توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال دامنه به زیر دامنه در directadmin
shomalnetwork
May 4th, 2016, 11:30
با سلام
من یک سایتی دارم که توی ساب دامین نصب شده و بالا میاد(به عنوان مثال s1.site.ir)
حالا یه دامنه دیگه دارم با نام mysite.ir
میخوام طوری باشه وقتی که آدرس mysite.ir رو زدم سایتی که توی زیر دامنه s1.site.ir هستش بالا بیاد.اما نمیخوام ریدایرکت کنم
روش دیگه ای وجود داره؟
farhadhelix
May 4th, 2016, 16:01
باید ریدایرکت کنید فک نمیکنم راه دیگه ای باشه مگر اینکه روی همین سایت هم عینا همون سایت رو کپی کنید
hegza
May 4th, 2016, 16:19
با سلام
من یک سایتی دارم که توی ساب دامین نصب شده و بالا میاد(به عنوان مثال s1.site.ir)
حالا یه دامنه دیگه دارم با نام mysite.ir
میخوام طوری باشه وقتی که آدرس mysite.ir رو زدم سایتی که توی زیر دامنه s1.site.ir هستش بالا بیاد.اما نمیخوام ریدایرکت کنم
روش دیگه ای وجود داره؟
دامنه جدید رو ادون کنید دقیقا روی همون فولدر ساب دامنه/ و اگر ساب دامنه هاست جدا داره که بهتره پارک کنید روش
shomalnetwork
May 4th, 2016, 17:06
دامنه جدید رو ادون کنید دقیقا روی همون فولدر ساب دامنه/ و اگر ساب دامنه هاست جدا داره که بهتره پارک کنید روش
ساب دامنه روی همون هاست قرار داره
اما در داخل دایرکت ادمین چطور میشه یک دامنه رو روی فولدر ساب دامین ادون کرد؟
aminbrlee
June 7th, 2016, 05:33
ممنونم اگه اساتید به این پست که سوال بنده هم هست پاسخ بدن
iHSG
June 7th, 2016, 09:13
ساب دامنه روی همون هاست قرار داره
اما در داخل دایرکت ادمین چطور میشه یک دامنه رو روی فولدر ساب دامین ادون کرد؟
من زیاد سی پنل کار نکرده بودم بیشتر تجربه ام با دایرکت ادمین بود به همین دلیل فکر میکردم اتصال دامنه به زیر دامنه توسط کنترل پنل غیر ممکنه اما وقتی دیدم سی پنل براحتی در بخش Addon Domain خودش این ویژگی رو داره خیلی خوشحال شدم و از اینکه از دایرکت ادمین به سی پنل کوچ کردم خوشحال تر.
متاسفانه دایرکت ادمین امکان ذاتی برای این کار نداره برای این کار در دایرکت ادمین می تونید از امکانات کدنویسی مثل IFrame در HTML یا file_get_contents در php با ترکیب htaccess. و... استفاده کنید که خب استاندارد نیستش اما بالاخره کار آدمو راه میندازه.
JeyServer
June 7th, 2016, 09:24
سلام!
این کار در دایرکت ادمین، برخلاف سی پنل امکان پذیر نیست!
بنده راه حلی به شما معرفی میکنم که کمی خارج از اصوله، ولی در هر صورت کار شما و سایر دوستان رو راه میندازه:
ساب دامنه s1.site.ir رو ایجاد کنید و فرض میگیریم که موقعیت آن در domains/site.ir/public_html/s1 باشد.
به آدرس domains/site.ir/public_html بروید و دایرکتوری s1 و تمام محتوایتات آن را حذف کنید، سپس فایلی به نام دلخواه(در اینجا مثلا symlink.php) ایجاد کنید و محتوای زیر را در آن قرار بدید:
<?php
symlink("./", "./s1");
?>
سپس این فایل را با مرورگر باز کنید: http://site.ir/symlink.php
اگر خطایی دریافت نکردید به فایل منیجر بازگردید و در آدرس domains/site.ir/public_html باید دایرکتوری جدیدی به نام s1 مشاهده کنید که دقیقا محتوای آن با محتوای domains/site.ir/public_html برابر باشد، اگر بود فایل symlink.php را حذف کنید.
----
مرحله دلخواه:
اگر وب سرور هاست شما Apache هست فایل .htaccess را باز کرده و محتوای زیر رو به انتهای اون اضافه کنید:
-----
اگر همه مراحل را به درستی پیش برده باشید، اکنون باید محتوای s1.site.ir با site.ir برابر باشد
iHSG
June 7th, 2016, 09:46
راه حل دوستمون JeyServer (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=108712) کاملاً درسته اما مشکل اینه که در اکثر هاست های اشتراکی تابع symlink بسته است.
JeyServer
June 7th, 2016, 10:04
راه حل دوستمون JeyServer (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=108712) کاملاً درسته اما مشکل اینه که در اکثر هاست های اشتراکی تابع symlink بسته است.
اگر اینطور باشه، بستن این تابع از محافظه کاری "بیش از حد" مدیر سرور نشأت میگیره که کاملا نا به جاست!
محدود کردن کاربر کار درستی نیست بلکه باید ابزار های لازم برای تامین امنیت بیشتر فراهم شود.
برای مثال ما خودمون از CloudLinux استفاده میکنیم و تا تونستیم حداقل محدودیت های توابع رو اعمال کنیم
spiring
June 7th, 2016, 10:11
راحت ترین روش به نظر من همون ای فریم هست چرا از اون استفاده نمیکنید؟