Aryabooks
November 2nd, 2010, 22:44
با عرض سلام خدمت همه اساتید محترم
یه مثالی هستش که میگه صاحب خونه خوب باعث میشه مستاجر هیچ وقت صاحب خونه نشه
بعد چند سال وبمستری و.. هنوز خیلی چیزها رو نمیدونم و خواهشا کمکم بفرمائید
سایت من الان رو یه vps هستش و دائم رم کم میاره و مجبورم زیادش کنم و نسبت به سایت های دیگه دارم پول هاست بیشتری میدم
یه مشکلی که هستش مثلا پوشه دانلود من dl از نظر فضایی 1.4 گیگ هستش
اما از لحاظ مصرف پهنا شاید باورتون نشه که همین مهرماه که بازدیدم خیلی کمتر بوده حدود 400 گیگ مصرف داشته:-s
چون حجم فایل هام خیلی کم هستش و تقاضای دانلود زیاد
میخواستم بدونم حجم دانلود و کلا مقدار دانلود ها علاوه بر مصرف پهنای باند چقدر میتونه به سرور فشار بیاره
یعنی اگه من سرور دانلود جدا بگیرم میزارن مصرف رم و cpu من تقریبا چقدر میتونه کاهش پیدا کنه
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید چون هر کسی یه چیزی میگه و یه سری میگن دانلود اصلا ربطی به رم و.. نداره
با تشکر
یه مثالی هستش که میگه صاحب خونه خوب باعث میشه مستاجر هیچ وقت صاحب خونه نشه
بعد چند سال وبمستری و.. هنوز خیلی چیزها رو نمیدونم و خواهشا کمکم بفرمائید
سایت من الان رو یه vps هستش و دائم رم کم میاره و مجبورم زیادش کنم و نسبت به سایت های دیگه دارم پول هاست بیشتری میدم
یه مشکلی که هستش مثلا پوشه دانلود من dl از نظر فضایی 1.4 گیگ هستش
اما از لحاظ مصرف پهنا شاید باورتون نشه که همین مهرماه که بازدیدم خیلی کمتر بوده حدود 400 گیگ مصرف داشته:-s
چون حجم فایل هام خیلی کم هستش و تقاضای دانلود زیاد
میخواستم بدونم حجم دانلود و کلا مقدار دانلود ها علاوه بر مصرف پهنای باند چقدر میتونه به سرور فشار بیاره
یعنی اگه من سرور دانلود جدا بگیرم میزارن مصرف رم و cpu من تقریبا چقدر میتونه کاهش پیدا کنه
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید چون هر کسی یه چیزی میگه و یه سری میگن دانلود اصلا ربطی به رم و.. نداره
با تشکر