببینید.
پست اول منو کامل نخوندید گفتم در انزلی که بودم تست کردم و خدایی سرعت بالایی داشت منظور من از کیفیت افزایش این حجم های پایین و پوشش دهی کل ایران مثل 2g است نه سرعتش.
بعدش گوشی من فقط 3g است نتونستم 4g رو تست کنم.
payamkutah
May 17th, 2016, 12:17
پست اول منو کامل نخوندید گفتم در انزلی که بودم تست کردم و خدایی سرعت بالایی داشت منظور من از کیفیت افزایش این حجم های پایین و پوشش دهی کل ایران مثل 2g است نه سرعتش.
بعدش گوشی من فقط 3g است نتونستم 4g رو تست کنم.
اهان بله - از نظر پوشش دهی ممکن هست که مشکلاتی داشته باشه - کاملا صحیح هست.
n4ser
May 17th, 2016, 14:30
بعضیا هستن مشکل انتن دهی دارن با مودم های 3g/4g. پیشنهاد من خرید انتن هست که 40 دسیبل قدرت دریافت داره و 50 درصد. تاثیر داره تو افزایش دریافت امواج. و تو ایران هم ندارن باید از خارج خرید کنید قیمتش 79 دلار هست خاستین لینک میدم سایت خارجیه من تجربه خرید نداشتم ازش گفتم شاید به دردتون بخوره......
novinvps.com
May 17th, 2016, 14:35
بعضیا هستن مشکل انتن دهی دارن با مودم های 3g/4g. پیشنهاد من خرید انتن هست که 40 دسیبل قدرت دریافت داره و 50 درصد. تاثیر داره تو افزایش دریافت امواج. و تو ایران هم ندارن باید از خارج خرید کنید قیمتش 79 دلار هست خاستین لینک میدم سایت خارجیه من تجربه خرید نداشتم ازش گفتم شاید به دردتون بخوره......
سلام
یکی از دوستان تعدادی از خارج وارد کرده است .
اگر خواستید ادرسشونو پیغام خصوصی ارسال میکنم جهت سفارش
n4ser
May 17th, 2016, 14:42
سلام
یکی از دوستان تعدادی از خارج وارد کرده است .
اگر خواستید ادرسشونو پیغام خصوصی ارسال میکنم جهت سفارش
ارسال کنید.اگر ممکنه ممنون
xwoman2
May 24th, 2016, 15:30
حالا کی گفته اینترنت همراه ارزون تر هست ؟
بنده الان از مخابرات سرویس دارم.سرعت 2 مگابایت معادل 16 مگابیت(اینو گفتم چون بعضی از دوستان میگن ما با سرعت 20 مگابایت با 4g ایرانسل دانلود میکنیم).
یک ساله گرفتم. هر گیگ 1000 تومان برام تموم شده.اسیا تک هم دارم ماهی 75 میدم 20 گیگ شبانه سرعتم روی 1.5 مگابایت معادل 12 مگابیت هست.پینگ تایم ای دی اس ال هم از اینترنت همراه خیلی بهتره.
4g ایرانسل هم توی منطقه ما از 2.5 مگابایت بیشتر نمیشه سرعتش.واقعا اون 500 کیلوبایت سرعت بیشتر هیچ توجیه اقتصادی نداره که من بیام 5 گیگ رو 20 هزار تومان پول بدم.
من الان با نت مخابرات میشینم youtube لایو فیلم 480 لود میکنم میبینم بدون کوچکترین قطعی.
کلا هم همه چیز بستگی به منطقه داره.چه ای دی اس ال چه اینترنت همراه.
novinvps.com
May 24th, 2016, 16:25
حالا کی گفته اینترنت همراه ارزون تر هست ؟
بنده الان از مخابرات سرویس دارم.سرعت 2 مگابایت معادل 16 مگابیت(اینو گفتم چون بعضی از دوستان میگن ما با سرعت 20 مگابایت با 4g ایرانسل دانلود میکنیم).
