توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وضعیت آسیاتک؟
novinvps.com
May 16th, 2016, 12:02
سلام
وضعیت سرعت های adsl اسیاتک به چه صورت هست
برای تمامی پکیج های حجمیشون سرعت ازاد هست؟
در حال حاضر اینترنت ما مخابرات هست قیمتش مناسب و قطعی ندارم کیفیتشم خوبه حداکثر ۲۳۰ میده.
ولی شنیدم اسیاتک تا ۱-۲ مگ هم میکشه .
اگر ارزش داره به خصوص کیفیتشون تا با اینکه گرونتر هست تعویض کنیم
par30
May 16th, 2016, 12:20
من اسیا تک بودم بشدت گران و کم کیفیت بنظرم نگیر
lizard.tiny
May 16th, 2016, 12:26
سلام
از سرویس آسیاتک استفاده میکنم, سرعت دانلود معمولاً بین 800kb تا 1.2MB هست اما مدتیه مشکل کندی سرعت دارن و کیفیتش مثل سابق نیست
iHSG
May 16th, 2016, 12:50
سلام
آسیاتک بین شرکت های خصوصی واقعاً قیمت های خوبی داره اما خب اینترنت لوکسی هم بهتون نمیده یعنی یه جوری نه خیلی بده نه خیلی خوب میشه گفت قابل تحمله همین.
مخابرات درسته کلی مشکلات داره و کلی شاکی اما خدایی تنهایی جایی که دیدم ثبات سرعتی داشت فقط مخابرات بود برای من مخابرات همیشه سرعت واقعی تقسیم بر 8 خودم رو دارم اما شرکت های خصوصی هر کدومشون که بودم یه ساعت روز سرعت یه چیزیه ساعت دیگه یه چیز دیگه.
hostorder
May 16th, 2016, 13:58
اینترنت فقط شاتل 128 نامحدود داریم ماهی 50 60 گیگ دانلود میکنم سرعت دانلود 150 تا 200 هست
مینا-صیفی
May 16th, 2016, 14:28
من 5.6 ساله اسیاتک دارم
بد نیست خوب هم نیست در منطقه ما بخاطر مرکز مخابراتی ما افت پهنا باند را مواجع هستیم که رضایت بخش نیست از غروب تا شب افت سرعت داریم.
درکل این شرکت هم جز 3 تا شرکت برتر کشور هست وقتی زیرساخت همینه همه شرکت ها تا حد زیادی مثل هم هستند مرکز مخابراتی ها تجهیزات مناسب ندارند وگرنه شرکت ها تغصیری ندارند.
novinvps.com
May 16th, 2016, 18:02
سلام
بنده در هر صورت تهیه کردم از اسیاتک
با توجه به اشنا و نفوذی که داشتم ۲ ساعته خطم راه اندازی شد.
پکیج ۱۰ مگابیت رو خریداری کردم سرعت ۹۰۰ ۸۰۰ ۵۰۰ در نوسان
یکی از دوستان که ۵۱۲ دارد همین سرعت رو داره . پس نتیجه میگیریم که سرعت برای همه یکسان هست درسته؟
دوستانی که در این باره تجربه دارند ممنون میشم که راهنمایی کنند که اگر بدین صورت هست ما در اینده پکیج های ارزان قیمت تهیه کنیم
وضعیت شبکه و پینگ: عالی
iHSG
May 16th, 2016, 18:12
سلام
یکی از دوستان که ۵۱۲ دارد همین سرعت رو داره . پس نتیجه میگیریم که سرعت برای همه یکسان هست درسته؟
دوستانی که در این باره تجربه دارند ممنون میشم که راهنمایی کنند که اگر بدین صورت هست ما در اینده پکیج های ارزان قیمت تهیه کنیم
بله در اون یکی تاپیک هم گفتم برای منم هر سرعتی رو میگیرم یکیه.
فقط حجمش تفاوت پیدا میکنه.
novinvps.com
May 16th, 2016, 18:15
بله در اون یکی تاپیک هم گفتم برای منم هر سرعتی رو میگیرم یکیه.
فقط حجمش تفاوت پیدا میکنه.
البته شنیدم بسته های نامحدودش اینطوری نیست و سرعتی که نوشته شده دریافت میکنه مشترک ایا این درسته؟
دوستان دیگه هم تجربشون قرار بدن اگر بدین صورت هست از ماه اینده ما ۱۲۸ یا ۲۵۶ خرید کنیم
iHSG
May 16th, 2016, 18:21
البته شنیدم بسته های نامحدودش اینطوری نیست و سرعتی که نوشته شده دریافت میکنه مشترک ایا این درسته؟
دوستان دیگه هم تجربشون قرار بدن اگر بدین صورت هست از ماه اینده ما ۱۲۸ یا ۲۵۶ خرید کنیم
نامحدودش به معنای واقعی کلمه آشغاله.
حتی اگه طلایی هاش هم بخری سرعت واقعی تقسیم بر 8 خودت هم دریافت نمیکنی و همیشه سرعتت کمتر از سرعت واقعیت است.
به خدا صد رحمت به نامحدود مخابرات که حداقل با قیمت پایین سرعت واقعیمون رو دریافت میکنیم.
من نامحدود 512 طلایی رو با قیمت 80 هزار تومان ماهانه از آسیاتک داشتم سرعتش حداکثر روی 16 کیلوبایت بود.
حتی تماس بگیرید به آسیاتک درباره نامحدود ها بپرسید میگه حتی طلایی هاش از حداقل سرعت 8 کیلوبایت به بالا شروع میشه یعنی حداقل سرعتش حداقل سرعت اسمی تقسیم بر 8 شما نیست و حتی 2 مگ طلایی نامحدود هم بگیرید حداقل سرعتش 8 کیلوبایت به بالا است.
trust toiler
May 16th, 2016, 18:29
از نظر کلی میشه گفت آسیاتک بهتر هست از شرکت های دیگه
آپلود کلا رایگان هست در اسیاتک و از حجم کم نمیکنه، سرعت در مواقعی که مشکل ندارن خوب هست
اما خوب مشکل اصلی اینجاست که همیشه مشکل دارن !
