توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول ربات تلگرام اطلاعیه های whmcs
par30club
May 3rd, 2016, 19:32
با سلام امروز داشتم کار میکردم که یهو به ذهنم اومد که شاید خیلی ها دلشون بخواد وقتی تیکتی تو سایتشون ثبت میشه با یه پیام متوجه بشن اما خوب ایمیل دیر به دیر چک میشه و اس ام اس هم خوب هزینه داره :d:d:d
برای همین یه ماژول آماده کردم که با اون میتونید اطلاعیه های مدیریت رو به سادگی تو تلگرام با یه ربات دریافت کنید
چیز زیاد عجیبی نیست پس دمو هم لازم نیست هزینه زیادی هم نداره پس خواهشن تو نت پخشش نکنید
قیمتش فقط 6000 هزار تومن هستش که میتونید از طریق سایتمون سفارش بدین
https://panel.hiweb.us/cart.php?a=add&pid=12
سوالی بود در خدمتم
red040ne
May 3rd, 2016, 22:24
برای سایت های دیگه هم میتونید پیاده سازی کنید ؟
par30club
May 3rd, 2016, 23:16
برای سایت های دیگه هم میتونید پیاده سازی کنید ؟
بله با هر سیستمی که بخواین میتونیم براتون به صورت سفارشی کار کنیم برای اطلاعات بیشتر میتونید تماس بگیرید
adnan
May 5th, 2016, 01:44
اگر مازول را تغییر دهید بشکلی که بجای اینکه به مدیر اطلاع رسانی شود به مشتریان اطلاع رسانی شود بسیار کاربردی تر خواهد بود .
جون معمولا شرکتهای هاستینگ آنلاین هستند . آن مشتریان هستند که منتظر پاسخ تیکت هایشان هستند . ;;)
MOJTABA005
May 5th, 2016, 02:10
درود
آیا امکانش هست که کلیه اطلاعیه های whmcs رو از طریق تلگرام ارسال بشه ؟
در ضمن ماژول به صورت اوپن سورس هست؟ :109:
par30club
May 5th, 2016, 03:03
اگر مازول را تغییر دهید بشکلی که بجای اینکه به مدیر اطلاع رسانی شود به مشتریان اطلاع رسانی شود بسیار کاربردی تر خواهد بود .
جون معمولا شرکتهای هاستینگ آنلاین هستند . آن مشتریان هستند که منتظر پاسخ تیکت هایشان هستند . ;;)
دارم روش کار میکنم البته لازمه که یوزر یه بار به ربات سایت پیام بده با یه مقدار هزینه بالاتر به زودی برای فروش آماده میشه
- - - Updated - - -
درود
آیا امکانش هست که کلیه اطلاعیه های whmcs رو از طریق تلگرام ارسال بشه ؟
در ضمن ماژول به صورت اوپن سورس هست؟ :109:
تو یه سیستم دیگه این کارو انجام میدیم
بله اوپن سورس هست
aligoli
May 6th, 2016, 02:16
اسکرین شات ؟ دمو آنلاین ؟
api
May 6th, 2016, 02:18
اگر کاری کنید که به مشتری اطلاعیه ارسال بشه ، حتما میخرم.
par30club
May 8th, 2016, 03:01
اگر کاری کنید که به مشتری اطلاعیه ارسال بشه ، حتما میخرم.
این کارو کردیم :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=165499