یک ساله گرفتم. هر گیگ 1000 تومان برام تموم شده.اسیا تک هم دارم ماهی 75 میدم 20 گیگ شبانه سرعتم روی 1.5 مگابایت معادل 12 مگابیت هست.پینگ تایم ای دی اس ال هم از اینترنت همراه خیلی بهتره.
4g ایرانسل هم توی منطقه ما از 2.5 مگابایت بیشتر نمیشه سرعتش.واقعا اون 500 کیلوبایت سرعت بیشتر هیچ توجیه اقتصادی نداره که من بیام 5 گیگ رو 20 هزار تومان پول بدم.
من الان با نت مخابرات میشینم youtube لایو فیلم 480 لود میکنم میبینم بدون کوچکترین قطعی.
کلا هم همه چیز بستگی به منطقه داره.چه ای دی اس ال چه اینترنت همراه.
سلام
شما نباید قیاستون سالیانه ی مخابرات با ماهیانه ی اسیاتک باشه سیکل زمانی برابر مقایسه کنید
در اینجا و خیلی جاهایی که رفتم و ۴ سالی که خودم داشتم حداکثر سرعت ۲ مگابیت مخابرات ۲۶۰ کیلو بر ثانیه بود در عالی ترین حالت مممکن.
برای اکثر دوستان برعکس شرایط شما که در اینترنت هم میتونید جستجو کنید هست به خصوص ما که 4g ایرانسل دست کم ۴۰ مگابیت الی ۳۵ مگابیت در سطح منطقه سرعت میده
amirjalili72
May 24th, 2016, 16:40
سلام
سلام
سریعترین و به صرفه ترین اینترنت فعلا 4g ایرانسل هست .
adsl توانایی رقابت با LTE رو نداره دلیلش هم اینه که توانایی انتقال پهنای باند در خطوط ADSl در مقایسه با LTE خیلی ضعیفه .
اگر اپراتور های دیگه هم وارد حوزه 4G بشن و رقابتی بشه قیمت ها کاهش پیدا میکنه هرچند در حال حاضر هم به صرفه هست.
novinvps.com
May 24th, 2016, 16:49
سلام
سریعترین و به صرفه ترین اینترنت فعلا 4g ایرانسل هست .
Adsl توانایی رقابت با lte رو نداره دلیلش هم اینه که توانایی انتقال پهنای باند در خطوط adsl در مقایسه با lte خیلی ضعیفه .
اگر اپراتور های دیگه هم وارد حوزه 4g بشن و رقابتی بشه قیمت ها کاهش پیدا میکنه هرچند در حال حاضر هم به صرفه هست.
سلام مجدد
من طرفدار این هستم هرچی به نفع مردم هست برام هیچ فرقی نمیکنه کدوم شرکت .
ولی احساس میکنم به خاطر مواردی که فرمودید یه فکری به حال شرکت های adsl دولت حتما خواهد کرد که تفاوتی بینشون باشه من نظرم این هست از لحاظ قیمت هزینه ی اینترنت موبایل رو افزایش میدن.
iHSG
May 24th, 2016, 16:53
سلام
شما نباید قیاستون سالیانه ی مخابرات با ماهیانه ی اسیاتک باشه سیکل زمانی برابر مقایسه کنید
در اینجا و خیلی جاهایی که رفتم و ۴ سالی که خودم داشتم حداکثر سرعت ۲ مگابیت مخابرات ۲۶۰ کیلو بر ثانیه بود در عالی ترین حالت مممکن.
برای اکثر دوستان برعکس شرایط شما که در اینترنت هم میتونید جستجو کنید هست به خصوص ما که 4g ایرانسل دست کم ۴۰ مگابیت الی ۳۵ مگابیت در سطح منطقه سرعت میده
وقتی میگید 40 مگابیت سرعت دارید یعنی شما سرعت دانلود 5 مگابایت در ثانیه توسط دانلود منیجر هایی مثل idm دارید؟ و یعنی مثلاً 1 گیگ رو در عرض 5 دقیقه دانلود میکنید درسته؟
به نظر من یکم دارید اغراق میکنید درسته اینترنت ایرانسل سرعت بالایی داره اما دیگه در این حد نمی تونه باشه که!!!
amirjalili72
May 24th, 2016, 16:57
سلام مجدد
من طرفدار این هستم هرچی به نفع مردم هست برام هیچ فرقی نمیکنه کدوم شرکت .
