خدمت تمام کاربران عزیز وب هاستینگ که این موضوع رو دنبال میکنن چند تا نکته رو میخوام عرض کنم
از اونجا که یک هفته ای هست به صورت روزانه دنبال سایت ارائه دهنه پنل پیامکی خوب میگردم
و تقریبا خیلی ها رو تست کردم
باید عرض کنم که سایت http://www.ippanel.net/ تغریبا کامل و خیلی به صرفه هست ، حداقل برای من و امثال من که میخوایم شروع کنیم ( با همت قوی اما سرمایه کم )
البته بررسی های من از این سامانه فقط طی زمان چند ساعت بوده که امروز وقت گذاشتم و این سامانه رو بررسی کردم
و فقط یک نظر شخصی هست و ممکنه که گاها اشتباه باشه
لازم دونستم که چندتا از ویِژگی های یک ارائه دهنه سامانه پیامکی رو عرض کنم و شما هم تو انتخاب هاتون این ویژگی ها رو مد نظر داشته باشید
تا بهترین سامانه رو برای ارائه خدماتتون انتخاب کنید
1.سایت ارائه دهنده معتبر و قابل ا طمینان باشه ( سامانه payamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614) در حال بررسی از طرف منه ;))
2.سامانه کارش رو شفاف انجام بده و مشری رو نپیچونه(مثلا بگه تعرفه پیامک 90 ریال وقتی بری ارسال کنی دربیاد 140ریال) سامانه payamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614) کامل تایید میشه
3. سامانه دارای امکانات کامل باشه(انواع روش های ارسال - انواع گزارش گیری ها و ...) سامانه payamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614) تایید میشه بجز یک مورد جزئی (ارسال از روی نقشه برای شهرهای کوچیک) البته شهر ما همچین کوچیک نیست و کلان شهر به حساب میاد.
4. دارای تعرفه های مناسب باشه ( چه از نظر نمایندگی ، چه از نظر تعرفه پیام کوتاه و خط ) در این زمینه سامانه payamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614) هیچ حرف و حدیثی رو باقی نمیذاره با این تعرفه های پایین
5.پشتیبانی خوب ( بعضی از سامانه ها زنگ میزنی جواب نمیدن-تیکت میزنی جواب نمیدن - پیر درمیارن ) در این زمینه هم من payamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614) رو تایید میکنم
6. سامانه دارای نسخه دمو باشه ( اکثر سامانه ها ا ین مورد رو دارن ) حتما قبل از خرید پنل نسخه دمو رو بررسی کنید تا از محیط کاری آگاه باشید
7. دارای چند درگاه پرداخت باشد ( که سامانه payamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614) فقط یک درگاه بانک ملت رو داره اما 3روش پرداخت داره که میتونه راضیتون کنه)
8. بازگشت وجه پیام های تح ویل نشده ( سامانه payamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614) این ادعا رو کرده اما من تست نکردم هنوز ) اینم تست میشه تا چند وقت دیگه
9.پشتیبانی از تمام اوپراتورهای ارسال 1000 و 2000 و 3000 و 5000 و021 و ... ( دوباره سامانه payamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614) کامل پشتیبانی میکنه
10.دارای شماره های عمومی کوتاه و رند ( شماره عمومی سامانهpayamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614) برای ارسال عمومی 100009 و 5000145ر و 5000949 هست که خوبه )
11. شماره اختصاصی رایگان روی هر پنل ( سامانه payamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614) از طریق سایت این ویژگی رو برای پنل سرور(رایگان) ارائه نکرده اما اگه از اینجا درخواست بدید فعال میشه)
12. زمان ارسال پیام کوتاه کم باشد( بازم payamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614) خیلی خوب از این مرحله عبور میکنه البته بازم سرعت ارسال پیامک ها به شماره ها هم بستگی داره ( مثلا پیش شماره های 1000 سریعتر ارسال میکنن )
12. ارسال پیامک های با حجم بالا در کمترین زمان ( من هنوز این قسمت رو در سامانه payamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614) تست نکردم)
13. سامانه ارسال پیامک علاوه بر تحت وب بودن بهتره دارای برنامه ت حت ویندوز و اندروید و ios هم باشه ( البته خیلی از سامانه ها این ویژگی ها رو ندارن جز چندتاشون)
اما برنامه موبایلی برای جذب مشتری خیلی به کار ادم میاد (خیلی از مشتری ها دسترسی به کامپیوتر ندارن یا اینکه سردرنمیارن یا نمیخوان سر دربیارن)
اگه در کل بخوام نظرم رو بدم در مورد سامانه payamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614)
میگم تا اینجا که کار کردم تقریبا عالیه جز چند موارد کوچیک که ذکر کردم
البته با این قیمت هیجا این امکانات رو به شما نمیدن
در ضمن اگه این همه وقت گذاشتم این مطلب رو نوشتم در خصوص تایید این سامانه
فقط به خاطر این بود که پشتیبانی این سامانه برام ارزش قائل شد و جواب و درخواست های من رو سریع داد
در ضمن اگه تعریف کردم حقیقت بوده ، من نه نسبتی با عوامل این سایت دارم و نه بازریاب هستم
صرفا یک مشتری معمولی هستم
tehranpanel
July 16th, 2017, 21:36
سلام آقای اسدزاده
لطفا یه شماره تماس بدید یا با شماره بنده تماس بگیرید
09192700012
ممنون
payamkutah
July 16th, 2017, 21:53
سلام آقای اسدزاده
لطفا یه شماره تماس بدید یا با شماره بنده تماس بگیرید
09192700012
ممنون
سلام
لطفا در ساعات اداری با شماره های موجود در بخش اطلاعات تماس ارتباط برقرار نمائید.
لطفا موارد مربوطه را در قالب تیکت پشتیبانی ارسال نمائید در اسرع وقت پاسخ داده خواهد شد.
تمامی کاربران عزیز در نظر داشته باشید بنا به قوانین انجمن وب هاستینگ تالک تمامی موارد پشتیبانی فقط و فقط باید از طریق خود سامانه انجام گردد،از ارسال هر نوع پیام مربوط به پشتیبانی سامانه در تاپیک در صورت امکان خودداری بفرمائید.
پیروز باشید
gigarayaneh
July 17th, 2017, 22:45
اطلاعیه مهم
قابل توجه کلیه نمایندگان پنل گلد و گلد پلاس
با توجه به رونمایی از پنل دوم سامانه پیام کوتاه ، اعلام میگردد لطفا هر چه سریعتر نسبت به ثبت نام در پنل جدید و دریافت تعرفه 85 ریال واقعی رایگان اقدام بفرمایند.
❗️ شایان ذکر است نمایندگان محترم میتوانند هم از این پنل و هم از پنل دوم برای ارسال استفاده نمایند.
