توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب در فارسی کردن ایمیل ها در whmcs
servermarkazi
May 4th, 2016, 20:00
سلام دوستان.
من میخوام ایمیل هامو به صورت دستی فارسی کنم چون یک بار از php my admin این کارو انجام دادم ایمیل ها درست شد اما تمامی اطلاعات دیگه به صورت علامت سوال در اومد.
حالا من میخوام ایمیل هارا به صورت دستی فارسی کنم منتها هرکار میکنم ذخیره نمیشه.
یعنی متن ها را از علامت سوال به متن دلخواه تغییر میدم اما وقتی ذخیره میکنم و میام بیرون باز برمیگرده به حالت پیشفرض و خراب میشه.
لطفا راهنماییم کنید.
باتشکر.
iServerco
May 4th, 2016, 20:19
سلام
اطلاعات تب مخصوص به ایمیل ها رو از phpmyadmin حذف کنید و مجدد اقدام کنید.
xmasoud
May 4th, 2016, 21:51
با سلام شما بايد whmcs خود را پس از نصب اوليه در فايل كانفيگ كد مربوط به يونيكد UTF8 را حذف كنيد البته اينو ذكر كنم كه اگر الان حذف كنيد همه ى كلمات به صورت علامت سوال در ميان و بايد كلمات فارسى را دوباره جايگزين كنيد.
موفق باشيد...
avatco
May 5th, 2016, 15:39
سلام
به صورت دستی کدینگ جداول دیتابیس مرتبط به ایمیل رو به utf8_general_ci تغییر بدید و از محیط WHMCS ایمیل هارو فارسی کنید
اگر نیاز بود در تلگرام پیام بدید من براتون توسط Teamviewer چند مورد رو انجام بدم ، یاد بگیرید باقی شو خودتون اصلاح کنید
موفق باشید
iHSG
May 5th, 2016, 16:03
سلام
می دونید UTF-8 استاندارد ترین کدینگ برای رمزگذاری Unicode که فارسی هم جزوش میشه هست اما متاسفانه چون ایمیل های فارسی شده در نت با کدینگ دیگه ای نوشته شدن شما رو ترغیب میکنن که کدینگ کل دیتابیس whmcs رو تغییر بدید که این کار واقعاً اشتباهه و در آینده ممکنه مشکل ساز بشه.
حتی وقتی لایسنس فارسی ساز رو از http://faraso.org بخرید به صورت UTF-8 بهتون تحویل میدن و دیگه نیازی به حذف اون خط UTF-8 در فایل کانفیگ نیست که این به خاطر اینه که شرکت فراسو استاندارد کار میکنه.
من همیشه سعی میکنم خودم ایمیل هام رو در همون حالت پیش فرض UTF-8 از بخش قالب های ایمیل پنل مدیریت WHMCS فارسی و شخصی سازی کنم تا اینکه تنبلی کنم و بخوام از ایمیل های فارسی شده آماده استفاده کنم.
شما که می خوای یه کار حرفه ای رو با whmcs راه اندازی کنی مسلماً باید وقت داشته باشی ایمیل های شرکتت هم طبق میل خودت ویرایش کنی.