در هر هفته حداقل 1 یا 2 روز افت پهنا، یا اختلال، قطعی، کندی و ... دارن
اما خوب هرچی هست از بقیه بهتر هست.
شهاب 20 گیگ و 10 گیگ در ماه استفاده میکنم. معمولا سرعت 500 الی 700 هست.
zigma4000
May 16th, 2016, 18:35
در مورد سرویس های نامحدود آسیاتک اصلا توصیه نمیشه.
در مورد حجمی ها هم خوب بودن تا شش ماه گذشته ولی در شش ماه گذشته افتضاح بوده قطع و وصلی مداوم افت سرعت و...
سری به صفحه اینستاگرامشون بزنید اکثرا در زیر پست ها از افت سرعت و قطعی های پیاپی شاکی هستند.
ToooPDL
May 16th, 2016, 20:03
بستگی به مرکز مخابراتی تون داره.
من اوایل که آسیاتک گرفتم سرعتش دانلودش عالی بود. بین 900 الی 1.4
ولی تعداد مشترکین آسیاتک که تو این مرکز مخابراتی ما زیاد شد، کیفیتش هم اومد پایین حسابی. الان یه چندماهی میشه که سرعت دانلود معمولا روی 300 - 400 هست. نهایتش تا 700 رفته گاهی اوقات.
در حال حاضر هم مشکلات عجیبی برام پیش میاد. زنگ میزنم پشتیبانی فقط بلدن بگن خط شما نویز داره
نامحدودش رو اگه تمام کارهاتون روی زمین مونده بود بازم توصیه نمیکنم. خیلی افتضاحه نامحدودش
مینا-صیفی
May 16th, 2016, 20:09
سلام
من 128 دارم سرویس ( اما پهناباند 10 مگ باز هست رو خطم ) سرعتم 500 تا 800 هست . شما الکی بالا گرفتی وقتی کیفیت خط شما خوب باشه خودشون روی 10 مگابیت میزارند یا بگید میزارند اما سرویس 128 یا 256 بگیر .
taksis
May 16th, 2016, 20:18
اگر بشه اسم آسیاتک و پارس انلاین رو گذاشت دیتا سنتر و isp
ای
بد نیست
سرعت 600-700-800 ایناس
به نظر من اصلا هیچ ربطی نداره شما چه سرعتی بخری :))
من 128 یه مدت داشتم سرعت همین بود 256 هم داشتم همین بود !!!!1 مگ دارم همینه !
mizban97
May 16th, 2016, 20:21
اینترنت فقط شاتل 128 نامحدود داریم ماهی 50 60 گیگ دانلود میکنم سرعت دانلود 150 تا 200 هست
من شبی 10 گیگ دانلودم هست.
سرعت 1 مگ کاملا تضمینی .
viasky
May 16th, 2016, 20:32
بنده از شرکت زیر در اروپا دو سرویس اینترنت تهیه کردم
https://www.windmobile.ca/
اولین سرویس نرخ ماهیانه 17 یورو
سرعت دانلود 1 مگابایت 300 تا 1 مگابایت 800
بدون محدودیت در ترافیک
انتخاب آی پی ثابت رایگان می باشد
همین سرویس با نرخ 22 یورو
سرعت دانلود 4 مگابایت 700 تا 5 مگابایت و 300
بدون محدودیت در ترافیک
500 دقیقه مکالمه رایگان با خط ثابت ( اروپا)
هزینه آی پی ثابت در این سرویس جداگانه خواهد بود ( 4 یورو)
نمی دونم این سرویس و اگر بخوایم از ایران تهیه کنیم چقدر خواهد بود...؟
البته اینکه می بینم دوستان سرعت های بالای 800 کیلوبایت و گاها بیش از 1 مگابایت دارند نیز خوشحال کنندست
موفق باشید
- - - Updated - - -
یک قابلیت جالب دیگه نیز وجود داره که شاید برای شما جالب باشه
یک سرویس هست با هزینه شارژ 15 یورو که در اکثر کشورهای بزرگ دنیا قابل دسترسی هست
فرض کنید شما فرانسه برای خانه اینترنت تهیه کردید
برای کاری لازم هست از چند کشور عبور کنید و در سفر باشید
هرجا که باشید کافیه از طریق ارتباط بی سیم این میزبان و پیدا کنید ( موبایل - لپ تاپ و...)
با اطلاعاتی که دارید وصل خواهید شد
سرویسی که متصل هستید اینترنت خانگی شماست!
فرانسه باشید - هنلد - امریکا - کره جنوبی و یا استرالیا و برزیل فرقی نمیکنه
با پرداخت این 15 یورو در بیشتر نقاط دنیا این میزبان فعال هست و پیدا خواهد شد
جایی هم که نباشه می تونید به صورت رومینگ به یک WIFI دیگر متصل شوید که اطلاعات و باید قبل از سفر کسب کنید
این خیلی برای من جالب بود....