ولی احساس میکنم به خاطر مواردی که فرمودید یه فکری به حال شرکت های adsl دولت حتما خواهد کرد که تفاوتی بینشون باشه من نظرم این هست از لحاظ قیمت هزینه ی اینترنت موبایل رو افزایش میدن.
بعید میدونم دولت بتونه کاری براشون کنه :d
چون ایرانسل وعده داده 4.5g رو هم وارد بازار کنه که الان کشور ترکیه این تکنولوژی رو داره و سریعترین اینترنت همراه هست .
اینترنت adsl اصلا کیفیت خوبی نداره با توجه به اینکه سرویس نامتقارن هست و آپلود مناسبی به کاربر نمیده اصلا مناسب کار حرفه ای نیست .
- - - Updated - - -
وقتی میگید 40 مگابیت سرعت دارید یعنی شما سرعت دانلود 5 مگابایت در ثانیه توسط دانلود منیجر هایی مثل idm دارید؟ و یعنی مثلاً 1 گیگ رو در عرض 5 دقیقه دانلود میکنید درسته؟
به نظر من یکم دارید اغراق میکنید درسته اینترنت ایرانسل سرعت بالایی داره اما دیگه در این حد نمی تونه باشه که!!!
بله این سرعت که ایشون فرمودند واقعی هست
من 4.5 مگابایت speed download با نرم افزار IDM رو تجربه کردم .
novinvps.com
May 24th, 2016, 17:15
سلام
شرکت ایرانسل مال ما نیست بخوایم اغراق تبلیغ آمیز کنیم .
سیم کارت خود شخص بنده دائمی رایتل هست و از ایرانسل استفاده نمیکنم
چیزی که تا به حال مشاهده شده رو خدمتتون عرض کردم و باهاش دوستان بازی های ps4 دانلود کردند.
- - - Updated - - -
بعید میدونم دولت بتونه کاری براشون کنه :d
چون ایرانسل وعده داده 4.5g رو هم وارد بازار کنه که الان کشور ترکیه این تکنولوژی رو داره و سریعترین اینترنت همراه هست .
اینترنت adsl اصلا کیفیت خوبی نداره با توجه به اینکه سرویس نامتقارن هست و آپلود مناسبی به کاربر نمیده اصلا مناسب کار حرفه ای نیست .
- - - Updated - - -
بله این سرعت که ایشون فرمودند واقعی هست
من 4.5 مگابایت speed download با نرم افزار IDM رو تجربه کردم .
سرعت رو محدود نمیکنه به نظرم
فکر میکنم قیمت اینترنت موبایل رو افزایش میدن
در واقع یک کف تعیین میکنند
چون یک حرف کلیدی زد وزیر که :با تعیین کف قیمت مردم فکر نکنند که قیمت ها گرون شده ...
salar123-user8
May 24th, 2016, 17:43
سلام بنده هم خودم 2 مگابایت رو با idm دیدم . البته H+ ولی تو نقطه کم ترافیک شهر. از لحاظ نت.
ولی ایرانسل از نسل 2G تا 4G قیمتا رو خیلی کم افزایش داده در برخی موارد کمترم کرده.
xwoman2
May 24th, 2016, 23:01
سلام
درسته تا پارسال این طور بود که شما می فرمایید.ای دی اس ال خیلی مزخرف بود ولی از وقتی که اینترنت همراه وارد میدان شده شرکت های ای دی اس ال هم خودشون رو یکم جمع و جور کردن.
اینترنت ایرانسل هم منطقه به منطقه خیلی فرق میکنه الان منطقه ی ما سرعت 2.5 مگ میده منطقه ی رفیقم 4 مگ قشنگ دانلود میکنه.
بعد یه نکته ای هم که هست و واقعا خودم با چشم خودم دیدم وگرنه باور نمی کردم اینه که اینترنت همراه واقعا اینترنته.من شخصا با اینترنت ایرانسل از سرور مجازی خودم بهتر دانلود میکنم تا مثلا سرور پی سی دانلود.
