PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل درگاه های whmcs

arvin_b
May 6th, 2016, 12:55
با سلام خدمت اساتید و دوستان محترم

بنده مشکلی دارم که شدیدا مشکل ساز شده و هنوز دلیل مشخصی برای این مشکل پیدا نکردم

تمامی دوستان درجریان هستند به دلیل بسته شدن درگاه های واسط چند وقتی هست باید دائم جا به جا شد

بنده بعد از هر جا به جایی برای درگاه جدید به مشکل میخورم

داخل فاکتور که میشم گزینه پرداخت را که میزنم کلا به صفحه اول سایت برمیگرده بعد از کلی دستکاری که هیچ نتیجه ای نداره خودش خود به خود درست میشه کجا کار مشکل داره که به صفحه اول سایت برمیگرده و کلا به سایت درگاه انتقال داده نمیشه ؟

الان هیچ اروری نداره داخل ارور لاگ ها هم چیزی ثبت نشده نمیدونم چرا به صفحه اول سایت برمیگرده

avatco
May 6th, 2016, 15:18
سلام

خوب برگشت به صفحه اول سایت که شاید برای این هست که ماژول پرداخت نمیتونه به API و وب سرویس دسترسی پیدا کنه کال بک عمل میکنه برمیگرده ، که باید برگرده به صفحه فاکتور نه صفحه اول سایت ! این مورد یا ماژول شما مشکل داره یا .....
دستکاری هم نیاز نیست ، فقط باید در صورت نیاز آدرس وب سرویس جدید و بدون فـــیلتر شرکت سرویس دهنده خدمات پرداخت رو ویرایش کنید

شما الان این ماژول رو دانلود کنید و بدون تغییر در هاست آپلود کنید ، بعد اطلاع دهید تست کنم
https://faragate.com/files/uploads/plugin/13/Faragate_WHMCS_modules.zip

arvin_b
May 8th, 2016, 12:01
سلام

با تشکر از پاسخ شما دوست گرامی

انجام شد باز هم مشکل داره چند وقت پیش هم با زرین پال همین مشکل را داشتم سیستم را آپدیت کردم به آخرین نسخه مشکل حل شد

الان دوتا درگاه فعال کردم هر دو این مشکل را داره هیچ کجا هم چیزی ثبت نمیشه که مشکل چی هست

نمیدونم مشکل از سایت هست یا سرور شاید هم ماژول ها هیچ اروری ندارم

avatco
May 9th, 2016, 01:18
با ما در تلگرام در ارتباط باشید تا بررسی کنیم

احتمالا یا از نسخه ای هست که استفاده میکنید ! یا از فایل ماژول و وب سرویس تعریف شده

با ما در ارتباط باشید بررسی کنیم

AriyanPayamak
May 10th, 2016, 11:50
سلام ، من هم این مشکل رو داشتم ، روی نسخه های 5 این مشکل وجود نداشت . من به نسخه 6.2 آپدیت که کردم درگاه ها اول درست کار میکرد بعد کلا هر فاکتوری میزدی توی حساب کاربر پرداخت شده رد می کرد و می رفت توی مرحله تایید شده .
این از مشکلاتی هست که وجود دارد .
شما باید یک بار دیگر نسخه آخر رو نصب کنید . یا به روز رسانی کنید. مشکل برطرف خواهد شد.