بنده دو تا سایت رو در gtmetrix بررسی می کنم نتایج به این صورت هست
برای وبسایت اولی
31314
و برای سایت دوم
31315
ای پی که برای سایت اول نشون میده موقعیت ایران و برای دومی موقعیت فرانسه هست
با این حال وقتی سایت اولی رو باز می کنم ( به صورت عملی ) بسیار سریع ( یعنی در واقعیت امر ) یعنی در حدود زیر 10 ثانیه ولی سایت دوم در همون بازه خیلی زیاد حدود 34 ثانیه باز میشن
می خوام ببینم دلیل این مشکل برای سایت دوم چی هست ؟
و چرا سایت اول با اینکه در نتایج این ارقام رو نشون میده ولی اینقد سریع باز میشه
ضمنا اینم باید خاطر نشان کنم که سایت اولی در هر تایمی سریع باز میشه و در هر تایمی اما نتیجه این آمار رو نشون میده و همین امر برای سایت دوم هم صادق هست
ممنون
VipSc
May 14th, 2016, 01:21
با سلام
اگر دقت کرده باشید سایت GTmetrix از لوکیشن Vancouver, Canada ، برای تست سایت های استفاده میکند. اگر اشتباه نکنم به همین علت سایتی که روی لوکیشن فراسنه هستش، زود تر به نتیجه میرسد.
باز هم میگم فکر کنم، اساتید زیادی هستند و میتوانند مشکل رو توضیح بدهند.
InterServer.ir
May 14th, 2016, 01:32
31314
و برای سایت دوم
31315
با این حال وقتی سایت اولی رو باز می کنم ( به صورت عملی ) بسیار سریع ( یعنی در واقعیت امر ) یعنی در حدود زیر 10 ثانیه ولی سایت دوم در همون بازه خیلی زیاد حدود 34 ثانیه باز میشن
ضمنا اینم باید خاطر نشان کنم که سایت اولی در هر تایمی سریع باز میشه و در هر تایمی اما نتیجه این آمار رو نشون میده و همین امر برای سایت دوم هم صادق هست
ممنون
سریع شدن سایت به فاکتور های زیادی مربوط هست و باید سایت هاتون بهینه سازی بشه تا به سرعت لود مناسب برسه! نه سایتی که روی سرور ایران دارید بهینه شده هست نه سایت خارج شما! به دلیل نزدیکی سایت اول سریعتر باز میشه ولی دومی به دلیل دوری از شما کمی کند تر.
این نمونه سایتی که بر روی سرور هاستینگ ما در فرانسه قرار داره و بهینه شده .البته به دلیل محدود شدن سرعت کانکشن ها زمان لود کمی بالاتر از حد معمول می باشد.
اگر بهینه سازی رو انجام بدید می تونید بدون کاهش محسوس حجم صفحات سایت هم سرعت لود رو بالا ببرید آخرین سایتی که بهینه کردیم با همین حجم سایت شما و 80 ثانیه لود تایم به 4 ثانیه لود تایم رسید .
31316
در صورتی که علم کافی برای این موضوع ندارید و نیاز به مشاوره و بهینه سازی داشتید در تلگرام پیام بدید یا تیکت ارسال کنید
unix_magnet
May 14th, 2016, 01:40
سریع شدن سایت به فاکتور های زیادی مربوط هست و باید سایت هاتون بهینه سازی بشه تا به سرعت لود مناسب برسه! نه سایتی که روی سرور ایران دارید بهینه شده هست نه سایت خارج شما! به دلیل نزدیکی سایت اول سریعتر باز میشه ولی دومی به دلیل دوری از شما کمی کند تر.
این نمونه سایتی که بر روی سرور هاستینگ ما در فرانسه قرار داره و بهینه شده .البته به دلیل محدود شدن سرعت کانکشن ها زمان لود کمی بالاتر از حد معمول می باشد.
اگر بهینه سازی رو انجام بدید می تونید بدون کاهش محسوس حجم صفحات سایت هم سرعت لود رو بالا ببرید آخرین سایتی که بهینه کردیم با همین حجم سایت شما و 80 ثانیه لود تایم به 4 ثانیه لود تایم رسید .