پیروز باشید
- - - Updated - - -
یکی از شرکت های که این خدمت و ارائه می دهند: https://fon.com/
novinvps.com
May 16th, 2016, 21:51
تشکر از دوستانی که در تاپیک شرکت کردند
پس با این تفاوت ما ۱۲۸ هم بگیریم همین سرعتی که الا داریم رو خواهیم داشت؟
viasky
May 16th, 2016, 21:57
تشکر از دوستانی که در تاپیک شرکت کردند
پس با این تفاوت ما ۱۲۸ هم بگیریم همین سرعتی که الا داریم رو خواهیم داشت؟
بلهترافیک محدود پورت شما دربیشترین حالت ممکن باز خواهد بود
به گفته خودشون برای جلب رضایت کاربر
ولی باورنکنید ، بخاطر مصرف بیشتر شماست این طرح
موفق باشید
novinvps.com
May 16th, 2016, 21:59
بلهترافیک محدود پورت شما دربیشترین حالت ممکن باز خواهد بود
به گفته خودشون برای جلب رضایت کاربر
ولی باورنکنید ، بخاطر مصرف بیشتر شماست این طرح
موفق باشید
پس با این حساب ما بیهوده ۱۰ مگابیت رو تهیه کردیم
انشالله دوره ی بعدی
وضعیت شبکه بسیار عالی هست حتی یک تایم اوت تا به الا مشاهده نشده
البته برای سرویس مخابراتم اینجا خوب داره جواب میده و مشکلی نیست
انشالله همینطور بمونه
ciel2050
May 16th, 2016, 22:12
انشالله دوره ی بعدی
انشالله همینطور بمونه
امیدوارم سرویستون همینجوری بمونه
ولی تجربه خودم و خیلیا نشون داده این isp و های وب متاسفانه در اول امر چنان سرویس خوبی به شما میدن که ادم کیف میکنه
ولی امان از اینکه یکم مشترک قدیمی بشید امان
novinvps.com
May 16th, 2016, 22:13
امیدوارم سرویستون همینجوری بمونه
ولی تجربه خودم و خیلیا نشون داده این isp و های وب متاسفانه در اول امر چنان سرویس خوبی به شما میدن که ادم کیف میکنه
ولی امان از اینکه یکم مشترک قدیمی بشید امان
سلام
بله
البته طی این چند سال مخابرات هم برای ما پایدار بوده در حالی که بقیه شاکی بودن برای ما بسیار عالی بود
فکر میکنم به لطف فاصله ی نزدیک ما با مرکز مخابراتی هم هست که کمتر از ۱ کیلموتر فاصله داریم.
ciel2050
May 16th, 2016, 22:26
سلام
بله
البته طی این چند سال مخابرات هم برای ما پایدار بوده در حالی که بقیه شاکی بودن برای ما بسیار عالی بود
فکر میکنم به لطف فاصله ی نزدیک ما با مرکز مخابراتی هم هست که کمتر از ۱ کیلموتر فاصله داریم.
کیفشو ببرید
من که تو این چند سال هر کجا گرفتیم ۴-۵ ماه اول عالی بعدش فقط اعصاب خوردی بود
viasky
May 16th, 2016, 23:01
انشالله دوره ی بعدی
انشالله همینطور بمونه
نهبیخودی نیست
شما در اولیت هستیدهمیشه
باید سرعتآپلود بهتری هم داشته باشید
novinvps.com
May 16th, 2016, 23:15
نهبیخودی نیست
شما در اولیت هستیدهمیشه
باید سرعتآپلود بهتری هم داشته باشید
سلام
از چه نظر میفرمایید؟ بعد مسافت؟
viasky
May 16th, 2016, 23:17
سلام
از چه نظر میفرمایید؟ بعد مسافت؟
پهنای باند ( مخصوصا شب که رایگان هست)
سرعت آپلود هم برای شما بیشتر هست
اگر ممکنه مودم و چک کنید و سرعت آپلود و بفرمایید
May 17th, 2016, 01:15
http://up.vbiran.ir/uploads/13585146343264324995_snr.jpg
کیفیت خط شما پایین هست الان و توانستند 6 مگابیت باز بزارند نت شما 10 مگابیت نیست .
شما از ماه بعد سرویس 128 بگیرید خودش رو همین 6 باز هست اما بهتره کیفیت خط را بالا ببرید نویز دارید که بتونید مثل من 10 مگابیت پهنا باز بزارند سرعت بالاتر میره. Line Attenuations شما عالی هست بخاطر مسافت نزدیک مخابرات به شما اما کیفیت خط شما بد هست .
اگر خواستید 1 کار بهتون میگم انجام بدید احتمال زیاد بالا میره .
Mr.STAR
May 17th, 2016, 08:57
اگر تونستید شاتل بگیرید.
کیفیت, سرعت = عالی
iHSG
May 17th, 2016, 10:47
نه دوست عزیز در اون یکی تاپیک هم گفتم کارشناس های آسیاتک گفتن در تمامی پلن ها سرعت آپلود رو بیشتر از 768 مگابیت نمی تونن بذارن.
الان از تصویری که این دوستمون گذاشته هم قشنگ معلومه تو همین حدودای 768 مگابیت هستش.
یعنی رسماً خرید پلن های بالاتر بیهوده است اما طبق گفته کارشناس آسیاتک و شما فقط ممکنه در بعضی مواقع (مثلاً مواقعی که Share زیاد هست) سرویس شما در ارجعیت قرار داشته باشه.
novinvps.com
May 17th, 2016, 12:15
کیفیت خط شما پایین هست الان و توانستند 6 مگابیت باز بزارند نت شما 10 مگابیت نیست .
شما از ماه بعد سرویس 128 بگیرید خودش رو همین 6 باز هست اما بهتره کیفیت خط را بالا ببرید نویز دارید که بتونید مثل من 10 مگابیت پهنا باز بزارند سرعت بالاتر میره. Line attenuations شما عالی هست بخاطر مسافت نزدیک مخابرات به شما اما کیفیت خط شما بد هست .
اگر خواستید 1 کار بهتون میگم انجام بدید احتمال زیاد بالا میره .
سلام
بله متوجه این موضوع شدم
جالب اینجاست که دفتر نمایندگی مرکزی دقیقا ۱۰۰ متری خود مرکز مخابرات هست هم دقیقا همین مقدار snr رو دارد .
به نظرتون چرا به من میگن سرعتت روی 4 مگ بسته شده اما سرعتم اینه؟
البته من اصلاً با این اینترنت دانلود نمیکنم و اصلاً برام سرعتش مهم نیست بیشتر اینکه قطعی نداشته باشه مهمه اما خب اینکه بهم دروغ هم بگن بالاخره ناراحت میشم.
- - - Updated - - -
الان تماس گرفتم 1544 پرسیدم میگه اون اپراتور بهتون الکی گفته سرویس شما تا حداکثر 2 مگ بسته شده.
