توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در رابطه با kvm
trust toiler
May 13th, 2016, 11:43
با سلام خدمت همه عزیزان
بنده مدتی هست که از VMware استفاده میکنم. اما زیاد شنیدم که دوستان گفتند kvm کیفیت بهتری داره و پنلش هم تحت وب هست
همچنین به مشتریان پنل تحت وب ارائه میده که در اون نصب سیستم عامل ها خودکار انجام میگیره و دسترسی کنسول تحت وب میده و ...
این ها حقیقت داره ؟
بعد اینکه شنیدم لایسنس داره هم هست. هزینه این لایسنس چه مقدار هست ؟
کسی از عزیزان هست که با دریافت هزینه این مجازی ساز رو نصب و کانفیگ کامل کنه؟
متشکرم
yasserhost
May 13th, 2016, 12:00
با سلام بله دوست عزیز
این حقیقت داره من خودم استفاده نکردم ولی دیدم
http://www.virtualizor.com/
قیمتش 9 دلاره میتونی مشاهده کنی .
novin-web
May 13th, 2016, 12:14
سلام
دوست عزیز kvm یک نوع مجازی ساز با منابع اختصاصی هست که از اتقاق رایگان هست
ولی شما برای استفاده به کنترل پنل نیاز دارید که مانند سولوس - ویرجوالیزور .... که این کنترل پنل ها دارای هزینه لایسنس 9-12 دولاری هستند
اگر کیفیت و سرعت عمل براتون مهم هست قطعا این مجازی ساز برای شما مناسب هست
Z.eus
May 13th, 2016, 12:14
با سلام خدمت همه عزیزان
بنده مدتی هست که از VMware استفاده میکنم. اما زیاد شنیدم که دوستان گفتند kvm کیفیت بهتری داره و پنلش هم تحت وب هست
همچنین به مشتریان پنل تحت وب ارائه میده که در اون نصب سیستم عامل ها خودکار انجام میگیره و دسترسی کنسول تحت وب میده و ...
این ها حقیقت داره ؟
متشکرم
بله حقیقت داره. میتونید از اینترفیس هایی مثل virtualizor و پنل های دیگر استفاده کنید.
برای نصب و کانفیگ ما در خدمتیم یا میتوانید از شرکت خارجی درخواست کنید که انجام دهند.
برای لایسنس هم بدلیل اینکه بخش فروش نیست نمیتوانیم آفر بدهیم ولی با قیمت بسیار مناسبی میتوانیم در خدمت باشیم.
میتوانید با پشتیبانی فنی ما در تماس باشید و جهت سوالات آتی تیکت ارسال نمایید.
https://my.serversaz.com
company_hosting
May 13th, 2016, 12:33
با سلام خدمت همه عزیزان
این ها حقیقت داره ؟
متشکرم
سلام
یک مورد که اشتباه شده ..
و
تا جای که اطلاع دارم
ویرچوالیزور امکان نصب خودکار سیستم عامل ندارد ...
با تشکر
Z.eus
May 13th, 2016, 12:39
سلام
یک مورد که اشتباه شده ..
و
تا جای که اطلاع دارم
ویرچوالیزور امکان نصب خودکار سیستم عامل ندارد ...
با تشکر
میتونید با راه کاری که داخل kb سایتشون نوشتن از سیستم عامل تمپلیت تهیه کنید و خود پنل بطور اتوماتیک کار resize کردن پارتیشن و تنظیمات شبکه و.. را انجام میدهد. (بواسطه DHCP سرور)
trust toiler
May 13th, 2016, 13:02
ممنونم از پاسخ همه عزیزان
اما این سایت که دوستمان دادن : http://www.virtualizor.com/
همین KVM هست؟ چون نوشته virtualizor برای همین پرسیدم
بعد چطور میشه VMware رو به این منتقل کرد ؟
company_hosting
May 13th, 2016, 13:03
میتونید با راه کاری که داخل kb سایتشون نوشتن از سیستم عامل تمپلیت تهیه کنید و خود پنل بطور اتوماتیک کار resize کردن پارتیشن و تنظیمات شبکه و.. را انجام میدهد. (بواسطه DHCP سرور)
سلام
خب اگر به معنی کلمه بصورت درست بخواهیم ترجمه/ استفاده کنیم
این به معنی ساختن(نصب) اتوماتیک سیستم عامل نیست و کلون گرفتن یا کپی کردن از وی پی اس دیفالت یا پیشفرض است
موفق باشید
Z.eus
May 13th, 2016, 13:11
سلام
این به معنی ساختن(نصب) اتوماتیک سیستم عامل نیست و کلون گرفتن یا کپی کردن از وی پی اس دیفالت یا پیشفرض است
موفق باشید
خب اصل ماجرا تحویل اتوماتیک و آنی vps هست که انجام میدهد.