در صورتی که علم کافی برای این موضوع ندارید و نیاز به مشاوره و بهینه سازی داشتید در تلگرام پیام بدید یا تیکت ارسال کنید
بهینه سازی رو به صورت تجاری انجام میدید ؟ امکان آموزش اون وجود نداره ؟
بهینه سازی شامل همین مواردی هست که در gtmetrix در زیر همین هدر نتایج به صورت آبشاری لیست شده ؟
m2n
May 14th, 2016, 02:00
31316
این که از کلود فایر لود میشه
InterServer.ir
May 14th, 2016, 02:05
بهینه سازی رو به صورت تجاری انجام میدید ؟ امکان آموزش اون وجود نداره ؟
بهینه سازی شامل همین مواردی هست که در gtmetrix در زیر همین هدر نتایج به صورت آبشاری لیست شده ؟
امکان آموزش هم وجود داره که برای این مسئله باید تیکت ارسال کنید تا کامل تر توضیح داده شه خدمتتون.
در مورد سوال دومتون خب بهینه سازی فقط همین ها نیست و شامل تغییراتی در قالب و اسکریپت و... هم میشه.
خودتون میبینید با اینکه یکی از سایت هاتون رتبه 95 داره باز سرعت لودش بسیار پایین هست.
این که از کلود فایر لود میشه
درسته ولی این سایت جزو معدود سایت هایی هست که چنین سرعت و رتبه ای داره و این موضوع رو خود شرکت کلاود فیلر در ایمیلی که برای صاحب سایت ارسال کرده بود تایید کرده بود و تبریک گفته بود .
سایت های بسیاری از کلاودفیلر استفاده می کنند ولی سرعت لود و ... در صورتی که سایت بهینه نباشه بسیار پایین هست کلاود فیلر تنها لود فایل های استاتیک رو کمی سریعتر می کنه نه لود صفحات سایت.
OmidX
May 14th, 2016, 02:33
درسته ولی این سایت جزو معدود سایت هایی هست که چنین سرعت و رتبه ای داره و این موضوع رو خود شرکت کلاود فیلر در ایمیلی که برای صاحب سایت ارسال کرده بود تایید کرده بود و تبریک گفته بود .
از شما بعید هست ک باور کنید این صحبتای کاربرتون رو ، ببینید الان سایت بنده هم دو تا ۹۹ رنک گرفته ، ولی هیج ایمیلی دریافت نکردم !
برای وبسایت اولی
31314
و برای سایت دوم
31315
ممنون
محل سرور ایران هست ؟؟
InterServer.ir
May 14th, 2016, 02:50
از شما بعید هست ک باور کنید این صحبتای کاربرتون رو ، ببینید الان سایت بنده هم دو تا ۹۹ رنک گرفته ، ولی هیج ایمیلی دریافت نکردم !
مدیر این سایت دوست بنده هست و از نزدیک در جریان مکاتباتش با کلاود فیلر بودم که به دلیل مسئله ای سوالی کردیم و در آخر ایمیل عنوان کرده بودند برای اولین بار هست چنین سرعت و رتبه ای در بین سایت های مشتریانشون می بینند لود سایت شما 2.4 ثانیه هست ولی زمانی که کلاود فیلر ایمیل رو داده بود سرعت لود این سایت 0.5 بود . فعلا به دلیل محدودیت کانکشن از طرف وبسرور لود 0.7 هست. البته تلاش بنده این بود لود رو به 0.4 برسونم که به زودی این کار رو انجام میدم.
OmidX
May 14th, 2016, 02:58
مدیر این سایت دوست بنده هست و از نزدیک در جریان مکاتباتش با کلاود فیلر بودم که به دلیل مسئله ای سوالی کردیم و در آخر ایمیل عنوان کرده بودند برای اولین بار هست چنین سرعت و رتبه ای در بین سایت های مشتریانشون می بینند لود سایت شما 2.4 ثانیه هست ولی زمانی که کلاود فیلر ایمیل رو داده بود سرعت لود این سایت 0.5 بود . فعلا به دلیل محدودیت کانکشن از طرف وبسرور لود 0.7 هست. البته تلاش بنده این بود لود رو به 0.4 برسونم که به زودی این کار رو انجام میدم.
شما در سایت gtmetrix ثبت نام کنید ، محل سرور رو عوض کنید ، مثلا من آلمانم ، سرور رو انگلیس گذاشتم و مرورگر رو کروم ، نتیجه شد این :
ببین منظور من این هست ، اگر سایتی رو کلاود فلیر قرار بگیره ، رنک A در gtmetrix میگیره . (اگر تنظیمات کلاود فلیر و gtmetrix رو درست انجام بدید.)