پرسیدم چطوری یکی 128 می خره تا 4 مگ میره بعد من 1 مگ با قیمت 60 هزار تومان ماهانه خریدم همون سرعت خودم رو میگیرم میگه اونایی که بیشتر میگیرن فقط تو سرویس های جشنواره است و از این به بعد همه سرویس ها سرعت اسمی خودشون رو میگیرن!!!
باور کنید دیگه از آسیاتک حالم بهم می خوره تا حالا 3 بار ماه پیش تماس گرفتم دو تا خانم و یه آقا بهم گفتن سرعت شما روی 4 مگ هست حالا میگن 1 مگه!!!
مینا-صیفی
May 17th, 2016, 15:04
iHSG (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=114610) کیفیت خط شما فوق العاده هست حتی 15 مگابیت پهناباند خط شما پشتیبانی میکنه شاید بیشتر .
اما من خودم 128 دارم 10مگابیت پهناباند باز هست همچنین دیگر دوستانم همینطور . به پشتیبانی زنگ بزن بگو سرعتم کمه الکی بگو پهناباندم را افزایش بده واست بالا میبره :d 1سالی هست 10مگ باز هست برام دوستم هم 128 خرید بعد زنگ زد گفت کیفیت خطم بالاست برام پهناباند 10 باز کنید واسش کردن .
novinvps.com
May 17th, 2016, 15:09
iHSG (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=114610) کیفیت خط شما فوق العاده هست حتی 15 مگابیت پهناباند خط شما پشتیبانی میکنه شاید بیشتر .
اما من خودم 128 دارم 10مگابیت پهناباند باز هست همچنین دیگر دوستانم همینطور . به پشتیبانی زنگ بزن بگو سرعتم کمه الکی بگو پهناباندم را افزایش بده واست بالا میبره :d 1سالی هست 10مگ باز هست برام دوستم هم 128 خرید بعد زنگ زد گفت کیفیت خطم بالاست برام پهناباند 10 باز کنید واسش کردن .
سلام
ایا برای مورد ما کاری هست که از سمت اونها بتونند انجام بدند جهت افزایش پهنای باند ؟
یا خیر کلا به نویز از سمت خود ما بر میگرده
iHSG
May 17th, 2016, 15:11
پشتیبانی یه خانومه عصبانی بود به من میگه الان مشکل دارید میگم مشکل خاصی ندارم فقط چرا بعضی ها میگن رو سرعت 128 سرعتشون تا مثلاً 4 مگ بازه میگه شما به بعضی ها کاری نداشته باش سرویس شما همینه اگه مشکل داری بگو.
خیلی از برخوردش ناراحت شدم به همین دلیل قصد مهاجرت پیدا کردم.
پس شما چطور تا تماس گرفتید سرعتتون رو بالا بردن؟
sadecohost
May 17th, 2016, 15:18
پشتیبانی یه خانومه عصبانی بود به من میگه الان مشکل دارید میگم مشکل خاصی ندارم فقط چرا بعضی ها میگن رو سرعت 128 سرعتشون تا مثلاً 4 مگ بازه میگه شما به بعضی ها کاری نداشته باش سرویس شما همینه اگه مشکل داری بگو.
:d:d:d:d
شما بهشون بگید که سرعتم پایینه لطفا پهنا باند رو بیشتر کنید سرعتی که خریداری کردم رو ندارم
میبرن بالا
iHSG
May 17th, 2016, 15:31
جالبیش اینجاست دوباره تماس گرفتم گفتم که شخصی هست (منظورم جناب novinvps.com (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=1041) بود) که SNR Down خطش روی 10 است اما سرعت 4 مگابیت رو داره اپراتور میگه حتی اگه داشته باشه مطمئن باشید نمی تونه کامل دریافت کنه و احتمالاً در آینده کلی مشکل براش پیش میاد چون SNR Down حداقل باید روی 15 باشه تا کیفیت خوبی بگیرید.
novinvps.com
May 17th, 2016, 15:33
جالبیش اینجاست دوباره تماس گرفتم گفتم که شخصی هست (منظورم جناب novinvps.com (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=1041) بود) که SNR Down خطش روی 10 است اما سرعت 4 مگابیت رو داره اپراتور میگه حتی اگه داشته باشه مطمئن باشید نمی تونه کامل دریافت کنه و احتمالاً در آینده کلی مشکل براش پیش میاد چون SNR Down حداقل باید روی 15 باشه تا کیفیت خوبی بگیرید.
سلام
والا اگه صحبت کیفیته من ازدیروز ظهر تا به الا خیلی جالبه برام اینترنت اونم در ایران
روی مانیتورینگ گذاشتم ۱ عدد تایم اوت به گوگل و خارج نداشتم.. پینگم هم عالی هست
iHSG
May 17th, 2016, 15:35
دوستان البته یه چیزی رو همین الان کشف کردم.
پنل آسیاتک خرابه به جای SNR اصلی Line Attenuation رو میگه یعنی اون عکس قبلیه که گذاشتم Line Attenuation است.
SNR اصلی خط من اینه(این تصویر تنظیمات مودم هست)
حالا به نظرتون تا چند مگ جواب میده؟
http://s6.picofile.com/file/8251776292/snr.png
مینا-صیفی
May 17th, 2016, 19:55
سلام
ایا برای مورد ما کاری هست که از سمت اونها بتونند انجام بدند جهت افزایش پهنای باند ؟
یا خیر کلا به نویز از سمت خود ما بر میگرده
افزایش پهنا باند رو شرکت باس انجام بده .
اما کیفیت خط نویز به شما مربوط هست سیم تلفن ساختمان ( سردروازه ) یا داخل منزل .
این کارو اول انجام بده بعد عکس بزار ببینم یا در یاهو همش هستم بهم بگو .
سردروازه برو سیمی که امده در حیاط منزل اون رو با انبردست 2 سانت ببر بعد مجدد سیم رو وصل کن بیا کیفیت خط رو ببین از 17 بالاتر رفته یا خیر .
- - - Updated - - -
دوستان البته یه چیزی رو همین الان کشف کردم.
