ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند شریک با حداقل هزینه و سود بیش از 100 میلیون در کمتر از 3 ماه (بخونید کامل ضرر نداره)

rodix
April 30th, 2016, 02:26
خوب دوستان بنده این پیشنهاد رو برای مدتی محدودی فقط قرار می دهم اونم اگه هر زمان شخصا وامم درست بشه و شریک پیدا نکنم برای همکاری تاپیک بسته میشه. نهایتا 10 دقیقه مطالعه این مطلب زمان میبره بخونید همه چیز دستتون میاد و هر سوالی باشه هم لطفا عمومی هستش تو تاپیک خصوصی رو پیام خصوصی کنید. بگم فقط این مشخص اگه قبل قرارداد وامم درست بشه همونطور که گفتم بسته میشه هیچ کسی نیست بتونه از هیچ بخشی از اعتماد سازی گرفته تا ... ایراد بگیره چون بعد قرار داد سورس ها هم به مشارکت کننده داده میشه که اگه همینطوری حساب کنید پیش خودتون کاربر حتی برای سرمایه گذاری یک دهم پول سورس رو هم نمیده.

زمینه کاری : طراحی وب

توضیحات : بنده حدود بیش از 3 سال با کمترین درآمد تنها برای راه اندازی 15 پروژه فوق العاده گسترده زمان گذاشتم و 15 پروژه رو شخصی از هسته اختصاصی آماده کردم در زمینه های مختلف و به علت اینکه تو این بازه زمانی تنها برای گذران شخصی کار می کردم و تنها تمرکز بنده طراحی این 15 سیستم بوده الان تصمیم گرفتم تا الان که سیستم هام اکثرا تکمیل شدند اقدام به تبلیغ گسترده و فروش کنم که بودجه برای تبلیغ گسترده و انجام یکسری کارها رو ندارم در این بازه زمانی و نیاز به شخصی دارم تا بتونه در دو زمینه مبلغی رو آماده کنه.

سیستم های اختصاصی که برای فروش قرار گرفته میشه (فعلا و بعد بیشتر میشه) ( صد درصد اختصاصی و بدون استفاده از هسته های آماده و ....)

لیست سیستم هایی که بیش از 75 درصد از اونها صد درصد تکمیل و ما بقی در حال کار بر روی قالب دیفالت و رفع خطا هستم :
قیمت های سیستم با نظر مشارکت کننده مشخص میشه اما هدف شخصی نصف قیمت روز هر سیستم هستش برای بازاریابی و تمام سیستم ها کد شده بر روی آی پی و دامنه واگذار می کنیم.

اسکریپت سایت فیلم ( یک سیستم مدیریت محتوی مخصوص سایت فیلم که هم پست گذاری اتوماتیم و نیمه اتوماتیک رو داره و هم بخش محدودیت دانلود ویژه رو داره و دو زبانه هستش و هم قصد داریم در صورت رضایت مشارکت کننده در سایت فارسی هم خارجی به فروش برسونیم ) فکر کنید چند درصد کاربرا حاضرن از وردپرسشون کوچ کنند البته قابلیت انتقال مطالب از وردپرس و ... به صورت دستی توسط خود ما فراهم هستش به صورت کامل پس اهمیتی نداره و خیلی سایت های مهم میان سمت ما.

اسکریپت دانلود ویژه http://forum.persiantools.com/styles/default/xenforo/xclear.png.pagespeed.ic.D0ofg5A0xP.png یقینا سیستم های سایت های فیلم فقط بخش دانلود رو دیدید اما از اونها حرفه ای تر که البته خیلی از امکانات به صورت پلاگین قابل خرید جداگانه هستش مثلا مشخص کردن تعداد دانلود هر پکیج در روز و هفته و ماه و طول بسته و یا مشخص کردن پهنای باند در بازه زمانی و اعمال محدودیت و امکاناتی که هیچ سیستم فارسی نداره)

اسکریپت دانلود بدون سرور (اینو چون شخصا کشف کردم اسمشم خودم گذاشتم این قابلیت اصلیش هستش که چند تا آپلودسنتر فایل رو روش آپلود می کنید البته با اکانت مشخص یعنی اکانت تو سایت باید داشته باشید مثلا آپلود بوی و اکسپرس لیچ و ... خوب حالا این سیستم به هر سایتی که نیاز به فایل داره متصل میشه مثلا به اسکریپت فیلم خودمون یا حتی وردپرس و ... که وصل به اونها و کانفیگ رو خودمون انجام میدیم حالا کاربر رو لینک دانلود کلیک میکنه فایل رو می تونه مستقیم دانلود کنه و برای پاک نشدن فایل ها هم یک بازه ای به صورت اتوماتیک سیستم از قابلیت لینک چکر استفاده می کنه و میبینه فایل تو هر سایت هستش یا حذف شده اگه حذف شده باشه از اکانتی که فایل توش موجود خودش تو اون سایت آپلود می کنه) فکر کنید با اکانت از 3 یا 5 سایت هر چند ترابایت فایل دائمی با هزینه هر اکانت حداکثر 40 هزار تومان بدون محدودیت . این سیستم از قابلیت لیچر مشابه سایت mul.ir استفاده می کنه دقت کنید قابلیتش مثل اونه نه از اون اکانت بگیرید.