InterServer.ir
May 14th, 2016, 03:14
سایت بنده وردپرس هست ، صفحه اولش هم وردپرس هست (برگه ایستا) . متن اسلایدر هم کوئری از دیتابیس هست ونه یک صفحه استاتیک.
بله قبل اینکه بگید دیدم این موضوع رو و پستم رو اصلاح کردم
====================================
ببین منظور من این هست ، اگر سایتی رو کلاود فلیر قرار بگیره ، رنک A در gtmetrix میگیره . (اگر تنظیمات کلاود فلیر و gtmetrix رو درست انجام بدید.)
اما موارد دیگری هم هستند که مثل سایت استارتر رتبه بالایی داره ولی لود تایم بالا همون عکس که قرار دادم سرعت لود از 80 به 4 رسیده بود از اول روی کلاود فیلر قرار داشت ولی خب بهینه سازی های در قالب و ... لود رو پایین آورد . به دلیل اینکه اجازه ندارم نمی تونم لینکش رو قرار بدم با حجم صفحه 1 -2 مگابایت سرعت باز شدن مطالب و ... از این سایتی که لینک دادم بیشتر هست.
شما میگین کلاود فیلر رتبه سایت رو بالا میبره و لود رو هم پایین میاره منم موافقم و حتی به سایت هایی که بهینه می کنم این پیشنهاد رو میدم ولی نمیشه بهینه سازی های دیگر در اسکریپت و هاست و قالب و ... رو نادیده گرفت بدون اون بهینه سازی ها ممکنه لود با کلاود فیلر هم زیاد تفاوتی نکنه.
unix_magnet
May 14th, 2016, 11:12
الان چی شد بالاخره . چه رهکاری ارائه می کنند دوستان
m2n
May 14th, 2016, 14:50
امکان آموزش هم وجود داره که برای این مسئله باید تیکت ارسال کنید تا کامل تر توضیح داده شه خدمتتون.
در مورد سوال دومتون خب بهینه سازی فقط همین ها نیست و شامل تغییراتی در قالب و اسکریپت و... هم میشه.
خودتون میبینید با اینکه یکی از سایت هاتون رتبه 95 داره باز سرعت لودش بسیار پایین هست.
سایت های بسیاری از کلاودفیلر استفاده می کنند ولی سرعت لود و ... در صورتی که سایت بهینه نباشه بسیار پایین هست کلاود فیلر تنها لود فایل های استاتیک رو کمی سریعتر می کنه نه لود صفحات سایت.
می تونیدکلوفایر و غیر فعال کنید تست بگیریم معلوم بشه؟
- - - Updated - - -
در سایت نمونه شما هم از autoptimize استفاده کردین و هم از w3-total-cache و هم از rocket کلود فایر استفاده شده اگر بخوایم تخصصی به مسئله نگاه کنیم اصولا استفاده از دو افزونه کش در یک سیستم درست نمی باشد و داشتن این رتبه در جی تی متریکس اهمیت زیادی نداره شما تو لود الکسا نگاه کنید 2.651 ثانیه برای شما ثبت شده این از تولبار دریافت شده و میزان زمانی هست که کاربر منتظر می مونه تا سایت لود بشه و اگر جی تی متریکس هم 1 ثانیه نشون بده ارزشی نداره چون سرور جی تی متریکس نشون میده و اهمیتی نداره چون مرحله قبل تولبار زمان دسترسی رو مشخص کرده.
(2.651 Seconds)
73% of sites are faster Average Load Time
حالا شما ابتکار به خرج دادین سه کش در یک سایت استفاده کردین جای تحسین داره :53:
mhiizadi
May 14th, 2016, 14:52
به کل سرعت یک سایت نه با cache مناسب میشه و نه با سرور ؛ اصل موضوع بهینه بودن خوده قالب هست که از CSS sprites استفاده بشه بهتره .
در مورد این سایت توی الکسای بنده اینطور زده :
Slow
(2.651 Seconds)
73%of sites are faster Average Load Time
InterServer.ir
May 14th, 2016, 16:18
به کل سرعت یک سایت نه با cache مناسب میشه و نه با سرور ؛ اصل موضوع بهینه بودن خوده قالب هست که از CSS sprites استفاده بشه بهتره .
در مورد این سایت توی الکسای بنده اینطور زده :
Slow
(2.651 Seconds)
73%of sites are faster Average Load Time
با عرض پوزش بابت شلوغ تر شدن تایپیک استارتر
این رو باید بدونید که الکسا دیر به دیر آپدیت میشه و تست سرعتش نسبت به سرور های خودش به سایت های دیگه هست و سایتی که در آمریکاس به مراتب سرعت بالاتری تو الکسا داره تا اروپا و ایران
31324
این سایت یکی از سایت های معروف تست سرعت هست حتی معروف تر از gtmetrix !
