توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه مسدود شدن آی پی
gholami_sam
May 8th, 2016, 10:51
سلام
دو سوال داشتم مصدع دوستان شدم.
1- اگر کپی رایت رعایت نشود شرکت سرویس دهنده سرور مجازی آی پی ما را مسدود کرده و سرویس رو معلق میکنه آیا گوگل هم وبسایت رو ف ی ل ت ر میکنه ؟ (یعنی تولیست جستجو دیگه نمایش نمیده؟)
2- آیا دامنه هم مسدود میشود و یا با تغییر آی پی دوباره دسترسی به وبسایت از سرویس دهنده دیگر میسر خواهد بود؟ یا کلا دامنه هم از دید گوگل و سرویس دهنده های دیگه هم مسدود و بلا استفاده میشه؟
ممنون میشوم بنده ناشی را راهنمایی کنید تا دچار اشتباه نشوم. ممنونم
IrIsT
May 8th, 2016, 11:10
سلام و درود
منظورتون ابیوز هستش؟نگاه کنید بعضی دیتاسنترها روی کپی رایت ها حساسن.یا فعالیت های غیر مجاز.میاد ایپیتو میبنده.یعنی دیگه کلا سایتت خوابیده.این دوتا ربطی به گوگل نداره.گوگل خودش توی وب مستر حق کپی رایت میزنه.
شما باید سرویس خوب بگیرید.وگرنه وقتی مسدود شه یعنی گوگلم نمیتونه بخونه.افت میکنید
گوگل کاری به چی استفاوه میکنی نداره.مطالب مهنه.حالا بعضی مطالب کپی رایت داره که خود گوگل بهت میگه
دامنه ربطی نداره به بستن.ایپی بسته میشه.زود یک ایپی جدید سفارش بده حله.دامنه به بستن و نبستن ربطی نداره
موفق باشیو
gholami_sam
May 8th, 2016, 12:07
سلام و درود
منظورتون ابیوز هستش؟نگاه کنید بعضی دیتاسنترها روی کپی رایت ها حساسن.یا فعالیت های غیر مجاز.میاد ایپیتو میبنده.یعنی دیگه کلا سایتت خوابیده.این دوتا ربطی به گوگل نداره.گوگل خودش توی وب مستر حق کپی رایت میزنه.
شما باید سرویس خوب بگیرید.وگرنه وقتی مسدود شه یعنی گوگلم نمیتونه بخونه.افت میکنید
گوگل کاری به چی استفاوه میکنی نداره.مطالب مهنه.حالا بعضی مطالب کپی رایت داره که خود گوگل بهت میگه
دامنه ربطی نداره به بستن.ایپی بسته میشه.زود یک ایپی جدید سفارش بده حله.دامنه به بستن و نبستن ربطی نداره
موفق باشیو
بابت پاسخ خوبتون ممنونم/ فقط اینکه نوشتید سرویس خوب بگیرید/ منظورتون کدام سرویس دهنده سرور مجازی هستش؟/ چون غالبشون نوشتند که در صورت ابیوز گرفتن بدون اطلاع سرویس شما قطع میشود/ شما جایی مناسب سراغ دارید که هم قیمت و هم مورد فوق رو بشه درونش یافت؟
اگر تبلیغ نمیشه ممنون میشوم معرفی نمائید. ترجیحا سرور آلمان باشه بهتره
IrIsT
May 8th, 2016, 12:47
سلام
تماس بگیر بهت بگم.غیر مجازه افر دادن
09215355621
تماس بگیر کمکت کنم..
هتزنر آلمان حساسه و زود بلاک میکنه.تست شده.
کمکت میکنم به هدفت برسی
sssoheil
May 8th, 2016, 14:38
با سلام
دوست گرامی شما موظف به رعایت قوانین کپی رایت هستید و به نظر بنده هیچ دیتاسنتری وجود ندارد که در صورت legal complain برای شما ابیوز ارسال نکند.اینکه شما از سرویس دهنده معتبر خرید کنید شکی نیست که آی پی شما بدون اطلاع قبلی مسدود نخواهد شد زیرا معمولا سرویس دهنده های معتبر بین 12 تا 24 ساعت برای حل و فصل موضوع به شما زمان خواهند داد و هیچ گاه بدون اطلاع اقدام به مسدود کردن آی پی شما نخواهند کرد.
