ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در whmcs بعد از تغییر هاست

arvin_b
May 11th, 2016, 10:43
سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی

چند روز پیش سرور هاست سایت به مشکل خورد مجبور شدیم سرور هاست را مجدد نصب کنیم حالا بعد از جا به جایی مشکل خیلی عجیبی ایجاد شده تا الان چنین چیزی ندیده بودم

همه عملکرد های سایت ظاهران درسته همه چیزی عالی داره کاری میکنه ولی به صورت نمایشی سفارش جدید تنظیمات جدید هر کاری که باید ذخیره بشه نمیشه روال عادی را طی میکنه حتی برای سفارش ها شماره سفارش هم میده ایمیل هم به یوزر ارسال میکنه ولی وقت یوزر وارد ناحیه کاربری میشه نه فاکتوری داره نه سروری ثبت شده
داخل مدیریت سایت هم که هر تنظیمات در موردی ماژول ها یا تنظیمات اصلی انجام بشه میزنم ذخیره پیام ذخیره سازی هم میده حتی لوگ مربوط به ثبت این مورد هم داخل گزارش ها اعلام میشه ولی وقتی صفحه ای که تنظیمات انجام دادم رفرش میکنم یا دوباره باز میکنم هیچ چیزی ثبت نشده مثل قبل هست

از سیستم خودم با دوتا مرورگر تست کردم از سیستم دیگه هم تست شد ظاهران کش نیست ولی نمیدونم چه مشکلی داره سرور هاست که سایت این طور شده پرمیشن های سایت اگر مشکل داشت اطلاعات ثبت نمیشد یا ارور میداد الان گزارش ها انجام ثبت میشه ولی در واقع هبچ چیزی تغییر نکرده

در ضمن از cpanel استفاده میکنم whmcs هم لایسنس داره هست تا قبل از بک آپ گیری روی سرور قبلی هم همه چیزی عادی بود و این مشکل وجود نداشت

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم

با تشکر

سرزمین
May 11th, 2016, 10:50
سلام

مدیر سرور خودتون هستین یا نه؟

arvin_b
May 11th, 2016, 11:03
سلام

مدیر سرور خودتون هستین یا نه؟

سلام
بله دسترسی روت دارم

سرزمین
May 11th, 2016, 11:24
احتملا درست کانفیگ نشده.

Zagrio.com
May 11th, 2016, 12:46
سلام خدمت اساتید و دوستان گرامی

چند روز پیش سرور هاست سایت به مشکل خورد مجبور شدیم سرور هاست را مجدد نصب کنیم حالا بعد از جا به جایی مشکل خیلی عجیبی ایجاد شده تا الان چنین چیزی ندیده بودم

همه عملکرد های سایت ظاهران درسته همه چیزی عالی داره کاری میکنه ولی به صورت نمایشی سفارش جدید تنظیمات جدید هر کاری که باید ذخیره بشه نمیشه روال عادی را طی میکنه حتی برای سفارش ها شماره سفارش هم میده ایمیل هم به یوزر ارسال میکنه ولی وقت یوزر وارد ناحیه کاربری میشه نه فاکتوری داره نه سروری ثبت شده
داخل مدیریت سایت هم که هر تنظیمات در موردی ماژول ها یا تنظیمات اصلی انجام بشه میزنم ذخیره پیام ذخیره سازی هم میده حتی لوگ مربوط به ثبت این مورد هم داخل گزارش ها اعلام میشه ولی وقتی صفحه ای که تنظیمات انجام دادم رفرش میکنم یا دوباره باز میکنم هیچ چیزی ثبت نشده مثل قبل هست

از سیستم خودم با دوتا مرورگر تست کردم از سیستم دیگه هم تست شد ظاهران کش نیست ولی نمیدونم چه مشکلی داره سرور هاست که سایت این طور شده پرمیشن های سایت اگر مشکل داشت اطلاعات ثبت نمیشد یا ارور میداد الان گزارش ها انجام ثبت میشه ولی در واقع هبچ چیزی تغییر نکرده