اگر کسی فقط کارش دانلود هست ایرانسل خیلی خوبه ولی مثلا الان پارس انلاین پروفایل گیم میبنده شما تو سرور های داخلی اصلا پینگ نداری.زیر 5 میلیه.واسه وبگردی هم بهتر از مخابرات تا حالا ندیدم(مشهد).
ولی باز هم منطقه به منطقه متغییر هست تمام این پارامتر ها.
ciph3r
May 25th, 2016, 01:39
حرف دوستان رو تایید می کنم. برای وبگردی هیچی بهتر از مخابرات نیست ولی lte ایرانسل با آنتن فول به من 4 مگ فول سرعت دانلود با idm می ده. (تهران، محدوده ستارخان)
از جایی هم شنیدم که قراره اینترنت ارزون بشه. معلوم نیست فقط adsl هست یا شامل بسته های اینترنت همراه هم میشه.
کلاً اپراتور های موبایل دارن خوب عمل می کنن منتها قیمت هاشون جوریه که فقط به درد وبگردی می خوره مگر اینکه میلیونر باشی :|
mahmoodsoft
May 25th, 2016, 02:27
حرف دوستان رو تایید می کنم. برای وبگردی هیچی بهتر از مخابرات نیست ولی lte ایرانسل با آنتن فول به من 4 مگ فول سرعت دانلود با idm می ده. (تهران، محدوده ستارخان)
از جایی هم شنیدم که قراره اینترنت ارزون بشه. معلوم نیست فقط adsl هست یا شامل بسته های اینترنت همراه هم میشه.
کلاً اپراتور های موبایل دارن خوب عمل می کنن منتها قیمت هاشون جوریه که فقط به درد وبگردی می خوره مگر اینکه میلیونر باشی :|
در همه جای جهان اینترنت موبایل گرونه
ولی در ایران به نظر من قیمت اینترنت موبایل معقولانه و ارزان است
behravesh
May 25th, 2016, 08:34
وقتی صحبت از گرانی یا ارزانی میشه باید چیزهای دیگه هم در نظر گرفته بشه
مثلا شخصی که حقوق اداره کار ماهیانه 800 میگیره و کسی که حقوق دو میلیون میگیره خب قاعدتا قیمت اینترنت موبایل برای هر دو شون ارزان نیست!
mahmoodsoft
May 25th, 2016, 08:38
وقتی صحبت از گرانی یا ارزانی میشه باید چیزهای دیگه هم در نظر گرفته بشه
مثلا شخصی که حقوق اداره کار ماهیانه 800 میگیره و کسی که حقوق دو میلیون میگیره خب قاعدتا قیمت اینترنت موبایل برای هر دو شون ارزان نیست!
نه این دیگه بحث حقوقه که کم و زیاد داره
قیمت اینترنت اپراتورها ارزونه و کاش ارزونترم بشه
behravesh
May 25th, 2016, 08:48
نه این دیگه بحث حقوقه که کم و زیاد داره
قیمت اینترنت اپراتورها ارزونه و کاش ارزونترم بشه
متاسفانه منظور بنده را متوجه نمیشید
شما می فرمایید در همه دنیا گران هست بنده عرض کردم در بعضی کشورها دستمزد چون بالاتره اونها هم مثل شما فکر میکنند ارزان هست
اینکه می فرمایید برای شما ارزان هست برای بنده ارزان نیست
ciph3r
May 25th, 2016, 09:22
خیر. اینجا الکی گرونه متاسفانه!
novinvps.com
May 25th, 2016, 12:01
متاسفانه منظور بنده را متوجه نمیشید
شما می فرمایید در همه دنیا گران هست بنده عرض کردم در بعضی کشورها دستمزد چون بالاتره اونها هم مثل شما فکر میکنند ارزان هست
اینکه می فرمایید برای شما ارزان هست برای بنده ارزان نیست
سلام
حرفشون تایید میشه
مثلا در کشور امارات متحده عربی ۲ گیگ بسته به پول ایران از اپراتور du ۱۰۰ هزار تومان بود تقریبا برای چند سال پیش.