اسکریپت سایت فروش کارت ارزی ( سیستمی جهت فروش کارهای ارزی ویزا و مستر یک سیستم کامل مخصوص این کار با امکانات تایید هویت اتوماتیک و ...)
اسکریپت سایت تبدیل ارز اتوماتیک ( سیستمی جهت تبدیل واحد های ارزی از ریال به دیگر ارز ها که فعلا وبمانی,بیت کوین,پرفکت مانی,اگوپی و اوکی پی رو قرار دادم و میشه هر چیز دیگه اضافه کرد از تایید هویت اتوماتیک گرفته که شامل ارسال اس ام اس به موبایل و ارسال کد از طریق خط تلفن ثابت و ... یعنی هیچ نیازی به تایید هویت دستی نیست و همه چیز اتوماتیک )

اسکریپت سایت مقاله و کتاب ( اگه سایت سیویلیکا رو دیدید یقینا می دونید چی می گم یک سایت با امکاناتی کامل مخصوص این زمینه با سئو فوق العاده سایتی که 2 هفته از راه اندازیش و ثبت در گوگل بگذره مطلبش کمتر از 1 الی 3 دقیقه ایندکس میشه )

اسکریپت مدرسه (سیستمی برای سایت مدرسه بخش نمرات و اولیا و دانش آموز و مدیر و شهریه آنلاین و .... به عبارتی پورتال دانشگاهی رو دید چیزی مشابه اون برای مدرسه با نیاز های مدرسه )

اسکریپت کمپین ( یک سیستم هستش که مختص راه اندازی سایتی برای ایجاد کمپین جمع آوری امضا و در کنارش خبر هستش یه چیز فوق العاده که نمونه نداره)

اسکریپت موزیک ( جهت راه اندازی سایت موزیک از محتوی و لینک دانلود با قابلیت دانلود با عضویت ویژه و ...)

اسکریپت اکانتینگ ( مخصوص فروش سرویس های خاص و مجاز که سیستمی کامل هستش دقیقا مثل یک cms با تمام امکانات اما امکانات لازم نه امکاناتی که لازم نیست)
و چند سیستم دیگه مثل لیچر مانند رپیدباز و هم مانند mul که جفتشون یکی اند اما یکی با نیاز به سرور یکی بدون نیاز به سرور برای نگهداری فایل و و ...
بازم بگم بعضی سیستم ها دو زبان از بیس طراحی شده و می تونیم بقیه رو هم براحتی دو زبانه و در سایت های خارجی هم بفروش برسونیم.
تمام کارها با رضایت طرفین صورت میگیره از چه سایتی بذاریم برای فروش تا قیمت و همه چیز.
و اما در ادامه کاربری که همه موارد مبلغ و ... رو قبول کنه و قبل از قرار داد دمو از سیستم ها به صورت آنلاین هم ارائه میشه

اول = هزینه بابت تبلیغات با شیوه ای که بنده در نظر دارم که این هزینه از یک بازه ای شروع و تا بازه ای اتمام میرسه که بسته به مشارکت کننده داره که کدوم طرح با مبلغ رو قبول زحمت کنه

دوم = و یک مبلغی هم شخصا نیاز شخصی دارم
که مجموعا بابت این دو گزینه درصدی از فروش کلی که بین 25 الی 50 درصد هستش رو تقدیم می کنم.

نکته : تقسیم کار بین بنده و مشارکت کننده به این صورت هستش پشتیبانی فنی با بنده پشتیبانی فروش و مالی و دیگر کار با مشارکت کننده
نکته : حداقل سود 100 میلیون تومان کمترین رو گفتم

اعتماد سازی : دامنه مشخصی برای فروش در نظر گرفته میشه + سایت هایی که مانند نمونه خارجی برای قرار دادن محصولات برنامه نویسی هستند اکانت هایی ساخته میشه و همگی در اختیار دو طرف قرار می گیره
قراردادی نوشته میشه مبنا بر شراکت در دامنه و فروش و مشخص سازی درآمد طرفین و .... و به صورت محضری از طرف بنده امضا و سپس ارسال برای مشارکت کننده و امضا مجدد و سپس در اختیار طرفین قرار می گیره.
سورس تمام سیستم ها در اختیار مشارکت کننده قرار میگیره و در قرار داد ذکر میشه که حق فروش و انتقال و ... وجود نداره توسط هیچ کدوم از طرفین جز با اجازه و در سایت های مشخص شده.
خیالتون راحت که مشابه سیستم ها وجود نداره و اگه شخصی واقعا بدونه که قرار چیکار انجام بدیم متوجه میشه که بنده کمتر از یک دهم سود رو اعلام کردم و حداقل حداقل رو گفتم.

