PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقدار مصرف منابع ram & cpu

Aryabooks
November 2nd, 2010, 22:44
با عرض سلام خدمت همه اساتید محترم
یه مثالی هستش که میگه صاحب خونه خوب باعث میشه مستاجر هیچ وقت صاحب خونه نشه
بعد چند سال وبمستری و.. هنوز خیلی چیزها رو نمیدونم و خواهشا کمکم بفرمائید
سایت من الان رو یه vps هستش و دائم رم کم میاره و مجبورم زیادش کنم و نسبت به سایت های دیگه دارم پول هاست بیشتری میدم
یه مشکلی که هستش مثلا پوشه دانلود من dl از نظر فضایی 1.4 گیگ هستش
اما از لحاظ مصرف پهنا شاید باورتون نشه که همین مهرماه که بازدیدم خیلی کمتر بوده حدود 400 گیگ مصرف داشته:-s
چون حجم فایل هام خیلی کم هستش و تقاضای دانلود زیاد
میخواستم بدونم حجم دانلود و کلا مقدار دانلود ها علاوه بر مصرف پهنای باند چقدر میتونه به سرور فشار بیاره
یعنی اگه من سرور دانلود جدا بگیرم میزارن مصرف رم و cpu من تقریبا چقدر میتونه کاهش پیدا کنه
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید چون هر کسی یه چیزی میگه و یه سری میگن دانلود اصلا ربطی به رم و.. نداره
با تشکر

1eng.ir
November 2nd, 2010, 23:00
پیشنهادی که من همیشه سایتهای دانلود دارم.
بهترین نیست ولی یکی از گزینه های مناسبه (خودمم دارم با این روش کار میکنم)
- هاست سایتتون رو بذارید رو هاست اشتراکی
- برای دانلود هم از سرور ویندوز و IIS استفاده کنید. / آموزش و ... هم تو فروم هست.

پ.ن: شما اگه ماهی 400 گیگ پهنای باند مصرفی دارید، من روزی 400 گیگ هم تجربه کردم / یعنی پورت میانگین 38Mbps / رم هم برای این سرویس 1 گیگ در نظر گرفته بودم که نصفشم مصرف نداشتم. / شما با رم 512 هم میتونید کیفیت خیلی خوبی داشته باشید.

NiceIran.net
November 2nd, 2010, 23:04
با سلام
مسلما كاملا ربط داره. سرور داونلود رو به اين خاطر ميگن جدا بگيريد كه اگر سرور بر اثر فشار داونلود فايلها كم آورد حداقل تاثير بدي روي لود خود سايت بوجود نياره

AftabHosting
November 3rd, 2010, 00:27
من هم با حرف ممد موافق هستم که از ویندوز استفاده کنی خیلی بهتره (تجربه کردم )
میتونی از سرور های که پهنای باند خروجی رو حساب نمی کنند استفاده کنید .