PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وبسایت فروشگاهی از من ، کار از شما !!

h_kh_1367
May 15th, 2016, 12:43
به نام خدا

یک فقره وبسایت فروشگاهی راه اندازی کردم برای فروش لوازم و تجهیزاتی که باهاش در ارتباط هستم (موبایل - تبلت - لپ تاپ - لوازم جانبی - لوازم خانگی و ...)

قصد رقابت با دیجیکالا و .... رو ندارم و بیشتر هدفم یه سرگرمی بود و اینکه از اونجایی که تو انجمن های موبایل به عنوان فروشنده موبایل و لوازم جانبی و قطعات تعمیراتی بنده رو میشناسن یه آدرس ثابت از من داشته باشن .

الان سایت تقریبا راه اندازی شده (با دو تا دامین .ir / .com _ هاست) قالب خریداری و نصب شده ، لوگو طراحی شده ، کارای فنی انجام شده ، برای نماد اعتماد اقدام شده ، در سامانه ساماندهی ثبت شده و ...

مسئله اینجاست که با توجه به اینکه شغل اصلیم چیز دیگه ای هست (تو یه شرکت خصوصی کار می کنم) و عمده وقتم برای کار اصلیم هست وقت چندانی برای نگهداری این سایت ندارم ، از طرف آگاهی چندانی برای امور فنی سایت ندارم و همه کارها تا حالا با کمک دوستان انجام شده .
به یک نفر (پاره وقت ، نیمه وقت ...) نیاز دارم که آشنایی ، اطلاعات و انگیزه (ورد پرس ، فتوشاپ ، اطلاعات در زمینه تکنولوژی و ...) داشته باشه بیاد این سایت رو نگه داری کنه اطلاعات محصولات رو از سایت سازنده بزاره برای فروش . بقیه کارها از قیمت و خرید و فروش و ارسالش با خودم .
در مورد مزایا و درامدش هم با توجه به وضعیت فعلی سایت نمیتونم قولی بدم ولی قطعا سایت که راه افتاد و اوکی شد میتونه روش به عنوان یه شغل دوم حساب کنه .

قطعا همه شما عزیزان همه اساتید بزرگوار هستید و این کارها ممکنه چیز مهمی به نظر نیاد ، ولی قطعا همه ما دوستان و آشنایانی داریم که در شروع کارن یا نمیخوان یا نمی تونن به حرفه ای فعالیت کنن .
لطفا این تاپیک رو به اطلاع بقیه برسونید .

هر سوال و مطلبی بود از طریق همین تاپیک و پیام خصوصی در خدمتتون هستم .

rmh
May 15th, 2016, 13:19
سلام یک راه ارتباطی بدید با هم کار کنیم

h_kh_1367
May 15th, 2016, 13:23
سلام یک راه ارتباطی بدید با هم کار کنیم

از طریق تلگرام اقدام شد .

paydarweb
May 17th, 2016, 04:19
اگر هنوز به توافق نرسیدین بنده هم آماده همکاری هستم

h_kh_1367
May 17th, 2016, 09:13