- - - Updated - - -
ممنونم از پاسخ همه عزیزان
اما این سایت که دوستمان دادن : http://www.virtualizor.com/
همین KVM هست؟ چون نوشته virtualizor برای همین پرسیدم
بعد چطور میشه VMware رو به این منتقل کرد ؟
KVM یک مجازی ساز است. virtualizor یک اینترفیس هست که میتواند برای مجازی ساز های دیگر مثل Xen و OpenVZ و.. استفاده گردد.
برای سوال دومتان هم؛ احتمالا باید کانورتور هایی در این رابطه وجود داشته باشد.
trust toiler
May 13th, 2016, 13:13
سلام
موفق باشید
عزیز جان اگر نصب سیستم عامل رو انجام نمیده، پس این گزینه OS Reinstall در لینک زیر چی هست ؟
http://demo.virtualizor.com/#act=vpsmanage&svs=1
company_hosting
May 13th, 2016, 13:28
عزیز جان اگر نصب سیستم عامل رو انجام نمیده، پس این گزینه OS Reinstall در لینک زیر چی هست ؟
http://demo.virtualizor.com/#act=vpsmanage&svs=1
از دوستانی که کارشون هست بپرسید ایا ویندوز هم نصب اتوماتیک دارد ؟
موفق باشید
InterServer.ir
May 13th, 2016, 13:53
با سلام خدمت همه عزیزان
این ها حقیقت داره ؟
متشکرم
کیفیت سرور های ساخته شده با vmware بهتر از KVM هست برای vmware هم می تونید از vcenter استفاده کنید
دلیل استفاده نشدن از این پنل هم بخاطر منابعی هست که مصرف می کنه وگرنه امکانات بسیار خوبی از جمله استفاده از تمپلت و... داره
با تست هایی که خودم روی مجازی ساز ها انجام دادم KVM نسبت به vmware یه کندی محسوسی رو سیستم عامل داشت
sadecohost
May 13th, 2016, 13:56
از دوستانی که کارشون هست بپرسید ایا ویندوز هم نصب اتوماتیک دارد ؟
موفق باشید
بله ویندوز رو میتوان یه تمپلیت ذخیره کرد ازش بعد خود پنل SolusVM که امتحان کردم خودش یه پسورد ست میکنه و ویندوز بالا میاد.
البته باید یکبار ویندوز رو بصورت دستی نصب کنید خودتون و درایور هاشو بزنید و نرم افزار هایی که میخوایدو نصب کنید, بعد از طریق sysprep ویندوزو آماده کنید برای ساخت تمپلیت.
Z.eus
May 13th, 2016, 14:00
کیفیت سرور های ساخته شده با vmware بهتر از KVM هست برای vmware هم می تونید از vcenter استفاده کنید
دلیل استفاده نشدن از این پنل هم بخاطر منابعی هست که مصرف می کنه وگرنه امکانات بسیار خوبی از جمله استفاده از تمپلت و... داره
با تست هایی که خودم روی مجازی ساز ها انجام دادم KVM نسبت به vmware یه کندی محسوسی رو سیستم عامل داشت
بنده طی ۴ و خوردهای سال تجربه کار با هر دو مجازی ساز؛ این موردی که شما می فرمایید را مشاهده نکردم.
مجازی ساز KVM که مخفف Kernel-based Virtual Machine است، یکی از بهترین مجازی ساز هاست که امکان ساخت سرور مجازی با کرنل و منابع اختصاصی را می دهد.
کندی که می فرمایید تا حدودی به کانفیگ ونوع پارتیشن بندی نیز بستگی دارد که باید درست انجام شود.
Yas-Host
May 13th, 2016, 14:20
کندی که می فرمایید تا حدودی به کانفیگ ونوع پارتیشن بندی نیز بستگی دارد که باید درست انجام شود.
