PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی به صورت خرید مستقیم

IrIsT
May 12th, 2016, 23:32
با سلام.
من دنبال یک دیتاسنتر یا یک سایت معتبر خارجی میگردم برای خرید یک سرور مجازی میگردم.
سرور با هارد بالا,کیفیتش هم خوب باشه.هاردش بالا باشه و قیمتش هم مناسب و به صرفه باشه.
اگر دوستان,لینک سایت خارجی,از هر دیتاسنتر یا هاستینگ خارجی معتبر دارید,لطفا برای من ارسال کنید.
سایتش معتبر باشه.سرور های هارد بالا داشته باشه و پورتش هم بالا باشه.کیفیت هم خوب باشه.
از هر دیتاسنتری بود مشکلی نداره.فقط خوب باشه.برای خرید مستقیم یکی از دوستان میخوام.
بازم میگم.معتبر باشه.هارد بالا ارائه بده.هاردش معمولی باشه اشکال نداره.قیمت هاش به ورت ماهیانه خیلی خوب باشه.
اگر کسی سراغ داره ممنون میشم لینک رو برام بفرستید.منتظر هستم.ممنون.

vpsgroups
May 12th, 2016, 23:56
با سلام.
من دنبال یک دیتاسنتر یا یک سایت معتبر خارجی میگردم برای خرید یک سرور مجازی میگردم.
سرور با هارد بالا,کیفیتش هم خوب باشه.هاردش بالا باشه و قیمتش هم مناسب و به صرفه باشه.
اگر دوستان,لینک سایت خارجی,از هر دیتاسنتر یا هاستینگ خارجی معتبر دارید,لطفا برای من ارسال کنید.
سایتش معتبر باشه.سرور های هارد بالا داشته باشه و پورتش هم بالا باشه.کیفیت هم خوب باشه.
از هر دیتاسنتری بود مشکلی نداره.فقط خوب باشه.برای خرید مستقیم یکی از دوستان میخوام.
بازم میگم.معتبر باشه.هارد بالا ارائه بده.هاردش معمولی باشه اشکال نداره.قیمت هاش به ورت ماهیانه خیلی خوب باشه.

این سایت که سرور فوق با کیفیت داره از ۱۷ لوکیشن و به صورت ماهانه و ساعتی ارایه میشه پیشنهاد میشه

VPSiThe High Performance Cloud Hourly SSD/SAS VM Provider, available in 17 Location worldwide
http://vpsi.it (http://vpsi.it/)

http://vpsi.cloud (http://vpsi.cloud/)

AbtinServer
May 13th, 2016, 00:06
خرید از ایرانی ها اصولا از نظر قیمت و پشتیبانی بیشتر پیشنهاد میشه.
شما خیلی راحت میتونید از هتزنر اختصاصی خرید نمایید. قیمت مناسب هارد بالا منابع کاملا اختصاصی

miladtnt
May 13th, 2016, 00:22
اگه کیفیت پورت براتون مهمه از خود دیتاسنتر نخرید .. پورت درست حسابی برا سرور مجازی نمیده

اگه خواستین میتونیم یه هارد بالا با پورت یه گیگابیته گارانتی شده افر بدیم

novin-web
May 13th, 2016, 01:32
سلام
digitalocean.com
بهتریم گزینه هست

hegza
May 13th, 2016, 01:36
خرید از ایرانی ها اصولا از نظر قیمت و پشتیبانی بیشتر پیشنهاد میشه.
شما خیلی راحت میتونید از هتزنر اختصاصی خرید نمایید. قیمت مناسب هارد بالا منابع کاملا اختصاصی
هتزنر vps همه ssd هستن و هار اونچنانی به نسبت قیمت نمیدن ولی سرور مناسب گیرش میاد

- - - Updated - - -

اگه کیفیت پورت براتون مهمه از خود دیتاسنتر نخرید .. پورت درست حسابی برا سرور مجازی نمیده

این دیگه کم لطفیه!!!
کدوم دی سی شما خریدین پورت خوب نداده؟

miladtnt
May 13th, 2016, 02:23
هتزنر vps همه ssd هستن و هار اونچنانی به نسبت قیمت نمیدن ولی سرور مناسب گیرش میاد

- - - Updated - - -

این دیگه کم لطفیه!!!
کدوم دی سی شما خریدین پورت خوب نداده؟

هرجا من پلن های دیتاسنترارو نگا کردم برا سرور مجازی پورت 200-100میدن !!!

RoobinaServer
May 13th, 2016, 02:26
با سلام.

سلام

مورد مصرف شما چیست ؟

چرا از ایران نمیگیرید ، حال مستقیم از دیتاسنتر ها یا کاربران ارائه کنند.

از خارج کشور چند ترابایت هارد ؟

باتشکر

miladtnt
May 13th, 2016, 02:34
سلام

مورد مصرف شما چیست ؟

چرا از ایران نمیگیرید ، حال مستقیم از دیتاسنتر ها یا کاربران ارائه کنند.

