ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده برای سایت اندرویدی

alirezaz1
April 30th, 2016, 22:59
درود
دوستان بنده یک نویسنده برای یک سایت اندرویدی نیاز دارم که بتونه پست های اختصاصی برای سایت ارسال کنه و هر روز هم حدودا 3 پست نیاز دارم و برای هر پست 1000 تومان پرداخت میکنم!
شرابط لازم:
آشنایی با وردپرس
اشنایی با فتوشاپ (در حد واترمارک)
سابقه نویسندگی
توانایی قرار دادن پست درباره بازی و نرم افزار اندروید
فقط برای نویسندگی لازم دارم فایل های نرم افزار ها و بازی هارو خودم قرار میدم، تسویه هم به صورت هر 2 هفته می باشد، اگر کار خوب باشه هزینه هر پست رو افزایش میدم!
سایت با بازدید خوب و رتبه 280 هزار جهانی

alirezasat
April 30th, 2016, 23:23
درود
دوستان بنده یک نویسنده برای یک سایت اندرویدی نیاز دارم که بتونه پست های اختصاصی برای سایت ارسال کنه و هر روز هم حدودا 3 پست نیاز دارم و برای هر پست 1000 تومان پرداخت میکنم!
شرابط لازم:
آشنایی با وردپرس
سابقه نویسندگی
فقط برای نویسندگی لازم دارم فایل های نرم افزار ها و بازی هارو خودم قرار میدم، تسویه هم به صورت هر 2 هفته می باشد، اگر کار خوب باشه هزینه هر پست رو افزایش میدم!

من تمام شرایط را دارم.
اما در مورد نحوه پرداختتون برای اول کار به منظرو اعمادسازی کمی زودتر تسویه کنید ممنون میشم.

webord
May 1st, 2016, 02:03
درود
شرابط لازم:
آشنایی با وردپرس
سابقه نویسندگی

سلام
بنده هستم روزنه 3 مطلب ( هفتگی 21 مطلب ) و با هفته ای 20 هزار
هم آشنایی کامل با وردپرس دارم و بصورت جد وردپرس رو دنبال میکنم
هم آشنایی مناسب با فتوشاپ دارم و هم علاقمند به فعالیت در زمینه اندروید
برای ماه اول هم بصورت هفتگی باهاتون تسویه میگیرم
بعد از اون میتونید 2 هفته تسویه کنید