❗️برخی از امکانات سامانه جدید
✉️ سرعت ارسال بسیار بالا از تمامی اپراتور ها
✉️ تعرفه کمتر در اپراتور های 5000 و اپراتور سیم کارت نسبت به پنل اول
✉️ خط خدماتی برای ارسال های (تسلیتی و تبریکاتی با حساسیت کمتر)
✉️ امکان در یافت تعهد و برداشتن تائید پیام برای خط خدماتی (برای ارسال های تکی)
✉️ امکان واگذاری بی نهایت پنل کاربری و نمایندگی
✉️ استفاده اسان از پنل برای کاربران و نمایندگان
✉️ قابلیت خرید شارژ به مبلغ دلخواه حتی کمتر از 10 هزار تومان
✉️ امکان استفاده از درگاههای بانک به پرداخت ملت و بانک پارسیان
✉️ کاهش تعرفه ارسال به تعرفه های کمتر از تعرفه 85 ریال(برای اولین بار در ایران)
✉️ درگاه عمومی برای شارژ کاربران و نمایندگان زیر مجموعه
✉️ وجود خط ویژه با تعرفه 5 تومان (بدون بازگشت هزینه بلک لیست)
✉️ آپدیت جدید بانک شماره سامانه
✉️ و 10 ها امکان دیگر
❗️ برای دریافت پنل از طریق تیکت اقدام نمایید.
❗️ دستور العمل دریافت این پنل برای دیگر کاربران با تخفیف تعرفه بزودی اعلام خواهد شد.
-----------------------
آقا دموی آنلاین از پنل فوق بدهید تا ما هم ببنیم چطوریه!
شرایط را برای دیگر کاربران اعلام کنید
- - - Updated - - -
💢 اطلاعیه مهم
📍قابل توجه کلیه نمایندگان پنل گلد و گلد پلاس
📍 با توجه به رونمایی از پنل دوم سامانه پیام کوتاه ، اعلام میگردد لطفا هر چه سریعتر نسبت به ثبت نام در پنل جدید و دریافت تعرفه 85 ریال واقعی رایگان اقدام بفرمایند.
❗️ شایان ذکر است نمایندگان محترم میتوانند هم از این پنل و هم از پنل دوم برای ارسال استفاده نمایند.
❗️برخی از امکانات سامانه جدید
✉️ سرعت ارسال بسیار بالا از تمامی اپراتور ها
✉️ تعرفه کمتر در اپراتور های 5000 و اپراتور سیم کارت نسبت به پنل اول
✉️ خط خدماتی برای ارسال های (تسلیتی و تبریکاتی با حساسیت کمتر)
✉️ امکان در یافت تعهد و برداشتن تائید پیام برای خط خدماتی (برای ارسال های تکی)
✉️ امکان واگذاری بی نهایت پنل کاربری و نمایندگی
✉️ استفاده اسان از پنل برای کاربران و نمایندگان
✉️ قابلیت خرید شارژ به مبلغ دلخواه حتی کمتر از 10 هزار تومان
✉️ امکان استفاده از درگاههای بانک به پرداخت ملت و بانک پارسیان
✉️ کاهش تعرفه ارسال به تعرفه های کمتر از تعرفه 85 ریال(برای اولین بار در ایران)
✉️ درگاه عمومی برای شارژ کاربران و نمایندگان زیر مجموعه
✉️ وجود خط ویژه با تعرفه 5 تومان (بدون بازگشت هزینه بلک لیست)
✉️ آپدیت جدید بانک شماره سامانه
✉️ و 10 ها امکان دیگر
❗️ برای دریافت پنل از طریق تیکت اقدام نمایید.
❗️ دستور العمل دریافت این پنل برای دیگر کاربران با تخفیف تعرفه بزودی اعلام خواهد شد.
-----------------------
آقا دموی آنلاین از پنل فوق بدهید تا ما هم ببنیم چطوریه!
شرایط را برای دیگر کاربران اعلام کنید
payamkutah
July 17th, 2017, 23:14
سلام
این طرح فعلا برای نمایندگان پنل گلد و پلاس گلد میباشد.
لطفا تمامی موارد را بطور کامل مطالعه نمائید موارد اعلامی شما توضیح داده شده است.
تمامی نمایندگان گلد و پلاس گلد بصورت رایگان میتوانند از تعرفه 85 ریال واقعی در پنل دوم ما استفاده نمایند.
برای دریافت کافیست درخواست خود را در قالب تیکت اعلام نمایند.
دستورالعمل دریافت این پنل برای دیگر کاربران متعاقبا اعلام خواهد شد.
Sohan Roh
July 20th, 2017, 18:06
با سلام.
خط خدماتی اختصاصی دارید و یا یک خط 1000 میتونیم بگیریم برامون خدماتی کنید ؟
ممنونم.
payamkutah
July 21st, 2017, 11:20
با سلام.
خط خدماتی اختصاصی دارید و یا یک خط 1000 میتونیم بگیریم برامون خدماتی کنید ؟
ممنونم.
درود بر شما
خطوط عمومی خدماتی : 2 خط عمومی در پنل موجود هست و میتونید از این خطوط پیام های اطلاع رسانی ارسال نمائید.
خط اختصاصی خدماتی : خط اختصاصی خدماتی نیز موجود است و میتوانید پیام خود را سفارش دهید تا ارسال انجام شود.
خط اختصاصی رایگان: بله میتوانید بصورت رایگان خط اختصاصی از اپراتور 1000 ثبت کنید و آن را خدماتی نمائید.
تمامی شرایط برای شما محیا میباشد.از طریق تیکت مورد خود را اعلام نمائید تا راهنمایی های لازم انجام شود.
siamak8383
July 27th, 2017, 10:47
سلام
لطفا تعرفه نام کاربری betanet2010 را کاهش دهید
با سپاس
payamkutah
July 27th, 2017, 10:52
سلام
لطفا تعرفه نام کاربری betanet2010 را کاهش دهید
با سپاس
با سلام و عرض ادب.
کاهش تعرفه 93 ریال برای شما انجام شد.
لطفا برای اعمال تغییرات یکبار از پنل خود خارج و مجددا وارد شوید.
خطوط خدماتی عمومی (برای ارسال اطلاع رسانی به بلک لیست) نیز به درخواست تیکتی شما به پنل شما اضافه گردید.
AINALE
August 2nd, 2017, 11:31
با سلام
www.Payamkutah.com (http://payamkutah.com) فرم عضویت رو نمیاره
ippanel هم بالا نمیاد
RealHAM
August 2nd, 2017, 11:56
سلام
بنده در سامانه جدید ثبت نام کردم، لطفاً نام کاربر FbnmLLC به تعرفه عنوان شده در تاپیک ارتقا دهید.
یک سوال؟ پنل قدیمی و پنل جدید چه تفاوتی دارند که همکارانتان فرمودند مجدد ثبت نام کنیم ؟
با احترام
abc500x500
August 2nd, 2017, 16:04
یک سوال کلی درباره پنلهای شما دارم چون میخواستم اگر کارمندی مسئول استفاده از پنل شد تحت کنترل باشد.
سوال
آیا در پنل هر متن پیامکی که ارسال میشود در پنل بصورت دائمی همراه با ip و ساعت ارسال ذخیره می گردد؟ (جهت کنترل پیامهای ارسالی)
مثل همین پستهای این فروم که هرکس مطلبی مینویسد برای همیشه ثبت میشود.
payamkutah
August 3rd, 2017, 18:40
سلام
بنده در سامانه جدید ثبت نام کردم، لطفاً نام کاربر FbnmLLC به تعرفه عنوان شده در تاپیک ارتقا دهید.