که p30mororgar رو با سرعت لود زیر 3 دهم ثانیه از 99 درصد سایت هایی که تست کرده سریعتر دونسته. این تست برای چند دقیقه پیش هست که از سرور سوئد این سایت گرفته شده.
در مورد صحبتتون اصلا موافق نیستم. برای بهینه سازی قالب فقط یک طرف موضوع هست پلاگین ها و خود اسکریپت و کانفیگ سرور و .... در سرعت بسیار تاثیر دارند .
unix_magnet
May 14th, 2016, 19:39
اینها رو اکثر همه می دونن دوست گلم . من گفتم یه بررسی میدانی انجام بدین ببینم چه عواملی می تونه باعث بشه همچین تفاوتی بین سایت شماره یک و دو به وجود بیاد . من عوامل رو می خوام
ضمنا بنا به فرمایش شما توی سایت مربوطه هم تست انجام دادم برای سایت اول و دوم نتایج مشابهی میده ولی در عمل وقتی روشون کلیک می کنم اولی بر خلاف ابزار تست خیلی سریعتر باز میشه
البته این ممکنه به دلیل وجود کش روی مرورگر هم باشه
اما چون از دو سه جای مختلف تست می کنم می بینم نتیجه در عمل با چیزی که تست نشون میده متفاوته
اولی
سرعت سایت بسته به خیلی چیز ها است .
نمیشه اینطوری در نظر گرفت
الان بهترین سرعت رو سرور های بهینه با وب سرویس apache وnginx میتونند بدند که واقعا ادغام این دو 300 برابر سرعت رو بالا میبره که خود بنده در حال استفاده هستم
سرور هم اگر بهینه نباشه سرعت سایت میاد پایین مواردی که خیلی توی دید هستند فعال نبودن keep-alive
به راحتی هم میشه سایت رو با چند دستکاری کاملا بهینه کرد اگر هم کسی لازم داشت میتونه از طریق پ.خ در ارتباط باشه تا براش بصورت رایگان بهینه کنم سایت رو در چند دقیقه
و اینکه مکان سرور هم تاثییر داره ولی نه زیاد
دقت کرده باشید در gtmetrix کنارش میزنه از کجا مشکل داره اوهایی که زده SERVER باید مشکلشون از سرور حل یشه و یا میتونید اگر وب سرور اپاچی نصب شده باشه از طریق فایل .htaccess هم خدتون بهینش بکنید.
نمونه :
تصویر اول - قبل از رفع مشکل سرور
http://s1.picofile.com/file/8263752068/photo_2016_08_14_17_33_25.jpg
تصویر دوم : پس از حل مشکل سرور
http://s2.picofile.com/file/8263751992/photo_2016_08_14_17_32_28.jpg
hostorder
August 14th, 2016, 17:37
لود 90 ثانیه!!!!!
k-pax
August 14th, 2016, 19:50
برای وبسایت اولی
31314
و برای سایت دوم
31315
ممنون
بنظر من دلیل سرعت اولی در باز شدن قرار گیری در ایران هست .!
شما از آیپی های هر دو سرور یه tracert بگیرید !
برای سرور فرانسه میبیند که بعد از آیپی 10.10.*.* ( اولش 10.10 هستش ) پینگ به شدت افزایش پیدا میکنه !
یعنی دقیقا زمانی که شما میخواید از اینترانت ایران به اینترنت وصل بشید .
اما وقتی سرور در ایران باشه در همین اینترانت ملی هستید برای همین لود سایت خیلی بالاتر هست .
برای اتصال از خارج هم به این صورت هستش! یعنی وقتی یه سرور در خارج به سایتی در ایران وصل بشه سرعت اتصال اون ÷ایین هست چون باید وارد اینترانت ملی بشه و از یه سری *****ینگ خاص رد بشه !
وقتی با سرور مجازی مثلا فرانسه از آمرکیا دانلود میکنی سرعت 70 مگابایت هست . اما وقتی بخوای از سرور توی ایران دانلود کنی میشه 4 مگابایت !
البته بنده منکر بهینه سازی در سایت نمیشم و بهینه سازی رو تایید میکنم.
اما این اختلافی که اینجا گفتید همینه محل قرار گیری سرورهاست !