وقتی حقوقشون در یک شغل سازمانی ساده مثلا کارمند نگاه میکردم
زن و شوهر روی هم رفته به پول ایران: ۱۴۰ -۱۵۰ میلیون تومان درامد داشتند در ماه از سمت دولت.
دوست عزیز با توجه به اینکه تجربه استفاده تقریبا معمول با سرعت دو جی را داشتید و درسته در بیرون سرعت تری جی تجربه کردین ولی وقتی بصورت 24 ساعته فور جی تجربه کنی و سرعتش ببنی دیگه حاضر به استفاده هیچی نتی بجز فور جی نمیشی البته نکته بسیار بسیار مهم اینکه با توجه به شهر و منطقه و محل فرق میکنه سرعت مثلا من توی محل کار سرعتم بیشتر هست ولی در منزل سرعت کمتر توی همون منزل توی 70 درصد منزل پوشش دوجی یا حداککثر 3 جی میشه ولی توی 30 درصد دیگه از منزل فور جی هست
نمونه عکس سرعت دانلود ببین
http://s6.picofile.com/file/8253259042/TT1.jpg
سرعت دیگه حرفی برای گفتن نزاشته و میبیند که اغراقی نیست
من از یوتیوپ کنسرت اچ دی با حجم حدود 1.5 گیگ بسرعت برق و باد دانلود کردم
NikMizban.Com
May 28th, 2016, 14:15
من خودم دیروز به طور کل رانژه خط رو جمع کردم و از مودم 4جی ایرانسل استفاده میکنم !
98M!zban
May 28th, 2016, 15:00
فورجی ایرانسل بسیار عالی هست و خداروشکر این یکی دوسال که اپراتورهای همراه یکم اینترنت خوب آوردن روی سرویس هاشون میشه یکم حس خارجی بودن بهت دست بده . در غیر این صورت سال 90 داشتن اینترنت توی خیابون واسه خیلی ها رویایی بیش نبود
تنها معضل اینه که ایرانسل عزیز زحمت بکشه تمام دکل های مخابراتیش رو مجهز به فورجی بکنه . چون الان توی کوچه فورجی هست داخل خونه میپیره و میشه تو جی
behravesh
May 29th, 2016, 09:15
فورجی ایرانسل بسیار عالی هست و خداروشکر این یکی دوسال که اپراتورهای همراه یکم اینترنت خوب آوردن روی سرویس هاشون میشه یکم حس خارجی بودن بهت دست بده . در غیر این صورت سال 90 داشتن اینترنت توی خیابون واسه خیلی ها رویایی بیش نبود
تنها معضل اینه که ایرانسل عزیز زحمت بکشه تمام دکل های مخابراتیش رو مجهز به فورجی بکنه . چون الان توی کوچه فورجی هست داخل خونه میپیره و میشه تو جی
با توجه به قیمت های بهتر نسبت به سرویسهای adsl خیلی از کاربرها دارد به سمت 3G/4G میرند ولی یکی از مشکلاتش در حال حاظر همین دم پایداری هست
mehdi741
May 29th, 2016, 10:25
بزودی 4gدر کل کشور سیگنال فرکانسیش دریافت میشه بنده خودم کلا adslرو جمع کردم دیروز یه مودم ایرانسل مدل d-100خرید کردم 360تومن سرعت دانلودمم سه مگ هستش واقعا 4g ایرانسل عالی هست بدون افت سرعت در طول روز شما به هیچ عنوان رو سیستم lte افت ندارید برای من که این طوری هست محشره به دوستان پیشنهاد میکنم اصلا پولتون رو ندید به یه مشت مفت خور adsl با این سرعت اشغالشون بنده کامل راضی هستم از اینترنت 4g ایرانسل فیلم هام هر چی دارم رو با سرعت عالی دانلود میکنم سرعت وبگردیشم عالی عالی هست دم ایرانسل گرم که با این حرکتش یه مشت محکمی زد تو دهان هر چی شرکت *** adsl
