توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر http response header
saeid1346
May 9th, 2016, 15:27
سلام دوستان وقتی یک سایتی رو درخواست میزنی داخل مرورگر تا باز بشه یک سری اطلاعات وارد میشه مثل زیر
> GET / HTTP/1.1
> Host: test.ir
> Accept: */*
>
< HTTP/1.1 301 Moved Permanently
< Date: Mon, 09 May 2016 10:56:11 GMT
< Server: Apache
< Content-Length: 210
< Connection: close
< Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
حالا میخوام بدونم چطوری میشه مقدار host رو عوض کرد ؟ این مقدار هاست جنبه توضیحی داره یا تاثیر گذاره ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
T.Toosi
May 9th, 2016, 15:39
باسلام، host جز فیلد های درخواست در هیدر http است که همان نام دامنه همراه با پورت است به این صورت host:port و پورت استاندارد نمایش داده نمیشود (80) برای همین شما فقط نام دامنه را میبینید، به طور مثال شما اگر host را name.com ست کنید یک درخواست get به دامنه name.com میفرستد.
saeid1346
May 9th, 2016, 17:58
باسلام، host جز فیلد های درخواست در هیدر http است که همان نام دامنه همراه با پورت است به این صورت host:port و پورت استاندارد نمایش داده نمیشود (80) برای همین شما فقط نام دامنه را میبینید، به طور مثال شما اگر host را name.com ست کنید یک درخواست get به دامنه name.com میفرستد.
از کجا میشه این اطلاعات رو در سرور تغییر داد ؟
pardishosting
May 9th, 2016, 18:28
مربوط به تنظیمات وب سرور است.
saeid1346
May 9th, 2016, 20:16
بله متوجه هستم ، چگونگی تغییرش رو میخوام بدونم !
iHSG
May 9th, 2016, 20:32
سلام
برای تغییر هر هدر می تونید از کد زیر در فایل htaccess. سایت مورد نظر استفاده کنید:
Header set Server "Microsoft-IIS/8.5"
برای حذف یک هدر هم می تونید از کد زیر استفاده کنید:
Header unset X-Powered-By
saeid1346
May 9th, 2016, 20:42
سلام
برای تغییر هر هدر می تونید از کد زیر در فایل htaccess. سایت مورد نظر استفاده کنید:
Header set Server "Microsoft-IIS/8.5"
برای حذف یک هدر هم می تونید از کد زیر استفاده کنید:
Header unset X-Powered-By
ممنون از پاسختون ، من فکر کردم باید یک فایل رو از داخل سرور تغییر بدم ، سرور اختصاصی دارم ،
برای تغییر مقدار host باید چه کاری انجام بدم ؟
iHSG
May 9th, 2016, 20:47
ممنون از پاسختون ، من فکر کردم باید یک فایل رو از داخل سرور تغییر بدم ، سرور اختصاصی دارم ،
برای تغییر مقدار host باید چه کاری انجام بدم ؟
مقدار Host آدرس دامنه ای که کاربر درخواست کرده رو نشون میده نمیشه تغییرش داد.
اما سایر مقادیر مثل وب سرور، سیستم عامل، کنترل پنل و... میشه تغییر داد.
مثلاً من یادمه قبلاً روی یه هاست لینوکس دایرکت ادمین جوری Header ها رو تغییر داده بودم که سایت های تشخیص CMS میگفت سیستم عاملش ویندوز هست و IIS 8 داره و کنترل پنل Plesk :)
این روش می تونه تا حدودی هکر ها هم فریب بده اما برای هاستینگ اشتراکی پیشنهاد نمیشه چون کاربر های عادی هم ممکنه فکر کنن سرویس اشتباهی بهشون فروخته ایم.
saeid1346
May 9th, 2016, 21:03
مقدار Host آدرس دامنه ای که کاربر درخواست کرده رو نشون میده نمیشه تغییرش داد.
اما سایر مقادیر مثل وب سرور، سیستم عامل، کنترل پنل و... میشه تغییر داد.
مثلاً من یادمه قبلاً روی یه هاست لینوکس دایرکت ادمین جوری Header ها رو تغییر داده بودم که سایت های تشخیص CMS میگفت سیستم عاملش ویندوز هست و IIS 8 داره و کنترل پنل Plesk :)
این روش می تونه تا حدودی هکر ها هم فریب بده اما برای هاستینگ اشتراکی پیشنهاد نمیشه چون کاربر های عادی هم ممکنه فکر کنن سرویس اشتباهی بهشون فروخته ایم.
براتون پیغام خصوصی فرستادم چک کنید
دوستان اگر کسی میدونه مقدار host چطوری باید تغییرش بدم
کارای این کد چیه دوستان ؟ کسی میتونه توضیح بده هر خطشو ؟
این کد 7 تا هدر مختلف رو حذف میکنه.
از خط 1 تا 4 حتی ممکنه مفید هم باشه اما از خط 5 یعنی Cache-Control به پایین سیستم کش شدن سایت توسط مرورگر رو حذف میکنه که مفید که نیست حتی ضرر هم می رسونه.
درباره تغییر هدر Host هم در پ.خ هم گفتم من تا حالا ندیدم بشه این کار رو کرد اگر شما تونستی به ما هم آموزش بده.
- - - Updated - - -
البته ظاهراً از خط 5 که سیستم کش رو حذف میکنه با کاراکتر # به صورت کامنت نوشته شده و اجرا نمیشه مگر که کاراکتر # رو حذف کنید.
Rezash
May 9th, 2016, 21:30
host جز request هست و از سمت سرور ارسال نمیشه که بتونید از سمت سرور تغییرش بدید
باید سمت کلاینت تغییر کنه که با افزونه های فایرفاکس ، کروم یا curl و ... میشه
میشه بپرسم هدفتون از این تغییر چی هست ؟ شاید بهتر بشه راهنمایی کرد
saeid1346
May 9th, 2016, 23:43
host جز request هست و از سمت سرور ارسال نمیشه که بتونید از سمت سرور تغییرش بدید
باید سمت کلاینت تغییر کنه که با افزونه های فایرفاکس ، کروم یا curl و ... میشه
میشه بپرسم هدفتون از این تغییر چی هست ؟ شاید بهتر بشه راهنمایی کرد