ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سرور ویندوزی

soheyl15
May 16th, 2016, 13:31
سلام دوستان؛
تا حالا ب صورت تخصصی با سرور مجازی کار نکردم !!!

خاستم ی سری سوال بپرسـم :

ما یه نرم افزارو میخوایم رو ی سرور ویندوزی اجرا کنیم ، حالا اگر لپ تاب خودمو خاموش کنم سرور هم متوقف میشه ؟

اگر ن ، میشه کاری کرد نرم افزار دائماً (24 ساعته) بتونه کارشو انجام بده ؟

mohammad1995
May 16th, 2016, 13:35
سلام دوستان؛

ما یه نرم افزارو میخوایم رو ی سرور ویندوزی اجرا کنیم ، حالا اگر لپ تاب خودمو خاموش کنم سرور هم متوقف میشه ؟

سلام
نه خاموش نمیشه سرور مجازی 24 ساعته روشن هست و هروقت خواستید می تونید از پنل خاموش کنید .

kool
May 16th, 2016, 13:36
سلام دوستان؛

سلام
خیر مشکلی نیست و سرور 24 ساعته میتونه کارش رو انجام بده.

Mr.STAR
May 17th, 2016, 09:02
سرور مجاز مثل یک کامپیوتر همیشه آنلاین هست و میتونید بدون مشکل ازش استفاده کنید.

sadecohost
May 17th, 2016, 09:06
سلام دوستان؛

درود

نه خاموش نمیشه, 2 تا کامپیوتر رو فرض کنید. یکی سرور شما و یکی کامپیوتر شما
سرور شما, همیشه روشنه همیشه به اینترنت وصله و ... (مگر خودتون خاموش کنید) و حالا شما با کامپیوتر خودتون به سرور وصل میشید و کاراتونو انجام میدید.
شما که لاگ اوت کنید سرور داره کار میکنه! مثل اینکه شما از پای کامیپوتر خودتون بلند شید برید یه چایی بخورید, کامپیوتر شما روشنه و داره کار میکنه. همین بحث در باره سرور هم هست و سرور شما همیشه روشنه.

البته در لینوکس, اگر از ssh خارج شوید پروسس بسته میشه که باید با (مثال) screen یا tmux , پروسس خود رو همیشه ران نگه دارید

موفق باشید

paydarweb
May 17th, 2016, 09:12
دوستان خیلی کامل پاسخ دادند