ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک کنید فوری است خواهش میکنم زود جواب بدید

takinhost
November 3rd, 2010, 12:56
با سلام به تمام دوستان من قبلا یک سرور مجازی داشتم اما الان سرور اختصاصی گرفتم الان تمام سایت ها رو اوردم بجز 2 تا که اون ها هر کدوم 11 گیگ بودن فقط الان نمیدونم چرا روی صفحه اول
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@takindownload.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.16 (Unix) mod_ssl/2.2.16 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at takindownload.com Port 80

این میاد من نمیدونم از کجا است

persian.developer
November 3rd, 2010, 13:17
فایل .htaccess رو چک کنید لطفاً بیشتر توضیح بدید
کنترل پنل چیه؟ سایت از .htaccess و mod_rewrite استفاده می کنه؟ cms سایت چیه؟

takinhost
November 3rd, 2010, 13:19
با سلام من سرور اختصاصی گرفتم و اینکه تمام سایت هام رو اوردم روی سرور اختصاصی من میزبانی وب دارم و اینکه الان این ارور رو میده

persian.developer
November 3rd, 2010, 13:33
سلام
دوست من لطفاً سوالات رو جواب بدید که بتونم بهتر کمکتون کنم.
فعلاً وارد کنترل پنل یکی از سایت هایی که مشکل دارن بشید و اسم فایل .htaccess رو تغییر بدید ببینید چه اتفاقی میوفته اگر سایتی میزبانی می کنید که از html استفاده میکنه هم تست کنید ببینید اونم مشکل داره یا نه

takinhost
November 3rd, 2010, 13:36
سلام دوست عزیز تمام سایت ها مشکل دارن و این ارور میدن و اینکه من نمیدونم چیکار کنم و الان دارم اپاچی رو بروز میکنم

persian.developer
November 3rd, 2010, 13:40
این کاری که گفتم رو انجام دادید؟
سایت بدون php هم چک کردید؟ مشکل داشت؟!

takinhost
November 3rd, 2010, 13:47
بله این سایت میاد بالا
takinblog.com
| (http://www.hbdesign.ir/)

---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------

بله مشکل داشت

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------

پرمیژن ها این چیه و در کجای سرور اختصاصی است

persian.developer
November 3rd, 2010, 13:48
من از این سایت ها مشکلی نمی بینم و براحتی بالا میاد

IFACO.Net
November 4th, 2010, 12:45
برای جلوگیری از اسپم، تاپیک بسته شد، درصورت نیاز پ. خ کنید تا مجددا باز شود.