توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خریدار دامنه بین المللی با ثبت زیر 2004
hegza
May 2nd, 2016, 13:00
درود
یک دامنه ترجیحا دات کام با ثبت زیر سال 2004 لازم دارم
قیمت با هم کنار میایم. خودم الان دارم ولی میخوام لااقل کمی معنی و مفهوم و یا ساختار خوبی داشته باشه
کسی داره قیمت بده
May 2nd, 2016, 15:26
سلام.
فقط به خاطر معنی دار بودن می خواین قدیمی باشه؟؟
این قدیمی نیست، ولی معنی دار هست.
پولادکف
هم اسم یه گروه صنعتی هست. و هم عنوان دومین پیست اسکی بین المللی ایران.
poladkaf.com
poladkaf.ir
hegza
May 2nd, 2016, 16:31
سلام.
فقط به خاطر معنی دار بودن می خواین قدیمی باشه؟؟
این قدیمی نیست، ولی معنی دار هست.
پولادکف
هم اسم یه گروه صنعتی هست. و هم عنوان دومین پیست اسکی بین المللی ایران.
poladkaf.com
poladkaf.ir
ممنون دوست من میخوام در هویز تاریخ کرییت زده باشه 2004-2005 به پائین
hegza
May 4th, 2016, 01:40
اپ.......
InterServer.ir
May 4th, 2016, 14:28
سلام
چند عدد موجود هست
در چه زمینه ای نیاز دارید و بودجتون؟؟
hegza
May 4th, 2016, 14:39
سلام
چند عدد موجود هست
در چه زمینه ای نیاز دارید و بودجتون؟؟
لطفا دامنه ها رو پ.خ بدین بودجه با توجه به ارزش دامنه قیمت از شما
زمینه مهم نیست ولی اسم خاص باشه بهتره بخصوص بین الملی چون برای ایران نمیخوام
iHSG
May 4th, 2016, 15:12
سلام
می تونم بپرسم قدمت ثبت دامنه چه ارزشی داره؟ همینطوری برای اطلاعات عمومی می پرسم آخه تو پرشین تولز هم هستن کسایی که دنبال دامنه با قدمت هستن گفتم اگر منفعتی داره ما هم بریم دنبالش.
hegza
May 4th, 2016, 15:49
سلام
می تونم بپرسم قدمت ثبت دامنه چه ارزشی داره؟ همینطوری برای اطلاعات عمومی می پرسم آخه تو پرشین تولز هم هستن کسایی که دنبال دامنه با قدمت هستن گفتم اگر منفعتی داره ما هم بریم دنبالش.
خوب طبیعتا تو عرصه بین الملل یکی از معیارهای تجربه شما برای گرفتن و یا ثبت اقامت و یا حتی قبول طرح توجیهی شما توسط اون شرکت میتونه موثر باشه که هر کس یک استفاده ای میبره البته بشخصه هدف دیگیری دارم
ali02
May 4th, 2016, 15:58
بودجه شما؟
معنی و مفهوم و ساختار مرتبط با چی باشد که مدنظر شماست؟ هاستینگ؟
hegza
May 4th, 2016, 16:16
بودجه شما؟
معنی و مفهوم و ساختار مرتبط با چی باشد که مدنظر شماست؟ هاستینگ؟
نه فرقی نمیکنه مربوط به چی باشه. هدفم هاستینگ نیست اما دامنه هایی مثل هاستینگ/اسم خاص/خدمات وبمستری/تجاری خیلی میتونه خوب باشه.
بیشتر مدنظرم اصولی بودن دامنه و بازهم تاکید میکنم تاریخ کریتش هست. چون بعضا دامنه های پرمیموم هستند برای فروش اما با ثبت تاریخ ایجاد بروزرسانی میشه و مناسب بنده نیست
بودجه هم طبیعتا با هم کنار میایم
hegza
May 9th, 2016, 20:39
دوستان لطفا پ.خ میدین. و بنده نیز جواب میدم. سریع بک بدین نه بره برای یک سال دیگه!!!!!!!!
پیشنهاد میدم یه تلفنی/تلگرامی چیزی بزارید سریع به نتیجه برسیم
ali02
May 14th, 2016, 21:30
من دات کام 16 ساله هم دارم ولی اینجوری که شما اسم خاص و جامع بخواهید نیست و رند هم تقریبا نیست و بیشتر ارزشش برای عمر دامنه هست و فقط بدرد خدمات وب میخوره چیزی که شما دنبالش هستید فکر هم نکنم باشه اگر هم باشه خیلی خیلی گران هست