ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در وردپرس

mr.jabbari
May 1st, 2016, 16:16
سلام خدمت همگی دوستان

کد میخواستم که با قرار دادنش تو وردپرس مثلا هر پستی که عنوان هاشون شبیه به همدگیه باشه
کلا خونده نشن
یا دیلیت بشن
یه همچین چیزی کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟

mr.jabbari
May 1st, 2016, 18:12
uppppppppppp

shomalnetwork
May 1st, 2016, 18:22
سلام منظورت اینه که title پست هات( توی هر دسته ای که باشه) اگه یکی بود نمایش نده؟؟؟

mr.jabbari
May 1st, 2016, 18:26
سلام منظورت اینه که title پست هات( توی هر دسته ای که باشه) اگه یکی بود نمایش نده؟؟؟

سلام بزرگوار
برای مثال تو یه سایتی دوبار
پست با عنوان مثلا فیلم عنبر
قرار میگیره میخام یه کدی باشه که اگر تو وردپرس هر پستی عنوان هاش شبیه به هم بودش همه پست ها رو کاری کنه ک خونده نشن و فقط یکیشون بمونه با عنوان فیلم عنبر
(یعنی تایتل هایی ک شبیه به هم دیگه هستند رو از بین ببره و فقط بذاره یکیشون بمونه تو پست ها )

payamkutah
May 1st, 2016, 18:27
سلام
دوست عزیز در وردپرس عنوان های عین هم ثبت نمیشه و همه با هم فرق میکنه - البته نه تنها تو وردپرس در همه سیستم ها به همین روال هست.
ولی اگر منظورتون این هست که اگر کلمات عنوان عین هم باشه و حذف بشه نمیدونم فکر نمیکنم باشه.

mr.jabbari
May 1st, 2016, 18:31
سلام
دوست عزیز در وردپرس عنوان های عین هم ثبت نمیشه و همه با هم فرق میکنه - البته نه تنها تو وردپرس در همه سیستم ها به همین روال هست.
ولی اگر منظورتون این هست که اگر کلمات عنوان عین هم باشه و حذف بشه نمیدونم فکر نمیکنم باشه.

سلام عزیز
میدونم ک جلوش نوشته میشه 2 یا اگر بیشتر بشه 3 و 4 و5 و...
قرار میگیره
اما منظور بنده اینه که کلا اگر عنوان کلماتش شبیه به هم بودش تنها یکیشون بمونه و پست های شبیه بهش خونده نشن

shomalnetwork
May 1st, 2016, 18:34
سلام بزرگوار
برای مثال تو یه سایتی دوبار
پست با عنوان مثلا فیلم عنبر
قرار میگیره میخام یه کدی باشه که اگر تو وردپرس هر پستی عنوان هاش شبیه به هم بودش همه پست ها رو کاری کنه ک خونده نشن و فقط یکیشون بمونه با عنوان فیلم عنبر
(یعنی تایتل هایی ک شبیه به هم دیگه هستند رو از بین ببره و فقط بذاره یکیشون بمونه تو پست ها )

توی صفحه اصلی برای نمایش پستها یک کوئری هستش

$args = array(
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'posts_per_page' => -1,
'groupby' => 'title',
'meta_key' => '_rkv_issue_select',
'meta_value' => $current
);

اگه از این کد توی اون کوئری استفاده کنی فکر کنم مشکلت حل بشه

mr.jabbari
May 1st, 2016, 20:31
توی صفحه اصلی برای نمایش پستها یک کوئری هستش

$args = array(
'post_type' => 'post',
'post_status' => 'publish',
'posts_per_page' => -1,
'groupby' => 'title',
'meta_key' => '_rkv_issue_select',
'meta_value' => $current
);

اگه از این کد توی اون کوئری استفاده کنی فکر کنم مشکلت حل بشه

اقا من مبتدی هستم اگر میشه راهنمایی کنید کامل

- - - Updated - - -

اقا چطوری میشه کاری کرد که تمام لینک هایی که با ارور 404 مواجه میشن وقتی گوگل بهشون سر میزنه همشونو انتقال بدی رو صفحه اصلی سایت یا یک جایی ک گوگل ایراد نگیره ازش
میشه همچین کاری کردش؟

T.Toosi
May 1st, 2016, 20:42
این افزونه پست های با تایتل یکی را پاک میکند و پست جدید یا قدیمتر را نگه میدارد (در کانفیگ قابل تنظیم است)

https://wordpress.org/plugins/delete-duplicate-posts/

mr.jabbari
May 1st, 2016, 20:47
این افزونه پست های با تایتل یکی را پاک میکند و پست جدید یا قدیمتر را نگه میدارد (در کانفیگ قابل تنظیم است)

https://wordpress.org/plugins/delete-duplicate-posts/

اقا لطف کردین ک پاسخ دادین اگر میشه سوال دومم هم بلدین جواب بدین ممنون میشم
چطوری میشه کاری کرد که تمام لینک هایی که با ارور 404 مواجه میشن وقتی گوگل بهشون سر میزنه همشونو انتقال بدی رو صفحه اصلی سایت یا یک جایی ک گوگل ایراد نگیره ازش
میشه همچین کاری کردش؟

T.Toosi
May 1st, 2016, 20:57
اقا لطف کردین ک پاسخ دادین اگر میشه سوال دومم هم بلدین جواب بدین ممنون میشم
چطوری میشه کاری کرد که تمام لینک هایی که با ارور 404 مواجه میشن وقتی گوگل بهشون سر میزنه همشونو انتقال بدی رو صفحه اصلی سایت یا یک جایی ک گوگل ایراد نگیره ازش
میشه همچین کاری کردش؟

با این پلاگین به هرجا میخواهید میتوانید انتقال دهید :

https://wordpress.org/plugins/404-to-301

mr.jabbari
May 1st, 2016, 20:59
با این پلاگین به هرجا میخواهید میتوانید انتقال دهید :

https://wordpress.org/plugins/404-to-301

اقا تشکر از لطفتون امیدوارم دیگران بتونن مشکلی ک من دارم رو با این افزونه ها حل کنن
ممنونم