در ضمن از cpanel استفاده میکنم whmcs هم لایسنس داره هست تا قبل از بک آپ گیری روی سرور قبلی هم همه چیزی عادی بود و این مشکل وجود نداشت

پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم

با تشکر

سلام

sql strict mode رو غیر فعال کنید.

arvin_b
May 11th, 2016, 13:58
سلام

sql strict mode رو غیر فعال کنید.
سلام
انجام شد مشکل حل نشد

vahab00
May 11th, 2016, 15:06
احتمالا سیستم شما بین دو هاست شما کش نکرده ؟
ممکنه با کش سرور قدیمی رو ببینید
لطفا چک کنید این موارد رو
و حتی المکان برای تست از چیز پی ان اس استفاده کنید

arvin_b
May 11th, 2016, 15:23
احتمالا سیستم شما بین دو هاست شما کش نکرده ؟
ممکنه با کش سرور قدیمی رو ببینید
لطفا چک کنید این موارد رو
و حتی المکان برای تست از چیز پی ان اس استفاده کنید

سرور قبلی خاموش شده فکر نمیکنم این مورد را شامل بشه

چیز پی ان هم تست شده تغییری نداشته

sadecohost
May 11th, 2016, 15:34
سرور قبلی خاموش شده فکر نمیکنم این مورد را شامل بشه

چیز پی ان هم تست شده تغییری نداشته
از قسمت ادمین به Products & Services کاربر که میرید هست یا اونجا هم نیست؟

Yas-Host
May 11th, 2016, 15:56
خروجی دستور زیر را اعلام کنید:

mysql -e 'select @@GLOBAL.sql_mode;'

اگر ارور داد ابتدا با استفاده از دستور mysql -u وارد کنسول mysql شوید سپس دستور زیر را بزنید:

select @@GLOBAL.sql_mode;

arvin_b
May 11th, 2016, 20:34
از قسمت ادمین به Products & Services کاربر که میرید هست یا اونجا هم نیست؟

قیمت یکی از محصولات را تغییر دادم شد ولی هنوز جاهای دیگه مشکل هست

- - - Updated - - -

خروجی دستور زیر را اعلام کنید:

mysql -e 'select @@GLOBAL.sql_mode;'

اگر ارور داد ابتدا با استفاده از دستور mysql -u وارد کنسول mysql شوید سپس دستور زیر را بزنید:

select @@GLOBAL.sql_mode;

با دستور اول پاسخ داد

]# mysql -e 'select @@GLOBAL.sql_mode;'
+--------------------------------------------+
| @@GLOBAL.sql_mode |
| STRICT_TRANS_TABLES,NO_ENGINE_SUBSTITUTION |

rastindata
May 11th, 2016, 20:37
وقتی یوزر تیکت میزنه هم تیکت ارسال نمیشه؟

arvin_b
May 11th, 2016, 21:11
وقتی یوزر تیکت میزنه هم تیکت ارسال نمیشه؟
نه تیکت ها هم ثبت نمیشه

avatco
May 11th, 2016, 23:23
سلام

این چند مورد رو بررسی کنید حتما

مطمعن بشید MySQL Strict Mode غیرفعال باشه حتما !

در phpMyAdmin برید بررسی کنید ببینید اطلاعات جدیدی که ثبت کردید مثل فاکتور ها و ... ثبت شده ؟

پرمیشن فابل هارو بررسی کنید ببینید مورد مشکوکی نمیبینید ؟

قالب مدیریت رو به قالب اصلی WHMCS تغییر بدید

از بخش tools > system دیتابیس رو optimize کنید و کش قالب هم پاک کنید

مطمعن بشید Privileges کاربر دیتابیس WHMCS دسترسی های لازم رو داشته باشه

اگر باز بعد بررسی مشکل حل نشد ، در تلگرام با ما در تماس باشید ، با Teamviewer بیایم رو سیستمتون و با هم موارد دیگری رو بررسی کنیم