توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال تخصصی در مورد ddos
filasufya
April 30th, 2016, 00:07
دوستان سلام وقتتون بخیر
در حملات DDOS آی پی سرور تحت حمله قرار داره یا اینکه نه دامین تحت این حملست به عبارتی اگر آی پی سرور رو عوض کنیم آیا میشه این حمله DDOS رو موقتا متوقف کرد یا خیر؟
سوال بعدی اینکه اگر بنده بیام هاست وبسایتومو روی چندین سرور مجازی روی سرور اختصاصی خودم با آی پی های مختلف Mirror کنم آیا راهی هست که بشه دامین رو طوری تنظیم کرد که در بازه های زمانی مختلف آی پی یکی از هاست ها رو به صورت رندوم انتخاب کنه و به عبارتی بشه از حملات DDOS جلوگیری کرد؟
وبسایت استاتیک هست و نیازی به سینک شدن هاست های میرور شده مثل وبسایت های دینامیک نیست.
سپاسگزارم
soheil869
April 30th, 2016, 00:10
دوستان سلام وقتتون بخیر
در حملات ddos آی پی سرور تحت حمله قرار داره یا اینکه نه دامین تحت این حملست به عبارتی اگر آی پی سرور رو عوض کنیم آیا میشه این حمله ddos رو موقتا متوقف کرد یا خیر؟
سوال بعدی اینکه اگر بنده بیام هاست وبسایتومو روی چندین سرور مجازی روی سرور اختصاصی خودم با آی پی های مختلف mirror کنم آیا راهی هست که بشه دامین رو طوری تنظیم کرد که در بازه های زمانی مختلف آی پی یکی از هاست ها رو به صورت رندوم انتخاب کنه و به عبارتی بشه از حملات ddos جلوگیری کرد؟
وبسایت استاتیک هست و نیازی به سینک شدن هاست های میرور شده مثل وبسایت های دینامیک نیست.
سپاسگزارم
دوست عزیز
هر تغییر در dns بین 24 تا 48 ساعت زمان میبره تا اعمال بشه
باید از سرویس های مقابله با دیداس استفاده نمایید
farhadhelix
April 30th, 2016, 00:29
دامنه برای عوض شدن دی ان اسش زمان بره و لحظه ای عوض نمیشه
باید از cf استفاده کنید اگر سایت هست و ای پی سرور که 100% لو رفته رو تغییر بدید
filasufya
April 30th, 2016, 01:03
دوست عزیز
فقط آی پی سرور عوض میشه وdns ها برای همه یکی هست و اعمال تغییر آی پی برای دامنه های دات کام سریع اعمال میشه،ضمن اینکه منظور بنده سوئیچ شدن در زمان حمله ddso نبود بلکه به صورت رندوم در زمان های معمولی تا آی پی ثابت تلقی نشه لذا وقتی هاست ها یکی باشن مشکلی در این تعویض آی پی ها نیست
- - - Updated - - -
دوست عزیز
سرویس های مقابله با DDOS نظیر کلود فلیر فکر میکنم از روشی مشابه همین روش استفاده میکنن
soheil869
April 30th, 2016, 01:04
فقط آی پی سرور عوض میشه وdns ها برای همه یکی هست و اعمال تغییر آی پی برای دامنه های دات کام سریع اعمال میشه،ضمن اینکه منظور بنده سوئیچ شدن در زمان حمله ddso نبود بلکه به صورت رندوم در زمان های معمولی تا آی پی ثابت تلقی نشه لذا وقتی هاست ها یکی باشن مشکلی در این تعویض آی پی ها نیست
خلاصه در یک لحظه خاص ای پی دارید دیگر
برای 1 دقیقه هم کافیست
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سرویس های مقابله با DDOS نظیر کلود فلیر فکر میکنم از روشی مشابه همین روش استفاده میکنن
خیر دوست عزیز
آنها پهنای باند بالا با فایروال های ضد دیداس دارند
InterServer.ir
April 30th, 2016, 02:55
دوستان سلام وقتتون بخیر
در حملات DDOS آی پی سرور تحت حمله قرار داره یا اینکه نه دامین تحت این حملست به عبارتی اگر آی پی سرور رو عوض کنیم آیا میشه این حمله DDOS رو موقتا متوقف کرد یا خیر؟
سوال بعدی اینکه اگر بنده بیام هاست وبسایتومو روی چندین سرور مجازی روی سرور اختصاصی خودم با آی پی های مختلف Mirror کنم آیا راهی هست که بشه دامین رو طوری تنظیم کرد که در بازه های زمانی مختلف آی پی یکی از هاست ها رو به صورت رندوم انتخاب کنه و به عبارتی بشه از حملات DDOS جلوگیری کرد؟
سپاسگزارم
سلام
حملات دیداس دارای طیف وسیعی هست که اولین مرحله دفع حملات دیداس تشخیص اون هست که این هم به مهارت و تجربه فرد مربوط هست .
بحث دیداس شدن سایت و سرور با هم بسیار متفاوت هست و هر کدام در لایه ای جدا درگیر حملات میشند اگر حمله بر روی آیپی شما باشه با تغییر می تونید موقتا در امان باشید ولی در بحث دیداس شدن سایت موضوع تفاوت داره و تغییر آیپی براتون کاری نخواهد کرد.
در مورد بالا بردن تعداد سرور های میزبانی باید بگم زیاد تاثیری نداره برای اینکار باید از لودبالانس استفاده شه که اونم فقط ترافیک رو بین سرور های شما تقسیم می کنه و به درد نمی خوره وقتی حمله سنگین باشه سروری که لودبالانس رو انجام میده از کار میوفته و در عمل کل سرور هاتون از کار میوفته.
در صورتی که نیاز به دفع حملات از روی سایتتون دارید می تونید از طریق پیام خصوصی و یا تیکت با ما در ارتباط باشید.
Mohsen.b
April 30th, 2016, 17:50
اگر حمله بر روی آیپی هست باید آیپی دیداس پروتکشن داشته باشه. اگر هم روی لایه 7 باشه باید از یک WAF مثل کلودفلر یا نمونه های ایرانی اون استفاده کنید. شما 10 تا vps هم بگیری ، میشه آیپی همه اونها رو در آورد و با یک اتک سنگین به مدت 10 دقیقه برای هر آیپی ، اون آیپی رو نال کرد. البته دیتاسنتر نال میکنه.