توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در کپی کردن متن در سرور جازی
farbodsteps
May 6th, 2016, 23:30
سلام
چند ساعتی هست که دیگه نمی تونی متنی رو تو سرور مجازی کپی کنم و تو سیستم خودم پیست کنم قبلا می تونستم ولی الان نمیشه مشکل از کجاست؟
mizban97
May 6th, 2016, 23:45
سلام
چند ساعتی هست که دیگه نمی تونی متنی رو تو سرور مجازی کپی کنم و تو سیستم خودم پیست کنم قبلا می تونستم ولی الان نمیشه مشکل از کجاست؟
سلام
یکبار وی پی اس ریستارت کنید
مجددا امتحان کنید مشکل حل میشه.
yourhosting
May 6th, 2016, 23:45
در task manager vps پروسس rdp clipboard رو kill کنید و مجددا اجراش کنید حل میشود
kool
May 6th, 2016, 23:51
همچنین در نهایت چک کنید در تنظیمات ریموت دسکتاپ در Local Resources گزینه Clipboard تیک داشته باشه.
farbodsteps
May 6th, 2016, 23:55
در task manager vps پروسس rdp clipboard رو kill کنید و مجددا اجراش کنید حل میشود
میشه مسیر دقیقش رو بگید
kool
May 7th, 2016, 00:10
میشه مسیر دقیقش رو بگید
شما در Run عبارت taskmgr رو تایپ کرده و اینتر بزنید. سپس در صفحه باز شده در Processes پروسس rdpclip.exe می باشد.
mizban97
May 7th, 2016, 00:13
میشه مسیر دقیقش رو بگید
به زبان ساده شما روی نوار استارت کلیک راست کنید سپس گزینه task manager باز کنید و از بخش پراسس ها میتونید kil کنید
این دوستمون kool (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=44460) واضح توضیح دادند کمی دقت کنید به نتیجه می رسید.
kool
May 7th, 2016, 00:27
همچنین بعد از End Process کردن برای ران شدن مجدد فایل زیر رو اجرا کنید:
C:\Windows\System32\rdpclip.exe
و یا در استارت در قسمت جستجو عبارت rdpclip رو تایپ کنید تا ساده تر در دسترس قرار گیرد.