شخصا حرف برای گفتن زیاد دارم اما می دونم جاش نیست چون خسته می شید و صحبت های کلی فقط با کاربرایی که قصد همکاری دارند نه فقط قصد کسب اطلاعات ( پس لطفا اگه هدفتون همکاری هستش وقت بذارید اگه نه که هیچ)

ایمیل جهت تماس : rodix.ir@gmail.com

s0NY
April 30th, 2016, 02:56
ضمانتت چیه؟

company_hosting
April 30th, 2016, 02:57
سلام

احساس میکنم یا متن کپی هست یا پست ....
قبلا همچین پستی بوده

مربوط به شما هست ؟

rodix
April 30th, 2016, 03:02
سلام

احساس میکنم یا متن کپی هست یا پست ....
قبلا همچین پستی بوده

مربوط به شما هست ؟

سلام
دوست عزیز کپی از انجمن دیگه ای هستش که در اون انجمن هم بنده گذاشتم با همین یوزر

- - - Updated - - -

ضمانتت چیه؟

همچنین سلام خدمت شما
دوست عزیز احتمالا متنم طولانی بود مطالعه کامل نکردید یا بند ضمانت جا افتاد و ندیدید چون توضیح دادم

اعتماد سازی : این متن خلاصه هستش و بالا کامل توضیح دادم :
سورس ها در اختیار شریک قرار میگیره ( به علت اینکه سورس ها تا به حال فروخته نشدند به غیر 1 سورس یکبار با ویرایش. مبلغ سورس ها چندین برابر مبلغی هستش که مشتری قراره سرمایه گذاری کنه )
دامنه و حساب ها همگی در یک قرار داد رسمی و دفترخانه ای ثبت می شوند .
اگه راه دیگه ای برای اعتماد سازی باشه هم بنده مشکلی ندارم به هیچ عنوان.

در پناه حق

rodix
April 30th, 2016, 03:21
طراحی کاملا رایگان سایت و تحویل سه روزه
:d
دوست عزیز یه سایت هست به رایگان سایتی که بخوای رو سه روزه برات طراحی میکنن و نیازی نیست به اسکریپت هایی که ساختین

ببینین اینجا حتی سایت مدرسه هم سفارش دادن و رایگان با هاست رایگان تحویل گرفتن
شرکت پرنیان طرح هست فکر میکنم،،،،، لینک زیر رو ببینین
http://from.parniantarh.ir/showthread.php?tid=1
من خودم دوتا سایت روی دامنه اختصاصی ازشون گرفتم(مفتی طراحی کردن) میدادم بیرون چند ملیون میگرفتن،،، یه گروه هستن میخوان به هم وطن هامون کمک کنن
موفق باشین

جسارت نباشه یقینا طبق چیزی که شما می فرمایید سیستم های فوق حرفه ای چند میلیونی با کیفیت رایگان طراحی میشه و در اختیار قرار میدن و قراره پس از این به بعد برنامه نویسیا دیگه بجای برنامه نویسی وب اقدام به مشاغل آزاد کنند . در کل مسلما درک لازمه این موضوع اجباری نیست برای شخصی فقط کافیه سیستم های مورد نظر رو شخص سرمایه گذار ببینه ؟؟

1- سیستم تبادل ارز الکترونیک و تبدیل واحد ارزی ( بیت کوین به ریال و وبمانی و پرفکت مانی و ....)
2- سیستم لیچر مانند نمونه رپیدباز و mul
و و....
پس اینهایی که بنده اماده کردم رو رایگان تحویل میدهند خیلی خوبه.

