توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازکردن فایل دیتابیس sql در ویندوز
s@mad
May 1st, 2016, 13:43
سلام
من چند روز پیش یکی از تیبل های دیتابیس رو خالی کردم به اشتباه که تیک دادم به پشتیبان گفتم اگه میشه فقط اونو برگردونید ولی گفتم کلی هست بکاپ ، حجم کلیش هم 850 مگابایت هست و الان من روی لوکال ریختم اما ارور میده و اپ نمیشه ایا نرم افزاری تحت ویندوز موجود هست بشه باز کردهمچین حجمی رو ؟!!!!
kool
May 1st, 2016, 14:02
سلام
من چند روز پیش یکی از تیبل های دیتابیس رو خالی کردم به اشتباه که تیک دادم به پشتیبان گفتم اگه میشه فقط اونو برگردونید ولی گفتم کلی هست بکاپ ، حجم کلیش هم 850 مگابایت هست و الان من روی لوکال ریختم اما ارور میده و اپ نمیشه ایا نرم افزاری تحت ویندوز موجود هست بشه باز کردهمچین حجمی رو ؟!!!!
سلام
یه راه ساده این هست که یک دیتابیس جدید روی هاست ایجاد کنید و بکاپ رو در آن ایمپورت کرده و سپس از تیبل مورد نظر مجزا خروجی بگیرید و در دیتابیس اصلی ایمپورت کنید.
s@mad
May 1st, 2016, 14:04
سلام
یه راه ساده این هست که یک دیتابیس جدید روی هاست ایجاد کنید و بکاپ رو در آن ایمپورت کرده و سپس از تیبل مورد نظر مجزا خروجی بگیرید و در دیتابیس اصلی ایمپورت کنید.
وقتی فایلت 800 مگابات باشه ساده نیست
kool
May 1st, 2016, 14:18
وقتی فایلت 800 مگابات باشه ساده نیست
چرا اصولا سرویس دهنده به شما یک لینک دانلود دادن درسته؟ در این حالت شما با سرور مجازی میتونید همون رو با سرعت دانلود کنید و طبق روش بالا انجام بدید.
البته احتمالات موجودی هم هستن که ممکنه شما سرور مجازی در اختیار نداشته باشید و یا فضای هاستتون کم باشه و امکان روش فوق برای خودتان نباشه...
ولی در این صورت نیز میتونید از سرویس دهنده خود خواهش کنید به رایگان و یا با مبلغ کمی این کار رو براتون انجام بدن و پس از دانلود تیبل مربوطه، دیتابیس جدید رو حذف کنید.
روی سیستم خودتون نیز نباید مشکلی باشه و فکر کنم با شبیه سازها میتونید این کار رو بکنید. که خوب تا به حال چون به این روش نیاز نشده و تست نکرده ام نمیتونم راهنمایی دقیقی بکنم که دوستان دیگر ایشالا در این مورد راهنمایی میکنن.
negarnovin
May 2nd, 2016, 10:06
خود سرویس دهنده شما بهش بگید براحتی از پنل برمیگردونن بکاپ شما رو
kool
May 2nd, 2016, 11:27
خود سرویس دهنده شما بهش بگید براحتی از پنل برمیگردونن بکاپ شما رو
میشه ولی ظاهرا چند روز گذشته و نمیخوان اطلاعات جدید که طی این چند روز اضافه شده حذف شود!