یک سوال؟ پنل قدیمی و پنل جدید چه تفاوتی دارند که همکارانتان فرمودند مجدد ثبت نام کنیم ؟
با احترام
تعرفه شما کاهش داده شد و بر روی 93 ریال تنظیم شد.
تفاوتی در پنل ها وجود ندارد ولی امکانات جدید در سامانه دوم ارائه خواهد شد و پشتیبانی در سامانه جدید بهتر و سریعتر انجام میشود.
- - - Updated - - -
یک سوال کلی درباره پنلهای شما دارم چون میخواستم اگر کارمندی مسئول استفاده از پنل شد تحت کنترل باشد.
سوال
آیا در پنل هر متن پیامکی که ارسال میشود در پنل بصورت دائمی همراه با ip و ساعت ارسال ذخیره می گردد؟ (جهت کنترل پیامهای ارسالی)
مثل همین پستهای این فروم که هرکس مطلبی مینویسد برای همیشه ثبت میشود.
سلام
بله...
تمام مشخصات ارسال با شناسه کد بالک، بصورت دائمی در پنل ذخیره میشود.
در نظر داشته باشید امکان حذف پیام ارسالی در پنل ها وجود دارد ، اما تراکنش مربوط به ارسال پیام به همراه کد بالک ارسالی در بخش گزارشات مالی ثبت میشود و با این کد نیز میتوانید ارسال را استعلام نمائید.
Sither
August 11th, 2017, 22:40
با سلام
در مورد خرید پنل پیامکی و پیامک صوتی سوالاتی داشتم، ممنون میشم راهنمایی کنید.
۱- از سامانه پیامکی تنها به منظور تایید شماره موبایل کاربران استفاده خواهیم نمود و هیچگونه پیامک تبلیغاتی و... نخواهیم داشت، آیا خطی وجود دارد که تضمین کند تمام پیامکهای ما به دست ثبت نام کنندگانمان میرسد؟
۲- همچنین میخواهیم در صورت وجود مشکل در پیامک و یا درخواست خود کاربران، کد تایید با استفاده از پیامک صوتی برایشان خوانده شود، آیا این امکان وجود دارد؟
۳- تمام فایلهای صوتی توسط سیستم ما ایجاد می شوند، آیا امکان بارگزاری آنها برای خواندن در پیامک صوتی مقدور میباشد؟
۴- آیا وبسرویس و api موارد فوق وجود دارد و قابل استفاده است؟
با تشکر
payamkutah
August 13th, 2017, 09:23
با سلام
در مورد خرید پنل پیامکی و پیامک صوتی سوالاتی داشتم، ممنون میشم راهنمایی کنید.
۱- از سامانه پیامکی تنها به منظور تایید شماره موبایل کاربران استفاده خواهیم نمود و هیچگونه پیامک تبلیغاتی و... نخواهیم داشت، آیا خطی وجود دارد که تضمین کند تمام پیامکهای ما به دست ثبت نام کنندگانمان میرسد؟
۲- همچنین میخواهیم در صورت وجود مشکل در پیامک و یا درخواست خود کاربران، کد تایید با استفاده از پیامک صوتی برایشان خوانده شود، آیا این امکان وجود دارد؟
۳- تمام فایلهای صوتی توسط سیستم ما ایجاد می شوند، آیا امکان بارگزاری آنها برای خواندن در پیامک صوتی مقدور میباشد؟
۴- آیا وبسرویس و api موارد فوق وجود دارد و قابل استفاده است؟
با تشکر
سلام
1- شما میتوانید از خطوط خدماتی عمومی برای ارسال پیام های اطلاع رسانی خود به کاربران استفاده نمایید.این خطوط قابلیت ارسال به بلک لیست را نیز دارند.
درصورتی که قطعی در اپراتور نباشد بله پیام های شما ارسال میگردد.
2- ارسال پیام صوتی از وب سرویس امکان پذیر است و میتوانید این مورد را بصورت اختصاصی کد نویسی نمایید.
3- بله امکان بارگذاری نیز وجود دارد و میتوانید پیام های خود بارگذاری نمایید تا ارسال انجام گردد.
4- بله وب سرویس مورد نیاز برای استفاده شما در بخش خدمات وب سرویس > وب سرویس وجود دارد و میتوانید از آن استفاده نمایید.
payamkutah
August 13th, 2017, 20:47
با سلام
www.Payamkutah.com (http://payamkutah.com) فرم عضویت رو نمیاره
ippanel هم بالا نمیاد
سلام
دوست و همشهری گرامی مشکلی در هیچ یک از دامنه های ما وجود ندارد.
لطفا مجددا تست نمائید.
به اطلاع عموم کاربران و نمایندگان عزیز میرساند خط عمومی ویژه از اپراتور 2000 با تعرفه ارسال مشابه با اپراتور 5000 به سامانه اضافه گردید.
شایان ذکر است اپراتور 2000 یکی از با کیفیت ترین اپراتور ، حال حاضر کشور میباشد که با تعرفه ارزان میتوانید از این اپراتور استفاده نمائید.
خط ویژه 2000135 بصورت همگانی به پنل ها اضافه شده است و نیازی به درخواست ندارد.
AHFgroup
August 14th, 2017, 11:39
از سامانه ایشون استفاده میشه راضی هستم
از نظر من تنها مشکل قالب هست ,خوشگل تر بشه عالی میشه
از نظر قیمت ,پشتیبانی و... عالی هست
gigarayaneh
August 14th, 2017, 13:00
با سلام
قالب سایت و سیستم خیلی خوب نیست اصلا زیبایی و کارایی ندارد!
سیستم جدید هم که به کسی هنوز نشون نداده اند که ببنیم چطوری هست!
لا اقل از سیستم جدید یه دموی آنلاین قرار می دادند ببنیم مثل این یکیه یا بهتره!
payamkutah
August 14th, 2017, 13:14
با سلام
قالب سایت و سیستم خیلی خوب نیست اصلا زیبایی و کارایی ندارد!
سیستم جدید هم که به کسی هنوز نشون نداده اند که ببنیم چطوری هست!
لا اقل از سیستم جدید یه دموی آنلاین قرار می دادند ببنیم مثل این یکیه یا بهتره!
سلام
دوست گرامی سیستم جدید بغیر از کاربران خاص و کاربرانی که سالها با ما همکاری داشته اند به هیچ کاربری واگذار نشده است و امکان دارد واگذار نگردد مگر به دستور مجدد مدیریت محترم.
سامانه ای که هم اکنون به کاربران عزیز واگذار شده است بدون شک بــهترین ، جـــامعترین ، کـــاملترین ، و پـــر امکانات ترین پنل حال حاضر کشور است و در این شکی نیست،ولی ممکن است در برخی موارد مثل قالب آن مواردی باشد که نیاز به تغییرات کلی دارد.
پیشنهاد ما برای شما لطفا از چند سامانه دیگر نیز استفاده نمائید و تمامی امکانات،تعرفه ها ، پشتیبانی و... را با هم مقایسه کنید، به احتمال پنل مورد پسند شما پنلی بغیر از سامانه پیام کوتاه باشد.