پنل آسیاتک خرابه به جای SNR اصلی Line Attenuation رو میگه یعنی اون عکس قبلیه که گذاشتم Line Attenuation است.
SNR اصلی خط من اینه(این تصویر تنظیمات مودم هست)
حالا به نظرتون تا چند مگ جواب میده؟
http://s6.picofile.com/file/8251776292/snr.png
عکس کامل بزار از Data Rate بهت بگم .
- - - Updated - - -
SNR 15 حداقل حد اقل هست . این کیفیت خط بدرد نمیخوره 15 اما خوب قطع نمیشه پی در پی نت بخاطر این میگن 15 حداقل .
من 10 مگابیت پهنا باز هست سیم تلفن نو کشیدم مستقیم کیفیت منو ببین حال کن خود اسیاتک همش بهم میگه کیفیت خطی خوبی داری رو این پهنا یعنی اگر پهنا باندم پایین بیارم کیفیتم بالای 40 50 میره o:-)
31388
OmidX
May 17th, 2016, 19:58
سلام
وضعیت سرعت های adsl اسیاتک به چه صورت هست
برای تمامی پکیج های حجمیشون سرعت ازاد هست؟
در حال حاضر اینترنت ما مخابرات هست قیمتش مناسب و قطعی ندارم کیفیتشم خوبه حداکثر ۲۳۰ میده.
ولی شنیدم اسیاتک تا ۱-۲ مگ هم میکشه .
اگر ارزش داره به خصوص کیفیتشون تا با اینکه گرونتر هست تعویض کنیم
نگیر آقا نگیر ، از افتضاح هم اونور تره ... شاتل بگیر سرویس ART نامحدود : http://www.shatel.ir/Prices-Of-Services/ADSL2/default.loco
ART7 یا ART8 کاملا مناسب شماست ، من خودم ART6 دارم ، راضیم از هر نظر.
viasky
May 17th, 2016, 19:58
نمونه کیفیت خط بنده:
http://uupload.ir/files/skog_capture.png
مینا-صیفی
May 17th, 2016, 20:03
گفتم که زنگ بزن بعد اظهر ها مرد ها هستند با مرام هستن بگو سرعتم پایینه دانلود پهنا باندم رو بالا ببرید همین و من مشتری هام هرکی زنگ زد براش انجام دادن اصلا شما 128 بگیری خودشون 6 یا 10 مگ باز میزارند اما قبل اینکا حتما Data Rate عکس بزار ببینم چند هست .
- - - Updated - - -
نمونه کیفیت خط بنده:
اوه پهنا باند شما حدود 16 مگابیت هست سرعت شما و کیفیت خط شما خیلی پایینه ولی با این پهنا باندی که باز هست باریکلا داره ولی بهتره 10مگ بگید کاهش بدند که پهنا باند خودشو بکشه بالا روی 20 حداقل بیاد روی 8 یا 9 خیلی لب مرز هست ماله شما
- - - Updated - - -
نگیر آقا نگیر ، از افتضاح هم اونور تره ... شاتل بگیر سرویس ART نامحدود : http://www.shatel.ir/Prices-Of-Services/ADSL2/default.loco
ART7 یا ART8 کاملا مناسب شماست ، من خودم ART6 دارم ، راضیم از هر نظر.
دیر جواب دادید ایشون 1.2 روز پیش گرفتن دارن استفاده میکنند راضی هستند o:-) ولی با شما موافق هستم اقا امید که شاتل حرف نداره . ما که هنوز اسیاتک هستیم 5 ساله ناراضی اما مجبورم بسازم باهاش .
viasky
May 17th, 2016, 20:14
گفتم که زنگ بزن بعد اظهر ها مرد ها هستند با مرام هستن بگو سرعتم پایینه دانلود پهنا باندم رو بالا ببرید همین و من مشتری هام هرکی زنگ زد براش انجام دادن اصلا شما 128 بگیری خودشون 6 یا 10 مگ باز میزارند اما قبل اینکا حتما Data Rate عکس بزار ببینم چند هست .
- - - Updated - - -
اوه پهنا باند شما حدود 16 مگابیت هست سرعت شما و کیفیت خط شما خیلی پایینه ولی با این پهنا باندی که باز هست باریکلا داره ولی بهتره 10مگ بگید کاهش بدند که پهنا باند خودشو بکشه بالا روی 20 حداقل بیاد روی 8 یا 9 خیلی لب مرز هست ماله شما
- - - Updated - - -
دیر جواب دادید ایشون 1.2 روز پیش گرفتن دارن استفاده میکنند راضی هستند o:-) ولی با شما موافق هستم اقا امید که شاتل حرف نداره . ما که هنوز اسیاتک هستیم 5 ساله ناراضی اما مجبورم بسازم باهاش .
بله این سرویس برای ایران نیست اما متاسفانه اختلالی داخل خط به وجود اومده که در حال بررسی هستند
سرعت در حالت نرمال ۵۰ مگابیت هست تا چند روز بیش حتی قطعی هم داشتیم...
خواستم بگم همه جا ممکنه اینترنت مختل بشه :71:
- - - Updated - - -
همچنین تست پینگ:
http://uupload.ir/files/evdm_ping.png
iHSG
May 17th, 2016, 20:33
بفرما این کل صفحه DSL Status مودم بنده:
http://s6.picofile.com/file/8251813068/status.png
GOD
May 17th, 2016, 20:37
بحث جالبی شده
نظرتون درباره این چیه؟
31391
31389
iHSG
May 17th, 2016, 20:42
بحث جالبی شده
نظرتون درباره این چیه؟
31391
31389
آخه شما و دوستان چطوری می تونید روی SNR Down مثلاً 10 یا 11 هم کیفیت خوب داشته باشید و هم سرعت بالا؟
برای من آسیاتک میگه نمیشه سرعتم رو حتی 1 مگ اضافه کنن چون میگه SNR Down برام میاد زیر 15 و قطعی پیدا میکنم.
شما چطور قطعی ندارید؟
باور کنید من مودم رو سر خط هم بردم کیفیت SNR خطم همین بوده.
