PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال دامنه از دایرکت آی به دایرکت آی چطوری ؟

tmfar
November 3rd, 2010, 00:34
دوستم یه دومینی توی پنل خودش داره که از دایرکت آی هست چطوری می تونه دامنه رو به پنل من انتقال بده ؟ چه راه هایی وجود دارد ؟

آیا من فقط شناسه آیدی یا همون کاستمور آیدی + ایمیل پنلم رو بدیم بهش می تونه Move کنه به پنل من ؟ یا من باید ازش کد بگیرم و خودم ترنسفر کنم ؟

1eng.ir
November 3rd, 2010, 01:07
Email + Customer Id
از قسمت Move Service

Rezash
November 3rd, 2010, 01:14
آیا من فقط شناسه آیدی یا همون کاستمور آیدی + ایمیل پنلم رو بدیم بهش می تونه Move کنه به پنل من ؟ یا من باید ازش کد بگیرم و خودم ترنسفر کنم ؟
هموني كه خودتون و 1eng گفتيد . كافيست Email + Customer Id رو بديد و مثل ir نياز به كد ترنسفر نيست و بدون تاييد خاصي منتقل ميشه.

tmfar
November 3rd, 2010, 02:58
من در جایی که پنل داشتم و دامنه ام اونجا بود رفتم و Move Service رو کلیک کردم و به ترتیب ایمیل و Custumer Id رو وارد کرد و در آخر Confrim رو کلیک کردم که خطایی داد به شرح زیر :

[r2] Error Message: addddd.com cannot be moved to another Customer account because it has some pending action/invoice/formality against it. Check all the invoices and services of addddd.com to see if there is any pending invoice or processing action for addddd.com

1eng.ir
November 3rd, 2010, 03:13
because it has some pending action/invoice/formality against it
یه پردازش داره هنوز! اینو کنسل کن تا بتونی move کنی. دقیق یادم نیست کجاشه. ولی بری تو لیست action و invoice ها مشخصه ...

tmfar
November 3rd, 2010, 12:12
پیدا کردم ولی منتها اصلاً کنسل نمیشه Pay رو میزنم میره به صفحه پرداخت ولی Cancel نمیشه و ارور میده :

Please select ONLY Action related Invoice(s) to cancel.

sshiran
November 3rd, 2010, 12:55
مهلت دامنه تموم شده ؟

به کسی که دامنه رو ثبت کرده بگید براتون حذف کنه بتونید move کنید

f.etemadian
November 3rd, 2010, 13:56
این نشون می ده که از طرف دایرکت آی قفل شده. یه مشکلی تو پرداخت های پنل وجود داره و نمی تونید moveکنید. اول باید ازحالت قفل شدن درآد.