- - - Updated - - -
از سامانه ایشون استفاده میشه راضی هستم
از نظر من تنها مشکل قالب هست ,خوشگل تر بشه عالی میشه
از نظر قیمت ,پشتیبانی و... عالی هست
با سلام و احترام
کاربر عزیز ضمن تشکر از حسن انتخاب و نظر شما ، تغییرات کلی در قالب در دستور کار بخش فنی قرار دارد ولی به دلیل اینکه قالب فعلی بدون نیاز به اپلیکیشن در گوشی های هوشمند نیز قابل استفاده است ، تلاش میشود قالبی ایجاد شود بدون نیاز به اپلیکیشن با مرورگر های موبایل نیز سازگاری کامل داشته باشد
با سپاس، پیشنهاد شما نیز ثبت شد و به بخش فنی ارجاع میگردد.
jafar-alizadeh
August 14th, 2017, 18:08
سلام
دوست و همشهری گرامی مشکلی در هیچ یک از دامنه های ما وجود ندارد.
لطفا مجددا تست نمائید.
به اطلاع عموم کاربران و نمایندگان عزیز میرساند خط عمومی ویژه از اپراتور 2000 با تعرفه ارسال مشابه با اپراتور 5000 به سامانه اضافه گردید.
شایان ذکر است اپراتور 2000 یکی از با کیفیت ترین اپراتور ، حال حاضر کشور میباشد که با تعرفه ارزان میتوانید از این اپراتور استفاده نمائید.
خط ویژه 2000135 بصورت همگانی به پنل ها اضافه شده است و نیازی به درخواست ندارد.
درود و وقت شما بخیر باشه
بنده چن سالی ست از سرویس های خوب شما بهره می برم
سوالی دارم این خطوط ویژه هم فعل حال فروشش رو دارید ؟ قیمت هاش رو میشه بفرمائید ؟
بااحترام
payamkutah
August 14th, 2017, 22:12
درود و وقت شما بخیر باشه
بنده چن سالی ست از سرویس های خوب شما بهره می برم
سوالی دارم این خطوط ویژه هم فعل حال فروشش رو دارید ؟ قیمت هاش رو میشه بفرمائید ؟
بااحترام
سلام و احترام
با تشکر از نظر لطف شما ، اگر منظورتان خط 2000135 هست .
این خط بر روی تمامی پنل ها فعال است و تعرفه ان با اپراتور های 50002 و 50004 برابر است.
jafar-alizadeh
August 14th, 2017, 23:20
سلام و احترام
با تشکر از نظر لطف شما ، اگر منظورتان خط 2000135 هست .
این خط بر روی تمامی پنل ها فعال است و تعرفه ان با اپراتور های 50002 و 50004 برابر است.
درود و ممنون از پاسخ شما
خیر منظورم خرید خط اختصاصی ویژه هست
قیمتش رو ممیشه بفرمائید:x
payamkutah
August 15th, 2017, 10:37
درود و ممنون از پاسخ شما
خیر منظورم خرید خط اختصاصی ویژه هست
قیمتش رو ممیشه بفرمائید:x
سلام و درود بر شما
قیمت خط ها نسبت به تعداد ارقام و اپراتور متفاوت است.
خطوط از رایگان هست تا چند صد هزار تومان مثل خطوط 8 رقمی از اپراتور 1000.
شما میتوانید 1 خط 14 رقمی از اپراتور 1000 و 1 خط 14 و یا 15 رقمی از اپراتور های 5000 انتخاب و ثبت نمائید.
قیمت خطوط را نیز میتوانید از بخش مدیریت و تنظیمات > قیمت گذاری خطوط و یا عملیات حساب > خرید شماره مشاهده بفرمائید.
با افتخار در خدمتتون هستیم.
BGN13
August 15th, 2017, 13:22
سلام و وقتتون بخیر
نمایندگی سیلور ثبت نام کردم.
توی پست اول فرموده بودید پیام بدیم خدمتتون که تعرفه رو مطابق تاپیک تنظیم کنید.
با نام کاربری همین انجمن ثبت نام انجام شده.
August 15th, 2017, 15:39
با سلام و احترام
کاربر عزیز ضمن تشکر از حسن انتخاب و نظر شما ، تغییرات کلی در قالب در دستور کار بخش فنی قرار دارد ولی به دلیل اینکه قالب فعلی بدون نیاز به اپلیکیشن در گوشی های هوشمند نیز قابل استفاده است ، تلاش میشود قالبی ایجاد شود بدون نیاز به اپلیکیشن با مرورگر های موبایل نیز سازگاری کامل داشته باشد
با سپاس، پیشنهاد شما نیز ثبت شد و به بخش فنی ارجاع میگردد.
درود.
از کاربران قدیمی شما هستیم.قالب تغییر کرده؟برای من هنوز نشده
امکان پیام خصوصی ندارم ,
امیرحسین فلاح هستم , 09125506439
2تا پنل دارم از شما با همین مشخصات
payamkutah
August 15th, 2017, 19:07
سلام و وقتتون بخیر
نمایندگی سیلور ثبت نام کردم.
توی پست اول فرموده بودید پیام بدیم خدمتتون که تعرفه رو مطابق تاپیک تنظیم کنید.
با نام کاربری همین انجمن ثبت نام انجام شده.
تعرفه شما بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه جدید مجلس) تنظیم شد.
برای فعالسازی پنل خود تصویر کارت ملی خود را از بخش مدارک بارگذاری نمائید.
برای انتخاب و ثبت خطوط اختصاصی خود به بخش عملیات حساب > خرید شماره مراجعه نمائید.1 خط از اپراتور 1000 و 1 خط از اپراتور های 5000 میتوانید به رایگان انتخاب نمائید.
اگر سوال دیگری داشتید در خدمتتون هستیم.
- - - Updated - - -
درود.
از کاربران قدیمی شما هستیم.قالب تغییر کرده؟برای من هنوز نشده
امکان پیام خصوصی ندارم ,
امیرحسین فلاح هستم , 09125506439
2تا پنل دارم از شما با همین مشخصات
سلام
خیر قالب تغییر نکرده است.مورد را مجددا بررسی نمائید.
به پاس همکاری چندین ساله شما با سامانه پیام کوتاه ،تعرفه شما با 3 ریال کاهش از تعرفه 93 به 90 ریال کـــاهش یافت.
AINALE
August 16th, 2017, 11:37
با سلام
با نام کاربری bahroz ثبت نام کردم
لطفا تعرفه ها رو کاهش بدین
ippanel
ممنون
kianfar
August 16th, 2017, 16:00
با سلام و احترام،
یوزر بنده sp96717 هستش، جهت کاهش تعرفه
ممنون از شما.
payamkutah
August 16th, 2017, 16:12
با سلام
با نام کاربری bahroz ثبت نام کردم
لطفا تعرفه ها رو کاهش بدین
ippanel
ممنون
با سلام و عرض ادب
تعرفه شما بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه جدید مجلس) تنظیم شد.
برای انتخاب و ثبت خطوط اختصاصی خود به بخش عملیات حساب > خرید شماره مراجعه نمائید.1 خط از اپراتور 1000 و 1 خط از اپراتور های 5000 میتوانید به رایگان انتخاب نمائید.
اگر سوال دیگری داشتید در خدمتتون هستیم.
payamkutah
August 21st, 2017, 10:29
با سلام و احترام،
یوزر بنده sp96717 هستش، جهت کاهش تعرفه
ممنون از شما.