لطفا اسپم نکنید

rodix
April 30th, 2016, 03:32
دوست عزیز لطفا تاپیک بنده رو بهم نزنید اطلاع رسانی تبلیغ شده براتون کافیه لطفا هر زمان به بنده نمونه دو سیستمی که تو پست قبلی رو گفتم رایگان دادند بنده دیگه این شغل رو انجام نمی دم( هیچ کس هیچ کس هیچکس جز برای مطرح شدن و ساخت بازار و نمونه کار های اولیه و امثال اینها به صورت دائمی و خیلی چیزهای دیگه ببخشید ادامه نمی دم) بهتره شما ازشون تو کارهای بزرگ سرویس بگیرید و هر کسی مثل شما دنبال رایگان هستش بعد بفهمم موقع بازدید بالا و خطاها و باگ ها و ... رو بفهمن لطفا ادامه ندید و تاپیک تبلیغ برای خودتون باز کنید

persiancoder
April 30th, 2016, 03:44
دوست عزیز یه سایت هست به رایگان سایتی که بخوای رو سه روزه برات طراحی میکنن و نیازی نیست به اسکریپت هایی که ساختین

من خودم دوتا سایت روی دامنه اختصاصی ازشون گرفتم(مفتی طراحی کردن) میدادم بیرون چند ملیون میگرفتن،،، یه گروه هستن میخوان به هم وطن هامون کمک کنن
موفق باشین

علاوه بر اینکه روش اشتباهی رو برای تبلیغ انتخاب کردید. دقتتون هم پایین هست.
الآن دارید ب عنوان سوم شخص برای شرکتی به نام " پرنیان " تبلیغ میکنید. که از قضا لوگو این شرکت هم روی پروفایلتون هست.

http://up.vbiran.ir/uploads/42034146197279533396_Untitled.jpg

- - - Updated - - -

برادر
باور کنین اسپم نیست
اینا یه گروه هستن که جمعا 15 تا کد نویس ماهر هستن
چند وقتی هست شروع کردن
سایت otab.ir یه نمونه از سایت هایی هست که برای پسر عموم وحید اکرادی ساختن و بیش از 10 تا سایت در روز تحویل میدن.
یک چک بفرمایید

جالبه. شما دارید از تیمی حرف میزنید که توی پست اولتون گفتید اسمشون رو مطمئن نیستید و " فک کنم فلان هست "
اما الآن تعداد اعضای تیم و نمونه کارها و تعداد پروژشون در روز هم میدونید

persiancoder
April 30th, 2016, 03:49
چون خودم الان توی این گروه فعالیت دارم
خب مشق امشب:
صد بار بنویس پرنیان طرح. تا خوب اسم گروهی که باهاش کار میکنی یادت بمونه.

rodix
April 30th, 2016, 03:59
خب مشق امشب:
صد بار بنویس پرنیان طرح. تا خوب اسم گروهی که باهاش کار میکنی یادت بمونه.

دوس عزیز بنده هیچی نمی گم حرفاشون رو ببینید لطفا اول می گن یک گروه هست این کار رو می کنه فلان و فلان در عرض 30 دقیقه بعد ایشون به عضویت در اومدن تا 30 دقیقه قبل عضو گروه نبودن و اطلاعات خاصی نداشتن و .... خدا چشم دوست عزیز صد بار گفتم چشم تاپیک بزن تبلیغ کن چرا تاپیک بنده رو خراب می کنید. لطفا گفتم مسئله بنده کاریه اصلا حوصله بازی با کلمات و ... رو ندارم و درگیر کارم 3 سال 15 تا سیستم تمام زندگیم شده به گفته حتما رایگان هم منتشر می کنم

ccnt
April 30th, 2016, 06:31

موفق باشین

سلام
واقعا حرفی ه زدین صحت دارد
دقیقا باید چه کرد چون من خیلی لازم دارم
یعنی ما دامنه خرید مکینم و بعد بشهون تیکت میدیم برامون سایت رایگان طراحی میکنند
و اینکه تجت ورد پرس و یا سایت های اچ تی ام الی
ممنون

Hi Data
April 30th, 2016, 07:32
سلام
بله در این انجمن نوشتیم که باید چیکار کنید.
تو ادسی که میدم برین توش توضیح دادن و لینکی گذاشتن که از طریقش میرین سایت پرنیان (سایت ما) و یه فرم رو که دو صفحه ای و مجازی هست رو پر میکنین و سایتتون رو طی سه روز اونجور که میخواین تحویل میگیرین.
تو فرمشون بخش گذاری کردن که میتونین انجمن هم سفارش بدین بساز و حتی فروشگاه های اینترنتی
لینک

انجمنی که دادید برای خودتون هست، forum هم درسته نه from (جهت اطلاع)

اگر شما طراح هستید احتمالا باید بدونید کسی که آدرس سایتتون رو میزنه نباید به پوشه index ریدایرکت بشه

+ اگر طراح هستید از قالب رایگان جوملا در سایتتون استفاده میکردید؟ حداقلش این بود که ویرایشش میکردید.

