ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام نویسنده برای پایگاه اموزش دانشجویان

amin021
May 11th, 2016, 00:36
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز در انجمن بزرگ وب هاستینگ تالک

همونطور که از عنوان تاپیک مشخص هست بنده به دنبال تعدای نویسنده (2 الی 3 نفر) برای پست نمیه اختصاصی در وب سایتپایگاه اموزش دانشجویان (http://stulearn.com) میباشم !

Stulearn.com

موضوعاتی که دوستان باید روش تمرکز داشته باشند فیلم های اموزشی هست ! فیلم های اموزشی در تمامی زمینه ها !

در صورت درخواست نویسنده مرجع برای پست دادن معرفی میشه ! ولی نویسنده ازاده که هر نوع پستی دوست داره بده ! ولی فقط فیلم اموزشی ! در ضمن با ذکر منبع

نویسنده باید با منوارد زیر اشنایی کامل داشته باشد :

1- اشنا به وردپرس و سئو مطالب
2- اشنا به سرور مجازی
3- اشنا با افزونه ی seo yoast ودرپرس
4 : ارسال حداقل 5 پست و حداکثر 10 پست در روز

نویسنده باید یه افزونه گوگل استار رو هم پر کنه ! و حداقل 2 عکس با کیفیت در مورد موضوع در مطلب قرار برده ! ( بازم تاکید میکنم پست باید اختصاصی و یا نمیه اختصاصی باشه با سئو بالا )

اپلود و دانلود توسط سرور مجازی انجام میشه ! اگر نویسنده سرور مجازی داشته باشه که چه بهتر ! در غیر این صورت سرور مجازی تحویل نویسنده میشه .

در مورد حقوق و دستمزد هر پست هم اول سایت رو ببینید و با نوحه پست دادن اشنا بشید و سپس مبلغ خودتون رو پیشنهاد بدید !

در مورد تسویه هم باید عرض کنم که هر جوری که نویسنده راضی باشه ! روزانه - هفتگی - ماهانه و یا پست به پست ! فرقی نمیکنه

و در اخر یه نکته یاداور بشم که قیمت نجومی ندید ! بنده واقعا به دنبال نویسنده میگردم با همکاری طولانی مدت ! پس اگر میبینید که واقعا وقت ندارید و نمیتونید لطفا تاپیک رو به حاشیه نبرید .

جهت ارتباط با بنده همین جا مطرح کنید ! دسترسی به پیام خصوصی ندارم ! و یا از طریق ایمیل Replaytech3@gmail.com با بنده در ارتباط باشید !

persiancoder
May 11th, 2016, 00:58
در زمینه طراحی وب سایت + طراحی قالب وردپرس + طراحی گرافیک ( در کل فتوشاپ )
میتونم آموزش های تصویری کاملا اختصاصی آماده کنم برانون. لطفا قیمت برای هر دقیقه فیلم آموزشی رو بفرمایید؟

تلگرام RedGraphic

amin021
May 11th, 2016, 01:12
با سلام !
دوست عزیز بنده دسترسی ارسال پیام خصوصی ندارم ! در صورت امکان دسترسی پیام خصوصی را برای بنده باز کنید تا بتوانم متنی که در جواب برای شما نوشتم رو براتون ارسال کنم ! در ضمن این تاپیک تاپیک جذب نویسنده هست ! اگر صلاح میدونید ریپلای های بنده و خودتون رو حذف کنید تا تاپیک بدون حاشیه پیش بره ! فکر نمیکنم اینجا جای درستی برای صحبت در مورد ماهیت سایت و پیش بینی و قضاوت فعالیت های کاربران سایت بنده باشه !

با تشکر از شما

- - - Updated - - -

در زمینه طراحی وب سایت + طراحی قالب وردپرس + طراحی گرافیک ( در کل فتوشاپ )
میتونم آموزش های تصویری کاملا اختصاصی آماده کنم برانون. لطفا قیمت برای هر دقیقه فیلم آموزشی رو بفرمایید؟

تلگرام RedGraphic

با سلام ! ممنون از اینکه در تاپیک شرکت کردید ! ممنون میشم اگر شما قیمت پیشنهادی خودتون رو عنوان بفرمایید !!

با تشکر از شما

persiancoder
May 11th, 2016, 01:20
- - - Updated - - -

با سلام ! ممنون از اینکه در تاپیک شرکت کردید ! ممنون میشم اگر شما قیمت پیشنهادی خودتون رو عنوان بفرمایید !!

با تشکر از شما

پ،خ شد براتون. با توجه ب اینکه دسترسی ارسال پ،خ ندارید ایمیل و آی دی تلگرام توی پیام گذاشتم از اون طریق در ارتباط باشید.

amin021
May 11th, 2016, 01:31
پ،خ شد براتون. با توجه ب اینکه دسترسی ارسال پ،خ ندارید ایمیل و آی دی تلگرام توی پیام گذاشتم از اون طریق در ارتباط باشید.

ایمیل ارسال شد !

با تشکر از شما

amin021
May 12th, 2016, 15:00
از دوستان عزیز کس دیگری متقاضی نویسندگی نیست ؟