شرکت تندیس ایده جوان از افرادی که در زمینه ی طراحی سایت با php فعالیت دارند و به وردپرس و نرم افزار متن باز GIMP مسلط هستند برای همکاری در طراحی سایت کرمانشاه (http://kermanshahsite.com) دعوت به عمل می آورد .
همکاری بصورت دور کاری هم پذیرفته میشود اما اولویت با افرادی است که در کرمانشاه ساکن هستند.
جهت دریافت جزئیات و شرایط بیشتر پیام خصوصی ارسال کنید.
iHSG
May 5th, 2016, 16:11
سلام
تو کل ایران شاید یکی دو نفر بیشتر نباشن که تو Gimp حرفی برای گفتن داشته باشن بعد شما انتظار دارید تو کرمانشاه بتونید نیرو پیدا کنید.
من خیلی وقت پیش در انجمن های مختلف فقط دنبال یکی بودم که یه طراحی با Gimp برام انجام بده اما هیچ کس نبود و الانم نیست چون در ایران فتوشاپ رایگانه هیچ کس نمیاد سراغ Gimp به همین دلیل منابع آموزشی فارسیش هم خیلی کمه شاید فقط یکی دو تا اونم وبلاگ فارسی برای Gimp موجود باشه که اونم به خاطر اینه که بعضی ها هستن که در همین ایران واقعاً به کپی رایت اهمیت میدن و با هر سختیش می خوان رعایتش کنن اما خب تعدادشون از انگشت کوچکه پا هم در ایران کمتره.
jox
May 5th, 2016, 16:21
به هر حال رعایت کپی رایت برای ما خیلی مهمه و تحت هیچ شرایطی با فتوشاپ کار نخواهیم کرد چون من به شخصه به کپی رایت خیلی پایبندم و اگه روزی هم بخوام از فتوشاپ استفاده کنم لایسنس قانونیش رو خریداری میکنم.
اما در حال حاضر هم قیمتش بالاست و هم ایران رو تحریم کرده!
کسانی که در کرمانشاه بخوان با تیم ما کار طراحی وب انجام بدن و به php و وردپرس و html و css و سایر اصول پایه طراحی وب آشنا باشند. براشون دوره آموزشی رایگان GIMP برگذار خواهم کرد.
T.Toosi
May 5th, 2016, 16:43
باسلام، پروژه ای ؟ ساعتی ؟ استخدام ؟ لطفا اطلاعات بیشتر و تکمیلی برای بنده بفرستید.