ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام نیروی کار بلد ، طراح وردپرس

famoestekhdam
April 29th, 2016, 17:47
به نام خدا.
به اطلاع می رساند وب سایت فامو در نظر دارد از میان طراحان عزیز و دوستان واجد شرایط طراح قالب وردپرس استخدام کند و از مزایا و حقوق خوبی بر خوردار گرداند.
لذا از تمامی دوستانی که به طراحی قالب وردپرس تسلط دارند خواهمشمند هستیم رزومه یا اطلاعات کاری خود را
به ایمیل های زیر ارسال کنند.
hi@famo.ir
شرایط:
1-سن طراح مورد نظر باید 18 سال به بالا باشد.
2-مسلط به وردپرس و طراحی قالب وردپرس
3-دارای سلیقه و خلاقیت بالا
4-دارای سابقه ی کاری و حداقل 2 تا3 نمونه کار
5-ارسال 20 پست تخصصی در سایت فامو جهت بررسی و تست شما.
مزایا:
حقوق و شرایط بسیار خوب​

gholamkale
April 29th, 2016, 17:51
دورد بر شما
حقوق به چه صورت است ماهیانه یا پروژه ای؟
چرا باید طراح برای نشون دادن توانایی هاش نویسندگی کنه؟ میتونید اولین پروژه همکاری رو تست و بررسی کنید اگر طبق توافقات بود هزینه پراخت بشه

famoestekhdam
April 29th, 2016, 17:54
دورد بر شما
حقوق به چه صورت است ماهیانه یا پروژه ای؟
چرا باید طراح برای نشون دادن توانایی هاش نویسندگی کنه؟ میتونید اولین پروژه همکاری رو تست و بررسی کنید اگر طبق توافقات بود هزینه پراخت بشه
سلام ممنون از شما.
حقوق به صورت پروژه ای هستش که به دلایلی مجبور به استخدام طراح دیگه ای شدیم و طراح خوبی میخوایم استخدام کنیم ، حقوقش هم متناسب با پروژه هستش . در مورد نویسندگی ، نمیدونم خودمم نظر مدیریت بر این هستش ، حتما شاید دلیلی داره . ولی جزء شرایط اصلی نیست. مهم شرایط دیگه هستش.

persiancoder
April 29th, 2016, 17:56
به نام خدا.
به اطلاع می رساند وب سایت فامو در نظر دارد از میان طراحان عزیز و دوستان واجد شرایط طراح قالب وردپرس استخدام کند و از مزایا و حقوق خوبی بر خوردار گرداند.
لذا از تمامی دوستانی که به طراحی قالب وردپرس تسلط دارند خواهمشمند هستیم رزومه یا اطلاعات کاری خود را
به ایمیل های زیر ارسال کنند.
hi@famo.ir
شرایط:
1-سن طراح مورد نظر باید 18 سال به بالا باشد.
2-مسلط به وردپرس و طراحی قالب وردپرس
3-دارای سلیقه و خلاقیت بالا
4-دارای سابقه ی کاری و حداقل 2 تا3 نمونه کار
5-ارسال 20 پست تخصصی در سایت فامو جهت بررسی و تست شما.
مزایا:
حقوق و شرایط بسیار خوب​

ارسال 20 پست تخصصی صرفا جهت تایید فک نمیکنید کمی زیاده روی هست؟
حقوق و شرایط رو بفرمایید

famoestekhdam
April 29th, 2016, 18:03
ارسال 20 پست تخصصی صرفا جهت تایید فک نمیکنید کمی زیاده روی هست؟
حقوق و شرایط رو بفرمایید
درود و سلام . جز شرایط اصلی نیستش این رو یک طراح حرفه ای خودش میدونه . جز شرایط اصلی نیست و مهم شرایط دیگه ای هستش که ذکر کردم.
موفق باشید.

miladtnt
April 29th, 2016, 18:06
انتقاد شد-پاک شد

miladtnt
April 29th, 2016, 18:14
اپ شد

famoestekhdam
April 29th, 2016, 21:15
آپ شد...

Santourio
April 29th, 2016, 21:19
اگر نویسنده برای قسمت آموزشی و افزونه به صورت حرفه ای خواستید میتونم کمکتون کنم.

سپاس

famoestekhdam
April 29th, 2016, 21:20
اگر نویسنده برای قسمت آموزشی و افزونه به صورت حرفه ای خواستید میتونم کمکتون کنم.

سپاس
نه تشکر از شما و ممنون.فعلا طراح حرفه ای با مزایا و حقوق بسیار عالی نیازمند هستیم.
موفق باشید.

Raymvnd
April 29th, 2016, 21:23
درود .. خودم طراح حرفه ای وردپرس هستم به دلایلی نمی تونم براتون انجام بدم چون سربازی ام نزدیکه...

famoestekhdam
April 29th, 2016, 21:25
درود .. خودم طراح حرفه ای وردپرس هستم به دلایلی نمی تونم براتون انجام بدم چون سربازی ام نزدیکه...

خیلی خب ممنون از شما. ان شالله سربازیتون تموم بشه ، و موفق باشید.

wp-Ammar
April 30th, 2016, 16:28
درود
ایمیل شد