behravesh
May 29th, 2016, 10:29
بزودی 4gدر کل کشور سیگنال فرکانسیش دریافت میشه بنده خودم کلا adslرو جمع کردم دیروز یه مودم ایرانسل مدل d-100خرید کردم 360تومن سرعت دانلودمم سه مگ هستش واقعا 4g ایرانسل عالی هست بدون افت سرعت در طول روز شما به هیچ عنوان رو سیستم lte افت ندارید برای من که این طوری هست محشره به دوستان پیشنهاد میکنم اصلا پولتون رو ندید به یه مشت مفت خور adsl با این سرعت اشغالشون بنده کامل راضی هستم از اینترنت 4g ایرانسل فیلم هام هر چی دارم رو با سرعت عالی دانلود میکنم سرعت وبگردیشم عالی عالی هست دم ایرانسل گرم که با این حرکتش یه مشت محکمی زد تو دهان هر چی شرکت *** adsl
اپراتورهای موبایل با توجه به اینکه با کاهش تماس و پیامک روبرو شدند برای جبران سرمایه گذاری شدید روی سرعت اینترنت کردند
و بیشتر به عنوان سرویس دهنده اینترنت الان روی اپراتورها بحث میشه اگر دقت کنید همه تبلیغاتشون هم روی اینترنت هست
بهرحال بنده هم موافق هستم که adsl هم با توجه به هزینه ها هم مسایل نویز و .... دیگه رفتن به سمتش اشتباهه
98M!zban
May 29th, 2016, 11:29
اپراتورهای موبایل با توجه به اینکه با کاهش تماس و پیامک روبرو شدند برای جبران سرمایه گذاری شدید روی سرعت اینترنت کردند
و بیشتر به عنوان سرویس دهنده اینترنت الان روی اپراتورها بحث میشه اگر دقت کنید همه تبلیغاتشون هم روی اینترنت هست
بهرحال بنده هم موافق هستم که adsl هم با توجه به هزینه ها هم مسایل نویز و .... دیگه رفتن به سمتش اشتباهه
دقیقا حرف شما صحیح هست
دیگه واقعا در مورد بسته های پیامک و تماس هیچ تبلیغی نیست و تمام مانور اپراتورها رفته روی اینترنت
novinvps.com
May 29th, 2016, 13:00
سلام
فکر میکنم در اغلب کشورهای اروپایی به خصوص انگلستان به همین صورت هست
درامد و تمرکز روی دیتا هست.
در ضمن بنده lte ایرانسل در حال استفاده هستم ولی پینگ اغلب خیلی بالا میره به ۸۰۰ ۱۰۰۰ هم میرسه
ولی سریع میاد پایین .
یک وقفه خیلی کم در وب گردی ولی در دانلود مشکلی نیست
behravesh
May 29th, 2016, 13:44
سلام
فکر میکنم در اغلب کشورهای اروپایی به خصوص انگلستان به همین صورت هست
درامد و تمرکز روی دیتا هست.
در ضمن بنده lte ایرانسل در حال استفاده هستم ولی پینگ اغلب خیلی بالا میره به ۸۰۰ ۱۰۰۰ هم میرسه
ولی سریع میاد پایین .