صحبت شما را تایید می کنم.
همچنین تنظیمات سرور مجازی و برای مثال Network adaptor Type و خیلی موارد دیگر...
company_hosting
May 13th, 2016, 14:20
بله ویندوز رو میتوان یه تمپلیت ذخیره کرد ازش بعد خود پنل SolusVM که امتحان کردم خودش یه پسورد ست میکنه و ویندوز بالا میاد.
البته باید یکبار ویندوز رو بصورت دستی نصب کنید خودتون و درایور هاشو بزنید و نرم افزار هایی که میخوایدو نصب کنید, بعد از طریق sysprep ویندوزو آماده کنید برای ساخت تمپلیت.
سلام
جسارت نباشه
خب قربون اون علمت
به این میگن نصب اتوماتیک ؟
کلمه تمپلیت اینجا نقشش کشکه با دوغ ؟
Yas-Host
May 13th, 2016, 14:24
سلام
جسارت نباشه
خب قربون اون علمت
منظور شما این است که یک روبات اینجا ISO بزارد و مراحل را مانند یک انسان واقعی جلو ببرد و ....؟!
کدام مجازی ساز اینکار را انجام می دهد ؟ ( بصورت اتوماتیک ).
اینکه ایزو بزارید و مراحل را تماما اتوماتیک انجام دهد ؟
استفاده از یک Template مرجع حکم اصلی را دارد دوست گرامی.
حتی در vmware نیز شما با استفاده از vmdk یا ova اقدام به نصب سیستم عامل می کنید یا ایزو بوت می کنید.
صورت مسئله در اینجا نصب اتوماتیک سیستم عامل می باشد.
وقتی شما یک سیستم عامل را از ابتدا نصب می کنید سپس img می گیرید و برای سری های بعد استفاده می کنید آیا نصب اتوماتیک نام ندارد؟ فقط به جای iso از template استفاده می شود برای تسریع در انجام کار.
موفق و پیروز.
company_hosting
May 13th, 2016, 14:29
منظور شما این است که یک روبات اینجا ISO بزارد و مراحل را مانند یک انسان واقعی جلو ببرد و ....؟!
کدام مجازی ساز اینکار را انجام می دهد ؟ ( بصورت اتوماتیک ).
اینکه ایزو بزارید و مراحل را تماما اتوماتیک انجام دهد ؟
استفاده از یک Template مرجع حکم اصلی را دارد دوست گرامی.
حتی در vmware نیز شما با استفاده از vmdk یا ova اقدام به نصب سیستم عامل می کنید یا ایزو بوت می کنید.
صورت مسئله در اینجا نصب اتوماتیک سیستم عامل می باشد.
وقتی شما یک سیستم عامل را از ابتدا نصب می کنید سپس img می گیرید و برای سری های بعد استفاده می کنید آیا نصب اتوماتیک نام ندارد؟ فقط به جای iso از template استفاده می شود برای تسریع در انجام کار.
موفق و پیروز.
قسمت رنگی خودتون معنی کنید بحثی نیست
وقتی شما (انسان) نصب میکنید بعد ایمیج میگیرید ... کی تا حالا شده نصب اتوماتیک در اخر جمله نوشتین تمپلیت
من بحثی ندارم که وی ام ویر انچام میده یا ویچوالیزور
از اول هم نه تعصبی به وی ام یور داشتم که بهتر یا ویچوالیزور
یک نکته رو بصورت دقیق و واقعیت گفتم
miladtnt
May 13th, 2016, 14:35
منظور از عملکرد رو میشه توضیح بدین؟؟؟ والا ما سرور مجازی داشتیم 3 ماه vmware و حالا دوماهه kvm استفاده میکنیم هیچ فرقی بینشون مشاهده نشد !
Z.eus
May 13th, 2016, 14:36
قسمت رنگی خودتون معنی کنید بحثی نیست
وقتی شما (انسان) نصب میکنید بعد ایمیج میگیرید ... کی تا حالا شده نصب اتوماتیک در اخر جمله نوشتین تمپلیت
من بحثی ندارم که وی ام ویر انچام میده یا ویچوالیزور
از اول هم نه تعصبی به وی ام یور داشتم که بهتر یا ویچوالیزور
یک نکته رو بصورت دقیق و واقعیت گفتم
عزیز چرا حاشیه میرید. هدف اصلی تحویل آنی سرور مجازی به کاربر هست.