استارتر کدنویس اسکریپت هستن نه اینکه با جوملا سایت بالا بیارن :)

zahrabb
April 30th, 2016, 13:18
والا چی بگم تصمیم گیری سخته تو این زمینه

rodix
April 30th, 2016, 18:19
والا چی بگم تصمیم گیری سخته تو این زمینه

از طرفی شاید سخت باشه و از طرفی می تونه واقعا یک کار حرفه ای سودمند باشه بنده شخصا 3 سال بیشتر شده رو سیستم هام کار می کنم و اینکه همچنین سیستم هایی که مخصوصا اماده به کار هستند و نه در مرحله تولید می تونند بلافاصله درآمد زا باشند فقط نیازمند یک مدیریت خوب تبلیغات + هزینه و پشتیبانی خوب هستش.

navid2zp
April 30th, 2016, 18:44
اسکریپت دانلود بدون سرور

دوست عزیز این اسکریپت از قبل پیاده شده دقیقا با همین قابلیت ها و حتی بیشتر و در حال فعالیت هست
معمولا هم از لینک جنریتور، یا فایل استریمر استفاده میشه به عنوان اسم
توی وب هم کشف نمی کنن بلکه توسعه میدن

delta
April 30th, 2016, 19:58
اعتماد سازی : دامنه مشخصی برای فروش در نظر گرفته میشه + سایت هایی که مانند نمونه خارجی برای قرار دادن محصولات برنامه نویسی هستند اکانت هایی ساخته میشه و همگی در اختیار دو طرف قرار می گیره
قراردادی نوشته میشه مبنا بر شراکت در دامنه و فروش و مشخص سازی درآمد طرفین و .... و به صورت محضری از طرف بنده امضا و سپس ارسال برای مشارکت کننده و امضا مجدد و سپس در اختیار طرفین قرار می گیره.
سورس تمام سیستم ها در اختیار مشارکت کننده قرار میگیره و در قرار داد ذکر میشه که حق فروش و انتقال و ... وجود نداره توسط هیچ کدوم از طرفین جز با اجازه و در سایت های مشخص شده.
خیالتون راحت که مشابه سیستم ها وجود نداره و اگه شخصی واقعا بدونه که قرار چیکار انجام بدیم متوجه میشه که بنده کمتر از یک دهم سود رو اعلام کردم و حداقل حداقل رو گفتم.
یعنی برای همکاری که قرار 100 میلیون سرمایه بیاره میخواهید قرارداد رو پستی ارسال کنید بدون دیدار حضوری؟ :d من یک rd داشتم میخواستم بفروشمش 5 جا رفتم انگشت و مهر و امضا زدم و بعدش نیروانتظامی و راهنمایی رانندگی و...اخرش هم 4 میلیون بهم پول دادند :d

rodix
April 30th, 2016, 20:03
اسکریپت دانلود بدون سرور

دوست عزیز این اسکریپت از قبل پیاده شده دقیقا با همین قابلیت ها و حتی بیشتر و در حال فعالیت هست
معمولا هم از لینک جنریتور، یا فایل استریمر استفاده میشه به عنوان اسم
توی وب هم کشف نمی کنن بلکه توسعه میدن

بله در جریان لینک جنریتور ها هستم که فکر کنم دو نمونه خارجی از این سورس هستش اما بنده کاری که کردم

1- این سیستم توسعه داده شده نیست و شخصا نوشته شده
2- این سیستم مخصوص دانلود سنتر طراحی شده که هیچ سیستم مشابهی حداقل بنده ندیدم که قابلیت زیر رو داشته باشه
* محدودیت در دانلود و ساخت پکیج
* لینک چکر اتوماتیک ( فایل رو اتوماتیک هر روز یا ... چک می کنه و بلافاصله اگه حذف شده بود از آپلود سنتر دیگه جایگزین می کنه )
و ....

که البته باید بگم سیستم های مشابه برای سایت هایی که در زبان فارسی بیشتر به لیچر معروف هستند فعالیت می کنند مانند سایت mul و خیلی تفاوت دارند و اما در ادامه بنده 15 سیستم معرفی کردم در زمینه های مختلف یقینا سطح بازاریابی بالایی میشه داشت.
ممنون از اطلاع رسانی شما

- - - Updated - - -

یعنی برای همکاری که قرار 100 میلیون سرمایه بیاره میخواهید قرارداد رو پستی ارسال کنید بدون دیدار حضوری؟ :d من یک rd داشتم میخواستم بفروشمش 5 جا رفتم انگشت و مهر و امضا زدم و بعدش نیروانتظامی و راهنمایی رانندگی و...اخرش هم 4 میلیون بهم پول دادند :d