سلام
تعرفه شما بر روی 93 ریال از اپراتور 5000 قرار گرفت.
هم اکنون کینوانید از امکانات سامانه استفاده نمائید.
در صورت بروز هرگونه سوال میتوانید از بخش پشتیبانی با ما در ارتباط باشید!
taranoome
August 21st, 2017, 22:20
با سلام و خسته نباشید
user : persian20
با تشکر
payamkutah
August 22nd, 2017, 08:40
با سلام و خسته نباشید
user : persian20
با تشکر
با سلام و عرض ادب
تعرفه شما بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه جدید) تنظیم شد.
هم اکنون میتوانید از امکانات پنل خود استفاده نمایید.
برای ثبت 2 خط اختصاصی رایگان از اپراتور های 1000 و 5000 به بخش عملیات حساب > خرید شماره مراجعه نمایید.
gigarayaneh
August 22nd, 2017, 16:53
با سلام
دوست عزیز این پیامک که امروز فرستادید چیه!
ارسال به بلک لیست 7 تومان!
payamkutah
August 22nd, 2017, 18:08
با سلام
دوست عزیز این پیامک که امروز فرستادید چیه!
ارسال به بلک لیست 7 تومان!
سلام
هیچ پیامی از طرف سامانه پیام کوتاه با این موضوع ارسال نشده است.
ارسال به شماره های بلک لیست با این تعرفه در حالت عادی غیر ممکن میباشد.
لطفا به شماره و به ادرس انتهایی پیام دقت بفرمائید.
با احترام
gigarayaneh
August 22nd, 2017, 20:10
با سلام
بله شباهت سایت فوق با سایت شما یک حرف بود!
با تشکر
larsa.soft
August 31st, 2017, 15:36
سلام افر جدید الان چی موجوده و چیکار باید کرد
payamkutah
September 1st, 2017, 15:02
سلام افر جدید الان چی موجوده و چیکار باید کرد
سلام
طرح اعلامی دائمی است و شما میتوانید به رایگان تعرفه 93 ریال را دریافت نمائید.
برای توضیحات کامل به پست اول مراجعه بفرمائید.
در خدمت شما هستیم!
█ ضمن تبریک به مناسبت عید سعید غدیر و عید قربان، به اطلاع می رساند تا روز عید غدیر، با خرید هر 10 میلیون تومان، 10 درصد شارژ بیشتر به عنوان هدیه دریافت نمایید.
1- اعتبار دریافت شده در این طرح تاریخ انقضا ندارد!
2- تمامی کاربران و نمایندگان شما نیز می توانند از این طرح استفاده نمایند که در این صورت، علاوه بر 10 درصد افزایش اعتبار برای آن ها، 10 درصد به سود تمامی نماینده های مستقیم و غیر مستقیم کاربر اضافه می گردد.
3- نمایندگان محترم لطفا نسبت به اطلاع رسانی به کاربران خود نیز اقدام فرمایید.
برای اطلاع از اخرین اخبار و اپدیت ها کانال اطلاع رسانی ما را در تلگرام دنبال کنید: Payamkutah_com@ (http://t.me/payamkutah_com)
سلام
قربان توی سایتتون ثبت نام کردم، 2 تا مورد هست
اولا که ارسال کد ظاهرا کار میکنه ولی هیچ کدی رو به موبایل(یا حتی ایمیل) بنده ارسال نمیکنه و چندین بار هم با همون محدودیت تایم بندی زدم ولی کدی دریافت نمیشه
مورد بعدی اینکه قبل ارسال همین کد حتی امکان ایجاد تیکت وجود ندارد و این مورد نیز با توجه به اینکه ارسال کد هم کار نمیکنه پشتیبانی رو سخت میکنه
حساب کاربری بنده با همین نام کاربری تو سایتتون هست ممنون میشم بهمراه تعرفه آفر فعال کنید.
یه مورد هم اینکه کد ارسالی به ایمیل رو هم درج کردم که ببینم اوکی هست یا نه که قبول نمیکنه
payamkutah
September 3rd, 2017, 15:49
سلام
قربان توی سایتتون ثبت نام کردم، 2 تا مورد هست
اولا که ارسال کد ظاهرا کار میکنه ولی هیچ کدی رو به موبایل(یا حتی ایمیل) بنده ارسال نمیکنه و چندین بار هم با همون محدودیت تایم بندی زدم ولی کدی دریافت نمیشه
مورد بعدی اینکه قبل ارسال همین کد حتی امکان ایجاد تیکت وجود ندارد و این مورد نیز با توجه به اینکه ارسال کد هم کار نمیکنه پشتیبانی رو سخت میکنه
حساب کاربری بنده با همین نام کاربری تو سایتتون هست ممنون میشم بهمراه تعرفه آفر فعال کنید.
یه مورد هم اینکه کد ارسالی به ایمیل رو هم درج کردم که ببینم اوکی هست یا نه که قبول نمیکنه
با سلام و احترام
کد فعالسازی به شماره موبایل شما ارسال میگردد.
موارد قابل ذکر :
کد فعالسازی پنل در همان پیامک اول مربوط به ارسال اطلاعات پنل وجود دارد و میتوانستید همان شماره را وارد نمائید ، ولی شما بعد از این پیام 5 بار اقدام به درخواست کد نموده اید به همین دلیل سیستم دچار مشکل شده و کدی که وارد کرده اید را شناسایی نکرده است.
در مواقعی که امکان ارسال تیکت ندارید لطفا از طریق شماره تماس های موجود اقدام فرمائید. از امروز نیز پشتیبانی تلگرامی سامانه فعال گردید که میتوانید از ان نیز استفاده نمائید.
پنل شما فعال شد و نیاز به کد تائید نمیباشد. تعرفه شما بر روی 93 ریال تنظیم شد.
با احترام
█ قابل توجه کلیه کاربران و نمایندگان عزیز:
█ لطفا بعد از ثبت نام به پیامک دریافتی خود دقت نمائید و کد تائید را از این پیامک به سامانه وارد کرده و پنل خود را فعال نمائید.در صورت ارسال درخواست متعدد کد ، سیستم دچار مشکل شده و ورود شما با اختلال مواجه خواهد بود.
█ برای تسریع در امور پشتیبانی و آموزش کاربران و نمایندگان عزیز پشتیبانی تلگرامی سامانه از طریق ای دی زیر انجام میگردد.
36673 (https://t.me/smspanel_support)
ای دی تلگرام بخش پشتیبانی: SmsPanel_Support@ (https://t.me/smspanel_support)
ashadata
September 25th, 2017, 15:21
باسلام
اگر نمایندگی نخوایم و پنل کاربری با
تعرفه 86 ریــــال بخواییم
امکانش هست ؟
payamkutah
September 26th, 2017, 12:54
باسلام
اگر نمایندگی نخوایم و پنل کاربری با
تعرفه 86 ریــــال بخواییم
امکانش هست ؟
سلام
بله این مورد امکان پذیر میباشد.