hegza
May 9th, 2016, 02:02
سلام
1- اگر کپی رایت رعایت نشود شرکت سرویس دهنده سرور مجازی آی پی ما را مسدود کرده و سرویس رو معلق میکنه آیا گوگل هم وبسایت رو ف ی ل ت ر میکنه ؟ (یعنی تولیست جستجو دیگه نمایش نمیده؟)
2- آیا دامنه هم مسدود میشود و یا با تغییر آی پی دوباره دسترسی به وبسایت از سرویس دهنده دیگر میسر خواهد بود؟ یا کلا دامنه هم از دید گوگل و سرویس دهنده های دیگه هم مسدود و بلا استفاده میشه؟
1. بستگی داره به دیتا سنتر و حساسیت به ابیوز و کاری که شما کردین ولی عموما قبلش اطلاع میدن جزء فیشینگ خفن مثل جعل سایتی عین فیسبوک جی میل یا پی پال و امثالهم در مورد گوگل نه اصلا اینطور نیست.(وگرنه پی سی دانلود و دانلودها و..) باید همه الان تو سرچ نبودن
2.اگر دامنه بین المللی باشه بستگی داره به کسیکه شاکی شماست شخص یا شرکت(لابی شرکت خیلی مهمه مثل فیسبوک/گوگل/اپل/یا حتی ویبولتین). بعضی ها به ریجسترال ابیوز میفرستند بعضی به دی سی که غالبا به دی سی میدن اما موارد فیشینگ میره به ریجسترال
gholami_sam
May 10th, 2016, 13:20
با سلام
دوست گرامی شما موظف به رعایت قوانین کپی رایت هستید و به نظر بنده هیچ دیتاسنتری وجود ندارد که در صورت legal complain برای شما ابیوز ارسال نکند.اینکه شما از سرویس دهنده معتبر خرید کنید شکی نیست که آی پی شما بدون اطلاع قبلی مسدود نخواهد شد زیرا معمولا سرویس دهنده های معتبر بین 12 تا 24 ساعت برای حل و فصل موضوع به شما زمان خواهند داد و هیچ گاه بدون اطلاع اقدام به مسدود کردن آی پی شما نخواهند کرد.
سلام. دوست خوب اهوازی عزیزم. ممنونم بابت پاسخی که دادید
بدون شک رعایت کپی رایت واجب واجبه و کسی که رعایت نکنه حق تولید کننده اثر رو پایمال کرده و عین د ز د ی میمونه تو این شکی نیست.
اما تو ایران و برخی کشور ها کپی رایت رعایت نمیشه. چرا ؟؟؟ چون اکثریت جامعه زیر خط فقر زندگی میکنند چون امکان داشتن یک حساب پی پل یا کارت های ویزا و غیره برای ایرانیها وجود نداره چون همه رقمه تو تحریم هستیم. همین یکی دو هفته پیش بود که دادگاهی در آمریکا به نا حق کلی پول ملت ایران رو بالا کشید اونم به بهونه خسارت برای ماجرای 11 سپتامبر که اصلا ربطی به ایران نداره !!!! از شما میپرسم اسم این دزی نیست ؟؟؟؟؟
از دیده من ایرانی تا زمانی که اونها اینطوری مید ز د ن من هم مقابله به مثل میکنم (تا الان فقط 7 تا نرم افزار رو قانونی خریدم و الباقی همه کرک شدن حتی همین سیستم عاملی که دارم باهاش کار میکنم کرک شده ست)
تنها فقط به یه چیز تو کپی رایت معتقدم. اونم رعایت کپی رایت اثر ایرانیه و بس.
موفق باشید
AbtinServer
May 11th, 2016, 01:14
سلام
این موارد بسته به کشور و دیتاسنتر شما داره
هستند دیتاسنترهایی که حتی در امریکا هم کاری ندارند.
روسیه نیز جزو مواردی است که به کاربر اجازه هر نوع تخلفی را میدهد.
hegza
May 11th, 2016, 02:08
این موارد بسته به کشور و دیتاسنتر شما داره
هستند دیتاسنترهایی که حتی در امریکا هم کاری ندارند.
روسیه نیز جزو مواردی است که به کاربر اجازه هر نوع تخلفی را میدهد.
البته نه هر نوع پرو.ن کودکان و منافع ملی فدراسیون باشه خفت میکنن آدم رو
OmidX
May 11th, 2016, 02:22
سلام. دوست خوب اهوازی عزیزم. ممنونم بابت پاسخی که دادید
بدون شک رعایت کپی رایت واجب واجبه و کسی که رعایت نکنه حق تولید کننده اثر رو پایمال کرده و عین د ز د ی میمونه تو این شکی نیست.
اما تو ایران و برخی کشور ها کپی رایت رعایت نمیشه. چرا ؟؟؟ چون اکثریت جامعه زیر خط فقر زندگی میکنند چون امکان داشتن یک حساب پی پل یا کارت های ویزا و غیره برای ایرانیها وجود نداره چون همه رقمه تو تحریم هستیم. همین یکی دو هفته پیش بود که دادگاهی در آمریکا به نا حق کلی پول ملت ایران رو بالا کشید اونم به بهونه خسارت برای ماجرای 11 سپتامبر که اصلا ربطی به ایران نداره !!!! از شما میپرسم اسم این دزی نیست ؟؟؟؟؟
از دیده من ایرانی تا زمانی که اونها اینطوری مید ز د ن من هم مقابله به مثل میکنم (تا الان فقط 7 تا نرم افزار رو قانونی خریدم و الباقی همه کرک شدن حتی همین سیستم عاملی که دارم باهاش کار میکنم کرک شده ست)
تنها فقط به یه چیز تو کپی رایت معتقدم. اونم رعایت کپی رایت اثر ایرانیه و بس.
موفق باشید
چه ربطی داره ؟ شما اینا رو ترحمه کنید بفرستید برای دیتاسنتری ک ازش سرور دارید ، پنل تون هم میبندن میگن برو از همون ایران سرور بگیر !
پیشنهاد خوبی هم هست :دی منم ب شما سرور های داخل ایران پیشنهاد میکنم ، داخل ایران اصلا کپی رایت معنا و مفهومی نداره !
درباره گوگل هم ، نگران نباشید .... اونطوری ک فک میکنید نیست ... مگر اینکه مطالب تون هم کپی باشه .