ببخشید دوست عزیز انگار متوجه منظور بنده نشدید گفتم سود این قدر هستش نه سرمایه ای باید گذاشته بشه و اینکه شرایط پست قرارداد در صورتی هستش که طرفین بخواهند و اگر نخواهند یقینا حضوری امکان پذیره . و در ادامه بهتره بجای مسائل حاشیه ای به اصل موضوع پرداخته بشه . مثلا شخصی موافق باشه این حرف رو بزنه بنده می گم بله چشم حضوری اما شما فقط برای اشکال یابی اومدید.
جسارت نباشه من تو این تاپیک تا الن 4 تا گذارش تخلف بابت اسپم دادم که مدیران هم واقعا لطف کردند و بلافاصله حذف کردند و علتش اینه بجای اینکه ما جماعت ایرانی کلا اکثریتمون هیچ وقت نمی تونیم مثبت اندیش باشیم و هر کی هر تاپیکی یا بیرون از جامعه حرفی میزنه فقط نیمه خالی لیوان رو می بینیم و سعی می کنیم فقط تخریب انجام بدیم. و صد البته به چالش کشیدن در معامله تنها توسط طرفین امکان پذیر است.
ولی با تمام تفاسیر امیدوارم موفق باشید

navid2zp
May 1st, 2016, 13:59
بله در جریان لینک جنریتور ها هستم که فکر کنم دو نمونه خارجی از این سورس هستش اما بنده کاری که کردم

1- این سیستم توسعه داده شده نیست و شخصا نوشته شده
2- این سیستم مخصوص دانلود سنتر طراحی شده که هیچ سیستم مشابهی حداقل بنده ندیدم که قابلیت زیر رو داشته باشه
* محدودیت در دانلود و ساخت پکیج
* لینک چکر اتوماتیک ( فایل رو اتوماتیک هر روز یا ... چک می کنه و بلافاصله اگه حذف شده بود از آپلود سنتر دیگه جایگزین می کنه )
و ....

که البته باید بگم سیستم های مشابه برای سایت هایی که در زبان فارسی بیشتر به لیچر معروف هستند فعالیت می کنند مانند سایت mul و خیلی تفاوت دارند و اما در ادامه بنده 15 سیستم معرفی کردم در زمینه های مختلف یقینا سطح بازاریابی بالایی میشه داشت.
ممنون از اطلاع رسانی شما

- - - updated - - -

ببخشید دوست عزیز انگار متوجه منظور بنده نشدید گفتم سود این قدر هستش نه سرمایه ای باید گذاشته بشه و اینکه شرایط پست قرارداد در صورتی هستش که طرفین بخواهند و اگر نخواهند یقینا حضوری امکان پذیره . و در ادامه بهتره بجای مسائل حاشیه ای به اصل موضوع پرداخته بشه . مثلا شخصی موافق باشه این حرف رو بزنه بنده می گم بله چشم حضوری اما شما فقط برای اشکال یابی اومدید.
جسارت نباشه من تو این تاپیک تا الن 4 تا گذارش تخلف بابت اسپم دادم که مدیران هم واقعا لطف کردند و بلافاصله حذف کردند و علتش اینه بجای اینکه ما جماعت ایرانی کلا اکثریتمون هیچ وقت نمی تونیم مثبت اندیش باشیم و هر کی هر تاپیکی یا بیرون از جامعه حرفی میزنه فقط نیمه خالی لیوان رو می بینیم و سعی می کنیم فقط تخریب انجام بدیم. و صد البته به چالش کشیدن در معامله تنها توسط طرفین امکان پذیر است.

وجود داره این اسکریپت با این قابلیت ها
خود بنده به عنوان اسکریپت دانلود سنتر و vip در حال استفاده ازش هستم ...

Bitel2
September 12th, 2016, 14:40
علتش اینه بجای اینکه ما جماعت ایرانی کلا اکثریتمون هیچ وقت نمی تونیم مثبت اندیش باشیم و هر کی هر تاپیکی یا بیرون از جامعه حرفی میزنه فقط نیمه خالی لیوان رو می بینیم و سعی می کنیم فقط تخریب انجام بدیم. و صد البته به چالش کشیدن در معامله تنها توسط طرفین امکان پذیر است.