درصورت درخواست این تعرفه به همراه پنل کاربری هزینه فعالسازی آن نیز کمتر خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر از طریق تیکت پشتیبانی با مادر ارتباط باشید.
nima73
October 21st, 2017, 01:26
درود
نام کاربری بنده netazar هست
payamkutah
October 22nd, 2017, 14:18
درود
نام کاربری بنده netazar هست
با سلام
کاربر گرامی تعرفه شما بر روی 90 ریال تنظیم شد.
هم اکنون میتوانید از امکانات پنل خود استفاده نمائید.
(کاهش تعرفه پنل شما در همان لحظات اول درخوسات انجام شده است)
در صورت بروز هر گونه سوال و مشکل از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید!
gigarayaneh
November 7th, 2017, 20:13
با سلام
دوست گرامی شما یک سایت دیگه هم راه اندازی کرده اید!
http://www.gasedak.org/
شماره تماس و ... یکی می باشد!
payamkutah
November 7th, 2017, 20:28
با سلام
دوست گرامی شما یک سایت دیگه هم راه اندازی کرده اید!
http://www.gasedak.org/
شماره تماس و ... یکی می باشد!
سلام
بله در حال تست و رفع مشکلات سورس جدید هستیم.
بزودی اطلاعات تکمیلی اعلام خواهد شد.
█ کاربران عزیز منتظر خبر های خوب باشید!
M.D.A
November 7th, 2017, 22:13
نام کاربری pentaserver
amirff
November 7th, 2017, 23:18
سلام
بله در حال تست و رفع مشکلات سورس جدید هستیم.
بزودی اطلاعات تکمیلی اعلام خواهد شد.
█ کاربران عزیز منتظر خبر های خوب باشید!
اینم برا شماس؟
قیمتاش گرون تره
بعد این قابلیت تلگرامش یکم گرونه به نظرم... باید از پیام صوتی ارزون تر میزاشتین، برای ووکامرس نمیصرفه...
برا تبلیغ خوبه ولی... یا خبرنامه
gigarayaneh
November 7th, 2017, 23:32
با سلام
دوست عزیز شما در نسخه جدید از سایت
http://adspanel.ir/
نمایندگی گرفته اید!
payamkutah
November 7th, 2017, 23:32
اینم برا شماس؟
قیمتاش گرون تره
بعد این قابلیت تلگرامش یکم گرونه به نظرم... باید از پیام صوتی ارزون تر میزاشتین، برای ووکامرس نمیصرفه...
برا تبلیغ خوبه ولی... یا خبرنامه
سلام
بله بزودی اطلاعات تکمیلی اعلام خواهد شد و آفر ویژه رایگان نیز ارائه خواهد شد.
در این سامانه درکنار ارسال تلگرام هست و ارائه نمایندگی ، تعرفه های پیامکی زیر 85 ریال ( برای اولین بار ) ارائه شده است.
█ همیشه هدف ما این بوده است که با ارائه خدمات و پکیج های متنوع رضایت کاربران و نمایندگان عزیز جلب شود.
- - - Updated - - -
نام کاربری pentaserver
سلام
تعرفه شما بر روی 93 ریال تنظیم شد.
پنل شما فعال شده و هم اکنون میتوانید از امکانات سامانه استفاده نمائید.
شما میتوانید با مراجعه به بخش عملیات حساب > خرید شماره > سربرگ 1000 و یکی از 5000 ها ، از هر کدام 1 خط اختصاصی رایگان اتخاب و ثبت نمائید.
amirff
December 6th, 2017, 19:56
سلام ببخشید پنل من با اینکه از اینجا اقدام کردم، تعرفش رو 11 تومنه تا جایی که دیدم
mahmoudi.amir50@gmail.com
میشه بررسی کنین؟
payamkutah
December 7th, 2017, 23:09
سلام ببخشید پنل من با اینکه از اینجا اقدام کردم، تعرفش رو 11 تومنه تا جایی که دیدم
mahmoudi.amir50@gmail.com
میشه بررسی کنین؟
سلام
تعرفه شما از اپراتور 5000 برابر 93 ریال هست.
از بخش پروفایل بررسی بفرمائید.
اگر سوال دیگری داشتید در خدمت شما هستیم!
█ پشتیبانی سریع حتی در روز های تعطیل
TosanPoya
December 18th, 2017, 18:03
سلام
نام کاربری mobinsoft2017 لطفا تعرفه 93 ریال رو برای بنده فعال بفرمایید، با تشکر
payamkutah
December 19th, 2017, 18:27
سلام
نام کاربری mobinsoft2017 لطفا تعرفه 93 ریال رو برای بنده فعال بفرمایید، با تشکر
سلام
تعرفه شما در همان دقایق اول کاهش داده شد و از اپراتور 5000 برابر 93 ریال درج شد.
از بخش پروفایل بررسی بفرمائید.
اگر سوال دیگری داشتید در خدمت شما هستیم!
█ پشتیبانی سریع حتی در روز های تعطیل
amiry
January 3rd, 2018, 16:42
سلام
نام کاربری amiry ، لطفا برای بنده هم در صورت صلاحدید فعال نمایید .
ماژول WHMCS تون با نسخه 5 سازگار نیست؟
با تشکر
payamkutah
January 3rd, 2018, 19:17
سلام
نام کاربری amiry ، لطفا برای بنده هم در صورت صلاحدید فعال نمایید .
ماژول WHMCS تون با نسخه 5 سازگار نیست؟
با تشکر
با سلام و عرض ادب
همشهری گرامی تعرفه شما بنابه درخواست شما بر روی 93 ریال (با کاهش 32 ریالی) تنظیم شد.
افزونه موجود در بخش وب سرویس ، با نسخه 7 سیستم WHMCS است.اگر با نصب این افزونه موفق به رفع نیاز خود نشدید،لطفا از افزونه موجود در لینک زیر استفاده کرده و تست نمائید.
لینک افزونه ساز گار با نسخه های قدیمی WHMCS (http://payamkutah.com/ماژول-پیامک-سیستم-های-cms/)
█ اگر مورد دیگری داشتید با افتخار در خدمت شما و دیگر کاربران عزیز هستیم! █
█ پشتیبانی تلگرامی سامانه (https://t.me/smspanel_support) SmsPanel_Support@ (https://t.me/smspanel_support) █
amiry
January 3rd, 2018, 21:21
با سلام و عرض ادب
همشهری گرامی تعرفه شما بنابه درخواست شما بر روی 93 ریال (با کاهش 32 ریالی) تنظیم شد.
افزونه موجود در بخش وب سرویس ، با نسخه 7 سیستم whmcs است.اگر با نصب این افزونه موفق به رفع نیاز خود نشدید،لطفا از افزونه موجود در لینک زیر استفاده کرده و تست نمائید.
لینک افزونه ساز گار با نسخه های قدیمی whmcs (http://payamkutah.com/ماژول-پیامک-سیستم-های-cms/)
█ اگر مورد دیگری داشتید با افتخار در خدمت شما و دیگر کاربران عزیز هستیم! █
█ پشتیبانی تلگرامی سامانه (https://t.me/smspanel_support) smspanel_support@ (https://t.me/smspanel_support) █
پشتیبانی واقعا عالیه - در کمترین زمان ممکن مشکل ماژول whmcs رو حل کردن - این 5 ام سایتیه که طی 10 سال از خدمات sms شون استفاده می کنیم واقعا تا این لحظه راضی هستیم - امیدوارم به همین شکل ادامه پیدا کنه و موفق باشن .
djmohammad
January 12th, 2018, 20:55
درود
لطفا شرایط را با حساب کاربری بنده فعال نمایید
با تشکر
نام کاربری : silverlearns
vvkk68
January 13th, 2018, 00:27
سلام و وقت بخیر خدمت شما
لطفا شرایط را برای حساب کاربری بنده در صورت صلاحدید فعال نمایید.
