PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست تمپلت ویندوز 2008 و 2003

trust toiler
May 5th, 2016, 01:40
با سلام و عرض ادب

نیاز به تمپلت ویندوز سرور 2003 و 2008 دارم که روش نرم افزار های لازم نصب باشه و تنظیم کامل باشه.
سایت های زیادی رو گشتم، اما یا لینک سالم نبود، یا نرم افزار نداشت یا مشکل دار بود

اگه عزیزان دارن ممنون میشم لطف کنند.

ضمنا سوالی داشتم، اگه بگردم میتونم تمپلت سنتوس که روش سی پنل نصب و کانفیگ حرفه ای شده باشه رو پیدا کنم ؟

SarirHost
May 5th, 2016, 03:19
تمپلیت برای چه پلت فرمی؟

irdata
May 5th, 2016, 08:14
با سلام من تمپ برای وی ام ویر دارم اگه به کارتون میاد از تو سرور لینک مستقیم بدم دانلود کنید

InterServer.ir
May 5th, 2016, 11:48
با سلام و عرض ادب

نیاز به تمپلت ویندوز سرور 2003 و 2008 دارم که روش نرم افزار های لازم نصب باشه و تنظیم کامل باشه.
سایت های زیادی رو گشتم، اما یا لینک سالم نبود، یا نرم افزار نداشت یا مشکل دار بود

اگه عزیزان دارن ممنون میشم لطف کنند.

ضمنا سوالی داشتم، اگه بگردم میتونم تمپلت سنتوس که روش سی پنل نصب و کانفیگ حرفه ای شده باشه رو پیدا کنم ؟

سلام

چه مواردی برای ویندوز نیاز دارید

در مورد سنت او اس و سی پنل بهتره اینکار رو نکنید استفاده از تمپلت مشکلاتی در سرور ایجاد خواهد کرد و سرور به خوبی زمانی که نصب شده کار نخواهد کرد.

نصب یه لینوکس حدود 10 دقیقه زمان میبره و ویندوز 7 دقیقه نمی ارزه از تمپلت استفاده شه چون همین زمان برای تغییر پارتیشن و ... صرف میشه.

trust toiler
May 5th, 2016, 17:51
با سلام من تمپ برای وی ام ویر دارم اگه به کارتون میاد از تو سرور لینک مستقیم بدم دانلود کنید
ممنون میشم عزیز

سلام

چه مواردی برای ویندوز نیاز دارید

در مورد سنت او اس و سی پنل بهتره اینکار رو نکنید استفاده از تمپلت مشکلاتی در سرور ایجاد خواهد کرد و سرور به خوبی زمانی که نصب شده کار نخواهد کرد.

نصب یه لینوکس حدود 10 دقیقه زمان میبره و ویندوز 7 دقیقه نمی ارزه از تمپلت استفاده شه چون همین زمان برای تغییر پارتیشن و ... صرف میشه.

نرم افزار های حیاتی مثل مرورگر ها، دانلود منجر، فعال بودن ریموت دسکتاپ و iis و ....

برای لینوکس حق با شماست اما ویندوز چون مشکلی ایجاد نمیکنه تمپلت باشه بهتره چون هم زمان بر هست هم نصب نرم افزار ها کار داره برای هر مشتری...
مثلا با idm ویندوز سرور خیلی سخته کار کرد و به نظرم مبلغی که برای سرور گرفته میشه به دردسرش نمی ارزه

ضمنا وقتی تمپلت لینوکسی بالا میاریم، گفته شده با اختلال و مشکل مواجه میشه، پس نباید سرور های مشتری رو هم در صورتی که سی پنل و ... بود با فایل تمپلت ova منتقل کنیم ؟؟؟

viasky
May 5th, 2016, 18:23
دوست گرامی این کار و ما 10 سال پیش انجام می دادیم
از روی تجربه 10 ساله عرض میکنم
این کار و اصلا انجام ندید
یا حداقل زحمت بکشید خودتون تمپلت و درست کنید ( این که کاری نداره)
این حاضر و آمده خواستن کاردستتون میده....
پیروز باشید