یک وقفه خیلی کم در وب گردی ولی در دانلود مشکلی نیست
اگر علاقه مند به اخبار اپراتوها باشید و دنبال کردید ماه پیش دو سه اپراتور معروف اروپایی با هم ادغام شدند که روی خدمات اینترنت موبایل تمرکز کنند و بازار اروپا را به دست بگیرند
با توجه به اپلیکیشن های متنوع موبایل و اینکه اینترنت موبایل بازار داغی پیدا کرده اپراتورها به خوبی درک کرده اند که در اینده ای نزدیک حتی تماس های تلفنی که به شدت کاهش پیدا کرده به سمت تماس های اینترنتی میره
به نظر من اس ام اس و تماس های عادی تلفنی دیگه سنتی شده و چیزی نیست که یک اپراتور بتونه به عنوان تبلیغات روش مانور بده
و همه تبلیغات به سمت نسل های پیشرفته موبایل نت هست
novinvps.com
May 29th, 2016, 13:49
سلام
دوستان وضعیت ثبات پینگتون به چه صورت هست؟
در اینجا lte با اینکه سرعت دانلود ۴۰ مگابیتی تجربه میکنیم از ابتدا تا به الا ولی پینگ گاهی جهش ۵۰۰ ۶۰۰ تایی داره
تاثیر روی وب گردی و ریموت میزاره
سرزمین
May 29th, 2016, 13:59
سلام
در اینجا lte با اینکه سرعت دانلود ۴۰ مگابیتی تجربه میکنیم از ابتدا تا به الا ولی پینگ گاهی جهش ۵۰۰ ۶۰۰ تایی داره
بستگی به منطقه و ساعات مختلف داره
همین الآن از 4G ایرانسل تست گرفتم؛ پینگ 29 ms، دانلود نزدیک به 15 مگابیت و آپلود تقریبی 16 مگابیت!
behravesh
May 29th, 2016, 14:08
سلام
معمولا در ساعات 20 الی 23 پینگ بالا میره ولی در بقیه ساعات زیر 50 هست
novinvps.com
May 29th, 2016, 14:13
معمولا در ساعات 20 الی 23 پینگ بالا میره ولی در بقیه ساعات زیر 50 هست
برای ما به گوگل گاهی جهش داره بالا پایین میره در اکثر ساعات ولی سرعت دانلود مناسب هست
behravesh
May 29th, 2016, 15:30
برای ما به گوگل گاهی جهش داره بالا پایین میره در اکثر ساعات ولی سرعت دانلود مناسب هست
از دی ان اس های
8.8.8.8
8.8.4.4
در تنظیمات مودم استفاده می کنید؟
ASC
May 29th, 2016, 16:27
ایرانسل و همراه اول هم آپلود مثل ای دی اس ال رایگان هست؟
سیدرضا بازیار
May 29th, 2016, 16:35
من بعد از این همه سال هنوز نتونستم با اینترنت ایرانسل در شهرستان کازرون یه سایت رو باز کنم...
کلا سرعتش افتضاحه!!!
البته رایتل واسه وب گردی در برخی نقاط خاص شهرمون خوب بوده
4g تا بخواد به شهرستان ها برسه فکر کنم Li-Fi بیاد و جاش رو بگیره...
n4ser
May 29th, 2016, 17:01
من بعد از این همه سال هنوز نتونستم با اینترنت ایرانسل در شهرستان کازرون یه سایت رو باز کنم...
کلا سرعتش افتضاحه!!!
البته رایتل واسه وب گردی در برخی نقاط خاص شهرمون خوب بوده
4g تا بخواد به شهرستان ها برسه فکر کنم Li-Fi بیاد و جاش رو بگیره...
قضیه li fi چیه؟
سیدرضا بازیار
May 29th, 2016, 17:06
قضیه li fi چیه؟
http://digiato.com/article/2015/11/25/%D8%A8%D8%A7-%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%9B-%D8%AA%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%87/
از دی ان اس های
8.8.8.8
8.8.4.4
در تنظیمات مودم استفاده می کنید؟
دی ان اس های دیفالت خود ایرانسل تغییری دستی داده نشده ازسمت ما
kavoshco
May 29th, 2016, 21:35
متاسفانه ما توی شهرستان اصلا سرعت خوبی نداریم.
ولی از حق نگذریم سرعت آپلود 3g همراه اول و 4g ایرانسل به صورت چشمگیری افزایش پیدا کرده !
behravesh
May 30th, 2016, 08:17
دی ان اس های دیفالت خود ایرانسل تغییری دستی داده نشده ازسمت ما
بهتر هست دی ان اس های گوگل را ست کنید و نتیجه را اعلام کنید
8.8.8.8
8.8.4.4
برای خود من خیلی تاثیر داشته
ASC
May 30th, 2016, 14:55
novinvps.com
May 30th, 2016, 15:02
سلام
خیر
98M!zban
May 30th, 2016, 15:07
در کدارم سرویس دهنده آپلود رایگان هست دوست عزیز ؟
novinvps.com
May 30th, 2016, 15:08
adsl آسیاتک
iHSG
May 30th, 2016, 15:10
علاوه بر آسیاتک، پارس آنلاین و پیشگامان هم آپلود رایگان دارن.