دوستان بنده تنها برای شفاف سازی اینجا هستم و زیر پست همین فرد کلاهبردار هم این اطلاعات رو میذارم تا دیگران گول این فرد رو نخورن ...
---

گول این فرد را نخورید
رضا فتحی

کلاهبردار اینترنتی
ساکن استان مازندران، قائم شهر
با نام های کاربری

rodix.ir

reza1987

و شاید نام های کاربری دیگر اقدام به دریافت پول از طرق مختلف، یا مستقیم یا از طریق سایتهای پارس کودرز و پونیشا و سایتهای واسطه ی دیگر میکند و بعد کاری تحویل شما نمیدهد و غیبش میزند

تا کنون سر افراد بسیاری را کلاه گذاشته است و بنده نیز هم اکنون در حال پیگیری از طریق پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای هستم تا گیرش بیارم
ایمیلهایی که با آنها در خیلی از سایتها ثبت نام کرده است به شرح زیر میباشد:
rodix.ir@gmail.com
r3za.al0n3@gmail.com
شماره هایی نیز که بعضا در اختیار افراد قرار میدهد به صورت زیر میباشد که البته همیشه خاموش است و در دسترس نیست:
09117413986
09198852687
---
گول این فرد را نخورید
کلاهبردار است
---
این اطلاعات را در زیر پست خودش گذاشتم تا اگر افراد دیگری نیز توسط این فرد مورد سوء استفاده قرار گرفتند آگاه شوند و در صورت نیاز به بنده پیغام خصوصی بدهید تا راهنماییتون کنم که چگونه میتونید شکایت کنید تا این فرد پروندش سنگین بشه، تا الان به غیر از خودم دو نفر دیگر رو نیز پیدا کردم و با هم شکایت پر کردیم و اگر کسان دیگری نیز باشند مطمئنن چندین سال به دلیل ***ی و کلاهبرداری میرود زندان ...
توجه داشته باشید که این فرد از سال 2010 کارش همینه و از خیلی ها از مبلغ 200-300 هزار تومات تا 1 و نیم میلیون تومان گرفته و از اونجایی که اکثرا مبالغش کم بوده کسی پیگیری نکرده و تا حالا سر 100 ها نفر رو با همین قیمت های پایین کلاه گذاشته ...
کافیه اسم و یا ایمیل و یا شماره ای رو که براتون قرار دادم در اینترنت جستجو کن ید تا ببینید که این فرد در تمامی تالارها و انجمن ها حضور داره تا به هر طریقی بتونه افراد رو سر کیسه کنه ...
---
اگر سوالی بود من برای راهنمایی در موردش کایت علیه ایشون آمادم فقط به من ایمیل بزنید تا راهنماییتون کنم
با سپاس از مدیران انجمن
سپاسگزار میشم بذارند این پست باقی بماند تا دست افراد دروغگویی مثل این فرد رو بشه

alirezakaj
September 12th, 2016, 15:37
ضمانتت چیه؟

سام سرویس .

ادمین عزیز تاپیک رو ببندید . مشخص شد کلاه برداریه

Bitel2
September 12th, 2016, 15:51
سام سرویس .

ادمین عزیز تاپیک رو ببندید . مشخص شد کلاه برداریه

با سلام
لطفا تاپیک رو نبندید
یا اگر میبندید بذارید مطالبش مشخص باشه تا مردم وقتی اسم این فرد رو جستجو میکنند متوجه شوند
با سپاس

bahra
September 12th, 2016, 16:17
دوستان بنده تنها برای شفاف سازی اینجا هستم و زیر پست همین فرد کلاهبردار هم این اطلاعات رو میذارم تا دیگران گول این فرد رو نخورن ...
---

گول این فرد را نخورید
رضا فتحی

کلاهبردار اینترنتی
ساکن استان مازندران، قائم شهر
با نام های کاربری

rodix.ir

reza1987

و شاید نام های کاربری دیگر اقدام به دریافت پول از طرق مختلف، یا مستقیم یا از طریق سایتهای پارس کودرز و پونیشا و سایتهای واسطه ی دیگر میکند و بعد کاری تحویل شما نمیدهد و غیبش میزند