و در مورد قسمت رنگی:
دوست عزیز مقایسه esxi با virtualizor اشتباه است. اولی یک مجازی ساز است و دومی یک interface.
company_hosting
May 13th, 2016, 14:46
عزیز چرا حاشیه میرید. هدف اصلی تحویل آنی سرور مجازی به کاربر هست.
و در مورد قسمت رنگی:
دوست عزیز مقایسه esxi با virtualizor اشتباه است. اولی یک مجازی ساز است و دومی یک interface.
حشایه جای هست که شما در اون قرار دارید
بحث مت این بود و هست
کلمه نصب اتوماتیک اشتباه هست ..
10 تا پست زده شده که درستش کنند بدتر صحبت خود دوستان همه چیز به حاشیه برده ... و در آخر جملشون به اشتباه خود کاور میزنن ... و پوشش میدن ..
در مورد کلمه تعصب چندتا پست بالا تر برخی از دوستان نوشتن وی ام بهتر برخی ویچولیزور بهتر ... من اون جمله نوشتم من در موراد دیگه بحثی ندارم و فکر بر این نشود که تعصبی دارم ...
اما خوب خوبه که قبول دار شدید نصب اتوماتیک فرق داره با تمپلیت حالا برا هم تشکر بزنید ... :104::63: پس من حرفی ندارم
موفق بایشد
- - - Updated - - -
منظور از عملکرد رو میشه توضیح بدین؟؟؟ والا ما سرور مجازی داشتیم 3 ماه vmware و حالا دوماهه kvm استفاده میکنیم هیچ فرقی بینشون مشاهده نشد !
عمکرد به خیلی موارد معنی میدهد
سرعت هارد
میزان مصرف سی پی یو در ویچوالیزور یا وی ام ویر ... و یا حتی مقدار سی پی یو اختصاص داده شده ...
مصرف رم ...
نوع لحاظ کردن منابع در سیستم ها ...
اگر فروشنده مناسب و خبره خرید کنید که کارش اورسل نباشد و منابع بصورت درست و کمتر از حد مصرف کند و باعت تداخل در منابع و نوع مصرف منابع نشود
کیفیت همیشه مطلوب خواهد بود
با تشکر
sadecohost
May 13th, 2016, 14:53
سلام
جسارت نباشه
خب قربون اون علمت
من حرفی ندارم. جناب Yas-Host (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=61464)جوابتون رو دادند..
تمپلیت منبعش همون ایزو هست که کارهاش انجام داده شده و فقط وقت کمتری برای نصب میگیرد !
بعد ایمیج گرفتن مجدد باید یکسری تنظیمات انجام بشه (مهم ترینش ست کردن پسورد یوزر ادمینیستریتور) که اصولا* باید نصب اتوماتیک نام بگیره!
فرضا راهی هم بود که با خود ایزو میشد نصب کرد و .... کاربر باید 40 دقیقه فقط صبر کنه اینستال ویندوز انجام بشه!
company_hosting
May 13th, 2016, 15:00
چون نکته بود برخی دوستان بهشون بر خورده ک سریع اهل ریپورت هستند
توضیح بدهم برای جناب رامین ، دوستان هم بخوانند
منظور شما این است که یک
روبات (نه)
اینجا ISO بزارد و مراحل را مانند یک انسان واقعی جلو ببرد و ....؟!
در این جمله کلمه شما و انسان برده شده
بنده هم
وقتی شما (انسان) نصب میکنید بعد ایمیج میگیرید ... کی تا حالا شده نصب اتوماتیک در اخر جمله نوشتین
تمپلیت
استفاده کردم برای این بوده هست شما ی انسان و نه این که ربات باشد ..
نه این که شما انسان ... واقعا که
احساس کردم ریپوت دادید پس
چقدر خوب هست بهتر بخواهیم و سریع ریپورت ندیم ... مثل ...
و این قسمت از جناب رامین سوال میکنیم
نصب اتوماتیک چیست ؟
استفاده از تمپلیت ایا به معنی نصب میباشد ؟
با تشکر از جناب رامین
Z.eus
May 13th, 2016, 15:05
درود؛
حشایه جای هست که شما در اون قرار دارید
شما اول یاد بگیرید درست تایپ کنید بعد بیایید در مورد دیگران نظر کارشناسی بدید.