با تشکر
نام کاربری : vvkk68
payamkutah
January 13th, 2018, 11:45
درود
لطفا شرایط را با حساب کاربری بنده فعال نمایید
با تشکر
نام کاربری : silverlearns
با سلام
تعرفه شما در همان دقایق اول به 93 ریال کاهش داده شده است.
در صورت بروز هرگونه سوال یا مشکل از طریق راه های ارتباطی با ما در ارتباط باشید!
payamkutah
January 14th, 2018, 08:59
سلام و وقت بخیر خدمت شما
لطفا شرایط را برای حساب کاربری بنده در صورت صلاحدید فعال نمایید.
با تشکر
نام کاربری : vvkk68
با سلام
تعرفه شما با کاهش 32 ریالی بر روی 93 ریال تنظیم شد.
هم اکنون میتوانید از امکانات حرفه ای سامانه پیام کوتاه استفاده نمایید.
برای دریافت 2 خط خدماتی از بخش پشتیبانی تیکت ارسال نمایید. از این خطوط میتوانید پیام های اطلاع رسانی خود را به بلک لیست ارسال نمایید.
برای ثبت 2 خط اختصاصی رایگان خود نیز میتوانید از بخش عملیات حساب > خرید شماره > سربرگ 1000 و 5000 اقدام نمایید.
اگر سوال دیگری داشتید با راه های ارتباطی ما تماس حاصل فرمایید.
AMIB
February 1st, 2018, 16:51
با سلام و تشکر پیشاپیش
نام کاربری بنده amibct
mnajafi33
February 1st, 2018, 19:35
باسلام و احترام
برای بنده هم فعال کنید
نام کاربری : mnajafi33
باتشکر
payamkutah
February 1st, 2018, 21:38
باسلام و احترام
برای بنده هم فعال کنید
نام کاربری : mnajafi33
باتشکر
با سلام
نام کاربری شما در بین کاربران سامانه پیام کوتاه یافت نشد.
لطفا از ادرس زیر وارد و مجددا ثبت نام نمائید و اعلام فرمائید تا تعرفه شما کاهش داده شود.
با احترام
www.Payamkutah.com
www.ippanel.net
mnajafi33
February 1st, 2018, 22:58
با سلام
نام کاربری شما در بین کاربران سامانه پیام کوتاه یافت نشد.
لطفا از ادرس زیر وارد و مجددا ثبت نام نمائید و اعلام فرمائید تا تعرفه شما کاهش داده شود.
با احترام
www.Payamkutah.com (http://www.Payamkutah.com)
www.ippanel.net (http://www.ippanel.net)
من الان پنلم شارژ داره خط اختصاصی دارم
payamkutah
February 2nd, 2018, 00:10
من الان پنلم شارژ داره خط اختصاصی دارم
با سلام و عرض ادب
مورد از طریق پیام خصوصی خدمت شما اعلام شد.
برای بهره مندی از تخفیف تعرفه و امکانات جدید مجددا در سامانه ثبت نام بفرمائید و اعلام کنید تا تخفیف تعرفه بصورت رایگان بر روی پنل شما اعمال گردد.
mnajafi33
February 2nd, 2018, 10:25
باسلام
ثبت نام مجدد انجام دادم
نام کاربری :roudanhost
مدارک پیوست شد.
لطفا فعال نماید
باتشکر
payamkutah
February 2nd, 2018, 11:15
باسلام
ثبت نام مجدد انجام دادم
نام کاربری :roudanhost
مدارک پیوست شد.
لطفا فعال نماید
باتشکر
سلام
تعرفه شما با کاهش 32 ریال بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه) از اپراتور 5000 تنظیم شد.
2 خط عمومی خدماتی برای ارسال پیام های اطلاع رسانی به بلک لیست نیز به پنل شما اضافه شد.
هم اکنون میتوانید با مراجعه به بخش عملیات حساب > خرید شماره ، 2 خط اختصاصی رایگان از اپراتور 1000 و 5000 با انتخاب شماره دلخواه ، ثبت نمائید.
اگر مورد و یا مشکلی داشتید از طریق راه های ارتباطی با ما در تماس باشید!
سلام
تعرفه شما با کاهش 32 ریال بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه) از اپراتور 5000 تنظیم شد.
هم اکنون میتوانید با مراجعه به بخش عملیات حساب > خرید شماره ، 2 خط اختصاصی رایگان از اپراتور 1000 و 5000 با انتخاب شماره دلخواه ، ثبت نمائید.
به مناسبت 22 بهمن و نزديك شدن به عيد نوروز 97، به اطلاع می رساند از 22 بهمن ماه الی 1 اسفندماه، با خرید هر 10 میلیون تومان، 10 درصد شارژ بیشتر به عنوان هدیه دریافت نمایید.
برای اطلاعات بیشتر از طریق تیکت با ما در ارتباط باشید!
Jai
March 16th, 2018, 23:44
با سلام ، لطفاً از قسمت پروفایل نمایندگی ۸۶ ریال برام یک تصویر از قسمت تعرفه ها بفرستید و قیمت آخر پنل نمایندگی گلد
payamkutah
March 17th, 2018, 00:40
با سلام ، لطفاً از قسمت پروفایل نمایندگی ۸۶ ریال برام یک تصویر از قسمت تعرفه ها بفرستید و قیمت آخر پنل نمایندگی گلد
سلام
تصویر خدمت شما ارسال شد.
اگر نیاز به تصویر تعرفه های کمتر نیز دارید بفرمائید در همین تاپیک براتون قرار بدیم.
توجه داشته باشید ثبت نام در پنل ها رایگــان میباشد و شما میتوانید بصورت رایگان در هر یگ از پنل ها ، حتی گلد (86 ریال) و یا پلاس گلد (85 ریال) ثبت نام کرده و بعد از ورود به سامانه از بخش "پروفایل" تعرفه ها را مشاهده بفرمائید.
37723
↑ فایل تصویر را مشاهده بفرمائید ↑
در صورتی که سوال دیگری دارید درخدمتتون هستیم!
█ پشتیبانی تمام روز واقعی حتی در روز های تعطیل █
█ پشتیبانی تلگرامی سامانه (https://t.me/SmsPanel_Support) █
www.Payamkutah.Com
www.ippanel.Net
alirezakhani
April 6th, 2018, 20:06
سلام ممونو از شما در وب سایت شما پنل ایجاد کردم
موفق و پیروز باشید
payamkutah
April 7th, 2018, 17:26
سلام ممونو از شما در وب سایت شما پنل ایجاد کردم
موفق و پیروز باشید
سلام
ضمن سپاس از حسن انتخاب شما
لطفا برای کاهش تعرفه به 93 ریال نام کاربری خودتون رو اعلام بفرمائید.