همچنین طبق گفته پارس آنلاین این یه مصوبه جدید هست که به زودی همه باید رعایت کنن:
بر اساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات، آپلود به صورت رایگان محاسبه شده و از ترافیک مصرفی کاربران کسر نمی گردد.
سلام
من زیر نزدیک دکل ایرانسل و فورجی سرعت دانلود 4.6 مگابایت در ثانیه رو تجربه کرده بودم که تا حالا توی ایران خودم ندیده بودم
البته اینترنت مشهد خودتون می دونید نسبت به بقیه کشور مقداری با کیفیت تر هست
- - - Updated - - -
علاوه بر آسیاتک، پارس آنلاین و پیشگامان هم آپلود رایگان دارن.
همچنین طبق گفته پارس آنلاین این یه مصوبه جدید هست که به زودی همه باید رعایت کنن:
شرکت های adsL از همون قدیم واقعا در حق همه کاربران نامردی میکردن و مردم ایران رو اذیت
الان که همه از اینترنت موبایل استفاده می کنند
طرح زدن یک سال 15 گیگ اینترنت 12 مگ سرعت 10 هزار تومان ؟ ( همین طرح رو چند سال پیش کمتر از 300 هزار تومان نمی تونستی بخری )
من که به خاطر فیبر نوری در شهرستان مجبورم از مخابرات استفاده کنم و شدیدا معتقدم یه روزی باید مسئول اینترنت مخابرات در کل کشور رو اعدام کنند . دیروز من حداقل 500 بار آی پیم عوض شد . سرعت دانلودم 9 کیلوبایت در ثانیه بود زنگ هم که میزنی پشتیبانی اعلام می کنند هیچ مشکلی نیست همه مشکلات از خط شماست
ASC
May 30th, 2016, 15:33
سلام
خیر
این خودش نقطه ضعف بزرگی تقریبا 1/8 ترافیک مصرفی آپلود هست بعضی ها هم زیاد از شبکه های اجتماعی مثل ایستا واتساپ و تلگرام و... استفاده میکنند به 1/4 هم میرسه اپراتورها هم باید آپلود رو رایگان کنند
- - - Updated - - -
اکثرا رایگان هست شما باید ببینی کدام رایگان نیست البته سرعت آپلود پایین و محدود شده هست در حدود 100 تا 200 300 حداکثر حتی برای سرعت 12 مگ
Riko
May 30th, 2016, 15:43
4g رو گرونتر میکنن
دی:
- - - updated - - -
خیلی خیلی تاکیدت می کنم برادر - تو شهر ما که نمیگیره اصلا :d مگر بری مرکز بازار تا بگیره بعدشم باید گوشی تو آسمون بگیری.
قیمت ها باید ارزون باشه تو وضع خرابی هم گرون کنن دیگه افراد ضعیف نمیتونن نت استفاده کنن. دم ایرانسل هم گرم
novinvps.com
May 30th, 2016, 16:09
4g رو گرونتر میکنن
سلام
موافق هستم
احساس میکنم برای حفظ بقای ADSL و شرکت های خصوصی wireless و باقی سرویس دهنده ها
قیمت اینترنت همراه رو افزایش بدن به نام : تعیین کف و فرم استاندارد
behravesh
May 30th, 2016, 21:03
سلام
موافق هستم
احساس میکنم برای حفظ بقای ADSL و شرکت های خصوصی wireless و باقی سرویس دهنده ها
قیمت اینترنت همراه رو افزایش بدن به نام : تعیین کف و فرم استاندارد
سلام
فعلا برای تبلیغات و جذب بیشتر مشتری فکر نمی کنم تعرفه ها را افزایش بدند البته ایرانسل یه سری بسته های خیلی مناسب شبانه را حذف کرد اونم نه به دلیل افزایش قیمت بلکه باعث افت شدید کیفیت شبکه شده بودند