توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کار نکردن دایرکت ادمین بعد از انتقال
trust toiler
May 11th, 2016, 12:25
با سلام و عرض ادب
بنده یک سرور دایرکت ادمین رو با ova منتقل کردم و بعدش با مشکل بالا نیامدن وب سرور مواجه شدم که دوستان در تاپیک قبل راهنمایی کردن و با ست کردن لایسنس حل شد
اما بعد از ست کردن لایسنس و اپدیت اون، الان وب سرور کار میکنه : http://46.4.129.222 اما خود دایرکت ادمین بالا نمیاد : http://46.4.129.222:2222
ضمنا موقع ریستارت دایرکت ادمین به صورت زیر میشه :
Stopping DirectAdmin: [FAILED]
Starting DirectAdmin: [ OK ]
لطفا راهنمایی کنید عزیزان
pardazit.net
May 11th, 2016, 12:27
با سلام و عرض ادب
مشکل شما باز هم از همان لاینسس است قربان
درصورت نیاز دسترسی بدید حل شود
trust toiler
May 11th, 2016, 23:52
متاسفانه رفع نشد
طبق گفته دوستان در خصوصی، با ارائه دهنده لایسنس هم صحبت کردم اما گفتند لایسنس مشکلی نداره
اما الان سرور مشکل داره و ارائه دهنده هم گفته مشکل از سرور هست
لطفا راهنمایی کنید دوستان
hegza
May 12th, 2016, 00:58
/var/log/directadmin/error.log
لطفا محتویات لاگ رو بزارید ببینیم
- - - Updated - - -
یه موردی شما احیانا از وی پی اس های خود هتزنر(بدون واسطه که مستقیم میده) استفاده نمیکنید؟
چون اگر پاسخ مثب هست اینا سیستم nat هستن و راه اندازی دایرکت ادمین نیاز به ساخت کارت شبکه مجازی داره
trust toiler
May 12th, 2016, 13:56
/var/log/directadmin/error.log
لطفا محتویات لاگ رو بزارید ببینیم
- - - Updated - - -
یه موردی شما احیانا از وی پی اس های خود هتزنر(بدون واسطه که مستقیم میده) استفاده نمیکنید؟
چون اگر پاسخ مثب هست اینا سیستم nat هستن و راه اندازی دایرکت ادمین نیاز به ساخت کارت شبکه مجازی داره
این ارور لاگ
2016:05:10-15:09:06: ioctl can't find the server's ip address for eth0 : No such $
2016:05:10-15:09:06: The ip of this machine () does not match the ip in the licen$
Check the value of your ethernet_dev=eth0 setting in your /usr/local/directadmin/$
نه عزیز جان روی سرور خودمان هست. این سرور رو مشتری ova گرفته از فروشنده قبلی و به ما داده
کارت شبکه مشکل داره ؟(من کامل ست کردم)
- - - Updated - - -
کسی هست راهنمایی کنه ؟
ParsIranic
May 12th, 2016, 19:33
ابتدا این دستو را اجرا کنید تا متوجه شویم در خود دایرکت ادمین چه مشکلی ثبت شده است
cd /usr/local/directadmin
./directadmin b200
ضمنا وقتی ifconfig را اجرا میکنید چه IP را نشان میدهد؟