از خارج کشور چند ترابایت هارد ؟

باتشکر

- - - Updated - - -

خب دیتاسنتر نمیاد رو هوا بگه 1 گیگ عزیز - پورت تقریبا حقیقی رو میگه

- - - Updated - - -

مشخصات سرور اصلیتون را میفرمائید ؟

چرا رو هوا؟ من الان سرور مجازی دارم پورتش هروقت دانلود میکنم 100 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنه ..... اونوقت اونی ک دیتاسنتر میده 100 مگا بیته

خب پس کمه دیگه! ده برابر فرق کرد

- - - Updated - - -

مشخصات سرور اصلی برا چی؟ تاپیک فروش تو بخش فروش هست

- - - Updated - - -

میتونین یه درخواست برا تست 24 ساعته بدید کیفیت پورت رو مشاهده کنین !

RoobinaServer
May 13th, 2016, 02:38

چرا رو هوا؟ من الان سرور مجازی دارم پورتش هروقت دانلود میکنم 100 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنه ..... اونوقت اونی ک دیتاسنتر میده 100 مگا بیته

خب پس کمه دیگه! ده برابر فرق کرد

- - - Updated - - -

مشخصات سرور اصلی برا چی؟ تاپیک فروش تو بخش فروش هست

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=165849&p=1517436&viewfull=1#post1517436

کاربر دیگری دقیقا همین مورد را براتون مطرح کرده است نیازی به اعلام ما نیست.

دیتاسنتر چنین کاری نمیکند چون پورت کل سرور یک گیگ هست معمولا و نمیتواند برای همه 1 گیگ را گارانتی کند.

به هر حال موفق باشید

miladtnt
May 13th, 2016, 02:47
اخه کی تاحالا پورت رو برا سرور مجازی گارانتی کرده ؟

شاید ما نمیتونیم منظور رو برسونیم !

خیلیا تو بخش فروش تاپیک میزنند پورت 1 گیگابیت ولی وقتی دانلود میکنی 20 مگابایت سرعت میده ! یا مثلا خود هتزنر برا سرور اختصاصیش مینویسه 1 گیگ پورت ولی 200 مگش رو گارانتی میکنه ولی دیتاسنترایی مثل rapidswitch و cologix میان دقیقا همون 1 گیگ رو گارانتی میکنن!

وقتی میگیم 1 گیگ گارانتی شده یعنی مال سرور اصلی گارانتی شده !

- - - Updated - - -

البته با پوزش از استارتر که بحث منحرف شد

- - - Updated - - -

شما برای مثال وقتی میگید سی پیو e5 هست مگه برا تک تک کاربرا یه e5 میدین؟ مشخصات کلی سرور رو میگید .. که ماهم پورت سرور اصلیو گفتیم گارانتی شده

tar.gz
May 13th, 2016, 03:06
سلام
digitalocean.com
بهتریم گزینه هست

و یا vultr.com

البته شرکتهای دیگه ای هم هستن ولی قیمتاشون بالاتره و فکر نکنم به کارتون بیاد

InterServer.ir
May 13th, 2016, 04:58
بهترین پیشنهاد برای استارتر خرید سرور اختصاصی از volumedrive هست قیمت بسیار پایین و کیفیت مناسبی دارند. حتی می توانید با یکبار پرداخت هزینه هارد سرور با 4 هارد 4 ترا با هزینه ماهانه 20 دلار داشته باشید!

به عنوان مثال هزینه سرور اختصاصی با 2 آیپی ماهانه 20 دلار و 45 دلار هزینه یکبار پرداخت هارد 2 ترا

$19.95 /mo

+ $45.00 2 TB HD one-time

و اما شما

10-3: فعالیت هر شرکت ، برند تجاری ، فروشندگان ، ارائه دهندگان سرویس / خدمات و ... در بخش فروش تنها تحت عنوان یک حساب کاربری (یوزر) امکان پذیر است.فعالیت اکانتهای متفرقه تحت عناوین مختلف غیر مجاز است.( شرکت x تنها تحت عنوان یک اکانت اجازه فعالیت در این بخش را دارد)

IrIsT
May 13th, 2016, 09:17
سلام و درود.
نه نه.واقعا استفاده کردم.لفا داخل تاپیک کسی گزارش نده.هیچ تخلفی نشده.خدایی دوست دارم متن هایی که از روی منطق گفته میشه.میشه ازشون چیزی یاد گرفت.
واقعا ممنون از دوستان که کمک کردند و حتی بحث هاتون که واسه من مفید بود.چون یکی دوتا از سوالاتم که همیشه بود رو با منطق جواب دادین.

واقعا لذت میبرم که دوستان و افرادی رو میشناسم و افتخار آشنایی دارم که به صورت منطق میرن جلو.از دیشب خیلی ها بهم لطف هایی کردند.انشالله عروسیشون جبران میکنیم :d
ولی بازم مرسی.حالا چک کنم سرورهارو.
در اصل میخواستیم دوتا سرور بگیریم.یکی 256 گیگ رم که این دیگه از جای خیلی خوب و با تمامی امکانات باشه.اما این که الان گفتم یک سرور مجازی میخواستم.فقط و فقط برای کارهای شخصی که بیشتر آپلودر بود.
ممنون از دوستان.بازم میگ