اما خوب خوبه که قبول دار شدید نصب اتوماتیک فرق داره با تمپلیت حالا برا هم تشکر بزنید ... :104::63: پس من حرفی ندارم
خوشبختانه استفاده از KVM و Virtualizor مثل نصب و استفاده از esxi نیست که next next finish باشه دلیل اینکه خیلی ها از ان استفاده نمیکنند همین است دوست عزیز.
شما هم خودتون رو علامه دهر میدونید و بدلیل عدم آگاهی و عدم کانفیگ درست kvm و virtualizor به مشکلاتی برخوردید که نتیجه گرفتید KVM ضعیفتر از ESXI هست.
نظر خودتونه و دقیقا هم برای خودتونه. دلیل تشکر های دوستان هم به همین دلیل است که تجربه دوستان دیگر متفاوت با شما بوده است. (دلیلش هم در بالا ذکر شد)
نیازی نمیبینیم دیگر این تاپیک را ادامه دهم چراکه استارتر عزیز پاسخشان را گرفتند.
بدرود.
trust toiler
May 13th, 2016, 15:05
ممنونم از همه عزیزان بابت پاسخ گویی
اما یک سوال اینجا مطرح میشه، اگر ما از تمپلت استفاده کنیم برای نصب اتوماتیک، کارت شبکه و ای پی توسط سیستم ویرتالیزور ست میشه یا باید از کنسول دستی انجام بشه ؟
Yas-Host
May 13th, 2016, 15:07
چون نکته بود برخی دوستان بهشون بر خورده ک سریع اهل ریپورت هستند
توهین کردید و report ارسال شد ! اینکه شما فکر می کنید این انجمن "چاله میدون" و سر کوچه هست اشتباه است...
اینکه از واژه های مانند "کشک" و "دوغ" و ... استفاده می کنید مخصوص سر کوچه خانه شماست نه داخل این فروم.
لازم به ذکر است (برای تمامی افرادی که این تاپیک را مشاهده می کنند) پست زیر بی ارتباط با لحن برخورد و صحبت های یوزر company_hosting در این تاپیک نیست:
توضیجات مرتبط با صحبت هایی که در مورد template و ... کرده اید نیز در پست های قبلی بنده ارسال شده است.
همچنین جسارتا یکبار جمله بندی خودتان را بخوانید (با توجه به اینکه هیچکس متوجه منظور شما نمی شود بخاطر جمله بندی بسیار بد!).
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=155054
موفق و پیروز باشید.
- - - Updated - - -
اما یک سوال اینجا مطرح میشه، اگر ما از تمپلت استفاده کنیم برای نصب اتوماتیک، کارت شبکه و ای پی توسط سیستم ویرتالیزور ست میشه یا باید از کنسول دستی انجام بشه ؟
بله بصورت اتوماتیک ست می شود زیرا از DHCP استفاده می شود.
Z.eus
May 13th, 2016, 15:07
درود؛
همهی موارد اتوماتیک انجام میشود.
از تنظیم منابع رم و سی پی یو تا resize کردن پارتیشن ها و تنظیم پسورد انتخابی کاربر آیپی دهی و..
بدرود.
shetabanhost
May 13th, 2016, 15:08
با سلام
کاملا اتوماتیک همه موارد را انجام می دهد و نیاز به هیچ کاری از سمت شما نیست !
company_hosting
May 13th, 2016, 15:12
توهین کردید و report ارسال شد ! اینکه شما فکر می کنید این انجمن "چاله میدون" و سر کوچه هست اشتباه است...
اینکه از واژه های مانند "کشک" و "دوغ" و ... استفاده می کنید مخصوص سر کوچه خانه شماست نه داخل این فروم.
لازم به ذکر است (برای تمامی افرادی که این تاپیک را مشاهده می کنند) پست زیر بی ارتباط با لحن برخورد و صحبت های یوزر company_hosting در این تاپیک نیست:
توضیجات مرتبط با صحبت هایی که در مورد template و ... کرده اید نیز در پست های قبلی بنده ارسال شده است.
همچنین جسارتا یکبار جمله بندی خودتان را بخوانید (با توجه به اینکه هیچکس متوجه منظور شما نمی شود بخاطر جمله بندی بسیار بد!).
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=155054
موفق و پیروز باشید.
