PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب در وردپرس

VipSc
May 2nd, 2016, 17:27
با سلام خدمت تمامی اساتید عزیز.
امروز به یک مشکل عجیب برخورد کردیم، مشکل اینست که، وقتی میخوام تاریخ یک پست رو به امروز عوض کنم تا بیاد صفخه اول، به هیچ عنوان عوض نمیشه، وقتی که تاریخ رو درستی وارد میکنم و تایید میکنم، و بعد پست رو بروزرسانی میکنم، تاریخ میره روی
منتشرشده در:آوریل 2, 2016 @ 17:15

۱۴ فروردین / ۱۳۹۵ در ۱۷:۱۵
فقط ساعتش درست تغییر میکنه، ولی تاریخ نه، به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟
با تشکر

payamkutah
May 2nd, 2016, 18:10
خوب دوست عزیز میتونید به جای عوض کردن تاریخ مطلبتون رو کپی کنید و یک مطلب جدید ایجاد کنید وپیست کنید
اینطوری بدون درد سر مطلبتون بروز میشه و از همه بالاتر دیده میشه.

m2n
May 2nd, 2016, 19:07
با سلام خدمت تمامی اساتید عزیز.
امروز به یک مشکل عجیب برخورد کردیم، مشکل اینست که، وقتی میخوام تاریخ یک پست رو به امروز عوض کنم تا بیاد صفخه اول، به هیچ عنوان عوض نمیشه، وقتی که تاریخ رو درستی وارد میکنم و تایید میکنم، و بعد پست رو بروزرسانی میکنم، تاریخ میره روی
منتشرشده در:آوریل 2, 2016 @ 17:15

۱۴ فروردین / ۱۳۹۵ در ۱۷:۱۵
فقط ساعتش درست تغییر میکنه، ولی تاریخ نه، به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟
با تشکر

قبل از بروزرسانی پست باید زیر تغییر تاریخ گزینه قبول و بزنید بعد بروزرسانی کنید.

nevergotme
May 2nd, 2016, 19:17
payamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614) اصن شما خوندی چی نوشته ؟

شاید باگ ورد پرس باشه ، برای اینکه بیاد بالا ، 1 دقیقه تاریخ رو عقب تر بزن ببین میره ؟ مثلا الان 14:25 هستیم بزن ، 14:24 تائید کن ببین اومده بالا

shomalnetwork
May 2nd, 2016, 19:19
دوست عزیز JavaScript رو غیر فعال نکردید؟؟
یا خطایی نداره؟؟لطفا چک کنید

hegza
May 2nd, 2016, 19:25
خوب دوست عزیز میتونید به جای عوض کردن تاریخ مطلبتون رو کپی کنید و یک مطلب جدید ایجاد کنید وپیست کنید
اینجوری آی دی جدید میگیره و انگار یک پست جدید هست نه یک پست بروز شده.

استارتر:
وردپرس رو بروز رسانی کنید مجدد. یا در تنظیمات اشتباهی میکنید و یا ممکنه پلاگین و یا قالب غیره استانداردی استفاده میکنید.
همه اینها برمیگیرده به شما که آیا قبلا این مشکل بوده؟ اگر خیر به تغییرات اخیر اسکریپت دقت کنید

VipSc
May 2nd, 2016, 23:12
ممنون از پیشنهاد، اگر اینچوری باشه باید هر روز تعداد زیادی لینک هر پست رو در جدول هفتگی تغییر بدم که وقت گیر هست

- - - Updated - - -

قبل از بروزرسانی پست باید زیر تغییر تاریخ گزینه قبول و بزنید بعد بروزرسانی کنید.
ممنون از راهنمایی، همین کار رو میکنم، بدون قبول که تایید نمیشه

- - - Updated - - -

payamkutah (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=117614) اصن شما خوندی چی نوشته ؟

شاید باگ ورد پرس باشه ، برای اینکه بیاد بالا ، 1 دقیقه تاریخ رو عقب تر بزن ببین میره ؟ مثلا الان 14:25 هستیم بزن ، 14:24 تائید کن ببین اومده بالا
ممنون از راهنمایی کلا چه یک دقیقه یا هر ساعتی که تعیین میکنم، بعد بروزرسانی میکنم، همش میره روی 14 فروردین 95

- - - Updated - - -

دوست عزیز JavaScript رو غیر فعال نکردید؟؟
یا خطایی نداره؟؟لطفا چک کنید
متاسفانه هیچ خطایی نمیدهد.

- - - Updated - - -

اینجوری آی دی جدید میگیره و انگار یک پست جدید هست نه یک پست بروز شده.

استارتر:
وردپرس رو بروز رسانی کنید مجدد. یا در تنظیمات اشتباهی میکنید و یا ممکنه پلاگین و یا قالب غیره استانداردی استفاده میکنید.
همه اینها برمیگیرده به شما که آیا قبلا این مشکل بوده؟ اگر خیر به تغییرات اخیر اسکریپت دقت کنید
قبلا اینجوری نبود هیج پلاگین یا تغییراتی داخل قالب اعمال نکردیم