با احترام
█ پشتیبانی واقعی و سریع را با سامانه پیام کوتاه تجربه کنید! █
ParsWebIT
April 9th, 2018, 21:07
با سلام و عرض احترام،
برای ما طی کمتر از 5 دقیقه اکانت رو تایید و همچنین لطف فرمودند لیست قیمت رو برامون کمتر کردند.
همچنین 2 خط اختصاصی از اپراتور های 5000 و 1000 رو هم به صورت رایگان دادند و همچنین برای تمامی کاربران ما خط رایگان در نظر گرفتند.
از سرویس خوب و پشتیبانی به وقت شما کمال تشکر رو دارم.
payamkutah
April 10th, 2018, 15:05
با سلام و عرض احترام،
برای ما طی کمتر از 5 دقیقه اکانت رو تایید و همچنین لطف فرمودند لیست قیمت رو برامون کمتر کردند.
همچنین 2 خط اختصاصی از اپراتور های 5000 و 1000 رو هم به صورت رایگان دادند و همچنین برای تمامی کاربران ما خط رایگان در نظر گرفتند.
از سرویس خوب و پشتیبانی به وقت شما کمال تشکر رو دارم.
با سلام و عرض ادب
با سپاس از حسن انتخاب شما
تعرفه شما بر روی 93 ریال تنظیم شده است.
شما و تمامی کاربران زیر مجموعه شما میتوانید 1 خط اختصاصی 14 رقمی از اپراتور 1000 و 5000 (بصورت انتخابی) ثبت نمائید
برای فعالسازی 2 خط عمومی خدماتی (برای ارسال پیام اطلاع رسانی به بلک لیست ) از پنل خود تیکت ارسال نمائید تا همکاران این خطوط را به پنل شما اضافه نمایند.
در صورت بروز هرگونه سوال و مشکل میتوانید از بخش پشتیبانی تیکت ، از طریق پشتیبانی تلگرامی و... با ما در ارتباط باشید.
█ پشتیبانی واقعی و سریع را با سامانه پیام کوتاه تجربه کنید! █
unique2017
April 11th, 2018, 11:37
سلام آیا این پنل امکان داره که شماره هایی که براشون پیامک ارسال نمیشود را ابتدا به بگوید یا باید ارسال شود؟
payamkutah
April 11th, 2018, 20:31
سلام
شماره های بلک لیست بعد از ارسال مشخص میگردند و شما میتوانید با استفاده از امکان ***** کردن در بخش گزارشات از این شماره ها اطلاع داشته باشید.
شما میتوانید از تمامی شماره های بلک لیست نیز خروجی اکسل بگیرید و از طریق خطوط خدماتی یا سیم کارت اقدام به ارسال پیام به این شماره ها نمائید.
اگر سوال دیگری دارید بفرمائید.
با احترام
smsboard
April 29th, 2018, 11:05
سلام دوست عزیز
روز شما بخیر
من میخواستم پنل نمایندگی سیلور بگیرم ولی با شماره های شما تماس گرفتم پاسخگو نبود هیچکدوم متاسفانه.
ممنون میشم یک شماره تماس بفرمایید تا بتونم هماهنگ کنم باهاتون
این رو هم عرض کنم که من خیلی سریع نیاز به پنل نمایندگی دارم و دلیلشم توضیح خواهم داد خدمتتون
سپاسگزارم
- - - Updated - - -
سلام
شماره های بلک لیست بعد از ارسال مشخص میگردند و شما میتوانید با استفاده از امکان ***** کردن در بخش گزارشات از این شماره ها اطلاع داشته باشید.
شما میتوانید از تمامی شماره های بلک لیست نیز خروجی اکسل بگیرید و از طریق خطوط خدماتی یا سیم کارت اقدام به ارسال پیام به این شماره ها نمائید.
اگر سوال دیگری دارید بفرمائید.
با احترام
سلام دوست عزیز
روز شما بخیر
من میخواستم پنل نمایندگی سیلور بگیرم ولی با شماره های شما تماس گرفتم پاسخگو نبود هیچکدوم متاسفانه.
این رو هم عرض کنم که من خیلی سریع نیاز به پنل نمایندگی دارم و دلیلشم توضیح خواهم داد خدمتتون
سپاسگزارم
payamkutah
April 29th, 2018, 17:33
سلام دوست عزیز
روز شما بخیر
سپاسگزارم
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
روز شما بخیر
سپاسگزارم
سلام
شماره تماس ها در سایت درج شده است .
عذر خواهی میکنیم اگر نتونستیم پاسخگوی شما دوست عزیز باشیم.
شماره تماس بخش بازاریابی نیز برای شما بصورت خصوصی ارسال میگردد تا سوالات خود را مطرح نمائید.
پشتیبانی تلگرام نیز در خدمت شماست : SmsPanel_Support@
از طریق تیکت پشتیبانی نیز میتوانید با ما در ارتباط باشید، تیکت ها در سرع وقت پاسخ داده میشود.
smsboard
April 29th, 2018, 19:49
سلام و عرض ادب
ثبت نام من انجام شد در پنل نمایندگی سیلور
ممنون میشم بزرگواری بفرمایید تعرفه رو ست بفرمایید
ضمنا از پاسخگویی عالی و صبوریتون سپاسگزارم
user: mohitomohat
payamkutah
April 30th, 2018, 16:45
سلام و عرض ادب
ثبت نام من انجام شد در پنل نمایندگی سیلور
ممنون میشم بزرگواری بفرمایید تعرفه رو ست بفرمایید
ضمنا از پاسخگویی عالی و صبوریتون سپاسگزارم
user: mohitomohat
سلام
2 خط عمومی خدماتی برای ارسال پیام های اطلاع رسانی به بلک لیست نیز به پنل شما اضافه شد.
با سلام
لطفا تعرفه ها و خطوط حدماتی و عمومی رو برای ینده نیز ست بفرمایید
در صورت امکان محبت کنید برای ارسال سیم کارت نیز آف در نظر بگیرید
با تشکر
user : sanatbin
با تشکر
payamkutah
May 13th, 2018, 01:13
با سلام
لطفا تعرفه ها و خطوط حدماتی و عمومی رو برای ینده نیز ست بفرمایید
در صورت امکان محبت کنید برای ارسال سیم کارت نیز آف در نظر بگیرید
با تشکر
user : sanatbin
با تشکر
با سلام و احترام
تعرفه شما بر روی 93 ریال کاهش داده شد.
برای فعالسازی خطوط خدماتی و خطوط عمومی لطفا تصویر کارت ملی خود را ارسال کرده و اعلام نمائید تا خطوط برای شما فعال شود.
█ پشتیبانی سریع و واقعی ، در اکثر ساعات روز و شب در خدمت شما عزیزان میباشد.█
w.h.t
May 24th, 2018, 13:17
سلام
لطفا تعرفه رو کاهش بدید برام
User:
Anivpsir
باتشکر
payamkutah
May 25th, 2018, 23:23
سلام
لطفا تعرفه رو کاهش بدید برام
User:
Anivpsir
باتشکر
سلام
تعرفه شما در همان دقایق اولیه درخواست ،با کاهش 32 ریال بر روی 93 ریال (103 ریال با مصوبه) از اپراتور 5000 تنظیم شد.