- - - Updated - - -
بله بصورت اتوماتیک ست می شود زیرا از DHCP استفاده می شود.
توضجیات برای جناب رامین ارسال شد و خودشان قضاوت خواند کرد
-------------------
شما یاد بگیرید اول هر پست سلام بدهید
هر چند هیچ انسانی نیازبه سلام دیگری ندارد
اما مشخص خیلی جیزها میباشد ..
کینه
حسادت
خس برتری ...
بهتر این ها را خالی کنید تا در چاله میدون خود گیر نکنید
ما هم چون این حس نداشتیم برای توجه بیشتر دوستان یک کلمه رو توضیح دادیم
و فکر هم نمیکنیم اینجا چاله میدون هست که شما این الفاظ برایش بکار میبرید ...
و هم چنان بحث ادامه دارد
سوال از جناب رامین پرسیده شد
ما نه بحثی داشتیم نه ... و نخواهیم داشت با توجه به
لینک کردن پست های قبلی نشان از کینه یا ... میتواند باشد
ادامه بدهید
با تشکر
trust toiler
May 13th, 2016, 15:20
توضجیات برای جناب رامین ارسال شد و خودشان قضاوت خواند کرد
-------------------
شما یاد بگیرید اول هر پست سلام بدهید
هر چند هیچ انسانی نیازبه سلام دیگری ندارد
اما مشخص خیلی جیزها میباشد ..
کینه
حسادت
خس برتری ...
بهتر این ها را خالی کنید تا در چاله میدون خود گیر نکنید
ما هم چون این حس نداشتیم برای توجه بیشتر دوستان یک کلمه رو توضیح دادیم
و فکر هم نمیکنیم اینجا چاله میدون هست که شما این الفاظ برایش بکار میبرید ...
و هم چنان بحث ادامه دارد
سوال از جناب رامین پرسیده شد
ما نه بحثی داشتیم نه ... و نخواهیم داشت با توجه به
لینک کردن پست های قبلی نشان از کینه یا ... میتواند باشد
ادامه بدهید
با تشکر
عزیز جان من جوابی که میخواستم رو شنیدم، چرا تاپیک رو به بی راهه میکشید ؟
ممنون میشم شما داخل تاپیک من چیزی نگید. تشکر
company_hosting
May 13th, 2016, 15:23
عزیز جان من جوابی که میخواستم رو شنیدم، چرا تاپیک رو به بی راهه میکشید ؟
ممنون میشم شما داخل تاپیک من چیزی نگید. تشکر
سلام
شما سوال پرسدید و در پست اول که ارسال کردم پاسخ دادم
امید وارم به حقیقت برسید، که حتما رسیدید
همین برای من کافی بود
موفق باشید
negarnovin
May 13th, 2016, 16:10
بله کی وی ام بهتر می باشد ولی این هم در نظر بگیرید در کی وی ام منابع اختصاصی به فرد باید بدهید ولی در وی ام ویر منابع رو می توانید شیر کنید به بقیه ولی در کل کلا کی وی ام خیلی بهتر می باشد.
InterServer.ir
May 13th, 2016, 17:43
بنده طی ۴ و خوردهای سال تجربه کار با هر دو مجازی ساز؛ این موردی که شما می فرمایید را مشاهده نکردم.
مجازی ساز KVM که مخفف Kernel-based Virtual Machine است، یکی از بهترین مجازی ساز هاست که امکان ساخت سرور مجازی با کرنل و منابع اختصاصی را می دهد.
بنده برای مسائلی روی سرعت و موارد دیگر زیاد کار کردم و کیفیتی که مجازی ساز vmware داشت رو در KVM ندیدم vmware در زمان حملات هم بهتر از سایر مجازی ساز ها هست و سخت اتک می خوره ! شده 1-2 میلیون پکت با 900 مگابیت دیداس روی سرور های مجازی امده ولی سرور اصلی اصلا مشکلی براش پیش نیموده و سایر سرور ها در حالت عادی بودند. روی KVM چنین امکانی هست؟
بله کی وی ام بهتر می باشد ولی این هم در نظر بگیرید در کی وی ام منابع اختصاصی به فرد باید بدهید ولی در وی ام ویر منابع رو می توانید شیر کنید به بقیه ولی در کل کلا کی وی ام خیلی بهتر می باشد.