یعنی سیم کشی داخلی مشکلی نداره چون حتی به تازگی سیم فویل دار مسی رو به صورت مستقیم از در خونه به مودم کشوندم یعنی هیچ سدی وسط راه نیست منزل هم خونه تک طبقه است نه آپارتمان و سیم مسیری بیشتر از 12 متر طی نکرده.
پس سیم کشی داخلی خوبه اگه مشکل از سیم کشی کوچه باشه چطوری می تونم حلش کنم؟
مینا-صیفی
May 17th, 2016, 20:49
بحث جالبی شده
نظرتون درباره این چیه؟
31391
31389
پهنا باند 4 مگ باز هست کیفیت خط بد هست . اما نت اگر پی در پی قطع نمیشه اشکالی نداره ولی اگر قصد دارید کیفیت خط خوب بشه و پهناباند افزایش بدید بگید راه کار بهتون بدم
- - - Updated - - -
آخه شما و دوستان چطوری می تونید روی SNR Down مثلاً 10 یا 11 هم کیفیت خوب داشته باشید و هم سرعت بالا؟
برای من آسیاتک میگه نمیشه سرعتم رو حتی 1 مگ اضافه کنن چون میگه SNR Down برام میاد زیر 15 و قطعی پیدا میکنم.
شما چطور قطعی ندارید؟
یعنی سیم کشی داخلی مشکلی نداره چون حتی به تازگی سیم فویل دار مسی رو به صورت مستقیم از در خونه به مودم کشوندم یعنی هیچ سدی وسط راه نیست منزل هم خونه تک طبقه است نه آپارتمان و سیم مسیری بیشتر از 12 متر طی نکرده.
باید مخابرات بری بگی پست کوچه را چک کنند کیفیت خط پایینه بگو داخل ساختمان سیم عوض کردی نو مستقیم کشیدی کیفیت خط باز پایینه لطفا چک کنید هم خط شما را فیوز و غیره از MDF داخل مخابرات چک کنند هم اشنا داشته باشید خرابیشون بیاد پست کوچه را سر سیم را اونجا تست و چک کنه .
- - - Updated - - -
بفرما این کل صفحه DSL Status مودم بنده:
http://s6.picofile.com/file/8251813068/status.png
2 مگ پهنا باند رو خط شما باز با snr 17 وضعیت شما هم خوب نیست اما بخواهید همین پهنا باز باشه قصد افزایش سرعت نداشته باشید همین خوبه . اما بخوهید مثل من 10 مگ بشید باید کیفیت خط را درتست کنید روی 20 - 25 بره .
iHSG
May 17th, 2016, 20:54
باید مخابرات بری بگی پست کوچه را چک کنند کیفیت خط پایینه بگو داخل ساختمان سیم عوض کردی نو مستقیم کشیدی کیفیت خط باز پایینه لطفا چک کنید هم خط شما را فیوز و غیره از MDF داخل مخابرات چک کنند هم اشنا داشته باشید خرابیشون بیاد پست کوچه را سر سیم را اونجا تست و چک کنه .
آخه من با مرکز مخابراتی مون ارتباط خوبی ندارم حتی جریان اینکه الان در منزل کوچک دو تا خط داریم سر همین مرکز مخابراتی زبون نفهم است.
هم کیفیت خطوط کوچه ما خیلی پایینه هم تمامی خطوط کوچه فیبر نوری هستن که فقط از مخابرات می تونن سرویس بگیرن بعد بنده به صورت منحصر به فرد با کلی دعوا و پیگیری تونستم یه خط جدید مسی در کنار خط فیبر نوری خودم داشته باشم که همین برام کلی دردسر و اضطراب داشت حوصله مواجه شدن دوباره با مرکز مخابراتی رو ندارم.
خب آخه میگم کوچه خیلی قدیمیه و همه چیزش قدیمی حساب میشه حتی همه خونه ها من جمله خونه ما کلنگی هستش و بیشتر از 20 سال قدمت داره مطمئنید اگه فقط به حرف من به عنوان یه نفر توی این کوچه میان کل سیم کشی کوچه رو درست میکنن؟ آخه تو کوچه ما 2 نفر بیشتر اینترنت ندارن بقیه اصلاً نمی دونن اینترنت چی هست همه شون پیرمرد پیرزن های ترک زبان هستن.
viasky
May 17th, 2016, 20:59
ماهی ۱گیگ اینترنتموبایل ( از هر اوپراتور) داشتهباشید
مینا-صیفی
May 17th, 2016, 21:06
آخه من با مرکز مخابراتی مون ارتباط خوبی ندارم حتی جریان اینکه الان در منزل کوچک دو تا خط داریم سر همین مرکز مخابراتی زبون نفهم است.
هم کیفیت خطوط کوچه ما خیلی پایینه هم تمامی خطوط کوچه فیبر نوری هستن که فقط از مخابرات می تونن سرویس بگیرن بعد بنده به صورت منحصر به فرد با کلی دعوا و پیگیری تونستم یه خط جدید مسی در کنار خط فیبر نوری خودم داشته باشم که همین برام کلی دردسر و اضطراب داشت حوصله مواجه شدن دوباره با مرکز مخابراتی رو ندارم.
خب آخه میگم کوچه خیلی قدیمیه و همه چیزش قدیمی حساب میشه حتی همه خونه ها من جمله خونه ما کلنگی هستش و بیشتر از 20 سال قدمت داره مطمئنید اگه فقط به حرف من به عنوان یه نفر توی این کوچه میان کل سیم کشی کوچه رو درست میکنن؟ آخه تو کوچه ما 2 نفر بیشتر اینترنت ندارن بقیه اصلاً نمی دونن اینترنت چی هست همه شون پیرمرد پیرزن های ترک زبان هستن.