تا کنون سر افراد بسیاری را کلاه گذاشته است و بنده نیز هم اکنون در حال پیگیری از طریق پلیس فتا و دادسرای جرائم رایانه ای هستم تا گیرش بیارم
ایمیلهایی که با آنها در خیلی از سایتها ثبت نام کرده است به شرح زیر میباشد:
rodix.ir@gmail.com
r3za.al0n3@gmail.com
شماره هایی نیز که بعضا در اختیار افراد قرار میدهد به صورت زیر میباشد که البته همیشه خاموش است و در دسترس نیست:
09117413986
09198852687
---
گول این فرد را نخورید
کلاهبردار است
---
این اطلاعات را در زیر پست خودش گذاشتم تا اگر افراد دیگری نیز توسط این فرد مورد سوء استفاده قرار گرفتند آگاه شوند و در صورت نیاز به بنده پیغام خصوصی بدهید تا راهنماییتون کنم که چگونه میتونید شکایت کنید تا این فرد پروندش سنگین بشه، تا الان به غیر از خودم دو نفر دیگر رو نیز پیدا کردم و با هم شکایت پر کردیم و اگر کسان دیگری نیز باشند مطمئنن چندین سال به دلیل ***ی و کلاهبرداری میرود زندان ...
توجه داشته باشید که این فرد از سال 2010 کارش همینه و از خیلی ها از مبلغ 200-300 هزار تومات تا 1 و نیم میلیون تومان گرفته و از اونجایی که اکثرا مبالغش کم بوده کسی پیگیری نکرده و تا حالا سر 100 ها نفر رو با همین قیمت های پایین کلاه گذاشته ...
کافیه اسم و یا ایمیل و یا شماره ای رو که براتون قرار دادم در اینترنت جستجو کن ید تا ببینید که این فرد در تمامی تالارها و انجمن ها حضور داره تا به هر طریقی بتونه افراد رو سر کیسه کنه ...
---
اگر سوالی بود من برای راهنمایی در موردش کایت علیه ایشون آمادم فقط به من ایمیل بزنید تا راهنماییتون کنم
با سپاس از مدیران انجمن
سپاسگزار میشم بذارند این پست باقی بماند تا دست افراد دروغگویی مثل این فرد رو بشه

ممنون بابت اطلاع رسانی به هم وطنان
بله بنده تا نام ایشون رو از پست شما دیدم تنم لرزید !
قبلا هم خودم شخصا چندین مورد از کلاه برداری های ایشون رو هم در این انجمن و هم در انجمن های دیگر دیدم
واقعا تاسف داره که همچین کلاه برداری مدت زیادی هست در حال ادامه کار خودشه
متاسفانه اقدامی هم توسط پلیس انجام نشده

از دوستانی که اطلاعات و تجربه همکاری و گزارش با پلیس فتا رو دارند هر چه سریع تر اقدام نمایند
موفق باشید

Bitel2
May 4th, 2017, 21:39
با سلام
بنده پولم رو ازش پس گرفتم
الان براتون توضیحات رو به طور خصوصی ارسال خواهم کرد

- - - Updated - - -

سلام
متاسفانه رضا فتحی هم ار ما مبلغی گرفته تا سایت طراحی کنه و هر روز به یک بهانه ای تاخیر میندازه تو تحویل دادن پروژه

میتونم بپرسم چطور از شما کلاهبرداری کرده و چکارهایی انجام دادید برای پس گرفتن پولتون؟؟
با سلام
بنده ابتدا رفتم دادسرای محل زندگیم یک شکایت نامه ازش پر کردم و پرونده رو در جریان انداختم
بعد از یافتن اطلاعات و شماره تلفن های پدرش قاضی پرونده به ما گفت اول با خودش توافق کنیم و اگر پس ندادن اونوقت اون رو دستگیر خواهیم کرد.
بنده با پدرش تماس گرفتم و فردی رو به نیابت از خودشون فرستادن و حضوری در یکی از دفترهای اسناد رسمی کشور پولم رو دادند و من یک نامه پر کردم که شکایتم رو پس گرفتم ...

شما هم ابتدا برید و با مدارکی که دارید یک شکایت نامه در دادسرای محل زندگی خودتون پر کنید که هزینش 10 هزار تومان میشه (این رو به این خاطر میگم که پرونده براش تشکیل بشه و همه چیز قانونی پیش بره) ...
بعد با شماره ی پدرش تماس بگیرید و بگید که پول شما رو پس بدهند ...
همانطور که من از طریق مراجع قانونی اطلاعاتش رو به دست آوردم احتمالا شما هم اگر شکایت کنید باز همون اطلاعات رو برای شما پیدا میکنند ولی شاید کمی زمان بر باشه و از طرفی شاید قاضی پرونده این سری مستقیم دستگیرش کنه و اگه دستگیرش کنه و بره زندان پولی به شما نمیرسه پس بهتره به محظ اینکه شکایتتون رو پر کردید با پدرش تماس بگیرید و تقاضای پول بکنید و روزی هم که حضوری دارید میرید تا پول رو تحویل بگیرید اطلاعات و پروندتون رو همراه داشته باشید.
شماره پدر رضا فتحی:
ولی الله فتحی 09111149285

ahmad4u
June 27th, 2017, 15:00
مواظب معامله با این فرد باشید
رضا.ف فردی کلاهبردار هست

هیچکدام از پروژه هایی که اینجا قرار داده وجود نداره و فقط بصورت یک صفحه استاتیک طراحی شده برای فریب کاربران

320.000 بعنوان پیش پرداخت بهشون دادیم که یکماهه یک سیستم همکاری در فروش فایل طراحی کنن ولی بعدش به بهانه های مختلف امروز و فردا کرد و آخرش هم گوشییشو خاموش کرد