ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کم شدن ایندیکس های سایتم

mehdi741
May 14th, 2016, 00:04
ضمن عرض سلام من یه مشکلی داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند من 5 تا سایت دارم وقتی تو قسمت وب مستر گوگلم میرم میبینم تو قسمت ایندیکس ها هر روز داره کمتر میشه در حالی که تا سه ماه بصورت عالی ایندیکس هام زیاد بود ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل تو چیه با تشکر

emperatoor73
May 14th, 2016, 00:37
احتمالا مشکلی تو نقشه سایتت ایجاد شد یا ادرس های سایت تغییر کردن

shahpar
May 14th, 2016, 00:40
دسترسی گوگل به سایت رو چک کنید

mehdi741
May 14th, 2016, 09:39
دسترسی گوگل به سایت رو چک کنید

================================================== ====
میشه یه توضیحی بدین چطوری باید چک کنم دسترسی گوگل رو

gigfadownload
May 14th, 2016, 12:54
درود
در سایت تون قسمت نقشه سایت رو بررسی کنید که محدودیتی نداشته باشه
مورد دوم فایل robots.txt رو چک کنید که محدودیتی اعمال نشده باشه

shayandavoodi
May 14th, 2016, 21:06
ببین وقتی که گوگل مطالب رو از ایندکس خارج می کنه یا به اصطلاح deindex میکنه، چند دلیل میتونه وجود داشته باشه.

1- اینکه اون مطالب برای جذب کلمات کلیدی مختلفی ایجاد شده بودن. مثلا فرض کن شما قهوه میفروشی توی سایتت، یک صفحه با تایتل "فروش قهوه" ، یکی با "خرید قهوه" ، یکی با "خرید قهوه با کیفیت" و و و اینطوری ایجاد می کنی. گوگل بقیه رو اگر بفهمه که یک موضوع رو پوشش میدن از ایندکس خارج می کنه.

2- اینکه سایتت اسپمی چیزی ایجاد کرده. مطالبی که اسپم به هر شکلی مربوط به اونها باشه به سرعت دی ایندکس میشن.

3- همونطور که دوستان گفتند، شاید یه تغییر در فایل htaccess یا robots باعث شده گوگل دسترسی به مطالب فوق نداشته باشه.

اینایی که به ذهنم اومد الان اینا هستند. باید کاملا رفتار و اقداماتی که در طی یک ماه قبل انجام دادی بررسی بشه و عکس العمل گوگل رو هم تحلیل کنی تا بفهمی دلیلش چیه و اون مشکل رو سریعا برطرف بکنی. در کل نگران نباش. بعد از حل مشکل سریعا دوباره ایندکس میشی.

اگر کمک خواستی در خدمتم. 09378363250