به هر حال فیبر نوری در ایران تکنولوژی نوین و جدید خوب هست بهتره ازون استفاده کنید کیفیت خط بالاییی داره دیگه این دردسر ها نیست فقط بدیش اینه فقط مخابرات نت میده که خودتون اشاره کردید مشخص هست خلاصه زیرساخت سیم های انجا داغونه مشکل از بیرونه اینجور که توضیح دادید یا اینکه بیخیال بشید همینی که 2 مگ پهنا باز هست استفاده کنید کیفیت برای این پهنا خیلی مناسب هست .
novinvps.com
May 18th, 2016, 01:20
بحث جالبی شده
نظرتون درباره این چیه؟
31391
31389
سلام
شرایط خودمون تقریبا یکسان هست ولی یکم خط م وضعیتش بهتره امروز تا 800 هم کشید سرعت
شما چطور قطعی ندارید؟
باور بفرمایید حتی یک itme out نداریم
یه چیزی فهمیدم که خیلی جالبه ۴ نفر از کسانی که در همین نزدیکی یعنی ۲۰۰ متری ما هستند بنده چک کردم دقیقا حتی خود نمایندگی فروششون SNR 12 حداکثر بود که داشتند !
احساس میکنم یجای کار داره میلنگه که پهنای باند حداکثر نرسه
ولی کیفیت خوبه
farmanrava
May 18th, 2016, 01:28
مشکل snr پایین خط من با تعویض فیوز مخابراتی حل شد . شما از طریق مخابرات پیگیری کنید و درخواست کنید که فیوز رو براتون تعویض کنند
خط من روی نهایتا 2 مگ جواب میداد با snr افتضاح 10 یا 9 که قطعی زیادی هم داشتم
الان خط روی 6 مگ بسته شده و snr بین 12 تا 15 هستش و اصلا هم قطعی نداره
novinvps.com
May 18th, 2016, 01:30
مشکل snr پایین خط من با تعویض فیوز مخابراتی حل شد . شما از طریق مخابرات پیگیری کنید و درخواست کنید که فیوز رو براتون تعویض کنند
سلام
تشکر از تجربه ای که در اختیار گذاشتید
بله در جریان این موضوع بودم ولی برای ۵ نفر دیگر هم در منطقه ی ما به همین مقدار بوده بین ۱۰ تا ۱۲
با اینکه قطعی نداریم به نظرتون بازم از فیوزه؟
farmanrava
May 18th, 2016, 01:59
سلام
بله در جریان این موضوع بودم ولی برای ۵ نفر دیگر هم در منطقه ی ما به همین مقدار بوده بین ۱۰ تا ۱۲
خواهش میکنم
این فیوز ها به گفته خودشون زیاد کیفیت ندارن و به مرور زمان خراب میشن
ممکنه باقی همسایه ها هم همین مشکل رو داشته باشند . ضرر که نداره یه فیوز تعویض کنند احتمالا درست میشه
البته از سیم کشی مطمئن هستین ؟
سیم کشی داخل منزل ، سیم کشی جعبه تقسیم تا منزل ، سیم کشی مخابرات تا جعبه تقسیم
داخل منزل رو که چک کردنش کاری نداره باید مودم رو ببرید سر خط و اونجا وضعیت snr رو مشاهده کنید . برای چک کردن جعبه تقسیم تا منزلتون هم باید تماس بگیرید پشتیبانی isp و درخواست کارشناس کنید ، کارشانس میاد سر جعبه تقسیم مودم میذاره و snr رو چک میکنه اگه اونجا خوب بود که نشون میده سیم کشی بین مسیر جعبه تقسیم تا منزل شما مشکل داره ... اما اگه از اون هم نبود وظیفه بررسی سیم کشی مخابرات تا جعبه تقسیم بر عهده خود مخابرات هستش
من خودم همه اینها رو انجام دادم و در آخر با یک تعویض فیوز از مخابرات مشکل کاملا حل شد
یک مودم lte بگیر در کنار dsl ت با یه سیم کارت ایرانسل ، من تو سه ساعت ۲۰ گیگ دانلود کردم باش ، بعد طرحش ۲۰۰۰ تومنه !!! سرعتش واقعا عالیه .
- - - Updated - - -
نمونه کیفیت خط بنده:
وضعیت خط شما جالب نیست و نویز زیاد دارید ، یک سیم مستقیم بکشید برای مودم تون ... اسپیلیتر هارو هم چک کنید ، سیمای تلفن رو هم از جایی ک برق هست رد نکنید ، این عدد (SNR) رو اگر ب بالای ۱۱ برسونید تازه کیفیت واقعی خط اینترنت تون مشخص میشه (۱۱ حداقل ه.).
- - - Updated - - -
سلام
خودتون میتونید تست کنید ک مشکل کجاست ، مودم رو ببرید پارکینگ (یا هر جایی ک تقسیم تلفن های ساختمون تون هست) ، تست کنید ، اگر SNR بالاتر بود ، مشکل از سیم کشی تلفن شماست ک احتمالا بعضی جاها برق و تلفن رو رو هم رد کردن (این مورد شایع هست) ، یک کابل مستقیم بکشید مشکلتون حل میشه .
اسپیلیتر ها رو هم بررسی کنید ، پریز تلفن رو هم باز کنید ، ببینید سیم لختی نداره ک مثلا به پیچی چیزی اتصال پیدا کرده یا نه ، البته اگر پریز هاتون سوکتی هست ک هیچی .
رو ۱۲ ثابت نگه ش دارید اوکی هست ، ولی نزارید بیاد زیر ۱۱ .
- - - Updated - - -
بحث جالبی شده
نظرتون درباره این چیه؟
31391
31389
نویز داری برادر .
novinvps.com
May 18th, 2016, 02:34
البته بنده اصلا قطعی با این وضعیت زیر ندارم اما با توجه به اینکه ۱۰ مگابیت تهیه کردم انتظار دارم بالاتر باشه
هرچند دوستان گفتند که فرقی نداشت اگر ۱۲۸ هم میگرفتم.. انشالله ماه بعدی
ممنون فقط این فیوز که میگید کجای خونه هستش؟
آخه من از هر کسی آشنایان و در و همسایه می پرسم میگن مگه اصلاً تلفن فیوز داره؟ آخه تلفن که کنتور نداره که فیوز داشته باشه.
