توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعات ذخیر شده
magicpowers
May 11th, 2016, 16:57
سلام دوستان.
کسی اطلاع داره سیستم های پاپ اپ جز ip چه چیزیو ذخیره میکنن؟؟
miladtnt
May 11th, 2016, 17:10
ب احتمال زیاد اصلا ای پی ذخیره نمیکنن و cookie session و چیز های مشابه هست که 6 ساعته میزنن اکثرا
اگه بخوان اونهمه ای پی و... تو دیتابیس ذخیره کنن میترکه دیتابیس با اون حجم بازدید
T.Toosi
May 11th, 2016, 18:28
ب احتمال زیاد اصلا ای پی ذخیره نمیکنن و cookie session و چیز های مشابه هست که 6 ساعته میزنن اکثرا
اگه بخوان اونهمه ای پی و... تو دیتابیس ذخیره کنن میترکه دیتابیس با اون حجم بازدید
سلام، اگر روی کوکی یا سشن باشه میزند پاک میکنند همینطور کانتر میندازه مجبور هستند با آیپی کنترل کنند و برای اینکه یک آیپی با هر رفرش کانتر نندازه آیپی را نگه دارند که چک کنند و به احتمال زیاد بعد از زمان مشخص شده مثلا 24 ساعت آیپی ها را پاک میکنند.
miladtnt
May 11th, 2016, 19:35
چه عرض کنم والا ... منظورم حجم دیتابیس نبود ورودی خروجی دیتابیس و تاثیرش به cpu بود ! من قبلا چنبار از رزبلاگ پاپ اپ خریدم 16 هزار بازدید رو تو چن دیقه برام فرستادن !
magicpowers
May 12th, 2016, 15:56
به جز ip دیگه چه اطلاعاتی رو میتونن از مرورگر بگیرن؟
miladtnt
May 12th, 2016, 16:17
اطلاعاتی که مرورگر میده ای پی کوکی و مشابه کوکی هست
اطلاعاتی مانند نوع مرورگر سیستم عامل 64 یا 32 بیتی یا نوع گوشی نسخه و... که البته اینارو میشه به دسکاری عوض کرد
magicpowers
May 13th, 2016, 14:41
برنامه ای هست که کوکی و... پاک کنه؟
من ccleaner نصب کردم ولی کامل پاک نمیکنه
miladtnt
May 13th, 2016, 14:43
تو مرورگر کروم کنار ایکون سایت بزنین کوکی ها و session های سایتو نشونتون میده میتونین پاک کنین