PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ||| ترجمه اختصاصی فیلم برای سایت شما با تگ اختصاصی |||

amirreza0
May 11th, 2016, 16:13
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

با سلام و عرض ادب خدمت کاربران گرامی

دوستانی که نیازمند مترجم فقط فیلم هستند در خدمتم
سابقه ترجمه هم در سایت های بزرگ و مختلف رو داشتم
لینک صفحه ساب سین: SubScene (https://subscene.com/u/926865)

در حال حاظر امکان ترجمه هفته ای یک فیلم وجود دارد.

تگ سایت شما در سه قسمت فیلم ابتدا , میانه و انتهای فیلم قرار میگیره.

هزینه:
هر هزار خط فیلم مبلغ 50 هزار تومان دریافت میشه و هر چی از هزار خط بیشتر باشه به نسبت هزینه حساب میشه , برای مثال:
فیلمی دارای 1500 خط است: هزینه حدودا میشه 75 هزار تومان
یا
فیلمی دارای 1750 خط است: هزینه حدودا میشه 87.5=>87 هزار تومان
بعد از انجام هر پروژه هزینه دریافت میشه.

برای این که پرداخت هزینه براتون آسون تر باشه میتونید با سایت های دوست و همسایه صحبت کنید که تگ سایت انها رو هم در زیرنویس قرار بدم هزینه بینتون پخش بشه مثلا:
اگر تگ دو تا سایت زده بشه هزینه بینتون تقسیم به 2 میشه
یا
اگر تگ سه تا سایت زده بشه هزیته بینتون تقسیم به 3 میشه

برای گفت و گو لطفا از طریق پیام خصوصی
یا ای دی یاهو: amirreza.akcent
تماس بگیرید.

خوش باشید

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

nevergotme
May 13th, 2016, 16:07
یه سوال ، مثلا اگر شما زیرنویس رو سابنس اپلود کنید بعد یه سایته سوء استفاده گر اون رو دستکاری کنه و تگ سایته خودش رو اضافه کنه به زیرنویس خوب حقه اونایی که پول دادن ضایع میشود که.

amirreza0
May 13th, 2016, 16:40
یه سوال ، مثلا اگر شما زیرنویس رو سابنس اپلود کنید بعد یه سایته سوء استفاده گر اون رو دستکاری کنه و تگ سایته خودش رو اضافه کنه به زیرنویس خوب حقه اونایی که پول دادن ضایع میشود که.

به این سادگی نمیشه ربات سایت سابسین رو دور زد , اگر چندین خط هم تغییر داده بشه, ربات تمامی خط ها رو اتومات بررسی میکنه ذره ای شک کنه بلافاصله حساب طرف بلاک میشه.
شما یه نگاه به سایت سابسین بندازین ببینید چنین موردی که زیرنویس کپی شده باشه پیدا میکنید؟ امکانش زیر 1 درصده!

nevergotme
May 13th, 2016, 21:14
والا راستش خودم بعضی موقع ها سریال دی ال کردم سایت ها ورمیدارن یکی که ترجمه کرده رو به اسم خودشون ثبت میکنم نمیدونم والا شاید شما راست میگید.

amirreza0
May 13th, 2016, 22:15
والا راستش خودم بعضی موقع ها سریال دی ال کردم سایت ها ورمیدارن یکی که ترجمه کرده رو به اسم خودشون ثبت میکنم نمیدونم والا شاید شما راست میگید.

ساب سین یه سایت بین المللیه , خیالتون راحت این کار رو نمیشه کرد.