ببخشید اگه سوالم مبتدیانه است آخه زیاد تو این زمینه اطلاعات ندارم.
مخابرات از تو کوچه برای ما فقط چند تا سیم داده تو خونه یعنی اصلاً هیچ دستگاه مسگاه دیگه ای نیست بعد با الکتریکی آوردیم و اون چند تا سیم رو به صورت داخلی سیم کشی کردیم.
حالا فیوزش کجا میشه؟
خیلی ممنون که راهنمایی میکنید.
ictpars
May 18th, 2016, 10:33
باسلام و احترام
به نظر من صبانت بگیری بهتر هست .12 مگ سرعت + مودم رایگان فقط فقط داره میده 87 تومن
طرح های تابستان نگاه کنید به نظر من صبانت بهتر هست
موفق باشید
مینا-صیفی
May 18th, 2016, 10:38
آخه من از هر کسی آشنایان و در و همسایه می پرسم میگن مگه اصلاً تلفن فیوز داره؟ آخه تلفن که کنتور نداره که فیوز داشته باشه.
مخابرات از تو کوچه برای ما فقط چند تا سیم داده تو خونه یعنی اصلاً هیچ دستگاه مسگاه دیگه ای نیست بعد با الکتریکی آوردیم و اون چند تا سیم رو به صورت داخلی سیم کشی کردیم.
حالا فیوزش کجا میشه؟
فیوز داخل مخابرات هست .
- - - Updated - - -
خواهش میکنم
این فیوز ها به گفته خودشون زیاد کیفیت ندارن و به مرور زمان خراب میشن
ممکنه باقی همسایه ها هم همین مشکل رو داشته باشند . ضرر که نداره یه فیوز تعویض کنند احتمالا درست میشه
البته از سیم کشی مطمئن هستین ؟
سیم کشی داخل منزل ، سیم کشی جعبه تقسیم تا منزل ، سیم کشی مخابرات تا جعبه تقسیم
داخل منزل رو که چک کردنش کاری نداره باید مودم رو ببرید سر خط و اونجا وضعیت snr رو مشاهده کنید . برای چک کردن جعبه تقسیم تا منزلتون هم باید تماس بگیرید پشتیبانی isp و درخواست کارشناس کنید ، کارشانس میاد سر جعبه تقسیم مودم میذاره و snr رو چک میکنه اگه اونجا خوب بود که نشون میده سیم کشی بین مسیر جعبه تقسیم تا منزل شما مشکل داره ... اما اگه از اون هم نبود وظیفه بررسی سیم کشی مخابرات تا جعبه تقسیم بر عهده خود مخابرات هستش
من خودم همه اینها رو انجام دادم و در آخر با یک تعویض فیوز از مخابرات مشکل کاملا حل شد
وضعیت snr خط خودم :
http://www.uplooder.net/img/image/26/5bda0b2051273ca5880550ba5e559e32/0000.jpg
ارمین خط شما هم نویز داره بخاطر اینکه Line 44 خیلی بالاست لاین زیر 20 یا 25 خوبه هرچی لاین پایین باشه نویز کمتره اگر لاین رو درست کنی کیفیت خط از اینی که هست میره روی 30 بازم کیفیت خط خوبی نداری اما خوب شاید کلا زیرساخت انجا در همین حد هست .
من قبلا که 5 ساله پیش نتم قطع میشد مشکل کیفیت خط داشتم سیم تلفن نو خریدم از پست کوچه مخابرات امد عوض کرد تا سردروازه از سردروازه هم خودمون مستقیم کشیدیم تا اتاق الان کیفیت خطم روی پهناباند 10 مگابیت روی 30 هست یعنی اگر پهنا باند 6 مگ بگیرم کیفیت خطم روی 40 میاد . ( اگر خواستی ببینی تو صفحه قبل عکس کیفیت خط و پهناباند من هست )
emperor3508
May 18th, 2016, 11:07
بنظرتون چطوره ؟
31396
مینا-صیفی
May 18th, 2016, 11:17
بنظرتون چطوره ؟
31396
بد نیست عالی هم نیست .
برای این مقدار پهنا باندی سرعتی که الان هست خوبه .
اما اگر سرعت 6 یا 10 مگابیت بخواهید این کیفیت خط شما پایین هست .
farmanrava
May 18th, 2016, 12:06
حالا فیوزش کجا میشه؟
دوست عزیزم فیوز داخل مخابرات هستش ، شما باید از طریق مخابرات پیگیری کنی خودتون نمیتونید کاری کنید . بخش mdf مخابرات باید براتون تعویض کنه
ارمین خط شما هم نویز داره بخاطر اینکه Line 44 خیلی بالاست لاین زیر 20 یا 25 خوبه هرچی لاین پایین باشه نویز کمتره اگر لاین رو درست کنی کیفیت خط از اینی که هست میره روی 30 بازم کیفیت خط خوبی نداری اما خوب شاید کلا زیرساخت انجا در همین حد هست .
من قبلا که 5 ساله پیش نتم قطع میشد مشکل کیفیت خط داشتم سیم تلفن نو خریدم از پست کوچه مخابرات امد عوض کرد تا سردروازه از سردروازه هم خودمون مستقیم کشیدیم تا اتاق الان کیفیت خطم روی پهناباند 10 مگابیت روی 30 هست یعنی اگر پهنا باند 6 مگ بگیرم کیفیت خطم روی 40 میاد . ( اگر خواستی ببینی تو صفحه قبل عکس کیفیت خط و پهناباند من هست )
بله اون کیفیت که توی عکس میبینی برای زمانی هستش که تلفن بی سیم و اسپلیتر و... وصل بوده !
کیفیت اصلی این هستش :
برای من این کیفیت خوبه و قطعی اینا هم ندارم . نت من شدیدا مشکل داشت و هر چند دقیقه یکبار قطع و وصل میشد الان این کیفیت واسم عالیه ، سرعت دانلود هم بین 500 تا 700 متغیر هستش
کلا توی منطقه این کیفیت عالی هستش .